• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز در اخبار گفت که کاهش معافیت تحصیلی در مجلس تصویب شد.
دوستانی که اطلاع دارن لطفا جواب بدن که آیا این قانون فقط اختصاص به ورودی های جدید دانشگاه داره یا شامل همه دانشجوها میشه.

یعنی یه شیر پاک خورده ای نیست که جواب این سوال که به درد خیلی ها میخوره رو بده:(
من که هر سوالی اینجا پرسیدم بی جواب موند.
اگه میدونید جواب بدید و دعای خیر و واسه خودتون بخرید:rolleyes::D:D

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
من پیش چند تا دکتر **** وظیفه رفتم و بهم گفند که تو معافی
ولی مشکل من اینه که هنوز کارهای فارق تحصیلیم تموم نشده.
لطفا بهم بگید که زمان گرفتن معافیت پزشکی چقدره؟
اخه من احتمال میدم که ارشد هم قبول بشم ایا اگر من تا اخر مرداد برگه فارق تحصیلی رو بگیرم میتونم از اول شهریور واسه معافی اقدام کنم؟
اگه ارشد قبول بشم ایا کار معافیتم نیمه کاره میمونه اخه اگه اینطوری بشه باید تا اخر شهریور دوباره دانشگاه ثبت نام کنم ؟

5272

Registered User
لایک‌ها
1
اگه كسي هست سلام اگه!!!!
من نميدونم چرا تايپك چند روزيه اينطور شده.نه كسي مياد نه كسي ميره.چراااااا؟؟؟؟؟؟
بابا جواب.
كسي نيست.همه رفتن خدمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
شرايط استفاده از معافيت‌های جديد سربازي

ایران: دو ماه از اجراي مصوبات جديد خدمت وظيفه عمومي و ارائه تسهيلات معافيت و كسر خدمت سربازي به مشمولان مي‌گذرد اما وجود ابهام‌هايي در برخي از مصوبات پرسش‌هايي را براي مشمولان و خانواده‌هاي آنها به دنبال داشته است.
در همين زمينه سردار محمدجواد‌ زاده‌كمند، رئيس سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي كشور به تشريح بخش ديگري از اين مصوبات و رفع ابهام‌هاي موجود پرداخت.

فردي كه متعهد خدمت در نيروهاي مسلح يا دستگاه‌هاي دولتي است و اكنون شرايط استفاده از معافيت سه فرزند خدمت كرده از يك خانواده را دارد آيا مي‌تواند پس از استعفا، از تسهيلات مزبور استفاده كند؟

ترخيص افراد متقاضي هنگام خدمت، فقط شامل افرادي مي‌شود كه در حال خدمت دوره ضرورت هستند و اين موضوع شامل متعهدين خدمت در نيروهاي مسلح و دستگاه‌هاي دولتي كه در حال انجام تعهد هستند نمي‌شود و ادامه انجام تعهد اين افراد يا استعفاي آنها تابع مقررات دستگاه مربوط است.

آيا شرايط سني براي استفاده از معافيت سه‌فرزند خدمت كرده از يك خانواده ملاك عمل است؟

رسيدگي به وضعيت افرادي كه به سن مشموليت مي‌رسند در صورت واجد شرايط بودن، بلامانع است كه با اين ملاحظه در سال جاري متولدين سال 1370 در صورت احراز شرايط، مجاز به استفاده از اين تسهيلات هستند.

در صورت فوت پدر و مادر و نبود قيم، كدام يك از فرزندان خانواده‌ مي‌توانند از معافيت سه فرزند خدمت كرده از يك خانواده استفاده كنند؟

در صورت وجود دو يا چند برادر واجد شرايط يك خانواده براي استفاده از تسهيلات، در صورت فوت پدر و مادر و نبود قيم، برادر بزرگتر از نظر سني در اولويت استفاده تسهيلات قرار دارد. در اين صورت وي با ارائه گواهي محضري استفاده از تسهيلات معافيت از سوي برادران كوچكتر خانواده (كه مشمول باشند) مي‌تواند از مزاياي مورد نظر استفاده كند.

