• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
مسعود این پارس پیک چی میگه؟
یعنی 25م من میتونم شروع کنم؟ :eek: من هنوز هیچ محصولی ندارم. ترازو و پرینتر هم ندارم :(

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله از 25 ام می تونید شروع کنید /
البته روز 25 ام قبل از اینکه شروع کنید بهتره یه سر به اداره پست بزنید که باید یه شری کاغذ بازی ها انجام بدید تا بعدا اذیت نکنند ( واسه ما که اینور بود ) / یعنی یه کاغذی از یک قسمتی باید می گرفتیم و بعد به یک بخش می دادیم

و اینکه کسی نمی یاد به فروشگاهتون سر بزنه / همینطوری یه چیزی نوشتند!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ترازو نمی خواد که
چون محصولات ثابت داری کافیه یه بار وزن کنی بسه

یعنی 25م من میتونم شروع کنم؟ :eek: من هنوز هیچ محصولی ندارم. ترازو و پرینتر هم ندارم :(

نه کاغذ بازی نمیخواد
تازه چون مرکز قم هست که دیگه هیچ
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله از 25 ام می تونید شروع کنید /
البته روز 25 ام قبل از اینکه شروع کنید بهتره یه سر به اداره پست بزنید که باید یه شری کاغذ بازی ها انجام بدید تا بعدا اذیت نکنند ( واسه ما که اینور بود ) / یعنی یه کاغذی از یک قسمتی باید می گرفتیم و بعد به یک بخش می دادیم

و اینکه کسی نمی یاد به فروشگاهتون سر بزنه / همینطوری یه چیزی نوشتند!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ممنون از دوستان!

اون کاغذ بازی ها به چه منظور هست؟ و اینکه چرا ما قم هستیم نیاز نیست؟ پس کدوم شهر نیازه به این کار؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
ممنون از دوستان!

اون کاغذ بازی ها به چه منظور هست؟ و اینکه چرا ما قم هستیم نیاز نیست؟ پس کدوم شهر نیازه به این کار؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اولین مشتری که واسه ما افتاد زدیم آماده به ارسال که باید فرداش مامور پست می یومد و بسته رو تحویل می گرفت که نیومد / ایمیل زدیم پارس پیک و جریان رو گفتیم که گفتند برای اولین بار باید برید پست و یه سری کارها باید انجام داد و ...

رفتیم اونجا گفتند یه نامه ای می خواد تا مامور بیاد در خونتون که نامه رو باید از فلانی بگیریم / رفتیم پیش همون فلانی گفت آره اومده و رفتیم یکی دو ساعت دیگه اومدیم ( برای یه کاری ) بعد گفتند هنزو نیومده و برو بعدا بیا ( چند روز بعد )

بالاخره چند روز بعد اومدیم و جریان و گفتیم و گفتیم که چرا نباید نامه ما بیاد در حالی که از 1 ماه و چند روز قبلش می تونستیم شروع به کار کنیم و ... که آخر سر رفت نامه رو اورد و ...

گفتید باید ببریم تو یه اتاقی و کاغذ رو بدیم به فلانی تا از اون به بعد مامور بیاد و بسته ها رو تحویل بگیره

( که البته برای اینکه مامورد بیاد و بسته ها رو تحویل بگیره باید حتما با مامور زنگ بزنیم و هماهنگ کنیم ( یه شماره هم دادند ) )

اینکه می گم برید پست تا اینکه اگه مشتری واستون افتاد تا دیگه مشکلی واستون پی نیاد و پیش مشتری ... نشید

(و اینکه تبریز هستیم.)

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
من برای قراردادم با پارس پیک این مسایل رو نداشتم.همون بار اول که تایید کردم پستچی اومد تحویل گرفت. در پست ها قبلی هم گفتم. این مسایل هنوز قانون مدونی نداره و ولایتی اداره میشه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
وقتی جنس برگشت میخوره چه هزینه ای از فروشنده کم میشه؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اولین مشتری که واسه ما افتاد زدیم آماده به ارسال که باید فرداش مامور پست می یومد و بسته رو تحویل می گرفت که نیومد / ایمیل زدیم پارس پیک و جریان رو گفتیم که گفتند برای اولین بار باید برید پست و یه سری کارها باید انجام داد و ...

