• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

asemaneahvaz

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان
من موقع تکمیل دفترچه برای اعزام حساب بانکی باز نکردم چون فکر نمیکردم حقوق درست حسابی بهمون بدن
باز کردن حساب هم که اجباری نبود من هم باز نکردم! اما الان که اعزام من برج 6 یعنی اول شهریور افتاده یعنی کمتر از 10 روز دیگه و من حساب بانکی ندارم چه کار باید کنم؟
یعنی حقوق منو رو کجا باید بریزن؟

Last edited:

niknam68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها معاف میشیم 3 خواهری یا نه؟
1 خواهرام ازدواج کرده
1کیش عقده

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من موقع تکمیل دفترچه برای اعزام حساب بانکی باز نکردم چون فکر نمیکردم حقوق درست حسابی بهمون بدن
باز کردن حساب هم که اجباری نبود من هم باز نکردم! اما الان که اعزام من برج 6 یعنی اول شهریور افتاده یعنی کمتر از 10 روز دیگه و من حساب بانکی ندارم چه کار باید کنم؟
خوب برین بانک اقدام کنید بیشتر 2 هفته طول نمیکشه ... توی آموزشی فکر نکنم حقوق بهتون بدن .. بعدش پرداخت میشه ... :medieval:

pooyajoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من تک پسرم و 4 تا خواهر دارم.معاف میشم یا نه؟
خوانواده هایی که مددجو باشند که تک پسرشون همینطوری هم معافه.چون کفیل خوانواده میشه
من موندم معافم یا نه
آقای منم همین شرایط بالا رو دارم البته با این تفاوت که فقط یه خواهرم ازدواج کرده و اون دوتا کاری نکردن (ینی ازدواج نکردن :دی) الان چطور میشه؟

pooyajoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوانواده هایی که مددجو باشند که تک پسرشون همینطوری هم معافه.چون کفیل خوانواده میشه
من موندم معافم یا نه
آقای منم همین شرایط بالا رو دارم البته با این تفاوت که فقط یه خواهرم ازدواج کرده و اون دوتا کاری نکردن (ینی ازدواج نکردن :دی) الان چطور میشه؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام
این چیز که امروز مجلس تصویب کرد چیز بود؟ Oo

5272

Registered User
لایک‌ها
1
تا 3 سال معلق شده!

فقط اعزام به خدمت ها میرن آموزشی

سلام علي جان.1-گفتي سه سال معلق شده.چي معلق شده؟؟؟
2-از كجا ميدوني؟
3-يعني اينكه امروز مجلس گفت معافها بايد برند اموزشي بعد از اين تاريخ انقضا مصوبه اي هست كه اموزشي رو حذف كرده؟
4-اين تاريخ معلق شدنش ماله كي هست و تا كي اجرايي هست و اجرا ميشه؟
5-منظورت از اينكه گفتي فقط اعزام به خدمت ها ميرن اموزشي چيه؟
6-من تو خبرها خوندم كه پارسال اعلام كردند طبق مصوبه جديد معافين خدمت از جمله كفالت-موارد خاص-...نيازي به رفتن به اموزشي ندارند.منظور تو هم همين خبر و مصوبه هست يا چيزي ديگه؟ (تعهد سه ساله).
اينهايي رو كه گفتم مربوطه به پست 1074.يه نگاه بهش و صفحه اش بكن.
مورد من هم كفالته.موندم با مصوبه امروز مجلس اموزشي داره يا فعلا تا چند وقت همون مصوبه پارسال اجرا ميشه.كه اگه بدونيم مصوبه پارسال تا كي هست و حذف اموزشي كفالت تا كي هست حله. اميدوارم همكاري كني. ببخشيد.ممنون دي ميخوام واسه كفالت اقدام كنم.

majidbavafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اين مشكل خيلياس... ولي اميد وارم يكيپيدا شه مفصل بگه قضيه از چه قراره..

majidbavafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آقا شما رو بخدا قسم يكي بياد تكليفه مارو روشن كنه داريم از نگراني منفجر ميشيم....
بالاخره به دلمون صابون بزنيم يا نه.
تك پسرايه داراي 3 خواهر كه متاسفانه يا خوشبختانه زير نظر كميته امداد يا بهزيستي نيستن ميتونن از اين قانون استفاده كنن يا اينكه فقط براي اين دسته از خوانواده هاي محترم هست.؟؟؟.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
تماس بگیر با **** وظیفه همون 2 تا شماره تلفن که تو برگه دوستت هم هست، پشت دفترچه هم هست.
شماره ملی ات رو بخون بهت میگه وضعیتت چطوریه.

