• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

barcelona291

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک فوری
سلام به همه دوستان . یه سوال در مورد **** وظیفه دارم اگه بتونین کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم.
من متولد 69/1/29 هستم.بنا به دلایلی دیپلمم را به جای این که خرداد 86 بگیرم شهریور 87 گرفتم.یعنی یک سال عقب افتادم. امسال پیش ریاضی بودم و برای سال اول بود که کنکور می دادم.مدرک پیشم را هم شهریور امسال میگیرم(به صورت حضوری).می خوام بدونم تا کی مهلت دارم دفترچم را پست کنم که غیبت نخورم و بتونم سال دیگه کنکور بدم؟
**** وظیفه شهرمون میگه تا 6 ماه بعد از گرفتن مدرک پیشت فرصت داری اما من شنیدم که تازگیا این 6 ماه به یک سال ارتقا داده شده آیا این درسته؟
بعد از این که دفترچه سربازی را پست کردی حدودا چند ماه بعد تاریخ اعزاممم می خوره؟
دست همتونا میبوسم اگه کمکم کنید.ممنون

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام:)

من پاس زیارتی به سوریه گرفتم، میخواستم از شما سوال کنم آیا کسی از شما، خودتان با پاسی که به مقصد خاصی صادر میشه، به کشور ثالثی سفر کردید؟ آیا وثیقتون رو پس دادن؟

میخوام بعد از سفر به سوریه حدود 3-4 هفته برم امریکا که یه سری مدارک رو امضا کنم و برگردم ایران. ولی نمیدونم که وقتی برگشتم وثیقم رو بهم پس میدن با ضبط میکنن؟​

سلام
میخواستم ببینم که وثیقه رو نقد میگیرن یا میشه چک یا قباله یا . . . هم گداشت ؟ و کارهای اداریش چقدر طول میکشه ؟ و چند ماه پاسپورت اعتبار داره ؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام من اگر فوق دیپلم بگیریم آیا می توانم با وثیقه از ایران خارج بشم

آیا باید برم سربازی

در ضمن دوستان یک قرصی سراغ ندارد که غده تیروئید کم کار را دوباره فعال کنه

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من تازه کارم !!!
چجوری زیر اسم خودم عکس بذارم ؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
poinsettia.gif

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه لیسانس داری الان بفرستی میخوره 1 / 2 / 88

حاجی اول اردیبهشت که گذشت ...

الان بفرسته شاید بیفته اول اسفند ... که میتونه بره بندازش جلوتر اگه عجله داشته باشه

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی اول اردیبهشت که گذشت ...

الان بفرسته شاید بیفته اول اسفند ... که میتونه بره بندازش جلوتر اگه عجله داشته باشه

سلام
شرمنده اشتباه شد !!!
1 / 2 / 89 میفته
دوستم اون هفته ثبت کرد با مدرک لیسانس
زدند 1 / 2 / 89
بازم شرمنده

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
پارلمان‌نیوز: با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی دوره ضرورت خدمت وظیفه عمومی برای دارندگان مدرک تحصیلی مختلف تا 10 ماه کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلمان‌نیوز»، نمایندگان در جلسه علنی روز سه شنبه در ادامه بررسی طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب 1363 سقف دوره ضرورت خدمت وظیفه عمومی را 24 ماه تعیین کردند.

براساس این مصوبه مجلس، در صورتی که مشمولان، مازاد و یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشند، ستاد کل با کسب اجازه از فرماندهی کل، آن را به کمتر یا بیشتر از مدت دوره ضرورت تغییر می دهد.

نمایندگان مقرر کردند دوره ضرورت خدمت برای مشمولان دارای مدرک دکترای تخصصی یا معادل آن، 10 ماه؛ مدرک کارشناسی ارشد یا معادل آن، 8 ماه؛ مدرک کارشناسی یا معادل آن، 6 ماه؛ مدرک فوق دیپلم یا معادل آن به 4 ماه و مدرک دیپلم یا معادل آن، 2 ماه کاهش یابد.

این مصوبه اما اعتراض برخی از نمایندگان از جمله یک عضو فراکسیون خط امام را در بر داشت.

محسن نریمان پس از تصویب كاهش دوره ضرورت خدمت وظیفه عمومی برای دارندگان مدارك تحصیلی در تذكری گفت:«روح این طرح كاهش مدت سربازی بود، اما مصوبه مجلس موجب اضافه شدن خدمت مشمولان شد.»

نریمان تاكید كرد:«با این مصوبه 85 درصد از افرادی كه مشمول خدمت وظیفه عمومی هستند با افزایش دوره خدمت رو به رو می‌شوند، زیرا براساس تصمیم فرمانده كل قوا، دوره خدمت ضرورت سربازی 18 ماه بود.»

وی افزود:«این مصوبه تنها مشمول 15 درصد از مشمولان می‌شود و دوره خدمت آنها را كاهش می‌دهد.»

محمدرضا باهنر كه ریاست جلسه را به عهده داشت از حاجی بابایی خواست كه درباره این تذكر توضیح دهد كه حاجی بابایی گفت:«دوره ضرورت خدمت سربازی 24 ماه بوده است كه در مصوبه مجلس نیز این مدت تثبیت شد.»

وی گفت:«ستاد كل نیروهای مسلح با اذن فرماندهی كل قوا این مدت را كاهش داده بود و برای ایثارگران و نیز مناطق محروم نیز دولت دوره ضرورت را به ترتیب به 16 و 17 ماه كاهش داده بود.»

