• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا اين معافيت‌هاي جديد روندش چيه ؟ :(

يعني حالا بايد منتظر تصويب جاي ديگه باشيم ؟ :wacko:

و كي ميشه اقدام كرد ؟ :rolleyes:

سلام
باید منتظر باشی تا به پلیس +10 ابلاغ بشه
حدود 20 روز تا 1 ماه

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
پسر سوم خانواده معاف می شود

نمايندگان مقرر كردند از چند برادر واجد شرايط اعزام به خدمت در صورت اعزام يكي از برادران به خدمت يكي از برادران مي‌تواند تا اتمام خدمت او از تعويق اعزام استفاده كند.

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي امروز سه شنبه تصويب كردند خانواده‌هايي كه 2 فرزند آنها خدمت سربازي را انجام داده باشند، صرفا يك نفر از فرزندان از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شود. پيش از اين در ارديبهشت گذشته ستاد كل نيروهاي مسلح نيز با معافيت فرزندان چهارم خانواده هايي كه سه پسر آنها به خدمت رفته باشند، موافقت كرده بود.

به گزارش فارس، نمايندگان در جلسه علني امروز سه شنبه مجلس در ادامه بررسي طرح اصلاح قانون سربازي مشمولين معاف از انجام خدمت دوره ضرورت همچنين تصويب كردند يگانه فرزند ذكور مراقب يا نگهدارنده پدر نيازمند كه قادر به اداره امور خود نباشد، يگانه مراقب يا نگهدارنده مادر فاقد شوهر، تنها برادر تني سرپرست خواهر فاقد پدر، همسر و فرزند ذكور غير محجور و تنها برادر سرپرست كبير نيازمند مراقب و فاقد پدر و همسر و فرزند ذكور غير محجور و فاقد شغل از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شوند.

مجلس بر همين اساس مقرر كرد يگانه سرپرست برادر كمتر از 18 سال تمام، يگانه نوه ذكور مراقب يا نگهدارنده جد فاقد فرزند يا جده فاقد شوهر و فرزند و مشمولي كه همسرش فوت نموده و از او داراي فرزند صغير بوده مادامي كه ازدواج مجدد نكرده است و يا داراي همسري كه بعد از ازدواج معلول و نيازمند مراقب باشد نيز از انجام خدمت مي‌شوند.

نمايندگان مقرر كردند از چند برادر واجد شرايط اعزام به خدمت در صورت اعزام يكي از برادران به خدمت يكي از برادران مي‌تواند تا اتمام خدمت او از تعويق اعزام استفاده كند.

همچنين بر اساس مصوبه مجلس يكي از فرزندان پسر سربازي كه در حين خدمت سربازي فوت كند و يا يكي از فرزندان ذكور خانواده‌اي كه يك فرزند آن خانواده در حين انجام خدمت سربازي فوت نموده باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شوند.

بر اساس مصوبه مجلس مشموليني كه تنها مراقب و نگهدارنده خواهر تني فاقد شوهر باشد از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شوند.

شرايط معافيت به شرط مراقبت

نمايندگان در تبصره‌ 44 مقرر كردند كه منظور از يگانه مراقب تنها فرزند ذكور يا برادر يا نوه بيش از 18 سال تمام است كه مراقب هر يك از بستگان مذكور در اين ماده را به علت نقص عضو، بيماري، كبر سن، صغير بودن، يا اناث بودن به عهده دارد، نيازمندي اشخاص مذكور به مراقب با توجه نقش عضو، بيماري و يا محجور بودن آنان به تشخصي شوراي پزشكي خواهد بود.

همچنين مجلس مصوب كرد يگانه مراقب يا نگهدارنده مادر فاقد شوهر تا سي ماه متوالي مي‌توانند از معافيت كفالت موقت استفاده نمايند و در پايان مدت فوق در صورت دارا بودن شرايط كفالت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌گردند.

نمايندگان مقرر كردند وجود برادري كه از معافيت تحصيلي برخوردار است مانع از معافيت موقت مشمولي كه سرپرستي خانواده را برعهده دارد، نخواهد بود. اين معافيت فقط در طول مدت معافيت تحصيلي برادر مشمول كه خارج از شهرستان محل سكونت به تحصيل اشتغال دارد معتبر بوده و پس از آن را رعايت ساير مقررات اين قانون به خدمت دوره ضرورت اعزام خواهد شد.

