• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
یکی نمی گه اگه چشمم ضعیف باشه با این قانون جدید بازم اون 3 ماه رو باید برم؟

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
دوست من همینجور معافی گرفت دیگه

با این تفاوت که داداشش سربازی رفته بود. نخریده بودش

بعدم فک کنم بابات باید از کار افتاده باشه

می شه یعنی ؟
دادشه من سربازیشو خرید بعد از این که خرید 1 سال بعدشم عفو ***** به 54 را خورد اما خب معافیت از این پولی هاست

پدر 65 سال سن داره بازنشسته هم هست خواهر ازدواج نکرده هم دارم

راهی نداره ؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
یکی نمی گه اگه چشمم ضعیف باشه با این قانون جدید بازم اون 3 ماه رو باید برم؟
گذراندن دوره آموزشی در معافیت پزشکی با رای شورای پزشکی تعیین میشه که آیا فرد باید آموزش رو بره یا نه
اما خودمونیما اون ببو گلابی که در مورد گذاراندن دوره اموزشی برای معاف پزشکی قانون تصویب کرده به این فکر نکرده که اگر یارو می تونه بره آموزشی اصلا چرا باید معاف بشه؟ سخت ترین دوره سربازی همون دوره اموزشیه !!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
می شه یعنی ؟
دادشه من سربازیشو خرید بعد از این که خرید 1 سال بعدشم عفو ***** به 54 را خورد اما خب معافیت از این پولی هاست

پدر 65 سال سن داره بازنشسته هم هست خواهر ازدواج نکرده هم دارم

راهی نداره ؟
اصلا به خواهر کاری ندارن. چه یکی داشته باشی چه 100 تا

مهم اینه که الان بابای تو بالای 59 سال محسوب میشه و تو هم در خونه تنها پسر هستی و میشه گفت کفیل پدر محسوب میشی!!

من میگم یه سر برو **** وظیفه اتاق کفالت از سرهنگ مربوطه سوال کن تا مطمئن بشی!

teeh28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ما هم هر کاری کردیم برای معاف شدن نشد که نشد حالا باید یکشنبه دفترچه رو بدم پلیس +10 دعا کنید
جای خوبی بیفتم :wacko: البته 1شانس دارم دانشگاه قبول شم هر چی قسمته

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
اصلا به خواهر کاری ندارن. چه یکی داشته باشی چه 100 تا
چرا بابا خودشون اعلام کردن (قانون 3 خواهری) رو فقط مونده تا تصویب بشه!:wacko:
خدا کنه هر چی زودتر تصویب بشه!

دوستان ما هم هر کاری کردیم برای معاف شدن نشد که نشد حالا باید یکشنبه دفترچه رو بدم پلیس +10 دعا کنید
جای خوبی بیفتم :wacko: البته 1شانس دارم دانشگاه قبول شم هر چی قسمته
مگه این قانون 3 خواهری شامل حال شما هم میشد؟!:blink:

alrezadata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 برادر بزرگتر دارم که هر دو ازدواج کردن یکی خدمت کرده دومی هم خرید خدمت هستش...پدرم هم بالای 60 سال هست....فکر کنم چون یکی از برادرام خرید خدمت هستش نمی تونم از قانون 2 برادر که تازه تصویب شده استفاده کنم...پدرم مشکل عروق-گرفتگی رگ- داشت..و عمل قلب باز انجام داده...راهی واسه معافیت ندارم؟؟؟

catzillaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خاک تو سر همشون یه قانون تصویب کردن (3 خواهر و میگم)
خیر سرمون فارسی زبونیم! زبون همدیگرو نمیفهمیم!!
معلوم نیس این قانون بیضوی:hmm: برای کیه؟ -مددجو- دیگه چه صیغه اییه؟! از تو کجاشون در اوردن؟
اقا اگه کسی اینجا درست درمون میدونه خیلی واضح که کسایی که 3 تا خواهر دارن معاف میشن یا نه! با ذکر منبع به اطلاع بقیه برسونه​

teeh28

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا بابا خودشون اعلام کردن (قانون 3 خواهری) رو فقط مونده تا تصویب بشه!:wacko:
خدا کنه هر چی زودتر تصویب بشه!

