• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
این دیگه آخر ملت خر فرض کردنه
کارشناسی 18 ماه

ار ساین **** وظیفه
در جلسه نودو هفتم شوراي ساست گذاري نيروهاي مسلح تصويب شد :
1- مدت خدمت دوره ضروت از 30/8/87 به مدت سه سال به 18 ماه كاهش مي يابد اين كاهش در مناطق محروم 17 ماه و در مناطق عملياتي 16 ماه خواهد بود.
2- مدت آموزش كاركنان وظيفه زير ديپلم از 12 هفته به 10 هفته كاهش يافت .

Last edited:

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
خیلی برای من جالبه ! یعنی یک ماهی که از کارشناسی کم کردند حدود یک ماه پیش هم مالید ؟! ۱۷ ماه بود که با این قانون جدید شد ۱۸ ماه دوباره ؟!
یکی به من بگه چه خبره تو این مملکت !

barcelona291

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک فوری
سلام به همه دوستان . یه سوال در مورد **** وظیفه دارم اگه بتونین کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم.
من متولد 69/1/29 هستم.بنا به دلایلی دیپلمم را به جای این که خرداد 86 بگیرم شهریور 87 گرفتم.یعنی یک سال عقب افتادم. امسال پیش ریاضی بودم و برای سال اول بود که کنکور می دادم.مدرک پیشم را هم شهریور امسال میگیرم(به صورت حضوری).می خوام بدونم تا کی مهلت دارم دفترچم را پست کنم که غیبت نخورم و بتونم سال دیگه کنکور بدم؟
**** وظیفه شهرمون میگه تا 6 ماه بعد از گرفتن مدرک پیشت فرصت داری اما من شنیدم که تازگیا این 6 ماه به یک سال ارتقا داده شده آیا این درسته؟
بعد از این که دفترچه سربازی را پست کردی حدودا چند ماه بعد تاریخ اعزاممم می خوره؟
دست همتونا میبوسم اگه کمکم کنید.ممنون

یه جوانمرد پیدا نمیشه جواب ما را بده؟

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه جوانمرد پیدا نمیشه جواب ما را بده؟

سلام
ایول بارسلونا
اون شش ماه رو مطمئن نیستم پس نظری ندارم ولی اینو میدونم که نیروی دیپلم کمیابه !
دوستم ماه دی 87 ثبت کرد و تاریخ اعزامش 18 / 12 / 87 شد و الان هم اونجاست
انشا ا... کنکور قبول میشی
فکرشو نکن

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
قراره این قانون از سال 90 به بعد اعمال بشه یعنی مبنا رو 24 ماه فرض کنن و هر گونه کسر خدمت رو مشروط به داشتن تحصیلات کنن:
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=53618

البته تاسال 90 همون قانون قبلی هست که کسری های جدید رو هم مثلا برای لیسانس 17 ماه ، فوق لیسانس 16 ماه رو شامل میشه

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
این قانون از سال 90 به بعد اجرا میشه ؟ آره ؟

یعنی الان مبنا همون 18 ماهه ؟؟؟:(

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
اينا سياستشون بود كه سرباز فراري ها زودتر برن خدمت كنن و خودشون رو معرفي كنن تا سال 90 مجبور نباشن 24 ماه خدمت كنن !

حالا يكي بگه ديپلم چند ماه ؟
لول

مملكتي شده ها
ببخشيد عذر ميخوام
خر تو خر

يا حق

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
دوستان کسی در مورد اینکه اگه مشمولی دارای 3 خواهر باشه و خودش هم تک فرزند پسر باشه معاف میشه چیزی نشنیده؟
مثل اینکه تازه اعلام شده!
ممنون.

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان سلام.
من هم 3 تا برادر دارم.
اما یکیش سربازی رفته،یکیش معافیت عفو ***** شده و یکی قبل از من هم نرفته.
خواستم ببینم قانون معافیت 3 برادر به من نمی خوره؟

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
دوستان کسی در مورد اینکه اگه مشمولی دارای 3 خواهر باشه و خودش هم تک فرزند پسر باشه معاف میشه چیزی نشنیده؟
مثل اینکه تازه اعلام شده!
ممنون.

