معمولیه. دو سال پیش که باهاش داشتم امتحانش تستی بود که هر کدوم از سوالا غلط توش زیاد بود و گاهی دو سه تا گزینه درست بودن ولی در کل مورد تاییده. تغییر کد هم اجازه می ده اخلاقشم بد نیست.سلام بچه ها کسی استاد مجتبی راغبی رو برای درس تاریخ تحلیلی میشناسه؟
درود بر دوستان گرامی
به نظرتون برای ریاضی مهندسی بین مجید کرمی و مسگرانی و سارا احمدی کدومشون بهتره؟
میشهسلام
میشه ترم آخر 3تا درس معارف در کل 6 واحد برداشت؟
سلام من با رحیمی استاتیک داشتم عالیهسلام خدمت دوستان
عزیزان عمران درر ابطه با اساتید زیر راهنمایی کنن
1-دکتر ربیعی فر
2-دکتر رزم خواه
3-دکتر عباس منصوری
4-دکتر ایمان رحیمی
سلام
دوستان یه کمک فوووووووری
کسی که متولد 73 باشه بعد سال92 دانشجو شده باشه سال 93 انصراف داده باشه
الان میتونه مجدد ثبت نام کنه یا باید بره خدمت؟
بزرگواران من بعد ۴ سال درسخوندن و ۹۰ واحد پاس کردن خسته شدم زدم از دانشگاه بیرون الانم نزدیک ۳ ساله از ۴۰ کیلومتریشم رد نشدم الان وضعیت من چطوری حساب میشه؟ سوابقمو پاک کردن ؟اون موقع ها میگفتن هرکی ۷۰ واحدشو تموم کرده باشه بهش فوق دیپلم میدن الان به من فوق دیپلمم رو میدن ؟ اگه بخوان بدن میشه نگرفت ؟! برا سربازی میگم که بتونم سال دیگه بخرم:general705: بر فرض که من خریدم نمیشه برگشت دانشگاه ادامشو بخونم ؟
ممنون بزرگوارسلام و عرض ادب
سوابق که پاک نمیشه گرامی.اما اگر بخواهید مجدد ادامه بدید به احتمال زیاد دروستون رو تطبیق بزنن.(اگر انصراف داده باشید)
که احتمالاً تعدادی از دروس تطبیق نخورن.
اما برای گرفتن کاردانی بعید میدونم چنین چیزی امکان داشته باشه ، شما اگر بر فرض هم بخواهید کاردانی رو بگیرید باز هم باید دروس مقطع کاردانی رو بگذرونید که باز هم در این صورت معادل گیری میشه و باید واحد های جبرانی بردارید.
شما بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که این 3 سال رو بکنید 4 سال و تا سال آینده دانشگاه نرید ، اگر انصراف داده باشید که برای خریدن خدمت با مقطع دیپلم مشکلی ندارید.
در هر صورت فکر نمیکنم شما مشکلی برای خرید خدمت مقدس با قیمت دیپلم داشته باشید.
برای ادامه تحصیل در دانشگاه اگر انصراف نداده باشید باید درخواست بدید به کمیسیون موارد خاص استان ، به احتمال زیاد موافقت میشه.
ممنون بزرگوار
نه انصراف ندادم کلا اوایل به دلایل مشکلاتی نتونستم برم بعدم که به کل ناامید شدم از دانشگاه
این که گفتین مدرک کاردانی رو بعید میدونم به من بدن / من 90 واحد پاس کردم آئین نامه رو خوندم ماده ۷۲ نوشته:
به آندسته از متقاضیان ورودی سال 76 و بعد که حداقل 70 واحد درسی دوره را با میانگین کل 10 و بالاتر در یکی از مقاطع کارشناسی ارشد پیوسته و یا کارشناسی پیوسته گذرانده باشند برابر ماده 68 آیین نامه مدرک کاردانی در رشته،اعطاء خواهد شد.
یعنی این به من نمیخوره ؟ یا این ماده اجرا نمیشه ؟ البته من اصن نمیخوام بگیرم چ حالا بخوان بدن یا نه ولی چون یکی از دوستان دانشگاه که باهاش تماس گرفتم هم قصد داشت بعد ۴ ترم و ۷۳ تا واحد پاس کردن انصراف بده بره خدمت ولی مدرک کاردانیشو میخواست بگیره بیشتر واس اون میپرسم
سلامممنون بزرگوار
نه انصراف ندادم کلا اوایل به دلایل مشکلاتی نتونستم برم بعدم که به کل ناامید شدم از دانشگاه
این که گفتین مدرک کاردانی رو بعید میدونم به من بدن / من 90 واحد پاس کردم آئین نامه رو خوندم ماده ۷۲ نوشته:
به آندسته از متقاضیان ورودی سال 76 و بعد که حداقل 70 واحد درسی دوره را با میانگین کل 10 و بالاتر در یکی از مقاطع کارشناسی ارشد پیوسته و یا کارشناسی پیوسته گذرانده باشند برابر ماده 68 آیین نامه مدرک کاردانی در رشته،اعطاء خواهد شد.
یعنی این به من نمیخوره ؟ یا این ماده اجرا نمیشه ؟ البته من اصن نمیخوام بگیرم چ حالا بخوان بدن یا نه ولی چون یکی از دوستان دانشگاه که باهاش تماس گرفتم هم قصد داشت بعد ۴ ترم و ۷۳ تا واحد پاس کردن انصراف بده بره خدمت ولی مدرک کاردانیشو میخواست بگیره بیشتر واس اون میپرسم