• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه دانلود منیجری استفاده می کنید؟

از چه دانلود منیجری استفاده می کنید؟

• Download Accelerator Plus (DAP)

Votes: 0 0.0%
  • Mass Downloader

• HiDownload

• GoZilla

• از دانلود نیجر استفاده نمی کنم

• Total voters
    33

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
از چه نرم افزار دانلود منیجری استفاده می کنید؟
و کدوم بهتره؟

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
من از IDM استفاده میکنم و از نظر من یکی از بهترین برنامه هاست!
من 6-7 سال پیش فقط از DAP استفاده میکردم که متاسفانه این برنامه در زمان های طولانی و همینطور در فایل های حجیم مشکل پیدا میکنه!
IDM برنامه ی مخصوص دانلودر هاست تا لیست 100 تایی فایل رو بزارن خودش دانلود کنه!
البته 100% برنامه های بهتر هم هستند ولی من این رو انتخاب میکنم!

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
فقط IDM :دی

من هر چی دانلود منجر دیدم تست کردم ولی این IDM یه چیز دیگه است .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
IDM
البته با فلش گت خیلی حال میکنم ولی نسخه آخریش که لاان هست یه ایراد مسخره داره
وقتی بخاطر مشکل در نت دانلود قطع بشه علامث ضربدر میاد روی دانلود و دیگه ادامه نمیدتش و باید بزنی از اول دانبود کنه که واقعا مسخرس

DAP رو هم خیلی دوست دارم
تنها دلیلی که ازش استفاده نمیکنم اینه که کرکا زیاد جالب نیستن الان و حتما باید موقع دانلود پنجره باز باشه
و قابلیت zip preview اش خیلی به درد بخوره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

mrhbk36

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من از FDM استفاده می کنم.
قابلیتهاش خوبه مثل: دانلود از یوتیوب و تبدیل به avi، قابلیت دانلود تورنت، قابلیت تبدیل به نسخه پرتابل و zip preview...
اما مهمترین دلیلی که من ازش استفاده می کنم Free بودنش هست.
سرعت دانلود کردنش هم نسبت به IDM دو سه KB در شرایط یکسان کمتره.
من از نسخه 2.5 اش استفاده می کنم. با این نسخه جدیدش (3) زیاد حال نکردم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اگر یه برنامه کوچولو فقط برای دانلود و بدون جینگولک بازی و با سرعت بالا میخواین: star downloader

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اگر یه برنامه کوچولو فقط برای دانلود و بدون جینگولک بازی و با سرعت بالا میخواین: star downloader
تو برنامه های ساده ORBIT هم خیلی خوبه
من یه مدت استفاده میکردم ازش
مجانی هم هست

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
IDM
البته با فلش گت خیلی حال میکنم ولی نسخه آخریش که لاان هست یه ایراد مسخره داره
وقتی بخاطر مشکل در نت دانلود قطع بشه علامث ضربدر میاد روی دانلود و دیگه ادامه نمیدتش و باید بزنی از اول دانبود کنه که واقعا مسخرس

DAP رو هم خیلی دوست دارم
تنها دلیلی که ازش استفاده نمیکنم اینه که کرکا زیاد جالب نیستن الان و حتما باید موقع دانلود پنجره باز باشه
و قابلیت zip preview اش خیلی به درد بخوره

idm قابلیت zip preview نداره؟در کل چجوری میشه فایلی که با idm نصفه دانلود شده رو روی هارد دید؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
IDM

بقیه رو تست نکردم !

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
بهترین و راحت ترین برنامه ای که تا به الان باهاش کار کردم و مطمئن هستم حالا حالاحا باهاش کار می کنم IDM هست .
با تشکر

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
idm رو دست نداره.

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
از Orbit Downloader و Free Download Manager به صورت ترکیبی استفاده می کنم که هر دو هم مجانی هستند و مشکلات رجیستر کردن رو ندارند.
Orbit از تمام پهنای باند استفاده می کنه ولی یکم با سایتهای پریمیوم مشکل داره و لینکهای دانلودتون رو هم نمیتونید همگی باهم export کنید. فایلهای فلش و استریم رو هم همشو کپچر میکنه! کلا خیلی از راضیم!
FDM هم که خوراک سایتهای پریمیوم هست چون دسته بندی های تو در تو میکنه و دانلودها رو خیلی منظم اجرا میکنه و import و export خوبی هم داره. تا همرجا که فایل دانلود شد هم میتونید اجرا کنید. مکمل خوبی برای Orbit هست!

ضمنا از IDM هم متنفرم چون بلد نیستم باهاش کار کنم!

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
مرورگر من خودش دانلود منجر داره

Opera

منم ازش گاهی استفاده می کنم منتها دانلود منیجرش سادست و امکانات نرم افزارهای دانلود منیجر رو نداره مثل تنظیم کردن سرعت دانلود و پهنای باند,به ترتیب دانلود کردن چند فایل پشت سر هم,خاموش کردن کامپیوتر بعد از پایان دانلود و ...

zelda64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
--------------------------------------

سلام دوستان

من یک تحقیق و آزمایش برای خودم انجام دادم.

من از اینترنت ADSL با سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه استفاده می‌کنم.