دمت گرم شازده..
زنگ زدیم .. گفتن مشکلی نیست کاره یکیشون زود تر انجام شده زود تر اومده .. اون یکی هم تا یه هفته دیگه میاد...:)
بازم مرسی

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام به همه دوستان عزیز.

منم یه سؤال دارم:
من سه تا خواهر دارم که از خودم کوچکترند ؛ ولی پدرم زیر 60 ساله...!
من معاف میشم یا نه؟:(
لطفاً راهنمایی کنید.:(

تشکر...!

Last edited:

majidbavafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايون عا جزانه از يك متخصص معافيت يا فوق تخصص **** وظيفه يا هر عزيزي كه در اين زمينه پرفسور ا داره تقا ضا ميكنم به اين در خواست عزايزانه تك پسر دارايه سه خواهر يك جواب درست و حسابي بده . آيا همگي اين عزيزان معاف هستند يا تنها آن دسته از دوستاني كه تحت عنوان مدد جو نام برده شده اند.
خواهشا يك نفر قشنگ و مفصل بره آمارشو در بياره بياد اينجا اعلام كنه.. همانطور كه مي بينيد خيلي از كساني كه در شاخه مدد جويان قرار نمي گيرن هم به اين قانون دل بستند.. لطفا راهنمايي كنيد.

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام بر همه.
دوستان من دو برادر بزرگتر دارم، یکیشون خرید خدمتیه!
حالا من معاف میشم یا نه؟
گویا با حساب قانون قدیم معاف نمیشم، ولی با قانون جدید؟؟؟
لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه.
ممنون/

با توجه به اینکه ملاک داشتن کارت پایان خدمت هست نه معافیت فکر نمی کنم شامل حال شما بشه متاسفانه باز باید برین **** وظیفه سوال کنید

من موندم معافم یا نه

معاف میشین

سلام دوستان

چندان مهم نیست

در 90% مواقع خودشون ترتیب کارهارو میدن

یعنی حساب باز میشه براتون

طبق خبری که منتشر شده مشخص نکرده که ازدواج خواهر ها تاثیر داره یا خیر مراجعه کنید و بپرسید

starpars

Registered User
لایک‌ها
0
من یک ماه پیش مدارک معافیم رو ارسال کردم (30 ماه جبهه) الان هم دانشجو هستم حالا حالا ها هم درسم تموم نمیشه یکی میتونه بگه من چه بلایی سرم میاد ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام علي جان.1-گفتي سه سال معلق شده.چي معلق شده؟؟؟
2-از كجا ميدوني؟
3-يعني اينكه امروز مجلس گفت معافها بايد برند اموزشي بعد از اين تاريخ انقضا مصوبه اي هست كه اموزشي رو حذف كرده؟
4-اين تاريخ معلق شدنش ماله كي هست و تا كي اجرايي هست و اجرا ميشه؟
5-منظورت از اينكه گفتي فقط اعزام به خدمت ها ميرن اموزشي چيه؟
6-من تو خبرها خوندم كه پارسال اعلام كردند طبق مصوبه جديد معافين خدمت از جمله كفالت-موارد خاص-...نيازي به رفتن به اموزشي ندارند.منظور تو هم همين خبر و مصوبه هست يا چيزي ديگه؟ (تعهد سه ساله).
اينهايي رو كه گفتم مربوطه به پست 1074.يه نگاه بهش و صفحه اش بكن.
مورد من هم كفالته.موندم با مصوبه امروز مجلس اموزشي داره يا فعلا تا چند وقت همون مصوبه پارسال اجرا ميشه.كه اگه بدونيم مصوبه پارسال تا كي هست و حذف اموزشي كفالت تا كي هست حله. اميدوارم همكاري كني. ببخشيد.ممنون دي ميخوام واسه كفالت اقدام كنم.