در صورتي كه زني دو همسر داشته و هر دو نفر نيز فوت كرده و ـ از هر همسر نيز صاحب دو فرزند باشد كه دو فرزند او از همسر اول خدمت كرده باشند ـ و يك فرزند از همسر دومش نيز خدمت كرده باشد آيا فرزند چهارم و (فرزند دوم همسر دوم) برابر مقررات جديد معاف مي‌شود؟

خير. ملاك محاسبه، فرزندان منتسب به پدر براساس اسامي مندرج در شناسنامه پدري است.
نظامياني كه از طريق دانشكده افسري وارد نيروهاي مسلح مي‌شوند شروع تعهد به خدمت يا خدمت رسمي‌شان از چه زماني محاسبه مي‌شود؟ آيا دوره دانشجويي يا آموزشي آنها جزو مدت تعهد خدمت است؟

ملاك محاسبه، حداقل دو سال از زمان دريافت نخستين درجه و ورود رسمي فرد به خدمت است. بنابراين دوره تحصيلي و آموزشي جزو مدت خدمت محاسبه نمي‌شود.

آيا سابقه افرادي كه با داشتن يك نوع معافيت به استخدام نيروهاي مسلح درمي‌آيند به عنوان يك فرزند خدمت كرده قابل محاسبه است؟

بله، افرادي كه بيش از دو سال سابقه مستمر خدمت در نيروهاي مسلح را دارند و دوران خدمت شان به عنوان يك فرد خدمت كرده قابل محاسبه است و داشتن كارت معافيت قبل از استخدام مانع بهره‌مندي آنها از اين تسهيلات نيست.

فردي كه با گذشت يك سال از خدمت سربازي حائز يكي از معافيت‌هاي جانبازي و پزشكي شده باشد آيا مدمت خدمتش به عنوان يك فرد خدمت كرده محاسبه مي‌شود؟ يعني برادرش مي‌تواند از تسهيلات جديد در مورد معافيت سه فرزند خدمت كرده استفاده كند؟

بله، فردي كه پس از يك سال خدمت سربازي يا دو سال تعهد خدمت در دستگاه‌ها، جانباز يا معلول يا بيمار شده و كارت جانبازي يا معافيت پزشكي دريافت كرده باشد سوابق خدمتي‌اش به عنوان يك فرزند خدمت كرده قابل محاسبه است.

آيا برادر زنان شاغل در نيروهاي مسلح، مي‌توانند از تسهيلات جديد (معافيت يك فرزند از خانواده‌اي كه سه فرزندشان خدمت كرده) استفاده كند؟

خير، اين تسهيلات شامل پرسنل زن شاغل در نيروهاي مسلح يا زناني كه متعهد خدمت در دستگاه‌هاي غيرنظامي هستند نمي‌شود چرا كه ملاك خدمت براي استفاده از اين تسهيلات، خدمت به عنوان جايگزين دوره ضرورت است كه زنان خدمت دوره ضرورت ندارند.

آيا سوابق خدمتي سربازاني كه در حال خدمت شهيد شده‌اند به عنوان يك فرد خدمت كرده محاسبه مي‌شود؟

بله. سربازاني كه پس از يك سال خدمت سربازي، در هنگام خدمت شهيد شده باشند؛ علاوه بر بهره‌مندي فرزند يا برادرشان از تسهيلات ايثارگري، سابقه خدمتي‌شان هم به عنوان يكي از سه فرزند خدمت كرده قابل محاسبه است.

فردي كه خواستار استفاده از معافيت سه فرزند خدمت كرده است و در خارج از كشور زندگي مي‌كند به چه صورت مي‌تواند به درخواستش رسيدگي كند؟

اين فرد مي‌تواند با انتخاب وكيل قانوني از بين افراد خانواده يا ساير واجدين شرايط، مراحل رسيدگي را همانند مشمولان واجد شرايط داخل كشور پيگيري كند.

تعهد خدمت طلاب و روحانيون در ارتباط با مقررات متعهدين خدمت چگونه محاسبه مي‌شود؟

مدت زمان خدمت آن دسته از طلاب و روحانيون كه به ازاي مدت خدمت دوره ضرورت وظيفه عمومي، در امور علمي، فرهنگي و تبليغاتي در مناطق محروم از طريق نمايندگي ولي فقيه و تيپ مستقل 83 امام جعفر صادق (ع) فعاليت كرده باشند مدت خدمت‌شان با ارائه كارت معافيت مربوط قابل محاسبه بوده و به عنوان يك فرد خدمت كرده محسوب مي‌شوند.