من یک فایل با حجم 6,288,680 بایت (5.99 مگابایت) را با 4 دانلود منیجر مختلف و مشهور دانلود کردم من این فایل را در این دانلود منیجرها به 5 قسمت تقسیم کردم یعنی عدد URLs per file را در همه‌ی این دانلود منیجرها روی 5 تنظیم کردم که البته با توجه به سرعت خط اینترنت من زیاد تأثیری در سرعت دانلود ندارد اما برای اینکه شرایط همه‌ی دانلود منیجرها یکسان باشد این کار را کردم. این دانلود منیجرها عبارت بودند از:

1) Internet Download Manager (IDM) Version 5.18.8.0

FlashGet Version 3.3.0.1092 (2

Orbit Downloader Version 3.0.0.2 (3

Gigaget Version 1.0.0.23 (4

نتایج به شرح زیر بود :

مقام اول : Orbit Downloader Version 3.0.0.2 بود که فایل مذکور را در 6 دقیقه و 47 ثانیه دانلود کرد.

مقام دوم : Internet Download Manager (IDM) Version 5.18.8.0 بود که فایل مذکور را در 6 دقیقه و 51 ثانیه دانلود کرد.

مقام سوم : FlashGet Version 3.3.0.1092 بود که فایل مذکور را در 6 دقیقه و 57 ثانیه دانلود کرد.

مقام چهارم : Gigaget Version 1.0.0.23 بود که فایل مذکور را در 7 دقیقه و 2 ثانیه دانلود کرد.

من آزمایش فوق را با همان فایل مذکور در روز بعد تکرار کردم باز هم همان نتایج تکرار شد یعنی Orbit Downloader اول شد ، IDM دوم شد ، FlashGet سوم شد ، Gigaget چهارم شد البته زمان دانلودها برای همه‌ی تست‌ها 3 تا 5 ثانیه بیشتر شده‌بود که فکر کنم به‌خاطر سروری بود که فایل مذکور رویش قرار داشت.

من از نتایج به‌دست آمده تعجب کردم چون که توقع داشتم با توجه به طرفداری بچه‌های ایرانی و اکثر فروم‌های غیر ایرانی از IDM ، این دانلود منیجر سریع‌ترین باشد.

حتی توقع داشتم Gigaget مقام بالایی داشته‌ باشد چون خیلی از وب‌سایت‌ها ادعا می‌کنند Gigaget سریع‌ترین دانلود منیجر غیر‌ پولی دنیاست ولی برای من اینطور نبود.

بچه‌ها من خیلی آدم با سواد و اطلاعی در زمینه‌ی کامپیوتر نیستم و هیچ ادعایی هم در این زمینه ندارم. البته لیسانس سخت‌افزار دارم ولی خود شما بهتر می دانید که مدرک دانشگاهی زیاد ربطی به سواد ندارد.

اما من از این آزمایش این‌طور نتیجه‌گیری کردم که علت پُر طرفدار بودن IDM تنها کیفیت آن نیست ، چرا که همانطور که مشاهده می‌شود Orbit و FlashGet در زمینه‌ی کیفیت و سرعت زیاد فرقی با IDM ندارند.

به نظر من آنچه موجب پُر طرفدار بودن IDM در نزد بچه‌های ایرانی و اکثر فروم‌های غیر ایرانی شده است ، اینترفیس (interface) و رابط کاربری زیبا و قابل درک آن است. به خصوص آن شمارنده‌های سریع بایت و درصد ، که این احساس را در فرد بوجود می‌اورد که IDM سریعتر از بقیه‌ی دانلود منیجرها فایل‌ها را دانلود می‌کند. اما در واقع خیلی از دانلود منیجرها در سرعت دانلود آنچنان تفاوتی با IDM ندارند. بلکه بعضی مواقع مانند آزمایشی که من انجام دادم یک مقدار از IDM سریع‌ترند.

خلاصه اینکه از نظر من برتری IDM در اینترفیس (interface) و رابط کاربری زیبا و قابل درک آن است و ضعف آن در BackUp (پشتیبان گیری) از دانلود‌های ناقص مانده است. البته (پشتیبان گیری) از دانلود‌های ناقص در IDM در مجموع درست کار می‌کند ولی بعضی مواقع پر دردسر و سخت است.

اما BackUp (پشتیبان گیری) از دانلود‌های ناقص در Orbit Downloader بی‌نهایت ساده و کارا است در FlashGet هم BackUp (پشتیبان گیری) از دانلود‌های ناقص حرفه‌ای و بی‌نقص است.

ایراد بزرگ FlashGet جدید آن تبلیغات مزخرف است که در پایین صفحه است و من راهی برای غیر فعال کردن آن نیافتم. خدا پدر FlashGet قدیمی را بیامرزد که می‌توانستیم بخش تبلیغات را در آن غیر فعال کنیم. البته FlashGet جدید اینترفیس (interface) و رابط کاربری بدی دارد که گیج کننده است.

FlashGet می‌تواند فایل‌های تورنت را دانلود کند. ممکن است بگویید با وجود نرم‌افزاری مانند µTorrent چه نیازی به ابزار تورنت FlashGet . من در بعضی جاها خوانده‌ام دانلود تورنت با FlashGet از µTorrent سریعتر است. من خودم این موضوع را به چشم ندیده‌ام ولی با جرأت می‌گویم FlashGet فایل‌های تورنت را عالی و بی نقص دانلود می‌کند.

در پایان از شما اساتید حاضر در فروم می‌خواهم اگر مزیت ویژه‌ای به غیر از اینترفیس (interface) و رابط کاربری زیبا وقابل درک IDM در این دانلود منیجر سراغ دارید من و بقیه دوستان را در جریان بگذارید. چون من به هیچ وجه ادعایی ندارم که نظراتم کاملا درست است. پس من و بقیه را در دانش و تجربه‌تان سهیم کنید.

متشکرم.

--------------------------------------​

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
فعلا Orbit Downloader!

بالا