• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.دوستان چند تا سوال داشتم اميدوارم كمك و راهنماييم كنيد.
1-پدرم متولد 15/11/1329 هست.كي ميتونم براي معافيت كفالت اقدام كنم؟
2-اگه كسي برگه سبز اعزام به خدمتش رو گم كرده باشه يا سرقت كرده باشند چطور ميتونه برگه جديد بگيره؟چه كار بايد بكنم؟
3-اگه برگه سبز المثني گرفتم با توجه به اينكه اعزامم رو تمديد كردم برام همون تاريخ قبلي اعزامم رو ميزنند يا تاريخ جديد و تاريخي كه تمديد كردم؟
4-انهايي كه معافيت كفالت يا موارد خاص يا...ميگيرند ازشون يك تعهد سه ساله ميگيرند كه اگه تا سه سال نيرو خواستند و فراخوانده شدند برند اموزشي.به نظر شما احتمال اين فراخواني تو اين سه سال چقدره؟
5-اگه اينطوري باشه كه نميشه جايي استخدام شد و نميشه كار پيدا كرد.و مثلا ازمون وكالت يا سردفتري شركت كرد.هر لحظه بايد منتظر باشيم.چطوريه؟چه كار بايد كرد؟
6-ميگند قراره سن پدر رو از 59 به 55 تغيير بدند.درسته.كسي چيزي يا سن ديگه اي شنيده؟
ممنونم اگه راهنماييم كنيد.منتظرم.

Last edited:

milaadesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان :)

در مورد ماده 6 بهزیستی برای معافیت کفالت والدین سوال دارم.
برادر بزرگتر من با استفاده از این قانون و معلولیت مادرم معافیت کفالت گرفته است. آیا من میتوانم با استناد به معلولیت پدرم (مشکل قلبی) از این قانون استفاده کرده و معافیت کفالت بگیرم؟

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان برای گرفتن جواب سوالهاتون مراجعه کنید به: اینجا
تو قسمت پرسش و پاسخ میتونید سوال بپرسید ....

5272

Registered User
لایک‌ها
1
بازم سلام.دوستان كسي نيست سوالات من رو جواب بده.
اورژانسيه.
خواهشا كمكم كنيد.

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم ببینم که وثیقه رو نقد میگیرن یا میشه چک یا قباله یا . . . هم گداشت ؟ و کارهای اداریش چقدر طول میکشه ؟ و چند ماه پاسپورت اعتبار داره ؟

نقد و چک برای عراق و عربستان
فقط نقد برای سوریه

send2zandi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
پدر من سال 65 تا 67 سریازی کرده یعنی 28 ماه خدمت کرده و یک سالشم تو جبهه بوده.حالا سوال من اینه که ایا این 28 ماهی که در زمان جنگ سربازی کرده جزو جبهه حساب میشه یا نه.چون الان به ازای هر ماه 18 روز از من کم می کنن یعنی 6 ماه من کسر میشه.حالا می خوام بدونم که ایا کل 28 ماهش جبهه به حساب میاد یا نه فقط اون 1 سالش؟؟البته الانم دیپلم دارم.و اگه دانشگاه قبول شم امسال میرم دانشگاه.یعنی 2 ماهم بخاطر دیپلم کم میشه؟؟
با تشکر

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
1-پدرم متولد 15/11/1329 هست.كي ميتونم براي معافيت كفالت اقدام كنم؟
1388/11/15

-اگه كسي برگه سبز اعزام به خدمتش رو گم كرده باشه يا سرقت كرده باشند چطور ميتونه برگه جديد بگيره؟چه كار بايد بكنم؟
3-اگه برگه سبز المثني گرفتم با توجه به اينكه اعزامم رو تمديد كردم برام همون تاريخ قبلي اعزامم رو ميزنند يا تاريخ جديد و تاريخي كه تمديد كردم؟
برو **** وظیفه بگو گم کردم یکی دیگه صادر میکنن به تاریخ جدیدی که تمدید کردین
-انهايي كه معافيت كفالت يا موارد خاص يا...ميگيرند ازشون يك تعهد سه ساله ميگيرند كه اگه تا سه سال نيرو خواستند و فراخوانده شدند برند اموزشي.به نظر شما احتمال اين فراخواني تو اين سه سال چقدره؟
احتمالش زیاد نیست مگر در شرایط فورست ماژور

-اگه اينطوري باشه كه نميشه جايي استخدام شد و نميشه كار پيدا كرد.و مثلا ازمون وكالت يا سردفتري شركت كرد.هر لحظه بايد منتظر باشيم.چطوريه؟چه كار بايد كرد؟
شما کارت معافیت داری چرا نشه؟
این تعهدی که میگرن ارتباطی به صدور کارت نداره

6-ميگند قراره سن پدر رو از 59 به 55 تغيير بدند.درسته.كسي چيزي يا سن ديگه اي شنيده؟
شایعه است

پدر من سال 65 تا 67 سریازی کرده یعنی 28 ماه خدمت کرده و یک سالشم تو جبهه بوده.حالا سوال من اینه که ایا این 28 ماهی که در زمان جنگ سربازی کرده جزو جبهه حساب میشه یا نه.چون الان به ازای هر ماه 18 روز از من کم می کنن یعنی 6 ماه من کسر میشه.حالا می خوام بدونم که ایا کل 28 ماهش جبهه به حساب میاد یا نه فقط اون 1 سالش؟؟البته الانم دیپلم دارم.و اگه دانشگاه قبول شم امسال میرم دانشگاه.یعنی 2 ماهم بخاطر دیپلم کم میشه؟؟