افرادي كه پيشتر گواهي 40 ماه سابقه جبهه ارائه كرده و يك فرزندشان به ازاي 30 ماه جبهه آنها معاف شده‌اند در حال حاضر براي استفاده از مزاياي ـ كاهش خدمت ـ 10 ماه سابقه جبهه براي فرزند دوم بايد چه اقداماتي انجام دهند. آيا بايد براي 10 ماه جبهه گواهي جداگانه‌ بگيرند؟

بله. براي استفاده از هر نوع تسهيلات بايد گواهي جداگانه ارائه شود. ضمن اينكه دريافت كسر خدمت فقط از طريق يگان‌هاي خدمتي امكانپذير است و سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي در اين زمينه اقدام خاصي انجام نمي‌دهد.

آيا سابقه جبهه افراد در دوره خدمت سربازي براي استفاده از تسهيلات مربوط به ايثارگران قابل محاسبه است؟

بله. مدت جبهه و جانبازي افراد در دوره خدمت سربازي نيز براي استفاده از تسهيلات مربوط به ايثارگران در مورد معافيت يا كسر خدمت فرزندان قابل محاسبه است.

پدر خانواده‌‌اي 80 ماه سابقه جبهه داشته و مادر خانواده نيز 10 درصد جانبازي دارد. دو فرزند خانواده در ازاي 60 ماه سابقه جبهه پدر معاف شده‌اند.آيا مي‌توان با تلفيق 20 ماه باقي مانده جبهه پدر و 10 درصد جانبازي مادر، فرزند سوم خانواده را نيز معاف كرد؟

خير، برابر مقررات موجود، هر ايثارگر از ميان تسهيلات مورد نظر مانند جبهه، جانبازي، آزادگي و غيره فقط مي‌تواند از يك نوع تسهيلات استفاده نمايد و در چنين شرايطي حداكثر دو فرزند را از مزاياي معافيت يا كسر خدمت بهره‌مند كند. حال آن كه در اين باره فقط مي‌توان از 10 درصد جانبازي مادر برابر كسر خدمت فرزند سوم استفاده كرد.

آيا مرگ برادري كه به خدمت اعزام شده و هنگام مرخصي جان باخته به عنوان فوت هنگام خدمت محسوب مي‌شود؟

چنانچه يگان خدمتي وي فوت قيود خدمتي را تأييد كند بله.

اگر برادر مشمولي كه به خدمت اعزام شده و هنگام خدمت خودكشي كرده باشد مي‌تواند از مزايا استفاده كند؟

با توجه به امتياز در نظر گرفته شده فوت بايد به خاطر انجام خدمت باشد. به همين خاطر فوت بر اثر خودكشي در دستورالعمل‌ها قرار نمي‌گيرد.

بخشودگي اضافه خدمت مشمولان غايبي كه زمان اعزام‌شان بدون رضايت خودشان از 18/9/86 به دليل نبود ظرفيت به 18/10/86 تمديد شده است و در نتيجه شامل عفو مقام معظم رهبري نشده‌اند چگونه است؟

از آنجا كه اين تمديد بدون نظر مشمول و طبق نظر سازمان به دليل نبود ظرفيت انجام شده به همين خاطر بخشودگي غيبت اوليه آنها مشمول عفو مقام معظم رهبري مي‌شود.

اگر متعهدين به خدمت در نيروهاي مسلح و دستگاه‌هاي دولتي هنگام خدمت فوت كنند آيا برادرشان مي‌تواند از معافيت جديد استفاده كند؟ شرط دو سال خدمت در اينجا ملاك است يا شرط قيود خدمتي؟

بله. چنانچه فردي كه متعهد به خدمت در نيروهاي مسلح يا دستگاه‌هاي دولتي بوده و برادرش هنگام خدمت فوت كرده است برابر شرايط و مقررات موجود مي‌تواند از معافيت استفاده كند.

در اينجا مدت خدمت شرط نيست. اما فوت قيود خدمتي برابر رأي كميسيون‌ها و مقررات نيروهاي مسلح يا سازمان‌هاي دولتي مربوط ملاك عمل قرار مي‌گيرد.

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
من چند وقت پیش شنیدم که کسانی که موقع درخاست معافیت دانشجو نباشند ولی بعدش داشگاه
قبول بشند میتونند کارای معافیت پزشکی رو ادامه بدند ایا این درسته؟

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
دوستان من برگه سبزم رو گرفتم. برگه دوم چند وقت دیگه میاد؟

بعد امکان داره که با اومدن برگه دوم تاریخ اعزام رو خودشون عقب انداخته باشن؟

ممنون.