سلام عزیزم
درست شنیدی
داره توی **** وظیفه تصویب میشه
این سه تاست :
1 . خانواده دارای 3 دختر و 1 پسر باشند ، پسر معافه
2 . در خانواده ای 2 پسر که کارت پایان خدمت یا معافیت موارد خاص داشته باشند سومین پسر معافه ( کارت برادری که معاف کفالت یا پزشکی باشه قبول نیست )
3 . جانبازان عزیزی که پسر نداشته باشند و شرایط معافیت برای آنها باشه ، دامادشون استفاده میکنه .
پس نتیجه میگیریم که باید صبر کنی تا تصویب بشه و بعد به پلیس +10 ابلاغ بشه

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام.
من هم 3 تا برادر دارم.
اما یکیش سربازی رفته،یکیش معافیت عفو ***** شده و یکی قبل از من هم نرفته.
خواستم ببینم قانون معافیت 3 برادر به من نمی خوره؟

سلام
قانون موجود ( 3 برادری ) شامل شما نمیشه
باید صبر کنی تا این قانون 2 برادری تصویب بشه بعد تو جزییاتش ببینی معافیت عفو ***** هم قبول میکنن یا نه
موفق باشی

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
آقا ممنون.
متاسفانه از امروز مجلس به مدت 3 هفته تعطیل میشه و این مورد هم تا حالا هنوز تایید نشده.
فعلا باید صبر کنیم.

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
درباره این قانون افزایش خدمت سربازی :

مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح با اشاره به مصوبه امروز مجلس درباره دوره سربازي گفت: طول خدمت سربازي تا سال 1390 تغييري نخواهد كرد.

سردار موسي كمالي در گفت‌وگو با خبرنگار «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي درباره مدت خدمت سربازي، گفت: بر اساس طرح مجلس شوراي اسلامي كه از سوي كميسيون آموزش و براي بها دادن بيشتر به ميزان تحصيلات مشمولان سربازي به تصويب رسيده است، مدت مبناي خدمت سربازي 24 ماه تعيين شده است.

وي افزود: بر اساس اين مصوبه، مشمولان داراي ديپلم از دو ماه،‌ فوق‌ديپلم چهار ماه، ليسانس شش ماه، فوق ليسانس هشت ماه و دكترا 10 ماه معافيت در خدمت سربازي بهره‌مند خواهند شد.

سردار كمالي تصريح كرد: با تصويب و اجراي اين طرح عملا مبناي مدت سربازي نزديك به 95 درصد از مشمولان افزايش خواهد يافت و در كمتر از پنج درصد، مدت سربازي مشمولان تغييري نخواهد نكرد.

وي در ادامه اظهار كرد: تا سال 1390 اين مصوبه اجرا نخواهد شد و تا آن زمان مصوبه فعلي كه از سوي مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا ابلاغ شده، اجرا مي‌شود و سربازان در حال خدمت، نگران افزايش طول خدمت سربازي نباشند.

مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان خاطرنشان كرد: مبناي دوره فعلي خدمت سربازي براي كليه مشمولان در مناطق عملياتي 16 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 17 ماه و ساير مناطق 18 ماه است و علاوه بر اين از مدت خدمت كليه مشمولان ليسانس يك ماه، فوق‌ليسانس دو ماه، دكترا سه ماه و فوق دكتراي تخصصي چهار ماه كسر مي‌شود.

http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1364036

یعنی تا سال 1390 خدمت به این صورت است :
در مناطق عملياتي 16 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 17 ماه و ساير مناطق 18 ماه است و علاوه بر اين از مدت خدمت كليه مشمولان ليسانس يك ماه، فوق‌ليسانس دو ماه، دكترا سه ماه و فوق دكتراي تخصصي چهار ماه كسر مي‌شود.

و از سال 1390
زیر دیپلم 24 ماه
دیپلم 22 ماه
فوق دیپلم 20 ماه
لیسانس 18 ماه
فوق لیسانس 16 ماه
دکترا 14 ماه
خدمت می‌کنند

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ممنون.
متاسفانه از امروز مجلس به مدت 3 هفته تعطیل میشه و این مورد هم تا حالا هنوز تایید نشده.
فعلا باید صبر کنیم.

