• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید کامپیوتر(فقط وسائل داخل کیس) تا سقف 450 تومن

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
سلام
راستش 1 دوستی میخواد سیستم بخره فقط هم لوازم داخل کیس خواستم نظرتون رو بپرسم
هارد 500 باشه
گرافیکش در حد 40 الی 80 تومن باشه
خب بقیه موارد رو ممنون میشم بگید:happy:

s.a.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
راستش 1 دوستی میخواد سیستم بخره فقط هم لوازم داخل کیس خواستم نظرتون رو بپرسم
هارد 500 باشه
گرافیکش در حد 40 الی 80 تومن باشه
خب بقیه موارد رو ممنون میشم بگید:happy:

CPU >> Intel Core 2 Quad Q6700 >> 180,000 T
M.B >> GIGABYTE - EP31-DS3L >> 80,000 T
RAM >> KINGSTON - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) >> 35,000 T
VGA >> Biostar HD 4670 >> 80,000 T
H.D.D >> Seagate-SATA2 - 500 GB + >> 50,000 T
DVD WRITER >> SAMSUNG - 22X - SATA >>30,000 T
MODEM >> 10,000 T
-------------------
حدود 465,000 T
:cool:

*البته اگه واسه بازی می خواد می تونه سیستم مبتنی بر amd برداره تا ارزون تر بشه و هزینه رو روی کارت بزاره.

*اگه بازی و گرافیک مهم نیست کارت ارزون تر مثل 9500 gt هممی تونید بردارید.

*ضمنا چون گفتید فقط داخل کیس یعنی که کیس و پاور (حداقل یه 350 وات)دارید دیگه وگرنه یه پاور حدود 40 تومن هم اضافه کنید.​

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
9500 GT ارزونتره؟! 1شنبه برای دوستم 95 تومن خریدیم.

اگر سیستم ارزونتر می خواهید من پیشنهاد می کنم Core 2 بردارید. Core2 E5300 2.6 GHz برای نمونه 68 تومنه. (مدل های بالاترش هم قیمت چندانی ندارند). از نظر کارایی هم کاملا قابل قبول هستن و بهتر از AMD ها جواب میدن. چون عموما هزینه پاور خوب را هم باید حساب کرد این کار به نظر من عاقلانه تره. برای پاور هم پیشنهاد می کنم با توجه به سیستمتون یه 485 وات گرین بردارید که خیالتون راحت باشه. رم را هم 2 تا 2 گیگ ببندید خیلی بهتر خواهد بود. (البته بعدا هم میشه به سیستم اضافه اش کرد).

هارد دیسک را هم من سامسونگ پیشنهاد می کنم. 55 هزار تومن ولی از لحاظ گارانتی مطمئن تره. کیفیتش هم خیلی خوبه.

Last edited:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709

CPU >> Intel Core 2 Quad Q6700 >> 180,000 T
M.B >> GIGABYTE - EP31-DS3L >> 80,000 T
RAM >> KINGSTON - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB) >> 35,000 T
VGA >> Biostar HD 4670 >> 80,000 T
H.D.D >> Seagate-SATA2 - 500 GB + >> 50,000 T
DVD WRITER >> SAMSUNG - 22X - SATA >>30,000 T
MODEM >> 10,000 T
-------------------
حدود 465,000 T
:cool:

*البته اگه واسه بازی می خواد می تونه سیستم مبتنی بر amd برداره تا ارزون تر بشه و هزینه رو روی کارت بزاره.

