mohammad_p30
Registered User
قیمت ؟
مارک ؟
نو یا دست دوم ؟
حتماً DDR1 باشه .
مارک ؟
نو یا دست دوم ؟
حتماً DDR1 باشه .
دارم
نو
کینگستون
KVR400X64C3A/1G
قیمت هم پایه بگید (|نمیدونم الان چنده خودم ...)
ممنون
king max
گارانتی آواژنگ
32000
دست دو
32 دست دوم گرون نیست ؟
چقدر کار کرده ؟
چقدر از گارانتیش مونده ؟
رم دی دی آر 1 نوش تو لاین کامپیوتر 37 تومنه! اونوقت شما دست دومش رو میدی 32 تومن! دمت گرم حاجی ( البته اختیار مالت و داری )32 دست دوم گرون نیست ؟
چقدر کار کرده ؟
چقدر از گارانتیش مونده ؟
رم دی دی آر 1 نوش تو لاین کامپیوتر 37 تومنه! اونوقت شما دست دومش رو میدی 32 تومن! دمت گرم حاجی ( البته اختیار مالت و داری )
من 22 خریدارم یک گیگو . لطفا اگر شما هم قیمتی داری تو پ. خ بفرما با هم کنار میاییم
کدوم رما ؟ اونها هم اصل! و هم گارانتی معتبر دارند! چون شما قیمتت خیلی بالاست دلیل نمیشه بقیه هم بیان همونقدر بالا بگن! انصاف هم خوب چیزیه .سلام
من از اون رما ندارم
ملاک برای شما فقط 1 گیگه حالا هر چی بود بود....
ا
کدوم رما ؟ اونها هم اصل! و هم گارانتی معتبر دارند! چون شما قیمتت خیلی بالاست دلیل نمیشه بقیه هم بیان همونقدر بالا بگن! انصاف هم خوب چیزیه .
دیگهگفتن چون کمه قیمت میره بالا! اما دیگه نه انقدر! البته قیمت های دسته دوم همیشه توافقی بوده و قرارم نیست من کاسه داع تر از آش بشم هر کسی علاقمنده میاد از شما خرید میکنه اما بنظر من جنس واقعا نویی که تنها با جنس دست دوم شما 5 تومن ختلاف داره و در گارانتیش هم هیچ شک و شبه ای نیست! بنظرم کمی تا قسمتی فرق بسیاری داره .
رم DDR1 نو 512 مگ و 1 گیگ کینگستون تو لایون کامپیوتر 1 گیگ 37 تومن
رم UMAX هم 1 گیگ با باس 400 نوش 38 تومن . http://lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=321
رم یک گیگ و 512 تو رایان صبا! یک گیگ 42 تومن! همون کینگستون!
اختلاف قیمت رو.