حاجی بابایی تاكید كرد:«مصوبه مجلس خللی در معافیت‌های پیشین كه با اذن فرمانده كل قوا صورت گرفته بود، ایجاد نخواهد كرد.»

در ادامه جلسه امروز مجلس، بعد از ابهام پیش آمده درباره تداخل مصوبه امروز مجلس با قانون پیشین خدمت وظیفه عمومی و تخفیف‌هایی که بر مبنای نظر فرمانده کل قوا اعمال می‌شد، نمایندگان تبصره‌ای به طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب 1363 افزودند.

براین اساس مقرر شد کاهش مدت دوره خدمت ضرورت برای مشمولان و اجرای مدارک تحصیلی در مقاطع مختلف نافی معافیت‌های ستاد کل یا اجازه فرمانده کل نشود.
منبع

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
ادیت ...

Last edited:

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
این کاهش خدمت هیچ پیش شرطی نداره؟ و برای اونهایی که اقدام کردن هم هست یا اینکه بعدا اجرا میشه؟
برای من نامه اومده برم دکتر اما 3ماه نرفتم! کسی میدونه چه بلایی به سرم میاد وقتی برم؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
کسانی که مدارک تحصیلی زیر را دارند مدت خدمت آنها میشه :
دیپلم و زیر دیپلم : 16 ماه
فوق دیپلم : 14 ماه
لیسانس : 12 ماه
فوق لیسانس : 10 ماه
دکترا : 8 ماه
از 24 ماه باید کم کنید نه 18 ماه

researcher

Registered User
لایک‌ها
1

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
والا تو فارس نیوز که اینجوری نوشته :
به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزاري فارس، نمايندگان در جلسه علني امروز سه‌شنبه مجلس در ادامه بررسي جزئيات طرح اصلاح قانون سربازي مصوب كردند كه مدت خدمت دوره ضرورت 24 ماه است و در صورتي كه مشمولان مازاد و يا كمتر از تعداد مورد نياز باشند، ستاد كل با كسب اجازه از فرماندهي كل قوا آن را به كمتر يا بيشتر از مدت دوره ضرورت تغيير مي‌دهد.
مجلس همچنين مقرر كرد كه دوره خدمت ضرورت براي مشمولان داراي مدرك دكتراي تخصصي و معادل آن 10 ماه، براي مشمولان داراي مدرك كارشناسي ارشد يا معادل آن 8 ماه، براي مشمولان داراي مدرك كارشناسي يا معادل آن 6 ماه ، براي مشمولان داراي مدرك فوق ديپلم يا معادل آن 4 ماه و براي مشمولان داراي مدرك ديپلم يا معادل آن 2 ماه كسر شود.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خدمت که اصلا 24 ماه نبود! بود؟!
شاید زیادش هم کردن!

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
یعنی کارشناسی شده 12 ماه دیگه؟
نه شده 18 ماه
تعیین مدت خدمت **** وظیفه بر اساس مدرك تحصیلی

با تصویب مجلس شورای اسلامی مدت خدمت مشمولان زیر دیپلم 24 ماه، دیپلم 22 ماه، فوق دیپلم 20 ماه، كارشناسی 18 ماه، كارشناسی ارشد 16 ماه و دكترا 14 ماه تعیین شد.

به گزارش خبرنگار خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه به ادامه بررسی جزییات طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب 1363 پرداختند.

براساس ماده 4 این طرح كه در جلسه گذشته مجلس مراعی گذاشته شده بود و در جلسه امروز با تغییراتی تصویب شد، مدت خدمت دوره ضرورت بیست و چهار ماه است و در صورتی كه مشمولان مازاد و یا كمتر از تعداد مورد نیاز باشند ستاد كل با كسب اجازه از فرماندهی كل آن را به كمتر یا بیشتر از مدت دوره ضرورت تغییر می‌دهد.

همچنین براساس این مصوبه دوره خدمت ضرورت برای مشمولان دارای دیپلم 2 ماه، فوق دیپلم 4 ماه، كارشناسی 6 ماه، كارشناسی ارشد 8 ماه و دكترا 10 ماه از مدت بیست و چهار ماه كم می‌شود.

لازم به ذكر است باتوجه به ابهام پیش‌ آمده درباره تداخل مصوبه امروز مجلس و قانون پیشین خدمت وظیفه و تخفیف‌هایی كه بر مبنای نظر فرمانده كل قوا اعمال می‌شد، نمایندگان تبصره‌ای به طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب 1363 افزودند.

براین اساس، مقرر شد كاهش مدت دوره خدمت ضرورت برای مشمولان دارای مدارك تحصیلی در مقاطع مختلف نافی معافیت‌های ستاد كل یا اجازه فرماندهی كل نمی‌شود.
خبرگزاری مجلس شورای اسلامی

این همون کاهش خدمتیه که چند وقت پیش ***** ای گفت اینا به این شکل تصویبش کردند

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
کسانی که مدارک تحصیلی زیر را دارند مدت خدمت آنها میشه :
دیپلم و زیر دیپلم : 16 ماه
فوق دیپلم : 14 ماه
لیسانس : 12 ماه
فوق لیسانس : 10 ماه
دکترا : 8 ماه

اشتباه میکنید دوست عزیز (البته کاش من اشتباه میکردم)

اما مدت خدمت همونی هست که در متن خبر اومده در واقع این کاهش 6 ماهه خدمت که الان برای همه هست رو شرط دار کردن

بالا