مجلس همچنين مصوب كرد در صورتي كه برادر يا برادران يا پدر مشمول به دليل بيماري يا معلوليت زمين‌گير بوده و بنا به تشخيص شوراي پزشكي فاقد صلاحيت ‌و يا ناتوان براي سرپرستي باشند و مشمول نيز عملا مراقب، يا سرپرستي را برعهده داشته باشد، مي‌توان از معافيت كفالت برخوردار گردد.

نمايندگان بر اساس مصوبه‌اي نحوه معافيت از خدمت فرزندان ذكور مددجويان را مشخص كردند.بر اين اساس يكي از فرزندان ذكور مادران فاقد شوهر تحت پوشش كميته امداد امام خميني (ره) و بهزيستي از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شوند.

همچنين مشمولاني كه حداقل يك فرزند معلول داشته باشند و تنها پسر خانواده‌ها كه داراي 3 فرزند اناث يا بيشتر باشند نيز از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شوند.
مجلس مقرر كرد: مشمولاني كه با معلولان اناث داراي معلوليت جسمي - حركتي ازدواج كنند به صورت موقت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف خواهند شد و پس از گذشت 5 سال از استمرار ازدواج آنها معافيت موقت به معافيت دائم تبديل مي‌شود.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
اين قوانين جديد تا كي چه سالي هست ؟
مثلا اينكه فرزند سوم خانواده معاف ميشه تا چه سالي قانونش هست ؟ 90 ؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
قانون 3 خواهر یک برادر معاف میشه تصویب نشده...؟
کسی خبر جدید در این مورد داره..؟

بهتر نیست اول مطالب رو به دقت نگاه کنید و بعد سوالتون رو مطرح می کردید؟ این چیزی که شما پرسیدید توی صفحه قبل در متن خبری که خودم گذاشتم هستش. اینجوری خودتون سریع تر به جواب می رسید

تنها پسر خانواده هایی که دارای سه فرزند اناث یا بیشتر باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معافند.

Last edited:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
اين قوانين جديد تا كي چه سالي هست ؟
مثلا اينكه فرزند سوم خانواده معاف ميشه تا چه سالي قانونش هست ؟ 90 ؟

این قانون جایگزین قانون سال 68 میشه
این قانون فعلا هست و فکر نمی کنم به زودی عوض بشه
تاریخ اجرا و شروع آن دقیق مشخص نیست وباید صبر کرد تا اعلام بشه

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قانونهای جدید سربازی که داره در مجلس تصویب میشه آیا از سال 90 به بعد به اجرا در میاد.مثلا اینکه فرجه شش ماهه بعد از فراغت تحصیل به یک سال افزایش پیدا کرده قانونش از سال 90 اجرا میشه؟
اگه از سال 90 اجرا میشه از کدوم ماه سال 90 این قانون ها به اجرا در میاد؟فروردین سال 90؟

ممنون.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تنها پسر خانواده‌ها كه داراي 3 فرزند اناث يا بيشتر باشند نيز از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي‌شوند.

یکی بگه این "اناث" یعنی چی ؟
من که مخم نمیکشه
!@#$%^&** ـها اینجا رو با عربستان اشتباه گرفتن !!!

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
جمع مونث!
این بند بالا مال خانواده های مدد جو هستش.

makh828

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه.
دوستان من دو برادر بزرگتر دارم، یکیشون خرید خدمتیه!
حالا من معاف میشم یا نه؟
گویا با حساب قانون قدیم معاف نمیشم، ولی با قانون جدید؟؟؟
لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه.
ممنون/

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
اگر فردی به همراه مادرش تحت پوشش کمیته امداد باشد و سه برادر دیگر هم داشته باشد که کمیته امدادی نباشند ایا طبق قانون مصوب دیروز مجلس معاف میشه یا نه؟:eek:

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همه.
دوستان من دو برادر بزرگتر دارم، یکیشون خرید خدمتیه!
حالا من معاف میشم یا نه؟
گویا با حساب قانون قدیم معاف نمیشم، ولی با قانون جدید؟؟؟
لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه.
ممنون/