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
تو رو خدا يكي جواب بده...
من پدرم سابقه جبهه داره ....و...
ميخوام براي معافي اقدام كنم حالا يكي بگه چي كار بايد بكنم..؟؟
يعني از اول بايد چي كار كنم...مداركش چيه و...
كارم گيره بابا جواب بدبد...

hamidbabayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رو خدا يكي جواب بده...
من پدرم سابقه جبهه داره ....و...
ميخوام براي معافي اقدام كنم حالا يكي بگه چي كار بايد بكنم..؟؟
يعني از اول بايد چي كار كنم...مداركش چيه و...
كارم گيره بابا جواب بدبد...

شما برو پلیس +10 یه دفترچه بگیر شرایطش راببین.اگر هم که تهرانی برو میدان **** انجا توجیه میشی.

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان ملاقات مردمی هنوز دوشنبه هاست یا روزش تغییر کرده؟

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
شما برو پلیس +10 یه دفترچه بگیر شرایطش راببین.اگر هم که تهرانی برو میدان **** انجا توجیه میشی.

دفترچه رو گرفتم ميخوام بدونم ميشه همزمان با معافيت تحصيلي
اين معافيت دائم رو گرفت؟

tak2750

Registered User
لایک‌ها
5
من این قسمت رو تو ی سوالات متداول پزشکی پیدا کردم

3 - آيا مشمول مي تواند در حين تحصيل براي اخذ معافيت پزشكي اقدام نمايد؟ خير ، مي بايست بعد از اتمام تحصيلات براي معافيت پزشكي اقدام نمايد مگر اينكه در خواست پزشكي خود را قبل از ثبت نام و شروع سال تحصيلي (مهرماه) در دانشگاه ارسال نموده باشد.

با توجه به متن بالا ایا من میتونم حداکثر تا 15 شهریور درخواست پزشکی رو بدم؟
(اخه من الان دانشخوی لیسانسم و درسم رو تمام کردم ولی تا برگه فلرق تحصیلی بیاد دستم فکر کنم تا شهریور طول بکشه و احتمال هم میدم که فوق لیسانس قبول بشم)
(در باره معفیت پزشکی هم پیش دو تا دکتر **** وظیفه رفتم گفتند که حتما معاف میشی)

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
كارت پايان خدمت سربازي هوشمند مي‌شود

فارس: رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا گفت: تا 3 ماه پاياني سال 88، كارت پايان خدمت سربازي هوشمند مي‌شود.

سردار محمدجواد زاده‌كمند امروز در حاشيه ديدار مردمي در مركز نظارت همگاني ناجا در جمع خبرنگاران افزود: يكي از مشكلاتي كه مشمولان در چند ماه گذشته داشته‌اند، طولاني شدن زمان تعيين شده براي اعزام آنان به خدمت بود. با اجراي معافيت‌هاي جديد سربازي ظرفيت‌ها جديد ايجاد شده است.

وي اظهار داشت: مشمولاني كه قبلاً تاريخ اعزام آنان مشخص و اعلام شده چنان‌چه متقاضي تعجيل در اعزام خود هستند، مي‌توانند به مراكز **** وظيفه مراجعه كنند تا با ‌تناسب ظرفيت‌هاي ايجاد شده، تاريخ اعزام‌شان به كم‌ترين زمان برسد.

سردار زاده‌كمند گفت: بر اساس هماهنگي‌هاي انجام شده، در سطح نيروهاي مسلح و به منظور برنامه‌ريزي دقيقبراي اعزام و استفاده از مشمولان داراي كسر خدمت سربازي مقرر شده كه اطلاعات مربوط به درخواست كسر خدمت (‌اعم از مدت جبهه، آزادگي، جانبازي يا كسر خدمت مشمول بسيجي) به هنگام ثبت‌نام از آنان در سيستم مكانيزه وظيفه عمومي ثبت مي‌شود.

رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا افزود: از اين به بعد اگر مشمولي داراي يكي از موارد كسر خدمت فوق باشد، پس از اخذ گواهي جبهه، جانبازي يا كسر خدمت بسيجي از مراجع ذيربط اصل مدارك را به همراه ساير مداركي كه در دفترچه راهنما تعيين شده در اختيار دفارت پليس + 10 قرار دهند تا برگ سبز مشمول ثبت شود، البته بررسي و رسيدگي و اعمال كسر خدمت در يگان خدمتي انجام خواهد شد.