رفتیم اونجا گفتند یه نامه ای می خواد تا مامور بیاد در خونتون که نامه رو باید از فلانی بگیریم / رفتیم پیش همون فلانی گفت آره اومده و رفتیم یکی دو ساعت دیگه اومدیم ( برای یه کاری ) بعد گفتند هنزو نیومده و برو بعدا بیا ( چند روز بعد )

بالاخره چند روز بعد اومدیم و جریان و گفتیم و گفتیم که چرا نباید نامه ما بیاد در حالی که از 1 ماه و چند روز قبلش می تونستیم شروع به کار کنیم و ... که آخر سر رفت نامه رو اورد و ...

گفتید باید ببریم تو یه اتاقی و کاغذ رو بدیم به فلانی تا از اون به بعد مامور بیاد و بسته ها رو تحویل بگیره

( که البته برای اینکه مامورد بیاد و بسته ها رو تحویل بگیره باید حتما با مامور زنگ بزنیم و هماهنگ کنیم ( یه شماره هم دادند ) )

اینکه می گم برید پست تا اینکه اگه مشتری واستون افتاد تا دیگه مشکلی واستون پی نیاد و پیش مشتری ... نشید

(و اینکه تبریز هستیم.)
وای پس حسابی اذیتت کردن!

با توجه به اینکه برای بقیه دوستان این مسائل نبوده ایشالا واسه منم نخواهد بود! هرچند من هنوز فروشگاه رو آماده نکردم. چه بهتر که مامور پست نیاد فعلا :lol:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

ببين منم دفعه اول پستچي نيومد پيغام دادم به پارس پيك گفتن برو پست مركزي مشهد . خلاصه من حوصله نداشتم برم زنگ زدم مسئول اينترنتي پست مشهد اونم بهم گفت چون اولين جنسته يه سر بيا اينجا !

منم برا دفعه اول جنس رو خودم بردم و همين هيچ كاغذي هم اين ور و اون ور نبردم ، فقط يازو يكم نصيحتم كرد :lol:
بعدشم گفتن چون وقت اين كارها رو ندارن و سرشون شلوغه نميان پرينتر و ترازو رو چك كنن ، البته اين يه چيز مشخص نيست ممكنه مركز پستي شما بياد چك كنه . :(

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستان امروز یه بسته ای که از یه فروشگاه اینترنتی خریداری کرده بودم بهم رسید. وزنش رو نوشته بود 159 گرم!

6 دی وی دی در 3 جلد ضد خش بود در یه پاکت سایز 175 * 250

میخواستم بدونم ایشون برای هر دی وی دی چه وزنی رو توی پنلش ثبت کرده؟ میشه فهمید؟

اصلا چجوری شده که وزن کلی محصول شده 159 گرم؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان امروز یه بسته ای که از یه فروشگاه اینترنتی خریداری کرده بودم بهم رسید. وزنش رو نوشته بود 159 گرم!

خوب برو تو همون پنل یه دونه سفارش بده
برات میاد تو منوی نمایش

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

اگر وزن يك محصول رو كمتر از اون چيزي كه هست وارد كني محصول رو بدي به پست بر ميگردونه .

واسه همين خيلي از صاحباي فروشگاه ها وزن محصول رو خيلي بيشتر از اندازه واقعي ميزنن تا ديگه مطمئن باشن برگشت نميخوره :eek:

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
اقا منصور براي شما اومدن پرينتر و ترازو رو چك كردن؟
اولين سفارش رو اماده به ارسال زدي پستچي اومد يا اينكه رفتي اداره پست ؟
كلا چند روز از ثبت نام كردن و تاييد تلفني تو پارس پيك تا تموم شدن همه كارا تا روزي كه فعال شد و ميتوي اماده به ارسال كني طول كشيد
ممنون:cool:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
لینک بده
من ببینم

فکر کنم متوجه منظورم نشدی! پنل واسه من نبود که! از یه فروشگاه که مرتبط با ایران مارکت بود خرید کردم! روی فاکتورش وزن محصول رو نوشته!

اگر وزن يك محصول رو كمتر از اون چيزي كه هست وارد كني محصول رو بدي به پست بر ميگردونه .

واسه همين خيلي از صاحباي فروشگاه ها وزن محصول رو خيلي بيشتر از اندازه واقعي ميزنن تا ديگه مطمئن باشن برگشت نميخوره :eek:

ممنون مسعود جان. بله این موضوع رو قبلا اطلاع داشتم! اما الان من میخوام محصولات رو یکی یکی توی پنلم وارد و ثبت کنم! اما نمیدونم واسه هر محصول چه وزنی بزنم! با توجه به اینکه همه ی محصولات دی وی دی هست میخوام از شما کمک بگیرم!