*ضمنا چون گفتید فقط داخل کیس یعنی که کیس و پاور (حداقل یه 350 وات)دارید دیگه وگرنه یه پاور حدود 40 تومن هم اضافه کنید.​
با تشکر از شما منظورم همه قطعات من جمله خود کیس هم بود
بازی هم والله حداقل بشه بازی های روز رو انجام داد
2 تا سیستم پیشنهادی بهم دادن موندم چیکار کنم الانم که شما اینو گفتی
ولی در کل رایتر مودم خود کیس و .. قطعاتش برام مهم نیست مارکش چی باشه
گرافیک مادربورد سی پیو و به طبع اون پاور برام مهمه مدل و ایناش

اگر سیستم ارزونتر می خواهید من پیشنهاد می کنم Core 2 بردارید. Core2 E5300 2.6 GHz برای نمونه 68 تومنه. (مدل های بالاترش هم قیمت چندانی ندارند). از نظر کارایی هم کاملا قابل قبول هستن و بهتر از AMD ها جواب میدن. چون عموما هزینه پاور خوب را هم باید حساب کرد این کار به نظر من عاقلانه تره. برای پاور هم پیشنهاد می کنم با توجه به سیستمتون یه 485 وات گرین بردارید که خیالتون راحت باشه. رم را هم 2 تا 2 گیگ ببندید خیلی بهتر خواهد بود. (البته بعدا هم میشه به سیستم اضافه اش کرد).

هارد دیسک را هم من سامسونگ پیشنهاد می کنم. 55 هزار تومن ولی از لحاظ گارانتی مطمئن تره. کیفیتش هم خیلی خوبه.

اون قدر ارزون هم نه می تونه 450 خرج کنه میخواید من اون 2 سیستمی که بهم گفتن بهتون بگم؟
مادربورد هم به من از اینا که گرافیکش آنبرده پیشنهاد کردن البته 1 مدل معمولی هم پیشنهاد شده که روی سیستم خودمم هست از سری های foxconn که این بدیش اینه نهایت فک کنم 4 گیگ رم میخوره اما
Biostar TA790GX A2+ 128M
16 تا.تازه گرافیکش روی مادربوردشم خوبه
سی پیو هم
AM3 - Phenom II X4 810 - 2.6GHz
به هر کی گفتم گفتن خوبه
اون سیستم پیشنهادی هم
XFX- GeForce 9400 GT - 1GB
Intel Dual-Core E5200 - 2.6GHz
FOXCONN - P35AX-S

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اون قدر ارزون هم نه می تونه 450 خرج کنه میخواید من اون 2 سیستمی که بهم گفتن بهتون بگم؟
مادربورد هم به من از اینا که گرافیکش آنبرده پیشنهاد کردن البته 1 مدل معمولی هم پیشنهاد شده که روی سیستم خودمم هست از سری های foxconn که این بدیش اینه نهایت فک کنم 4 گیگ رم میخوره اما
Biostar TA790GX A2+ 128M
سی پیو هم
به هر کی گفتم گفتن خوبه
اون سیستم پیشنهادی هم
FOXCONN - P35AX-S
منظورم این بود که با درنظر گرفتن هزینه کیس و پاور از اون 450 تومن بیشتر نشه. البته این سیستمی هم که برای نمونه گفتم سیستم خیلی خوبیه با این که به قیمت ها نگاه کنید می بینید تنها برای سی پی یو 110 هزار تومن کم شده ازش. می تونید cpu های بهتر و گرونتری هم بردارید. و لازم نیست از بودجه مدنظرتون بیشتر خرج کنید.

s.a.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

.

این که گفتی قیمت 9600 gt هست نه 9500 !:eek:

با تشکر از شما منظورم همه قطعات من جمله خود کیس هم بود
بازی هم والله حداقل بشه بازی های روز رو انجام داد
2 تا سیستم پیشنهادی بهم دادن موندم چیکار کنم الانم که شما اینو گفتی
ولی در کل رایتر مودم خود کیس و .. قطعاتش برام مهم نیست مارکش چی باشه
گرافیک مادربورد سی پیو و به طبع اون پاور برام مهمه مدل و ایناش

Biostar TA790GX A2+ 128M
سی پیو هم
به هر کی گفتم گفتن خوبه
اون سیستم پیشنهادی هم
FOXCONN - P35AX-S

البته نگفتی برای چه زمینه کاری سیستم رو می خوای؟
اما یکسری نکات رو میگم فکر کنم در انتخاب کمکتون کنه:

cpu:من خودم چون زمینه کاریم فنی و مهندسی است INTEL رو می پسندم چون اون طور که شنیدم و در بعضی بنچمارک ها دیدم تو این زمینه کمی قویتره ,ولی اگه ازاین مورد بگذریم باید بگم AMD هم پردازندههای واقعا خوب و بی دردسری داره خصوصا برای بازی کردن که خیلی مناسبه!
چهار هسته ای هم که پیشنهاد کردم چون به هر حال بسیاری از برنامه ها و بازی ها برای این نوع پردازنده ها بهینه سازی شده اند و به نوعی باید 2 هسته ای ها رو هم از رده خارج دونست.