وي اظهار داشت: مشمولاني كه قبلاً مدارك خود را ارسال كرده‌اند و هنوز به خدمت اعزام ‌نشده‌اند اگر واجد شرايط گفته شده هستند، ‌گواهي‌هاي گفته شده را اخذ و به مركز عمليات مشمولان وظيفه عمومي ناجا ارسال كنند.

* عدم نياز به مراجعه حضوري واجدان شرايط استفاده از معافيت 3 فرزند خدمت‌ كرده به مراكز وظيفه عمومي

سردار زاده‌كمند گفت: پس از ابلاغ معافيت يك فرزند از خانواده‌اي كه 3 فرزند آنان خدمت كرده است اقدامات اجرايي لازم از سوي سازمان وظيفه عمومي در كشور انجام گرفت و مدارك بيش از 90 درصد واجدان شرايط در دفاتر پليس + 10 ثبت و مراحل بعدي كار كه اخذ استعلامات به ويژه استعلام اصالت كارت‌هاي پايان خدمت از نيروهاي مسلح سراسر كشور است، آغاز شد.

وي اظهار داشت: پس از بررسي نهايي كارت معافيت صادر و از طريق پست به نشاني مشمول ارسال خواهد شد اگر مشكلي در پرونده مشمول باشد با شماره تلفن وي تماس برقرار شده تا مشكل برطرف شود و نيازي به مراجعه حضوري نيست.

* معافيت ‌2 برادري سال 80 و معافيت 3 برادري

سردار زاده‌كمند در ادامه افزود: در نحوه تأثير معافيت دو برادري در استفاده از معافيت يك فرزند در خانواده‌اي كه سه فرزند آنان خدمت كرده است در معافيت يك فرزند از خانواده‌اي كه 3 فرزند آن‌ها خدمت كرده بود ابهامي وجود داشت كه آيا فردي كه به ازاي انجام خدمت سربازي وي برادر ديگري در قالب معافيت 2 برادري كه در سال 1380 اجرا شد معاف شده بود جزء 3 برادر خدمت كرده محسوب مي‌شود يا خير.

وي اعلام كرد: بر اساس هماهنگي‌هاي انجام شده اين ابهام برطرف شد و افرادي كه از اين قانون استفاده كرده‌اند شامل قانون 3 برادري مي‌شوند و مي‌توانند از معافيت فرزند چهارم استفاده كنند و هيچ محدوديتي براي استفاده از معافيت يك فرزند كه 3 فرزند آنان خدمت كرده وجود ندارد.

* مشمولان مجاز ثبت‌نام در دانشگاه‌ها بدون نياز به اخذ مجوز اوليه از سازمان **** وظيفه عمومي

سردارزاده كمند گفت: سازمان وظيفه عمومي طي هماهنگي كه با وزارتخانه‌هاي علوم، بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامي داشته با هدف كاهش مراجعات مشمولان دانشجو به رده‌هاي وظيفه عمومي مقرر شده كه ثبت‌نام از مشمولان غير‌غايب و واجد شرايطي كه به دانشگاه راه پيدا كرده‌اند بدون نياز به مراجعه حضور و اخذ مجوز اوليه از سازمان وظيفه عمومي براي ثبت‌نام انجام شود.

رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا افزود: پس از آن ثبت‌نام دانشگاه‌ها طبق مكانيزم تعريف شده اقدام به در خواست معافيت تحصيلي خواهند كرد.

وي تأكيد كرد:‌ هيچ نيازي به مراجعه حضوري اين افراد به سازمان وظيفه عمومي نيست و با مراجعه مستقيم به دانشگاه‌ها ثبت نام كنند.

سردار زاده‌كمند مشمولان واجد شرايط فوق را اين گونه اعلام كرد:

- مشمولاني كه در سال احضار يعني 18 سال تمام موفق به اخذ ديپلم يا پيش‌دانشگاهي به شكل حضوري و يا متفرقه شده‌اند.(متولدان سال 70).

- مشمولاني كه در سال اعزام يعني 19 ساال تمام موفق به اخذ ديپلم يا پيش‌دانشگاهي به شكل حضوري شده‌اند (متولدان سال 69).