ناراحت نباش
قانون 3 برادری توی خود **** وظیفه تصویب شد و کاری به مجلس نداشت
این موارد جدید هم مال خود **** وظیفه است
پس نگران تعطیلی مجلس نباش
البته اینم بگم اینا زود تصویب میشه اما .......
اما تا به پلیس +10 ابلاغ بشه پیر میشی !!!
موفق باشی

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره این قانون افزایش خدمت سربازی :

یعنی تا سال 1390 خدمت به این صورت است :
در مناطق عملياتي 16 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 17 ماه و ساير مناطق 18 ماه است و علاوه بر اين از مدت خدمت كليه مشمولان ليسانس يك ماه، فوق‌ليسانس دو ماه، دكترا سه ماه و فوق دكتراي تخصصي چهار ماه كسر مي‌شود.

و از سال 1390
زیر دیپلم 24 ماه
دیپلم 22 ماه
فوق دیپلم 20 ماه
لیسانس 18 ماه
فوق لیسانس 16 ماه
دکترا 14 ماه
خدمت می‌کنند

بیچاره اونایی که سال 1390 به بعد خدمت میکنند
واقعا ظلم و تبعیضه

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
آقا این 3 ماه اضافه های دفترچه ای بخشیده نشده هنوز؟

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه دوستان.قبل از همه چيز عذر مي خوام از اين كه سوالم رو در هم صفحه اول درج كردم هم در اينجا چرا كه واقعا احتياج به كمك و راهنمايي دارم.چند تا سوال در مورد معافيت كفالت دارم كه اميدوارم دوستان پاسخ بدند و من رو از دو راهي در بيارند.
1-پدرم متولد 15/11/1329 هست و يك برادر 15 ساله دارم و دو خواهر كه از خودم بزرگترند.پدرم سالمه و شغل ازاد داره و طلاق هم در كار نيست.با اين اوصاف ميتونم معافيت كفالت بگيرم؟
2-تاريخ اعزام واسم خورده 1/6/88.اگه ميتونم معاف بشم و جواب بالا مثبته چه كار كنم؟
3-اگه ميتونم معافي بگيرم تاريخ اعزامم رو چه كنم؟به نظر شما اعزامم رو عقب بندازم يا فعلا تا بهمن رو برم؟سر همين مساله گير كردم و تو دو راهي موندم كه اگه ميتونم معافي بگيرم خدمتم رو تا بهمن برم يا عقب بندازم؟اصلا ميشه؟راه ديگه اي هست؟
4-بر فرض اگه عقب انداختم (البته با توجه به نظر شما)دي و بهمن كه رفتم واسه معافي اقدام كنم و مدارك رو تحويل دادم و با پدرم به كميسيون رفتيم حتما معافي ميدن يعني موافقت ميشه يا شرايطي داره؟يه موقع عقب نندازم و بعد موافقت نشه و برم سر كار و علاف شده باشم؟
5-دوستاني كه براي كفالت 59 سال اقدام كردند راحت معافي گرفتند يا گير الكي ميدند.به صرف 59 سالگي تمام و نداشتن برادر 18 و بالاي 18 سال معافي رو ميدند؟مراحل كار رو بهم بگيد؟
ممنونم از همه شما دوستان عزيزم و اميدوارم كه كساني كه وضعيت مشابه من رو دارند يا داشتند تجربه هاشون رو بهم بگند تا از اونها استفاده كنم كه واقعا موندم چه كنم.
از اين كه پر حرفي كردم معذرت مي خوام.

Last edited:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام عزیزم
درست شنیدی
داره توی **** وظیفه تصویب میشه
این سه تاست :
1 . خانواده دارای 3 دختر و 1 پسر باشند ، پسر معافه
2 . در خانواده ای 2 پسر که کارت پایان خدمت یا معافیت موارد خاص داشته باشند سومین پسر معافه ( کارت برادری که معاف کفالت یا پزشکی باشه قبول نیست )
3 . جانبازان عزیزی که پسر نداشته باشند و شرایط معافیت برای آنها باشه ، دامادشون استفاده میکنه .
پس نتیجه میگیریم که باید صبر کنی تا تصویب بشه و بعد به پلیس +10 ابلاغ بشه

مگه نباید 3 تا داداش باشن فرزند 4 معاف میشه
یعنی 3 تا برادر رفته باشن نفر چهارم تازه معاف میشه

شما گفتی نفر سوم معافه:wacko:

بالا