masodd
Registered User
دوستان الان درستون تموم شده چیکار دارید میکنید؟
بسلامتی..کی تموم میشه؟سربازی
آخراشه...بسلامتی..کی تموم میشه؟
یه لیست از تاپیک هایی که توش پست ندادی باید درست کنیاین همه مدرک گرفتید چی شد؟ تولید جزوه و کاغذ بجای تکنولوژی و صنعت
یادش بخیر چه دورانی داشتیم اینجایه زمانی اینجا مرتب پست میذاشتم... دو سال پیش رفتم دانشگاه فنی سر زدم خیلی سطح علمی دانشجوها داغون بود گرچه حتی 7 8 سال پیش هم ادمای داغون زیاد داشت. کلا اگر کسی داره این متن رو میخونه نظر من اینه که وقت و پول رو توی دانشگاه ازاد تلف نکنید. یا سراسری یا برید دنبال کار و تخصص. موفق باشید.
بله و مقاله علمی ام رو بزودی منتشر میکنم... بدیهیه که این نظر شخصیه من و براساس مشاهدات و تجربیات منه. رفتم دانشگاه دوستم رو ببینم که دانشجوی دانشگاهه و با دو نفر از کسانی که در حال فارغ التحصیل شدن بودند صحبت کردیم و با هم در مورد سطح علمی فعلی دانشگاه بحث کردیم. این نتیجه گیری من از صحبت ها بود. این افت سطح علمی به خاطر راحت شدن ورود به دانشگاه ازاده. گرچه زمانی که من خودم هم درس میخوندم تعریفی نداشت. من بعد از تهران جنوب رفتم شهید بهشتی. تازه فهمیدم دانشگاه یعنی چی. از ساختمون و محوطه بگیر تا ازمایشگاه و استاد و دانشجو و زحمتی که باید بکشی. تهران جنوب به ندرت در طول ترم درس میخوندم و درسا رو راحت پاس میکردم و تازه رشته من برق بود...یادش بخیر چه دورانی داشتیم اینجا
ولی شما چجوری یه سر زدی سطح علمی رو متوجه شدی ؟ آزمون گرفتی ازشون ؟