- متولدين نيمه دوم سال 68 كه در سال 87 در مقطع ديپلم و پيش‌دانشگاهي به شكل حضوري فارغ‌التحصيل شده و در آزمون سال 87 هم پذيرفته شده‌اند.

- مشمولاني كه داراي برگ اعزام به خدمت بدون غيبت بوده و دانشجوي انصرافي و اخراجي هم نباشند چنانچه موعد اعزام به خدمت قيد شده در آن سپري نشده باشد.

- سربازان حين خدمت كه تا قبل از فرا رسيدن موعد ثبت‌نام در دانشگاه خدمت آنان به اتمام مي‌رسد با ارائه گواهي از سوي يگان خدمتي و مشروط به ارائه كارت پايان خدمت به هنگام آغاز تحصيل.

- متعهدين خدمت در وزارت آموزش و پرورش و ساير وزارتخانه‌ها با ارائه موافقت از بالاترين مرجع سازماني وزارتخانه.

- مشمولان داراي معافيت موقت پزشكي كه در زمان ثبت‌نام اعتبار معافيتشان به اتمام نرسيده و دانشجوي انصارفي و اخراجي هم نباشند.

- فارغ‌التحصيلان مقاطع كارداني، كارشناسي‌ و كارشناسي ارشد كه در مقاطع بالاتر پذيرفته شده‌اند و بيش از 6 ماه از تاريخ فارغ‌التحصيلي شان از مقطع قبلي نگذشته باشد و يا داراي برگه اعزام بدون غيبت هستند كه هنوز تاريخ اعزام مندرج در آن سپري نشده باشد.

- مشمولاني كه دوره ديپلم را حداكثر تا سن 20 سالگي تمام و يا پيش‌دانشگاهي را حداكثر تا سن 24 سالگي تمام به شكل حضوري در سال 88 به پايان رسانده‌اند.

* صدور تمركزي كارت پايان خدمت
سردار زاده‌‌كمند گفت: از پايان مرداد امسال سربازاني كه از خدمت ترخيص شوند كارت پايان خدمت شان توسط سازمان وظيفه عمومي صادر مي‌شود و به مرور تمامي كارت‌ها‌ي پايان خدمت به صورت متمركز از سوي آن سازمان صادر خواهد شد.

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام من دارم میرم ترم 3 کاردانی! گفتم از الان ببینم اوضاع برای سربازی من چطور در میاد!
جمع 2 چشم بالای 8 تقریبا 8.5 اینا!
14 ماه جبهه پدر فرزند اول هستم!
با کاردانی چه مزایایی دارد!؟
2 بار عمل پا برای تصادف داشته ام!:blink:

Behzad Varedi

Registered User
لایک‌ها
10
جزئيات اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي اعلام شد

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا با اعلام جزئياتي از اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي اعلام كرد: شرط اصلي استفاده از قانون جديد،‌ عدم غيبت مشمولان است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سردار زاده‌كمند امروز در جمع خبرنگاران اعلام كرد: قانون خدمت وظيفه عمومي از سوي مجلس شوراي اسلامي در دست بررسي است و 25 ماده از مجموع 87 مواد پيشنهادي اين قانون به تصويب نمايندگان رسيده است.
سردار زاده‌كمند گفت: اين قانون پس از بررسي در مجلس بايد به تأييد شوراي نگهبان رسيده و پس از آن توسط دولت ابلاغ شود و در نهايت نيز قانون از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح به همه نيروهاي نظامي اعلام شود.
وي اظهار داشت: اجرايي شدن مصوبات منوط به طي مراحل قانوني است و ابلاغ آن به نيروهاي مسلح است كه چندين ماه زمان مي‌برد.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا تأكيد كرد: شرط اصلي بهره‌مندي از تسهيلات قانون جديد خدمت سربازي فاقد غيبت بودن مشمول است، اگر مشمولي وارد غيبت شود و واجد شرايط استفاده از تسهيلات جديد باشد امكان بهره‌مندي از قانون جديد را نخواهد داشت.
سردار زاده‌كمند گفت: اگر مشمولاني در سال احضار يا اعزام هستند بايد وضعيت خود را مشخص كنند و اگر هم به خدمت اعزام شده و واجد شرايط استفاده از تسهيلات جديد باشند به موقع از خدمت ترخيص مي‌شوند.
وي اظهار داشت: اگر در موعد مقرر اقدام به تعيين تكليف وضعيت سربازي خود نكنند يا در تاريخي كه براي اعزام آنان تعيين شده در مراكز حاضر نشوند مشمول غائب محسوب مي‌شوند و حق استفاده از تسهيلات جديد را نيز از دست خواهند داد.