1-معلق شده بود قبلا اما با توجه به قوانین جدید ظاهرا مجددا آموزشی برای کفالت ها برقرار شده اما خب مشخص نیست از چه تاریخی عملی بشه

3-خیر! تاریخ پستی که ارسال کردم مربوط به قبل از این مصوبات میشه

4-باید منتظر بشین تا تاریخ اجرایی شدن مصوبات جدید اعلام بشه که فکر نمی کنم بیشتر از 2 ماه طول بکشه

5-این مربوط به قبل از مصوبات جدید میشد

یعنی فقط کسانی که به خدمت اعزام میشدن دوره آموزشی را میگذروندن و شامل حال معافی ها نمیشد

6-بله منظور من هم همان مصوبه قبلی بود چون تا زمانی که پست قبلی را ارسال کردم این مصوبات جدید اعلام نشده بود

7-بستگی داره از چه تاریخی اجرایی بشه

من یک ماه پیش مدارک معافیم رو ارسال کردم (30 ماه جبهه) الان هم دانشجو هستم حالا حالا ها هم درسم تموم نمیشه یکی میتونه بگه من چه بلایی سرم میاد ؟

معاف میشید

pooyajoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از دوستی که جواب دادن
من دفترچه پست کردم و تاریخ اعزامم هم یکم آبان هست
1- اگه قرار بشه معاف بشم چطوری میشه؟ (همون قانون سه خواهری)
2- اصلا من میتونم چون یکم باید برم معاف بشم؟
3- اگه مثلا بگن از آذر اجرایی میشه من بعدا میتونم اقدام کنم؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوست عزیز ؛ جناب ali_mojarad دمت گرم جواب سؤال دوستان رو دادی خوب ما رو هم یه راهنمایی می کردین...!:(

خواهشاً ما رو هم از نگرانی در بیارین:( دمتون گرم!
اینم سؤال بنده که تو این پست مطرح کردم!
خواهشاً راهنمایی کنید:(تشکر...!

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از دوستی که جواب دادن
من دفترچه پست کردم و تاریخ اعزامم هم یکم آبان هست
1- اگه قرار بشه معاف بشم چطوری میشه؟ (همون قانون سه خواهری)
2- اصلا من میتونم چون یکم باید برم معاف بشم؟
3- اگه مثلا بگن از آذر اجرایی میشه من بعدا میتونم اقدام کنم؟

جزئیاتش بعداً اعلام میشه .... به گمان من که تا اون موقع به پلیس +10 ابلاغ شده ... اگر هم به بعد از زمان اعزام شما موکول بشه شما اگر از معاف شدن خودتون مطمئن شدید می تونید در خواست بدین و اعزامتون رو به تأخیر بندازین ..
البته بهتره با یکی که می خواد زود بره جا به جا کنید تا به داد یه نفر دیگه هم برسید :p

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من چند سوال داشتم این هست که :
1. آیا فردی که معافیت کفالت دارد . لیسانس هم هستم . پدرم مرحوم شدند و من کفیل مادرم هستم میخواستم بدونم آیا معافیت من کامل هست یعنی دوره آموزشهای نظامی هم نمیخواد بروم ؟

در ضمن تک پسر هستم و 3 خواهرم ازدواج کرده اند و همچنین پدرم هم سرهنگ ارتش بودند و اگر هم الان در قید حیات بودن 64 سالشون بودند .

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
دوستان در حین تحصیل نمیشه باری معافی پزشکی اقدام کرد ؟
من الان دارم فوق دیپلم میخونم ولی چشمام بالای 8.5 هست یعنی اگر دیپلمه حساب بشم معافم حتما باید انصراف بدم؟

بالا