M.B:برای خرید این قطعه اولا باید سعی کنید چیپست آن جدید و کارا باشه و در ضمن امکانات و پورت های مورد نظرتون رو هم داشته باشه.

VGA:در حال حاضر ATI HD 4670 ارزانترین کارت رده میانه است که کارایی خوبی برای اجرای بازی ها در سطح مطلوب داره گرچه کارت های پایینتر از اون هم بازی ها رو باتنظیمات متوسط یا پایین به خوبی اجرا می کنند.ضمنا کلا کارت 1G رو کنار بذار چون در این رنج کارتها هیچ اثری در کارایی نداره(512 کافیست!)

RAM: رم حداقل 2 گیگ و حداکثر 4 گیگ بیشتر نیاز نیست.

به نظرم ترتیب اولویت برای خرید قطعات رو به صورت زیر انجام بده::cool:

CPU > M.B > VGA > RAM​

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
منظورم این بود که با درنظر گرفتن هزینه کیس و پاور از اون 450 تومن بیشتر نشه. البته این سیستمی هم که برای نمونه گفتم سیستم خیلی خوبیه با این که به قیمت ها نگاه کنید می بینید تنها برای سی پی یو 110 هزار تومن کم شده ازش. می تونید cpu های بهتر و گرونتری هم بردارید. و لازم نیست از بودجه مدنظرتون بیشتر خرج کنید.
بله درسته منم اتفاقا نوشتم که 1 سیستم دیگه سی پی یوش همینه

البته نگفتی برای چه زمینه کاری سیستم رو می خوای؟
اما یکسری نکات رو میگم فکر کنم در انتخاب کمکتون کنه:

cpu:من خودم چون زمینه کاریم فنی و مهندسی است INTEL رو می پسندم چون اون طور که شنیدم و در بعضی بنچمارک ها دیدم تو این زمینه کمی قویتره ,ولی اگه ازاین مورد بگذریم باید بگم AMD هم پردازندههای واقعا خوب و بی دردسری داره خصوصا برای بازی کردن که خیلی مناسبه!
چهار هسته ای هم که پیشنهاد کردم چون به هر حال بسیاری از برنامه ها و بازی ها برای این نوع پردازنده ها بهینه سازی شده اند و به نوعی باید 2 هسته ای ها رو هم از رده خارج دونست.

M.B:برای خرید این قطعه اولا باید سعی کنید چیپست آن جدید و کارا باشه و در ضمن امکانات و پورت های مورد نظرتون رو هم داشته باشه.

VGA:در حال حاضر ATI HD 4670 ارزانترین کارت رده میانه است که کارایی خوبی برای اجرای بازی ها در سطح مطلوب داره گرچه کارت های پایینتر از اون هم بازی ها رو باتنظیمات متوسط یا پایین به خوبی اجرا می کنند.ضمنا کلا کارت 1G رو کنار بذار چون در این رنج کارتها هیچ اثری در کارایی نداره(512 کافیست!)

RAM: رم حداقل 2 گیگ و حداکثر 4 گیگ بیشتر نیاز نیست.

به نظرم ترتیب اولویت برای خرید قطعات رو به صورت زیر انجام بده::cool:

CPU > M.B > VGA > RAM​
با تشکر از توضیحاتتون راستش فعلا کار خاصی نمی خواد انجام بده پس دیدن موارد hd و بازی کردن مهم تره
این سی پی یو و مادربوردی که برای سیستم اول گفتم مناسب نیست؟ که دیگه کارت گرافیک هم نخرم

بالا