* جزئيات اصلاح قانون خدمت وظيفه عمومي

سردار زاده‌كمند گفت: در قانون جديد سن مشموليت، 18 سالگي است و فرد مشمول در ماهي كه به 18 سالگي برسد بايد خود را به سازمان وظيفه عمومي معرفي كند.
وي اظهار داشت: مدت خدمت سربازي در قانون جديد براي مشمولان زير ديپلم 24 ماه است، در اين قانون به ازاي هر مدرك تحصيلي 2 ماه از خدمت كسر مي‌شود.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا افزود: چگونگي تأمين اعتبار سرباز معلم‌ها نيز در قانون جديد مشخص شده است.
سردار زاده‌كمند گفت: بحث قيد داشتن كارت پايان خدمت و معافيت براي ثبت هرگونه اموال غير قهري حذف شد.
وي اظهار داشت: تمام نيروهاي مسلح اجازه دارند، مشمولان در سطح كارشناسي و بالاتر را به تعداد سهميه‌اي كه وجود دارد گزينش كنند.
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا گفت: براي افرادي كه از ماده 10 قانون وظيفه عمومي تخطي مي‌كنند،‌ مجازات سنگين پيش بيني شده است. براي اين افراد پرداخت هزينه يك‌سال يك سرباز در مرحله اول به عنوان جريمه در نظر گرفته شده كه در مرحله بعدي افزايش خواهد يافت.
وي افزود: ماده 10 قانون وظيفه عمومي به مواردي مانند گرفتن وام از بانك، ثبت نام در انتخابات، تأييد پايان‌نامه، صدور جواز كسب،‌ دريافت مستمري، استخدام رسمي، پيماني، روزمزد و دريافت گواهينامه اشاره دارد.
سردار زاده‌كمند گفت: در قانون جديد مدت تعهد در نيروهاي مسلح از 9 سال به 6 سال كاهش يافت، در مناطق مرزي و محروم اين مدت به 5 سال كاهش يافت.
رئيس سازمان وظيفه عمومي اظهار داشت: مشمولاني كه به سن 18 سال مي‌رسند، بايد ظرف حداكثر 6 ماه خود را معرفي كنند و سازمان وظيفه عمومي نيز مكلف است ظرف 6 ماه وضعيت مشمول را مشخص كند.
وي اعلام كرد: در قانون جديد به سازمان وظيفه عمومي اجازه داده شده تا مشمولاني را كه عذر موجه دارند اعزام‌شان تا يك سال به تعويق بيفتد.
سردار زاده‌كمند گفت: حداكثر فرجه تحصيلي براي دانش‌آموزان 20 سال تمام، كارداني2 سال و نيم، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته 3 سال، كارشناسي پيوسته 5 سال، ارشد پيوسته 6 سال، دكتراي پزشكي 8 سال و دكتراي تخصصي 6 سال است.
وي اظهار داشت: مدت مجاز براي تعيين وضعيت مشمولان پس از فراغت، اخراج يا انصراف از تحصيل در داخل و خارج از كشور يك سال پيش بيني شده است.
رئيس سازمان وظيفه عمومي افزود: دانشجويان انصرافي فقط يك‌بار طي مدت دوره تحصيل اجازه ادامه تحصيل دارند. همچنين كاركنان وظيفه درحال خدمت و فاقد غيبت چناچه در آزمون كارشناسي و بالاتر قبول شوند، از ادامه خدمت معاف مي‌شوند.
سردار زاده‌كمند گفت: باقي مواد نيز در صحن علني مجلس بررسي خواهد شد و پس از تصويب مجلس بايد به تأييد شوراي نگهبان قانون اساسي برسد. مواد اين قانون ممكن است هنگام گذراندن روال قانوني دچار تغييرات شود.

منبع

t0rest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من متولد 1370 هستم و پاسپورت هم دارم می خوام برای تحصیل برم خارج ولی ممنوع خروج هستم کسی می تونه بگه باید چیکار کنم تا سربازی رو نرم ؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
من 2 ماه پیش یه در خواست برای معافیت پزشکی دادم .. هنوز به شورای پزشکی معرفی نشدم اما نامه برای بیمارستان به من دادن .. من شانسی برای معافیت ندارم .. آیا می تونم این در خواست رو لغو کنم و هر چه سریع تر برم دنبال کارای اعزام؟؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من دارم میرم ترم 3 کاردانی! گفتم از الان ببینم اوضاع برای سربازی من چطور در میاد!
جمع 2 چشم بالای 8 تقریبا 8.5 اینا!