مگه این قانون 3 خواهری شامل حال شما هم میشد؟!:blink:

نه برای پزشکی اقدام کردم عرق دست و مشکل زانو

Mohcn

Registered User
لایک‌ها
0
مصوبات جدید مجلس در خصوص **** وظیفه تا یکسال آینده اجرا نمی شود

مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح گفت: قانون جدید که به تصویب مجلس رسیده است تا زمان ابلاغ یکسال طول خواهد کشید و مشمولان نباید منتظر این قانون باشند.

به گزارش خبرنگار مهر سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مصوبات قانون جدید سربازی در مجلس شورای اسلامی پس از تصویب کمیسیونهای ویژه و مرتبط به صحن علنی رفته و در حال بررسی است گفت :احتمالا 2 جلسه دیگر برای تصویب قانون طول خواهد کشید و زمان ابلاغ و اجرایی شدن آن تا سال آینده خواهد بود،بنابراین مشمولان در انتظار بهره مندی از موارد این قانون نباشند و به سربازی بروند.

طبق قانون جدید فرزند سوم خانواده ای که 2 فرزند آنها پیشتربه خدمت رفته باشند از سربازی معاف خواهد شد.

کمالی گفت: این قانون 70 ماده دارد که 46 ماده آن به تصویب رسیده و با توجه به یک فوریتی بودن آن ادامه بحث در مورد این قانون با توجه به مواردی همچون معرفی کابینه دولت تا یک ماه آینده به طول خواهد کشید و پیش بینی ستاد کل نیروهای مسلح آن است که تا ارایه این قانون به شورای نگهبان و سپس ابلاغ آن به ستاد کل نیروهای مسلح مدت زمانی و اجرایی شدن آن یک ساله وقت نیاز دارد.

کمالی در تشریح قوانین جدید سربازی با اشاره به 4 مورد مدت خدمت سربازی، معافیت دو برادری، معافیت های ایثارگران و معافیت های امدادجویان گفت: بخشی از مقررات از قبل به تصویب رسیده که از آن جمله می توان به مدت زمان دوره خدمت ضرورت، بعضی از معافیتهای ایثارگران و امدادجویان اشاره کرد که دراین زمینه نیز باید بررسی مجددی صورت گیرد.

وی گفت: به خصوص در بعضی از موارد مثل دوره خدمت سربازی که مصوبه مجلس باعث افزایش مدت خدمت بالغ بر 97 درصد سربازان می شود این بررسی را ضرورت می دهد.

به گفته کمالی با توجه به مراحل اجرایی شدن طرح قطعا این مراحل حداقل تا یک سال دیگر اجرایی نخواهد شد و مشمولان غایب نیز در شمول این مقررات قرار نمی گیرند.

وی با اشاره به این که بعضی از مشمولین با اطلاع از این مقررات خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفی نکرده و مرتکب غیبت شده اند گفت: ذکر این مطلب ضروری است که این مقررات شامل مشمولین غایب نمی شود.

وی در تقسیم بندی مقررات جدید به حالت محدود کننده برخی موارد از این قانون اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مشمولین تا سن 25 سالگی می توانند در مقطع دبیرستان درس بخوانند ولی در مقررات جدید این سن تا 21 سالگی کاهش یافته است.

وی همچنین گفت: در مقررات فعلی سربازان برای مقاطع کارشناسی و بالاتر جهت ادامه تحصیل ترخیص خواهند شد در حالی که در مقررات قبلی در همه مقاطع امکان ترخیص وجود داشت.

مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح غیبت تا سه ماه در زمان صلح را در قانون فعلی سه ماه اضافه خدمت، غیبت از سه ماه تا یک سال را 6 ماه اضافه خدمت و غیبت بیش از یک سال را 6 ماه اضافه خدمت فرد مشمول اعلام کرد و گفت: در قانون جدید مدت زمان اضافه خدمت این افراد تا یک سال غیبت طبق روال قبل بوده اما از یک سال به بعد غایبین به مراکز قضایی معرفی خواهند شد.

به گفته کمالی کارفرمایان و افرادی که سرباز غایب را به کارگمارند در قانون جدید محکوم به پرداخت هزینه یک سال یک سرباز خواهند شد و اگر برای بار دوم مرتکب این تخلف شوند هزینه سالانه سه سرباز به عنوان جریمه از آنها اخذ خواهد شد.
وی همچنین به افزایش هفت برابری حقوق سربازان از 34 هزار تومان به حدود 200 هزار تومان در قانون جدید خبر داد و گفت: به علت بار مالی ناشی از این افزایش حقوق احتمال دارد که از طرف دولت این اضافه حقوق به تصویب نرسد.

