maysamkhosravi
Registered User
- نوشتهها
- 1,093
- لایکها
- 315
سلام دوستان كسي ميدونه بعد از فارغ التحصيلي چقدر وقت داريم تا به **** وظيفه معرفي كنيم خودمون رو ؟
سلام دوستان كسي ميدونه بعد از فارغ التحصيلي چقدر وقت داريم تا به **** وظيفه معرفي كنيم خودمون رو ؟
سلامسلام و عرض ادب
شما وقتی فارق التحصیل میشی یک نامه از آموزش دانشگاه مبنی بر اتمام تحصیل شما در دانشگاه برای حوزه ارسال میشه.
یعنی چیزی شاید حدود 2 هفته کمتر یا بیشتر بعد از فارق التحصیل شدن شما از دانشگاه معافیت تحصیلی شما لغو میشه و مشمول میشید.
و هر چه دیر تر اقدام کنید ، مطمئناً غیبت میخورید...
سلام
مطمئنید ؟
من شنیدم تا یکسال وقت داریم بعد از فارغ التحصیلی !
بله دوست عزیز تا جایی که بنده اطلاع دارم یکسال فرصت داریدسلام
مطمئنید ؟
من شنیدم تا یکسال وقت داریم بعد از فارغ التحصیلی !
تا 4 ترم اگه نری میتونی برگردی درخواست بدی برات مرخصی بدون احتساب سنوات رد کنن. شهریه ثابت 4 ترمو میگیرن ازت ودوباره ادامه میدی ولی واسه انصراف فکر کنم باید حضوری بریسلام دوستان
برای انصراف از داشنگاه باید حضورا اقدام بشه؟ یا کسی که چند ترم در دانشگاه شرکت نکرده خودکار انصرافی محسوب میشه؟
من واسه مرخصی رفتم اموزشسلام
اگه میشه منو کمک کنید
من میخوام از تحصیل انصراف بدم به من میگم برو ی فرم توی سایت هست اونو پر کن درخواست بده
کدوم فرم کسی میتونه بگه این فرم کجاست؟ توی اینرول هست؟
قسمت تسویه حساب اون گزینه انصراف رو بزن و ثبت رو بزن . خودشون میگن با این کار روال آغاز میشهسلام
اگه میشه منو کمک کنید
من میخوام از تحصیل انصراف بدم به من میگم برو ی فرم توی سایت هست اونو پر کن درخواست بده
کدوم فرم کسی میتونه بگه این فرم کجاست؟ توی اینرول هست؟
گیر میدندوستان واحد تهران جنوب کاردانی یه کارشناسی اش آدرسش کجا میشه؟
و اینکه سر غیبت در کلاسها حساس هستند و کسی شاغل باشه نتونه زیاد بره سر کلاس گیر میدن؟