14 ماه جبهه پدر فرزند اول هستم!
با کاردانی چه مزایایی دارد!؟
2 بار عمل پا برای تصادف داشته ام!:blink:

اگر فوق دپیلم بگیری مجموع شماره چشم هات باید 10 به بالا بشه ! اما اگر با مدرک دپیلم اقدام کنی باید 8 به بالا باشه! به نظر من که انصراف از تحصیل بده و معافیت رو بگیر ...

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من متولد 1370 هستم و پاسپورت هم دارم می خوام برای تحصیل برم خارج ولی ممنوع خروج هستم کسی می تونه بگه باید چیکار کنم تا سربازی رو نرم ؟
شما باید مدارک دپیلمت رو بدی ترجمه کنن و یک پذیرش از یه دانشگاه خارجی بگیری.. می تونی به موسساتی که در زمینه اعزام دانشجو فعالیت می کنن مراجعه کنی .. بعد از دریافت وثیقه اجازه خروج بهت میدن...

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
من این قسمت رو تو ی سوالات متداول پزشکی پیدا کردم

3 - آيا مشمول مي تواند در حين تحصيل براي اخذ معافيت پزشكي اقدام نمايد؟ خير ، مي بايست بعد از اتمام تحصيلات براي معافيت پزشكي اقدام نمايد مگر اينكه در خواست پزشكي خود را قبل از ثبت نام و شروع سال تحصيلي (مهرماه) در دانشگاه ارسال نموده باشد.

با توجه به متن بالا ایا من میتونم حداکثر تا 15 شهریور درخواست پزشکی رو بدم؟
(اخه من الان دانشخوی لیسانسم و درسم رو تمام کردم ولی تا برگه فلرق تحصیلی بیاد دستم فکر کنم تا شهریور طول بکشه و احتمال هم میدم که فوق لیسانس قبول بشم)
(در باره معفیت پزشکی هم پیش دو تا دکتر **** وظیفه رفتم گفتند که حتما معاف میشی)

شما به محض اینکه فارغ التحصیل بشی دیگه دانشجو محسوب نمیشی! و در واقع وارد مرحله معافیت 6 ماهه یا یک ساله موقت برای ادامه تحصیل میشی .. این زمان محدود شامل همه هست و چه ادامه تحصیل بخوای بدی و چه نخوای بدی شاملت میشه . شما با در یافت برگه فراعت از تحصیل می تونید برید دنبال معافیت پزشکیتون و پرونده تشکیل بدین چون شرطش داشتن همین برگه هست .. اگر کارشناسی ارشد هم قبول شدین می تونید برین برای ثبت نام .. حدودا برای معافیت پزشکی 2 ماه زمان در نظر بگیرین

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
salam dostan man mikham dafrache ro befresam bere vagat chanta soal dashtam gesmati hast barii pezeshki age on ro por konam name meyad key bayad beram pishe pezesh ya na mishe rahnamii konid lotfan:blush:
سوالت کمی نامشخص هست ! می خوای برای معافیت پزشکی اقدام کنی؟ اگر اینه که مراحل اولیش اینجوریه
ا- باید برای معاینه اولیه بری پیش یه پزشک که تایید کنه شما دچار یه مشکل هستید .. این پزشک حتما باید دارای **** پزشکی باشه ( اما بعضی مراکز میگن باید به پزشک های مستقر در درمانگاه نیروی انتظامی مراجعه کنی -- این رو سوال بگیر)
2- بعد از تکمیل تمام دفتر چه به پلیس +10 مراجعه می کنی . اونجا مدارکت رو می دی و برات یک برگه صادر میشه ( مدارک رو فقط نگاه میکنن و بهت پس میدن)
3- چند روز به **** وظیفه محل خودت مراجعه میکنی. اونجا اسم شما از طریق پلیس +10 ثبت شده .. می ری و همه ی مدارکت رو هم همراه خودت می بری تا پرونده تشکیل بدن
4- یه نامه بهت می دن جهت معرفی به بیمارستان و بقیه مراحل...

بالا