فکر نمیکنم جزییاتش تغییری کنه .. اما معافیت های دو برادری رو قبول میکنن ! در واقع علیرغم تصمیم قبلی مبنی بر عدم پذیرش هر نوع معافیت این یکی رو پذیرفتن ... اما خرید خدمت و معافیت پزشکی و کفالت هنوز نا معلوم هستند:blink: .... منم مثل خودتم :wacko:

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
این قوانین جدید از چند ماه دیگه اجراء میشن؟؟
دمتون گرم هر کی میدونه سریع بگه.من درسم خرداد ماه تموم شد متولد 64 هم هستم.یه سال دیگه هم فرجه دارم.میتونم خدمتو بپیچونم یا نه؟؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام دوستان ..
shv.gif

من و دوستم همزمان دفترچه پست کردیم...
shv.gif

هر دو هم یک آدرس دادیم...
shv.gif

برای دوستم اومده برای من نیوده...
shv.gif

چه کنم ؟
viannen_06.gif

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
اقایون کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟:(:(
این قوانین جدید از کی اجرا میشن؟؟؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
این قوانین جدید از چند ماه دیگه اجراء میشن؟؟
دمتون گرم هر کی میدونه سریع بگه.من درسم خرداد ماه تموم شد متولد 64 هم هستم.یه سال دیگه هم فرجه دارم.میتونم خدمتو بپیچونم یا نه؟؟

آره بابا .. معافی .. خیلی دیر بشه از اواسط مهر ماه...:cool:

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان ..
shv.gif

من و دوستم همزمان دفترچه پست کردیم...
shv.gif

هر دو هم یک آدرس دادیم...
shv.gif

برای دوستم اومده برای من نیوده...
shv.gif

چه کنم ؟
viannen_06.gif

تماس بگیر با **** وظیفه همون 2 تا شماره تلفن که تو برگه دوستت هم هست، پشت دفترچه هم هست.
شماره ملی ات رو بخون بهت میگه وضعیتت چطوریه.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
افزايش حقوق و مزاياي سربازان وظيفه

مجلس براساس تبصره اين ماده مقرر كرد به كاركنان وظيفه متأهل يا سرپرست خانواده معادل 100 درصد حق عائله‌مندي كاركنان پايور نيروهاي مسلح پرداخت ‌گردد.

نمايندگان مجلس براساس مصوبه‌اي، حقوق و مزاياي سربازان وظيفه را افزايش دادند.

به گزارش فارس، نمايندگان در جلسه علني امروز چهارشنبه در ادامه بررسي طرح اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي، موادي از آن را بررسي و تصويب نهايي كردند.

نمايندگان مصوب كردند كه حقوق سربازان وظيفه حداقل 60 درصد و حداكثر 90 درصد حداقل حقوق كاركنان نيروهاي مسلح مبتني بر قانون مديريت خدمات كشوري مي‌باشد كه با توجه به تحصيلات و درجات آنان توسط ستاد كل تهيه و به تصويب فرماندهي كل مي‌رسد.

مجلس براساس تبصره اين ماده مقرر كرد به كاركنان وظيفه متأهل يا سرپرست خانواده معادل 100 درصد حق عائله‌مندي كاركنان پايور نيروهاي مسلح پرداخت ‌گردد.

نمايندگان همچنين مصوب كردند حقوق كاركنان وظيفه در دورران آموزش و قبل از دريافت درجه يا سردوشي به ميزان 50 درصد حقوق اولين ماه دوره خدمت آنان مي‌باشد.

مجلس مقرر كرد به كاركنان وظيفه در خاتمه خدمت دوره ضرورت معادل يك ماه به عنوان پاداش پرداخت ‌گردد.

نمايندگان براساس تبصره‌اي مصوب كردند كه حق بازنشستگي و حقوق ماه خدمت از حقوق ماهانه كاركنان كسر نمي‌گردد.