وی همچنین در مورد مدت زمان خدمت سربازی گفت: در حال حاضر مدت زمان سربازی 18 ماه برای مشمولان دیپلم و عادی، 16 ماه برای فوق لیسانس و 14 ماه برای دکتری است که خدمت در مناطق مرحوم و عملیاتی 2 ماه از این زمان را کم خواهد کرد اما در قانون جدید خدمت بر مبنای 24 ماه محاسبه شده و برای مشمولان دیپلم 2 ماه، لیسانس 4 ماه، فوق لیسانس 6 ماه، دکتری 10 ماه کسر خواهد شد که در نتیجه با افزایش زمان خدمت مواجه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: با توجه به این موضوع امکان دارد پس از ابلاغ قانون نیروهای مسلح تصمیم به اجرای دستور مقام معظم ***** با قانون جدید بگیرند.

وی همچنین در مورد معافیت سربازی دو برادری گفت: طبق قانون جدید فرزند سوم خانواده ای که 2 فرزند ذکور آنها پیشتربه خدمت رفته باشند از سربازی معاف خواهد شد.

وی همچنین به تسهیلات برای امدادجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در قانون جدیداشاره کرد و گفت: خانواده هایی که تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند و سه دختر داشته باشند فرزند پسر آنها از خدمت معاف خواهد شد.

کمالی در مورد ماده 34 این قانون که بنابر پیشنهاد نمایندگان مجلس ارایه شده بود گفت: براساس این ماده داماد و نوه فرد جانباز می تواند از این قانون بهره مند شود که با مخالفت ستاد کل نیروهای مسلح مواجه و تصویب نشد.

کمالی مهلت اجرای مقررات سربازی برای ایثارگران را تا 24 مرداد 88 اعلام کرد و گفت: بنابر پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح مهلت اجرای این قانون تا پایان سال 89 تمدید شده است.

وی کسب خدمت افرادی که باید به **** وظیفه اعزام می شوند گفت: با هماهنگی هایی که با سازمان وظیفه عمومی به عمل آمده افراد می توانند برای کسب خدمت اقدام کنند

وی افزود: همچنین بنیاد شهید و نیروهای مسلح می توانند کسب خدمتی که قبلا به وظیفه عمومی ارسال می کردند را نیز مجددا ارسال کنند.

کمالی از ارسال 190 هزار پرونده برای بهره مندی از معافیت سه برادری تا کنون خبر داد​

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
ایول دمشون گرم
تا اینا بخان قانون جدید رو ابلاغ کنند من معافی رو گرفتم ...
خدا کنه قانون آموزشی برای معافیت ها هم بره برای سال بعد

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
وی همچنین به تسهیلات برای امدادجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در قانون جدیداشاره کرد و گفت: خانواده هایی که تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند و سه دختر داشته باشند فرزند پسر آنها از خدمت معاف خواهد شد.
ای بابا پس این قانون 3 خواهری فعلاً برای مددجویان هست!:blink:
شاید تا سال آینده این قانون برای عموم تصویب بشه!:wacko:
خدا کنه همین طور بشه...!:(

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با سلام.

دوستان من این مطلب: ( همچنین تنها پسر خانواده هایی که دارای سه فرزند اناث یا بیشتر باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معافند. ) رو از این سایت پیدا کردم که مربوط به قانون 3 خواهری بود!:eek:
حالا این قانون شامل حال همه میشه یا فقط مدد جویان...؟:(
آخه توی این سایت فقط بند اول رو ویژه مدد جویان قرار داده...!:(

Last edited:

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
با سلام.

دوستان من این مطلب: ( همچنین تنها پسر خانواده هایی که دارای سه فرزند اناث یا بیشتر باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معافند. ) رو از این سایت پیدا کردم که مربوط به قانون 3 خواهری بود!:eek:
حالا این قانون شامل حال همه میشه یا فقط مدد جویان...؟:(
آخه توی این سایت فقط بند اول رو ویژه مدد جویان قرار داده...!:(

این قانون فقط مال مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هست که تازی همینم معلوم نیست اجرایی بشه یا نه چون نیروهای مسلح موافقت نکرده و گفته باید ***** تائید کنه که تازه اگرم اجرایی بشه میره برای سال دیگه این موقع

