• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

hosseingrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوب راهي نيست که من يگانه حساب بشم آخه خيلي به اين معافي احتياج دارم!؟
از اين نظر هم من قانون يا مطلبي يا خداقل کسي نديدم که پدرش روحاني يا مقل من باشه و تونسته باشه کاري کنه چون قانوني برا اين جور فرزندا نيست!؟!

خواهش مکينم کمک کنيد!
راهي نيست؟
آيا مشابه من با اين مشخصات کسي معاف شده و شرايطي مثل من داشته؟!

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
سلام !
در ادامه كارهاي معافيم(!) منو از زاهدان به بيمارستان ثامن الئمه مشهد معرفي كردن
من هم رفتم بيمارستان پزشك منو معاينه كرد بركه معاينه چشمم رو به برگ معرفي به بيمارستان كنگنه كرد و ديگه به من ندادش گفتم چيكار كنم گفت برو شهرتون گفتم خودتون برا **** وظيفه زاهدان ميفرستينش گفتش من چه ميدونم برو بيرون:rolleyes:

منم امدم زاهدان !
حالا چي كار كنم ؟؟ نامه رو خودشون ميفرستن؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام !
در ادامه كارهاي معافيم(!) منو از زاهدان به بيمارستان ثامن الئمه مشهد معرفي كردن
من هم رفتم بيمارستان پزشك منو معاينه كرد بركه معاينه چشمم رو به برگ معرفي به بيمارستان كنگنه كرد و ديگه به من ندادش گفتم چيكار كنم گفت برو شهرتون گفتم خودتون برا **** وظيفه زاهدان ميفرستينش گفتش من چه ميدونم برو بيرون:rolleyes:

منم امدم زاهدان !
حالا چي كار كنم ؟؟ نامه رو خودشون ميفرستن؟

آره.خودشون میفرستن.شما حداکثر یک ماه بعد از معاینه به **** وظیفه شهرتون مراجعه کن.(میتونی زودتر از یک ماه مثلا دو هفته بعد بری قسمت دبیرخونه سال تولد وشماره شناسنامت رو بدی ببینی نامه ات اومده که بری برای شورای پزشکی وقت بگیری یا نه ولی چون از یه شهر به شهر دیگست فکر نکنم زودتر از 2هفته جوابش بیاد).قبلا مثل اینکه مهر وموم میکردن میدادن خود مشمول ببره.ولی الان دیگه خودشون میفرستن.

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز پارسی مهر :

آیا این متونی که دوستمان sina86 نوشتن صحت داره . بعد آیا این متن :

كمالي تصريح كرد: كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر 6 ماه بعد از فراغت از تحصيل فرصت دارند خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفي كنند و در غير اين صورت غايت محسوب مي‌شود. ولي چنانچه حداكثر تا يك سال از زمان فراغت از تحصيل در مقطع بالاتر پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند بود و چنانچه مشغول انجام خدمت سربازي باشند نيز از خدمت ترخيص مي‌شوند.

به من میخوره یا خیر ؟

یادتون هست که مشکل مکنچی بود ؟

ببینید گفته که اگه تا 1 سال بعد از فراغت از تحصیل در مقطع بالا تر قبول شند میتونن ادامه تحصیل بدن در صورتی که غایب هم محصوب بشوند .
میشه توضیح بدین ممنون

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا جواب ها را بدین .

اگه غیبت داشته باشیم آیا میشه تاریخ اعزام را تمدید کرد یا خیر ؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
\من کاردانی ناپیوسته ام داره تمام میشه(بهمن) بعد از فارغ تحصیلی چقدر وقت دارم ؟

hosseingrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش مکينم کمک کنيد!
راهي نيست؟
آيا مشابه من با اين مشخصات کسي معاف شده و شرايطي مثل من داشته؟!

خواهش ميکنم پاسخ بدين مخيوام هر چه سريع تر بدونم معاف ميشم يا نه؟!

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تاریخ اعزامم اومده 18/12 امسال حالا میتونم برم **** وظیفه کاری بکنم 1 ماه زودتر اعزام بشم؟
چون احتمالا به تاریخ کنکورم میخوره حالا امکانش هست اگه به تایم کنکور خورد از آموزشی مرخصی بگیرم؟
اصلا ممکن 18 اسفند بیفته برای دوره بعدیش؟
چون به تعطیلات نوروز میخوره

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام دوستان
شرایط معافیت برا افرادی که پدر و مادرشون طلاق گرفته باشن به چه صورت ؟چقدر باید از مدت طلاق سپری شده باشه تا معافیت بدن
از رو کنجکاوی :D

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
شرایط معافیت برا افرادی که پدر و مادرشون طلاق گرفته باشن به چه صورت ؟چقدر باید از مدت طلاق سپری شده باشه تا معافیت بدن
از رو کنجکاوی :D

سلام.اون چیزی که من شنیدم اینه که اگه شما تنها پسر خانواده باشی بعد ازطلاق به عنوان کفیل مادر شناخته میشی ومعافیت موقت رو میدن.اگه 5سال از طلاق پدر ومادر گذشته باشه ورجوع نکرده باشن اونوقت معافیت دائم میدن.

