• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

irani_power

Registered User
لایک‌ها
2
میگم دفترچه ارسال کنیم امروز
کی تاریخ اعزام میاد حدودا؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
میگم دفترچه ارسال کنیم امروز
کی تاریخ اعزام میاد حدودا؟
بستگی داره دوست عزیز
به تعداد درخواستهای پادگانهای کشور که سرباز قبول میکنند ،به مدرکتون و ...
اصلا مشخص نیست
مثلا برای من خیلی زود اومد کلا فاصله بین پست کردن دفترچم با تاریخ اعزامم من یک ماه شده! ولی برای بعضی ها میره روی شش ماه و بیشتر ، 12 ماه هم دیدم

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان قبلا يكي يه مردونگي كرد
كد اعزام به خدمت رو و محلش رو چند تا البته
قرار داد اينجا
كسي نيست دوباره اين مردونگي رو تكرار كنه؟ دي:

يا حق

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
يك سوال
يكي از دوستان در تاريخ مقرر دفترچه گرفت و برگ اعزام به خدمت هم اومد براش
اما قبل از تاريخ اعزام دانشگاه قبول شد
و الان دانشجو هست
اما اين برگه اعزام هر چند وقت يكبار مي ياد در خونه اش !!
بايد چكار كنه تا مسئله حل بشه ؟
چون توي برگه ها هم ظاهرا غيبت و اضافه خدمت زده

ممنون

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3

مخلصیم

يك سوال
يكي از دوستان در تاريخ مقرر دفترچه گرفت و برگ اعزام به خدمت هم اومد براش
اما قبل از تاريخ اعزام دانشگاه قبول شد
و الان دانشجو هست
اما اين برگه اعزام هر چند وقت يكبار مي ياد در خونه اش !!
بايد چكار كنه تا مسئله حل بشه ؟
چون توي برگه ها هم ظاهرا غيبت و اضافه خدمت زده
باید بره **** وظیفه و اطلاع بده که دانشجو هست تا دیگه برگ اعزام براشون ارسال نشه

niet.one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
بنده داراي پدري 73 ساله بوده و برادري كه به خدمت سربازي رفته و هم اكنون سال هاست كه مقيم خارج از كشور بوده و متاهل نيز مي باشد. پدر اينجانب بعد از چند سكته كه موجب از كار افتادن قسمتي از قلبش گرديده و عمل هاي متوالي در اين مورد و مواردي ديگر مانند عمل روده و فتخ و هموروييد و مشكلات تنفسي ناشي از آسم كه مدارك همگي به طور مدون موجود است به حالت رنجوري در آمده . اينجانب نيز مشغول تحصيل دركارشناسي ارشد وتدريس به عنوان شغل دوم بوده و به زودي تحصيل اينجانب به پايان ميرسد. آيا با توجه به موارد مذكور معافيت كفالت شامل حال بنده مي شود يا خير؟
با تشكر

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
با سلام
بنده داراي پدري 73 ساله بوده و برادري كه به خدمت سربازي رفته و هم اكنون سال هاست كه مقيم خارج از كشور بوده و متاهل نيز مي باشد. پدر اينجانب بعد از چند سكته كه موجب از كار افتادن قسمتي از قلبش گرديده و عمل هاي متوالي در اين مورد و مواردي ديگر مانند عمل روده و فتخ و هموروييد و مشكلات تنفسي ناشي از آسم كه مدارك همگي به طور مدون موجود است به حالت رنجوري در آمده . اينجانب نيز مشغول تحصيل دركارشناسي ارشد وتدريس به عنوان شغل دوم بوده و به زودي تحصيل اينجانب به پايان ميرسد. آيا با توجه به موارد مذكور معافيت كفالت شامل حال بنده مي شود يا خير؟
با تشكر

خیر.شما چون برادر دارید معافیت کفالت شامل حال شما نمیشه . اینکه برادر شما کجاست و ازدواج کرده هم مورد قبول نیست .