شما بر فرض واسه محصولی که فقط شامل 1 دی وی دی میشه چه وزنی میزنی؟ واسه دوتا و سه تا دی وی دی هم بگو!

سلام
اقا منصور براي شما اومدن پرينتر و ترازو رو چك كردن؟
اولين سفارش رو اماده به ارسال زدي پستچي اومد يا اينكه رفتي اداره پست ؟
كلا چند روز از ثبت نام كردن و تاييد تلفني تو پارس پيك تا تموم شدن همه كارا تا روزي كه فعال شد و ميتوي اماده به ارسال كني طول كشيد
ممنون:cool:

سلام

فکر کنم سه هفته بعد از ثبت نام پنلم فعال شد و گفتن میتونی بفروشی! تایید تلفنی هم نبود! اما من چون هنوز پرینتر نخریدم و محصولاتم تکمیل نشده و توی پنل ثبت نکردم. توی سایت هم ثبت نکردم. فعلا اون آقاهه خبری ازش نشده! اما رفتم پست گفتن برای بار اول شما سفارش هاتو آماده به ارسال میکنی و خودت برامون میاری اینجا! دفعه های بعدیه که مامور پست رو میفرستیم در خونتون! پرینتر و ترازو فک کنم چک نمیکنیم!

ضمنا گفت همیشه اینطور بوده که وقتی مامور پست قبل از ظهر میاد سفارش ها رو از شما میگیره مستقیم نمیاره اینجا! بلکه فرداش میاره اینجا! ولی جدیدا یه دستور العمل اومده خطاب به همین مامورا که باید در همون روز سفارش ها رو ببرن تحویل بدن به پست! یارو گفت حالا ببینیم این عملی میشه یا نه!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
من الان تک سی دی یا پاکت رو زدم 50 گرم
در اصل چیزی حدود 44 گرم در میاد

ولی یه بار به خاطر 10 گرم نزدیک 20 بسته من را عودت دادن

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
خيلي ممنون اقا منصور
يه خبري چند وقت پيش خوندم شايد به خاطر اينه كه بايد همون روز ببرند و سريع

فناوری اطلاعات به عنوان ابزاری در توسعه خدمات پستی

ايتنا - در راستاي اجراي اصل 44 قانون اساسي شركت پيك آهو به عنوان كارگزار رسمي شركت پست جمهوري اسلامي ايران سرويس پيك ويژه(Courier Service) را با تجهيز ناوگان حمل و نقل و آموزش‌هاي لازم ارائه خدمت در كلاس جهاني تحويل فوري خانه به خانه(Door to Door) در كمتر از دو ساعت را آغاز نموده است.

اين سرويس منشا حل بسياري از مشكلات كلان شهرهايي نظير تهران است كه مردم و ساكنان آن هميشه درگير معضلاتي مثل ترافيك شهري، آلودگي هوا، كمبود پاركينگ، گراني حمل و نقل، ارزش وقت ساكنان آن و بسياري موارد ديگر هستند.

مطابق اين گزارش مجموعه خدماتي كه پيك آهو ارائه مي‌نمايد در سه طبقه اصلي قرار دارد:

1- سرويس كورير يا پيك ويژه كه به محض تماس با مركز تلفن هوشمند 84010-021 خدمات آهو آغاز مي‌گردد. مخاطبين اين سرويس شركت‌ها، سازمان‌ها، ادارات دولتي و غيردولتي و ساير اقشار مردم هستند.

2- سرويس خدمات COD ( تحويل در مقابل دريافت وجه Cash on Delivery ) كه مرسوله فرستنده تحويل گيرنده و بهاي آن دريافت و مجددا به فرستنده عودت مي‌شود. مخاطبين اين سرويس عمدتاً صاحبان مشاغل تله‌ماركتينگ و خريد و فروش اينترنتي مي‌باشند.

3- خدمات قراردادي كه شامل استقرار پيك در محل تا انجام دوره‌اي مثل روزي يك يا دو بار مراجعه و دريافت كليه مرسولات و توزيع در همان روز مي‌باشند. مخاطبين اين سرويس تمام موسساتي هستند كه روزانه داراي ارباب رجوع زياد و يا داراي مكاتبات متعدد و فوري هستند.

شايان ذكر است كاركنان پيك آهو با ظاهري آراسته و لباس متحدالشكل و پاسخگويي توام با ادب، خدمات بي‌نظيري را تدارك ديده‌اند و در همين مدت كم جايگاه و ارزش خود را به اثبات رسانده‌اند.

بالا