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
باید عرض کنم که ..یییییییییییدن با این قانون تصویب کردنشون!!
حرف زدنشونم که بلد نیستن.یکی میگه همه سه خواهریا معافن .فرداش یکی دیگه میاد میگه باید بابات فلج باشه یا خواهرت یه پا نداشته باشه یا پسر فامیل علی اقا ***** باشی!!
همینه دیگه مملکتی که چندتا درو دهاتیو بی سواد براش تصمیم بگیرن از این بهتر نمیشه که.
هر کی میاد یه بادی در میکنه میره!!
حرفم میزنی از جاهایی که نباید اویزونت میکنن.روز به روزم داریم پسرفت میکنیم.ولی اقایون پسرفتاشونم به عنوان پیشرفت میندازن تو حلق مردم.
مردمیرم که خودشون اینارو به قدرت رسوندن دارن تارو مار میکنن.هیچ کاریم بره مردم نمیکنن!
این رهی که ما میرویمم به لبنان و فلسطین است!!!!!!!!!
این حرفا خیلی وقته مونده بود تو حلقم باید میریختم بیرون.
ببخشید .

hamid_khoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه های معاف شده نگران نباشید
هنوز هنوزا این قانون ها اجرایی نمیشه
تازه قانون ( عطف بما سبق ) نمیشه
یعنی شماهایی که مثل خودم درخواست معافیت سه برادری یا کفالت دادید و رفتید محضر تعهد سه ساله دادید شامل شما نمیشه
قانون هر روزی که به پلیس +10 ( ابلاغ ) بشه از اون روز به بعد هر کی مراجعه کنه براش اجرا میشه
گرفتید ؟

parhamhero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این قانون فقط مال مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هست که تازی همینم معلوم نیست اجرایی بشه یا نه چون نیروهای مسلح موافقت نکرده و گفته باید ***** تائید کنه که تازه اگرم اجرایی بشه میره برای سال دیگه این موقع

خیلی مسخره است که!!!!
خانواده های تحت پوشش بهزیستی یا پدر ندارن و یا پدرشون ازکار افتاده است که در هر صورت تک پسر معاف میشه!!!پس دیگه این 3 خواهر چیه بش اضافه کردن؟واقعا که خیلی عقل کلن اینا
حالا ن که 4 تا خواهر دارم و مددجو نیستم معاف نمیشم.بازم معرفت شاه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
یعنی شماهایی که مثل خودم درخواست معافیت سه برادری یا کفالت دادید و رفتید محضر تعهد سه ساله دادید شامل شما نمیشه

آقا این تعهد سه ساله چیه؟

من الان در مرحله آخر و پایانی کفالت گرفتن هستم. اما اولین بار از شما دارم میشنوم این تعهد رو

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
سربازان از كلانتري‌ها مي‌روند

فارس: معاون آموزش نيروي انتظامي گفت: تا پايان برنامه پنجم توسعه، سربازان از كلانتري‌ها مي‌روند.

سردار محمدتقي عصار امروز در جمع خبرنگاران افزود: در برنامه پنجم توسعه اهدافي را در زمينه عدم بكارگيري سربازان وظيفه در كلانتري‌ها تدوين كرده‌ايم و به مرور سربازان وظيفه در كلانتري‌ها حذف خواهند شد.
سردار عصار گفت: در حال حاضر نيز تعداد سربازان در كلانتري‌ها محدود است و در مرزها از سربازان وظيفه بيشتر استفاده مي‌شود.

ramin parpanchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشی

قانون دو برادری شامل حال من شده می خواستم بدونم که کی این قانون لازم الاجرا میشه؟
یعنی الان باید به پلیس+10 مراجعه کنیم و مدارک را ارسال کنیم؟
در ضمن من اگر خدا بخواهد از مهر امسال دانشجوی فوق لیسانس میشوم با توجه به این که در این طرح آموزشی اجباری است انوقت چطور میتوانم هم دانشجو باشم و هم سربازی بروم؟
آیا باید از تحصیل انصراف بدهم یا میتونم مرخصی از دانشگاه بگیرم؟ تکلیف کسانی که دانشجو هستند چی میشه؟ چون 2-3 سال طول میشکد تا ما فارغ التحصیل شویم؟!!!!!!!!!
خواهشا جواب سوالات من را کامل بدین یا حداقل این سوالات را از سردار کمالی بپرسین؟
با تشکر فراوان (خیلی حیاتیه)

بالا