R.H
Registered User
- نوشتهها
- 43
- لایکها
- 2
کسی نبود؟؟؟سلام دوستان
از بچه ها کسی هست ناپیوسته قدرت بخونه اونجا؟
ممنون می شم جواب بدید
کسی نبود؟؟؟سلام دوستان
از بچه ها کسی هست ناپیوسته قدرت بخونه اونجا؟
ممنون می شم جواب بدید
سلام.تا موقعیکه مهلت تحصیل شما به اتمام نرسیده باشه شهریه تغییر نمیکنه.برای کارشناسی پیوسته 6سال مهلت عادی تحصیله که معمولا تا دو ترم تمدید میشه.معمولا بعد از سال هفتم هست که به اصطلاح میگن سنوات میخوره.یعنی مهلت عادی تحصیل شما تموم شده وباید شهریه ورودیهای جدید رو بپردازید.
کلا مکانیک خوندن توی تهران جنوب هنر می خواد!
مثلا این اساتید آدم های غیر نرمالی هستند :
حسنی : بد دهنه و خیلی بد حرف می زنه.امتحاناش هم هیچ ربطی به پیزی که درس داده نداده
احمدی دانش : نمی دونم ادم قحطی بود این شد رییس گروه!یه روز اگر جروش رو جا بگداره نمی تونه درس بده.نحوه تدریسش به این شکله که از روی به جزوه میاد سر کلاس می خونه و پای تخنه می نویسه و شما هم رو نویسی می کنی!
کیهانی : :blink: روانی!بی سواد و نمونه بارز یک انسان بدون هر گونه شعور و ادب!یرگه های رو 100 % مطمینم که صهحیح نمی کنه.
پازکی : ادم با سوادی هست اما غیر قابل پیش بینی!یه دفعه قاطی کنه کتک هم می زنه!سر کلاس از خودش مساله طرح می کنه و از همه سوال می کنه.بد به روز کسی که چرت و پرت جواب بده.
....
اما این اساتید آدم های خوبی هستند هر چی ارایه دادن باهاشون بگیرید :
دکتر جوادی : الان دیگه توی تحصیلات تکمیلی هست.اما بسیار خوش اخلاق.مهربان و از همه مهمتر با سواد.کلاسش حضور غیاب نداره اما همشه پر هست.امتحان در حد درسی که داده و شاید ساده تر بگیره و دست بالا نمره می ده.زمانی که رییس دانشکده بوده بهترین دوره برای کارمند ها و دانشجو ها بوده.مثلا هیج دانشجویی اگر مشکل مالی داشته رکردش بسته نمی مونده!:blink:
دکتر ساسان محمدی : همه چیز هایی که برای دکتر جوادی گفتم به اضافه این نکته کنید که سر کلاس دکتر محمدی کسی نمی گه خسته نباشید.
یه بار سر کلاس یه پسره هی خرف می زد.که استاد بهش تند شد.وسط های کلاس درس رفت بالا سرش و گفت اگر بد حرف زدم معذرت می خوام!!!!!!!:blink:
درسی هم که می ده شاید بر مبنای کتاب نباشه اما می دونه چی بگه که توی کار به دردتون بخوره.
دکتر پایگانه : استاد ترک زبان...بسیار با سواد و خوب هم درس می ده.اول ترم می که همتون رو می اندازم اما دلش نمیاد این کار رو بکنه و همیشه نمره هاش بین 15 تا 20 هست.روی پروژه خیلی حساسه و اگر پروژه ندی کارت تمومه!
مهندس رستگاری : به نظر شما یه استاد چقدر می تونه ادم باشه؟چقدر می تونه با سواد باشه و توی صنعت موفق؟
این یعنی مهندس رستگاری.فکر کنم نفر اول تهویه مطبوع توی ایران باشه.خیلی خوب درس می ده حضور غیاب نداره اما دیر برسی سر کلاس جا نداری(کلاس های 50 نفری رو می گم:lolچون از بیرون هم میان سر کلاسش می شینند.اگر درسی رو که می ده یاد بگیری هیچ وقت بی کار نمی مونی!
دکتر جعفر کاظمی : می خواستم جزو اساتید بالا بنویسم اما دلم نیومد.ایشون هم توی کا موفقند و بسایر با سواد.خوب درس می ده و امتحانش هم سادست.اما...........سر کلاس هر حرکتی بزنی که موجب ناراحتی استاد بشی با فحـش های ناموسی طرفی!اینو جدی می گم و اقراق هم نمی کنم چون دیدم.حتی شاید کار به کتک کاری هم برسه..
یه مکم فوری از بچه های عمران .
این ها رو کی میشناسه ؟؟؟؟ چه جوریاااان ؟
سید قوام ال حسینی _ مجید احمد پور
سید قوام شنیدم پوست می کنه و باید ازش دوری کرد....اون یکی رو نمی شناسم.