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تاریخ اعزامم اومده 18/12 امسال حالا میتونم برم **** وظیفه کاری بکنم 1 ماه زودتر اعزام بشم؟
چون احتمالا به تاریخ کنکورم میخوره حالا امکانش هست اگه به تایم کنکور خورد از آموزشی مرخصی بگیرم؟
اصلا ممکن 18 اسفند بیفته برای دوره بعدیش؟
چون به تعطیلات نوروز میخوره

?:cool:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

سلام.بستگی به مسئولین **** وظیفه داره.شما یه فرم پر میکنی درخواستتو برای تعویق موعد اعزام با تشریح شرایطت می نویسی.چندتا از دوستان من تونستن تا دو ماه عقب بندازن.در مورد مرخصی در دوره آموزشی بستگی داره کجا بیفتی .معمولا خیلی سخت مرخصی میدن.اما برای کنکور احتمالا مرخصی بدن.بعضی اوقات بعضی مراکز آموزشی روز اول که میری تاریخ میزنه میگه مثلا هفته بعد بیا.زیاد نگران نباش.

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا جواب ها را بدین .

اگه غیبت داشته باشیم آیا میشه تاریخ اعزام را تمدید کرد یا خیر ؟

دوست عزیز پارسی مهر :

كمالي تصريح كرد: كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر 6 ماه بعد از فراغت از تحصيل فرصت دارند خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفي كنند و در غير اين صورت غايت محسوب مي‌شود. ولي چنانچه حداكثر تا يك سال از زمان فراغت از تحصيل در مقطع بالاتر پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند بود و چنانچه مشغول انجام خدمت سربازي باشند نيز از خدمت ترخيص مي‌شوند.

به من میخوره یا خیر ؟

ببینید گفته که اگه تا 1 سال بعد از فراغت از تحصیل در مقطع بالا تر قبول شند میتونن ادامه تحصیل بدن در صورتی که غایب هم محصوب بشوند .
میشه توضیح بدین ممنون

دوست عزیز پارسی مهر :

به من میخوره یا خیر ؟

میشه توضیح بدین ممنون

دوستان لطفا به سوالات من پاشخ بدین اگه میدونین ؟

mastermc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man 24 sal daram va 2 vahed munde darsam tamum she, baradaram terme 7e va hanuz mashghule tahsil
22saleshe, hich jur nemitunam moaf sham???

frog

Registered User
لایک‌ها
36
man 24 sal daram va 2 vahed munde darsam tamum she, baradaram terme 7e va hanuz mashghule tahsil
22saleshe, hich jur nemitunam moaf sham???
نهاینطور که شما نوشتید چیزه خاصی و موردی برای معافیت ندارید .

فقط تنها حالی که می تونند بدهند ، به برادرتون هست که همزمان جفتتون خدمت نکنید .، و بعد از اتمام دوره خدمت شما ایشون اعزام بشن .

ho3ein.agl

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
من دانشگاه نیمه دوم قبول شدم (یعنی بهمن ماه باید برم سر کلاس) من رفتم ثبت نام هم کردم وشماره داشنجویی هم گرفتم ولی چند وقت پیش برگه محل آموزش با تاریخ اعزام برام اومد که سوم همین ماه باید برم آموزش.
آیا من با اینکه تو دانشگاه ثبت نام کردم و یه نامه هم مخصوص **** وظیفه از دانشگاه هم گرفتم باید برم آموزشی؟؟؟

majidn92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من ترم 2 کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد میخونم (ورودی بهمن 87)
میخواستم بدونم میتونم الان از این رشته ای که میخونم انصراف بدم و برم یه رشته دیگه فراگیر پیام نور بخونم؟یعنی از نظر معافیت تحصیلی به مشکل برنمیخورم؟
خواهشا کسی میدونه کمک کنه ....

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من ترم 2 کارشناسی ناپیوسته دانشگاه ازاد میخونم (ورودی بهمن 87)
میخواستم بدونم میتونم الان از این رشته ای که میخونم انصراف بدم و برم یه رشته دیگه فراگیر پیام نور بخونم؟یعنی از نظر معافیت تحصیلی به مشکل برنمیخورم؟
خواهشا کسی میدونه کمک کنه ....

سلام.چون فراگیرپیام نوره یعنی بدون آزمون ورودی هست فکر کنم مشکل پیش میاد.فعلا **** وظیفه به کسایی مرخصی تحصیلی میده که از طریق آزمون ورودی وارد دانشگاه شده باشن.حالا اگه دوستان دیگه اطلاعات کاملتری دارن میتونن بیشتر توضیح بدن.

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.بستگی به مسئولین **** وظیفه داره.شما یه فرم پر میکنی درخواستتو برای تعویق موعد اعزام با تشریح شرایطت می نویسی.چندتا از دوستان من تونستن تا دو ماه عقب بندازن.در مورد مرخصی در دوره آموزشی بستگی داره کجا بیفتی .معمولا خیلی سخت مرخصی میدن.اما برای کنکور احتمالا مرخصی بدن.بعضی اوقات بعضی مراکز آموزشی روز اول که میری تاریخ میزنه میگه مثلا هفته بعد بیا.زیاد نگران نباش.

ممنون
به افرادی که عمل بینی(زیبایی) کرده باشند چه طور؟ مثلا میشه چند ماه به این دلیل به تعویق انداخت؟

arya2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.چون فراگیرپیام نوره یعنی بدون آزمون ورودی هست فکر کنم مشکل پیش میاد.فعلا **** وظیفه به کسایی مرخصی تحصیلی میده که از طریق آزمون ورودی وارد دانشگاه شده باشن.حالا اگه دوستان دیگه اطلاعات کاملتری دارن میتونن بیشتر توضیح بدن.

یعنی به افرادی که تو وروردی فراگیر قبول شده باشند معافیت تحصیلی نمیدند؟؟ :(
بعید میدونم چون تو اگهیشون معافیت تحصیلی رو عنوان می کنند

بالا