1 سال احتمالا محاسبه میشه
به **** وظیفه مراجعه کنید و در این رابطه سوال کنید

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.دوستان چند تا سوال
1-ايا معافيت كفالت پدر 59 سال تمام اموزشي داره؟بايد رفت اموزشي؟
2-اين تعهد سه ساله كه ميگيرند شامل معافي كفالت 59 سال تمام هم ميشه؟
3-جريان اين تهعد چيه؟از كجا بايد بگش رو گرفت؟تو دفترچه قسمت مدارك كه نامي ازش نبرده شده.
ممنون

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه جا خوندم که قراره سنوات تحصیلی را کاهش بدن.مثلا کارشناسی پیوسته از 6 سال میشه 5 سال.
آیا این قانون فقط برای ورودی های جدید اعمال میشه یا شامل همه هست؟

ali-007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها تا حالا کسی با بیماری هپاتیت معافی گرفته؟ میشه بگید چه جوریه؟ تو معاینه چه چیزهایی از آدم می خوان؟
من هپاتیت B دارم و چند روز دیگه باید برم شورا می خوام بدونم چی ببرم بهتره

مرسی

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.كسي نيست جواب سوالهاي قبلي من رو بده.
خواهشا كمك كنيد دوستان.
راستي براي معافيت كفالت پدر 59سال تمام از چند وقت قبل ميتونم مداركم رو بفرستم؟
پدر متولد 15/11/1329 هست.59 سال تمامش كي ميشه؟دوستان خواهش ميكنم دقيق حساب كنيد و جواب رو بهم بگيد.
ممنون از همه شما.

ramin parpanchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

آیا قانون 2برادری تصویب شده یا نه؟(2فرزند خدمت کرده باشند فرزند سوم معاف شود؟)

حقیقتش من یه چیز هایی در این زمینه شنیدم که اگه خانواده ای 2فرزندش خدمت کرده باشند سومی معاف میشه؟
آیا این حقیقت داره یا نه؟

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
هنوز توی مجلس تصویب نشده .فعلا طرح هست که باید تو مجلس تصویب بشه.

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه جا خوندم که قراره سنوات تحصیلی را کاهش بدن.مثلا کارشناسی پیوسته از 6 سال میشه 5 سال.
آیا این قانون فقط برای ورودی های جدید اعمال میشه یا شامل همه هست؟

امروز در اخبار گفت که کاهش معافیت تحصیلی در مجلس تصویب شد.
دوستانی که اطلاع دارن لطفا جواب بدن که آیا این قانون فقط اختصاص به ورودی های جدید دانشگاه داره یا شامل همه دانشجوها میشه.

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزيز.
دوستان من تاريخ اعزامم1/12/88 هست و البته يه بار تمديد كردم.و تاريخ تولد پدرم هم 15/11/29 هست.و بهمن امسال 59 سال تمومش ميشه.حالا با توجه به تاريخ اعزامم كي و چگونه اقدام كنم كه تا 1/12 برسم و ديگه خدمت نرم حتي چند روز.؟؟؟تا كارتم بياد برگه اي چيزي بهم ميدند.رفتم تو شورا؟
ايا راه قانوني اي هست؟قانون تمهيداتي براي امثال من داره؟
با توجه به نزديكي تاريخ اعزامم با تولد پدرم چه كار كنم؟
چه راهي هست؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.منتظرم.

teeh28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dostan man mikham dafrache ro befresam bere vagat chanta soal dashtam gesmati hast barii pezeshki age on ro por konam name meyad key bayad beram pishe pezesh ya na mishe rahnamii konid lotfan:blush:

ehsan672

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من پدر و مادرم طلاق گرفتن (8 سال پيش) يعني قبل از سن مشموليت . الان ميخوام براي كفالت مادرم اقدام كنم . رفتم **** وظيفه سوال كردم كه اگر بعد از صدور معافيت من مادرم بخواد ازدواج كنه براي من مشكلي پيش مياد ؟ گفتن ما تا دو سال پيگيري ميكنيم اگر ازدواج كنه معافيتت باطله ! ميخواستم ببينم واقعيت داره اين حرف واقعاا؟

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزيز.
دوستان من تاريخ اعزامم1/12/88 هست و البته يه بار تمديد كردم.و تاريخ تولد پدرم هم 15/11/29 هست.و بهمن امسال 59 سال تمومش ميشه.حالا با توجه به تاريخ اعزامم كي و چگونه اقدام كنم كه تا 1/12 برسم و ديگه خدمت نرم حتي چند روز.؟؟؟تا كارتم بياد برگه اي چيزي بهم ميدند.رفتم تو شورا؟
ايا راه قانوني اي هست؟قانون تمهيداتي براي امثال من داره؟
با توجه به نزديكي تاريخ اعزامم با تولد پدرم چه كار كنم؟
چه راهي هست؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.منتظرم.
پس چي شد نكنه همه رفتند خدمت كه جواب نميدند.بابا يه نفر كمك كنه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)
لطفا" بفرمایید:

- در هر ترم دانشگاه،چندبار میتوان به بهانه ی زیارتی یـــــــــا علمی از کشور خارج شد؟
- اگه به بهانه سفر زیارتی از کشور خارج و از سوریه به امریکا برم(حضور در امریکا: حدود2 تا 3 هفته) و بعد که برگشتم ایران، وثیقه ام رو فرضا اگه ضبط کردن، میتونم برای فوق لیسانس از کشور خارج بشم؟

بالا