برا چه درسی می خوای؟
یه درس جدید و اصلی به چارت اضافه شده که این ترم میخواد برای بار اول ارائه شه به نام :
تکنولوژي بتن و اجراي سازه هاي فلزي و بتني ، 2 واحد عملی هستش و 4 ساعت کلاس تقریبا .
ظاهرا پیش نیاز بتن 1 شده ، اگه چارت به ما بدن معلوم میشه !!
من ترسیدم بر دارم به جاش یه جبرانی برداشتم : مصالح ساختمانی و آز با یکی به اسم بهروز واثقی ، همین یه نفر بود فقط .
با اینکه روز آخر ثبت نام و حذف و اضافه رو داده بودن به ماها ولی شکر خدا امروز روبراش کردم و بیشتر درس ها رو با استادای خوب برداشتم جز صهبا که آش کشک خاله است ... !
مقاومت هم از دلفانی به نانی تغییر کد دادم تا باز شد ، نظرت چیه کاره درستی بود ؟
دلفانی همه میگن خوبه ولی هرکی استاتیک داشته این نظر و داده بود ولی نانی و باز مقاومتی ها میگن خوبه و کلا عمرانی ها ی سال بالایی قبولش دارن .
پدرام جان شما ورودی چه سالی هستی ؟
گروه موظف هست واحد های شما رو پر کنه اما...
اما با هر استادی که صلاح بونه یا خالی باشه![]()
امروز باهاش نرم 2 داشتم! سر ظهر یه دختره اومد تو کلاس و مسکه واحد می خواست! اونم یه خورده قاطی کرد و گفت هر کی چیزی می خواد و اینا فقط کتبی بنویسه! شفاهی به هیچی جواب نمیدم.
فک کنم به هدفتون رسیدید، چون گفت این کار از اینکه 100 تا کار تخصصیمو انجام بدم برام سخت تره! و اجبارا قبولش کردم.
اول به خاطر پاسخگویی و دوم راهنمایی جامع شما تشکر میکنم.
متاسفانه اساتید خوب مکانیک جایی در گروه ندارند و تعداد واحد هایی که ارائه میدهند خیلی کمه و به سختی میشه کلاسی با اونها گرفت ولی مشکل اصلی اساتید مکانیک مشکل اخلاقی اونهاست .
یک نمونه دیگه طاهایی است که یک دیوانه به تمام معناست امتحان میان ترم سئوالاتش به انگلیسیه و اگه معنی یک کلمه رو ازش بپرسی بهت میگه چرا اومدی کلاس برو حذف کن بعد در آخرای امتحان میگه جواب نهایی رو روی برگه بنویسید و تحویل بدید و همه مات و مبهوت میمونند .
پازوکی یک سئوال از طراحی بادامک پرسید بعد داشت میگفت شما هیچی حالیتون نیست بعد یکی از بچه ها جواب سئوالش رو به درستی داد پازوکی انداختش بیرون و گفت چرا من رو مسخره میکنی
آخه آدم چی بگه :wacko:
بازم از جواب شما متشکرم
عليرضا موسوي شيرازي استاد آزمایشگاه فیزیک2 چطوره؟
خواهشا اگه میشه زودتر بگید......
دوستان دمتون جیز
من آز فیزیک2 با کرانیان برداشتم یه جلسه هم رفتم فهمیدم برا گزارش کار دهنم قراره سرویس شه
حالا کسی تاحالا با ایشون کلاسی چیزی داشته؟
به جان خودم سرچ کردم نبود!
همه جلساتو میاد؟بد نیست.من باهاش آز فیزیک 1 داشتم.2-3 نمره حضور غیاب بود.بقیه نمره هم یه امتحان کتبی و گزارش کار که همه آزمایشها رو باید می دادیم. که من آخر ترم رفتم از پاساژ خریدم و تحوبل دادم
امتحان کتبی رو از توضیحات تو کلاس که اکثرش اثبات فرمول بود و روش انجام آزمایش گرفت.
راستی آقا،خانم،ما که ترسیدیم!
چند روز پیشا رفتم یونی،بین دوتا از کلاسام یه ساعت فاصله بود،با بچز رفتیم جلو گروه کامپیوتر،آخه اونا اونجا کار داشتن.آقا این سلاجقه اومد و بدنبالش سیلی از دانشجو راه افتاد،هرکی یه چیزی میگفت: این درس برای ما حیاتیه،این گیرم نیاد بیچاره میشم،من یه هفتس میرم میام،فقط یه لحظه گوش کنید... بعد یارو رفت تو اتاق گفت کتبی بنویسید بفرستید تو،بعدشم درو بست!دیگه بماند که چه فحشایی که نثارش نکردن... میگما،نکنه ما هم از این بلا ملاها سرمون بیاد،یه پندی،اندرزی،چیزی بگید خووو
راستی دوست من تو تهران مرکز خودش میره دانشگاه کمی التماس میکنه بهش واحد میدن،اینجا هم اینجوریاس؟منظورم قبل از حذف و اضافه س