نمايندگان با اصلاح ماده‌اي از اين قانون مصوب كردند كه كليه مشموليني كه براي انجام خدمت وظيفه عمومي اعزام مي‌شوند، همچنين (و در صورت لزوم) كساني كه از انجام خدمت معاف مي‌گردند، بايد آموزش‌هاي نظامي و انتظامي اعم از عمومي و تخصصي را مطابق دستور‌العملي كه توسط ستاد كل با همكاري سازمان‌هاي نيروهاي مسلح تهيه و به تصويب فرماندهي كل مي‌رسد طي نمايند.

مجلس براساس تبصره‌اي مقرر كرد آموزش مشمولين معاف از خدمت برابر آئين‌نامه خواهد بود كه از سوي ستاد كل تهيه و به تصويب فرماندهي كل قوا مي‌رسد.

همچنين نمايندگان مصوب كردند در زمان صلح، آموزش‌هاي فوق به نحوي طراحي كرد كه به عنوان واحد درسي يا پودمان قابل محاسبه باشد.

براساس مصوبه مجلس نيروهاي مسلح بايد در حين خدمت در زمان صلح زمينه استمرار آموزش‌هاي فوق را براي سربازان فراهم نمايند.

نمايندگان مقرر كردند كه آئين‌نامه‌هاي اجرايي مواد مذكور به وسيله وزارت دفاع با همكاري وزارت‌خانه‌هاي آموزش و پرورش، علوم، بهداشت، كشور و دانشگاه آزاد اسامي تهيه و پس از تأييد ستاد كل به تصويب هيئت وزيران مي‌رسد.

نمايندگان مصوب كردند كه از همه كاركنان وظيفه در طول دوره آموزش آزمون‌هاي ارزيابي شخصيت و رفتار گرفته شود و متناسب با نتايج حاصله تقسيم و پرونده افراد نيازمند به خدمات مشاوره‌اي به مراكز ذي‌ربط در نيروهاي مسلح براي راهنمايي و حمايت ارسال مي‌شود. نحوه اجراء آن برابر دستور‌العملي خواهد بود كه به وسيله ستاد كل تهيه و ابلاغ مي‌گردد.

مجلس با اصلاح ماده‌اي از اين قانون مقرر كردند كاركنان وظيفه براساس مدارك تحصيلي و وجود محل سازماني پس از طي دوره آموزشي لازم به يكي از درجات زير نائل مي‌گردند.

بر اين اساس كاركنان فاقد مدارك پايان دوره منوط به يكي از درجات سربازي تا سرجوخگي، كاركنان وظيفه داراي مدرك پايان دوره متوسط به يكي از درجات گروهباني، كاركنان وظيفه داراي مدرك كارداني به يكي از درجات استواري يا ستوان سومي، كاركنان وظيفه داراي مدرك كارشناسي به درجه ستوان دومي و كاركنان وظيفه داراي مدرك كارشناسي ارشد و بالا به درجه ستوان يكمي نائل مي‌گردند.

مجلس براساس تبصره‌اي مصوب كرد نيل به درجات گروهبان سومي و بالاتر مستلزم طي دوره آموزش تخصصي مورد نياز و دارا بودن صلاحيت‌هاي لازم مي‌باشد.

همچنين نمايندگان مقرر كردند براي كاركنان وظيفه در صورت نداشتن صلاحيت‌هاي لازم جهت نيل به درجات مصرحه فوق براساس دستورالعملي كه از سوي ستاد كل تهيه و ابلاغ مي‌گردد، به درجات مناسب پايين‌تر تا درجه سربازي نائل خواهند شد.

مجلس مصوب كرد اعطاء درجه نظامي به آن دسته از كاركنان وظيفه كه برابر با مقررات اين قانون واجد شرايط نيل به درجات گروهبان سومي و بالاتر مي‌باشند در هر سازمان با تصويب مقاماتي خواهد بود كه اختيار تصويب همان درجات را در مورد كاركنان پايور دارند.
نمايندگان براساس تبصره‌اي مقرر كردند اعطاء درجه تشويقي و ياتنزل درجه كاركنان در آئين‌‌نامه انضباطي مسلح پيش‌بيني گرديده است، خواهد بود.

parhamhero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من تک پسرم و 4 تا خواهر دارم.معاف میشم یا نه؟
خوانواده هایی که مددجو باشند که تک پسرشون همینطوری هم معافه.چون کفیل خوانواده میشه
من موندم معافم یا نه

بالا