paradise_human

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ...
اول از همه اینو بگم که من الان تازه پیش دانشگاهی رو تموم کردم و حدودا یک ماه دیگه اشتغال به تحصیلم باطل میشه.
خوب من میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم و معافیت چشمی بگیرم ..
میخواستم بدونم بعد از اینکه اشتغال به تحصیلم اعتبارش تموم بشه میتونم پی گیر کارام بشم ؟؟؟ یا باید گواهی ترک تحصیلی بگیرم ؟؟
اگه گواهی ترک تحصیلی بگیرم مشکلی برای رفتن به دانشگاه ایجاد نمیکنه ؟؟؟ چون من الان میخوام کنکور بدم ...
بعد یه مساله ی دیگه من هم تنبلی چشم دارم و هم یک چشمم کمی انحراف داره و نمره ی آستیگمات جفت چشمام 7 هستش( یعنی سر هم 7 هستش یکی 3.5 و دیگری هم 3.5 ) و مثبت یا منفی شو نمیدنم و نمره ی دوربینیمو هم نمیدنم ولی میخوام پیش یک دکتر برم ...
اگر جمع جبری هردوتا ( آستیگمات و دوربینی ) بالای 8 اومد معاف دائمم ؟؟؟
تنبلی چشم و اون کمی انحراف تاثیری نداره توی روند کار ؟؟؟
پیشاپیش ممنون به خاطر راهنماییاتون ...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ا سلام ...
اول از همه اینو بگم که من الان تازه پیش دانشگاهی رو تموم کردم و حدودا یک ماه دیگه اشتغال به تحصیلم باطل میشه.
خوب من میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم و معافیت چشمی بگیرم ..
میخواستم بدونم بعد از اینکه اشتغال به تحصیلم اعتبارش تموم بشه میتونم پی گیر کارام بشم ؟؟؟ یا باید گواهی ترک تحصیلی بگیرم ؟؟
اگه گواهی ترک تحصیلی بگیرم مشکلی برای رفتن به دانشگاه ایجاد نمیکنه ؟؟؟ چون من الان میخوام کنکور بدم ...
بعد یه مساله ی دیگه من هم تنبلی چشم دارم و هم یک چشمم کمی انحراف داره و نمره ی آستیگمات جفت چشمام 7 هستش( یعنی سر هم 7 هستش یکی 3.5 و دیگری هم 3.5 ) و مثبت یا منفی شو نمیدنم و نمره ی دوربینیمو هم نمیدنم ولی میخوام پیش یک دکتر برم ...
اگر جمع جبری هردوتا ( آستیگمات و دوربینی ) بالای 8 اومد معاف دائمم ؟؟؟
تنبلی چشم و اون کمی انحراف تاثیری نداره توی روند کار ؟؟؟
پیشاپیش ممنون به خاطر راهنماییاتون ...

به برگه خاصی احتیاج نیست شما اخرین مدرک تحصیلی را که گواهی موقت پیش دانشگاهی هست را احتیاج داری

paradise_human

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به برگه خاصی احتیاج نیست شما اخرین مدرک تحصیلی را که گواهی موقت پیش دانشگاهی هست را احتیاج داری

خوب اگه این مدرکو ارائه بدم به معنی ترک تحصیل هستش ؟؟
اونوقت به خاطر ارائه ی این مدرک در صورت تایید کمیسیون پزشکی و معافی دائم مشکلی برای ورود به دانشگاه ندارم ؟
ببینید اصل سوال من اینه :
من قصد ادامه ی تحصیل دارم ( نمیخوام سربازی برم یا ترک تحصیل کنم). چون احتمال میدم می تونم معاف دائم بشم آیا مجاز هستم تا قبل از رفتن به دانشگاه برای معافی پزشکی اقدام بکنم ؟ (یعنی تو این 2-3 ماه قبل از دانشگاه ؟؟)
مشکلی برای تحصیلم پیش نمیاد ؟؟
یا باید بزارم تا تحصیلاتم به اتمام برسه ؟؟؟
ببنید میدونم اگه کومیسیون موافقت نکنه باید برم سربازی و دیگه اجازه ی تحصیل ندارم ولی اقدام من در صورتیه که من شرایط معافی رو داشته باشم.

