نظرتون راجع به بازي آرسنال - والنسيا چيه؟
تاريخ بازي 8 آگوست.
تاريخ بازي 8 آگوست.
چرا رو بازی استقلال-سپاهان نبندیم ؟![]()
چرا من ميبندم![]()
خوب می بینم که به ژنرال ایمان آوردید![]()
خوب ببندیم
بقیه هم بیان ببندیم
چرا رو بازی استقلال-سپاهان نبندیم ؟![]()
یه توضیحی یکی از دوستان در مورد این بازی بده . چارچوبش چیه؟ من کلآ در جریان فوتبال داخلی نیستم . این بازی خوبه اگه دوستانه و ... نباشه
@ Ronan :
اگه بحث آواتار رو بی خیال بشی فکر کنم بهتر باشه چون آواتار فوق العاده سنگین هست و بیشتری حاضر نیستن روش ببندن . یعنی شرط هات شخصی میشه بیشتر . در هر حال یه نظر بود فقط
یه توضیحی یکی از دوستان در مورد این بازی بده . چارچوبش چیه؟ من کلآ در جریان فوتبال داخلی نیستم . این بازی خوبه اگه دوستانه و ... نباشه
@ Ronan :
اگه بحث آواتار رو بی خیال بشی فکر کنم بهتر باشه چون آواتار فوق العاده سنگین هست و بیشتری حاضر نیستن روش ببندن . یعنی شرط هات شخصی میشه بیشتر . در هر حال یه نظر بود فقط
خوب اینجا هیچکی رو سپاهان نمی بنده![]()
نظرتون راجع به بازي آرسنال - والنسيا چيه؟
تاريخ بازي 8 آگوست.
لیگ برتر فوتبال ایران![]()
من روی سپاهان اعلام آمادگی میکنم . فقط روز بازی و میزبان رو هم اگه بگی عالی میشه ...
///
@ بازنده :
می دونم الان میگی با این شرط بندی حال نمیکنی ولی شک نکن که سر یه شرط بندی دیگه ضایعت می کنم . 1 در میلیارد هم شک نکن .
چقدر ترسویی پارسا نهایتش یه خر میزارن تو آواتارت اونم از نوع فشنش@ navid_k
@ سراب
@ شهرام
شماها الان روی آواتار و امضا با هم میخواید با Ronan شرط ببندید؟! شرایطش رو قبول کردید؟! اگه روی آواتار نیست من هستم اگه هم نیست که شماها ببندید ما تماشا کنیم :دی
حداقل تعداد پستا جدیدا شده 200 تا :دیمنم میخوام باشم
آرسنال و سپاهان
![]()
http://www.pic4ever.com/index-2.htmچقدر ترسویی پارسا نهایتش یه خر میزارن تو آواتارت اونم از نوع فشنش
پ ن:بازگشت شما را از مدینه منوره و مکه مکرمه خوش آمد می گوییم :blush:
حداقل تعداد پستا جدیدا شده 200 تا :دی
@ navid_k
@ سراب
@ شهرام
شماها الان روی آواتار و امضا با هم میخواید با Ronan شرط ببندید؟! شرایطش رو قبول کردید؟! اگه روی آواتار نیست من هستم اگه هم نیست که شماها ببندید ما تماشا کنیم :دی
حداقل تعداد پستا جدیدا شده 200 تا :دی
تو دل و جراتت زیاده ها
حالا بگن 500 پست پردیس اینکارست تو 1 ساعت میتونه 500 تا پست بزنهچرا اذیت میکنی بنده ی خدا رو ؟!![]()
![]()