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اگه این مدرکو ارائه بدم به معنی ترک تحصیل هستش ؟؟
اونوقت به خاطر ارائه ی این مدرک در صورت تایید کمیسیون پزشکی و معافی دائم مشکلی برای ورود به دانشگاه ندارم ؟
ببینید اصل سوال من اینه :
من قصد ادامه ی تحصیل دارم ( نمیخوام سربازی برم یا ترک تحصیل کنم). چون احتمال میدم می تونم معاف دائم بشم آیا مجاز هستم تا قبل از رفتن به دانشگاه برای معافی پزشکی اقدام بکنم ؟ (یعنی تو این 2-3 ماه قبل از دانشگاه ؟؟)
مشکلی برای تحصیلم پیش نمیاد ؟؟
یا باید بزارم تا تحصیلاتم به اتمام برسه ؟؟؟
ببنید میدونم اگه کومیسیون موافقت نکنه باید برم سربازی و دیگه اجازه ی تحصیل ندارم ولی اقدام من در صورتیه که من شرایط معافی رو داشته باشم.

خیر هیچ مشکلی نیست و میتونید اقدام کنید
اگر سرباز شناخته بشید به این زودی ها اعزام نخواهید شد در این زمان فرصت دارید تا کنکور بدین و در یکی از دانشگاه ها ثبت نام کنید تا به خدمت اعزام نشید

mohsen13650306

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا این قضیه یگانه مراقب یا نگهدارنده مادر فاقد شوهر که توی این اصلاحی قانون **** وظیفه هست چیه ؟؟
من دو برادر دارم که یکی از برادرانم کفالت گرفته (به علت فوت پدرم) و کارت معافیت کفالت داره و الان ۴۲ سالشه و یکی دیگر از برادرانم خدمت رفته و هر دو ازدواج کرده و زندگی مستقل دارند و خواهرانم هم ازدواج کرده اند و من الان با ماردم دو نفری زندگی می کنیم و مادرم ۶۳ سالشه
آیا این قانون قیلا بوده یا جدیده ؟
آیا من از معافیت می توانم استفاده کنم؟؟؟​

Amir_Mcim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز متاسفانه هیچ کدوم از قانونا چه قدیم چه جدیدا که می خواد تصویب بشه شامل شما نمیشه و شما باید به خدمت تشریف ببرین.:(

armankarimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

برای خانواده ایی که تنها دو فرزند پسر دارد و زمان اعزام هردو همزمان باشد آیا معافیتی تعلق میگیرد؟

در صورت معافیت موقت امکان دریافت پاسپورت و خروج از کشور هست؟

ممنون

barcelona291

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان . یه سوال در مورد **** وظیفه دارم اگه بتونین کمکم کنین یه دنیا ممنون میشم.
من متولد 69/1/29 هستم.بنا به دلایلی دیپلمم را به جای این که خرداد 86 بگیرم شهریور 87 گرفتم.یعنی یک سال عقب افتادم. امسال پیش ریاضی بودم و برای سال اول بود که کنکور می دادم.مدرک پیشم را هم شهریور امسال میگیرم(به صورت حضوری).می خوام بدونم تا کی مهلت دارم دفترچم را پست کنم که غیبت نخورم و بتونم سال دیگه کنکور بدم؟
**** وظیفه شهرمون میگه تا 6 ماه بعد از گرفتن مدرک پیشت فرصت داری اما من شنیدم که تازگیا این 6 ماه به یک سال ارتقا داده شده آیا این درسته؟
بعد از این که دفترچه سربازی را پست کردی حدودا چند ماه بعد تاریخ اعزاممم می خوره؟
دست همتونا میبوسم اگه کمکم کنید.ممنون

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام:)

من پاس زیارتی به سوریه گرفتم، میخواستم از شما سوال کنم آیا کسی از شما، خودتان با پاسی که به مقصد خاصی صادر میشه، به کشور ثالثی سفر کردید؟ آیا وثیقتون رو پس دادن؟

میخوام بعد از سفر به سوریه حدود 3-4 هفته برم امریکا که یه سری مدارک رو امضا کنم و برگردم ایران. ولی نمیدونم که وقتی برگشتم وثیقم رو بهم پس میدن با ضبط میکنن؟​

بالا