• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی به افرادی که تو وروردی فراگیر قبول شده باشند معافیت تحصیلی نمیدند؟؟ :(
بعید میدونم چون تو اگهیشون معافیت تحصیلی رو عنوان می کنند

اولا درمورد موسسات آموزش فراگیر پیام نور مدیر کل دفتر آموزش های آزاد وزارت علوم گفته"ما برای سال 87 و88 به هیچ موسسه ای اجازه برگزاری کلاسهای فراگیر پیام نور نداده ایم"یعنی ازطرف وزارت علوم معتبر نیستند.پس شما اولا به تبلیغاتی که تو صدا وسیما وروزنامه ها میزننن توجه نکن.**** وظیفه با وزارت علوم طرفه .جایی که وزارت علوم تایید نکنه برای **** وظیفه هم معتبر نیست.در مورد طرح حذف کنکور هم اگه یادت باشه اولین مخالفش **** وظیفه بود.چون طبق قانون فقط به مشمولینی معافی تحصیلی میدهند که طبق قانون در آزمون هایی که به صورت سراسری برکزار میشوند پذیرفته شوند.بنابراین بدون کنکور باید به هرکسی وارد دانشگاه میشه معافی بدن که **** وظیفه مخالفت کرد.برای همین من گفتم اگه از طریقی غیر از آزمون های سراسری بری به مشکل برمیخوره.باز شما میتونی برای کسب اطلاعات موثق بری **** وظیفه میدان **** مرکز مشاوره **** وظیفه یا با شماره های 73941739و73941735 مرکز مشاوره وپاسخگویی **** وظیفه تماس بگیری.در مورد عمل بینی به نظرم بتونی تا 2ماه موعد اعزامت رو عقب بندازی.ولی کلا یه چیز اختیاریه.هیچ قانونی نداره.دلشون بخواد میندازن عقب.دلشون هم نخواد موافقت نمیکنن.اگه میخوای بندازی عقب باید روزهای دوشنبه بری.ماشالا یه صفی هم داره 500-600نفر تا دم در **** وظیفه صف کشیدن.کسانی که به نتیجه شورای پزشکی اعتراض دارن.کسانی که میخوان موعد اعزامشون رو عقب وجلو ببرن و... همه اون روز میان.هر چه زودتر اقدام کنی بهتره.چون تا سال بعد احتمالا خیلی از قوانین عوض میشه.موفق باشی.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

اولا درمورد موسسات آموزش فراگیر پیام نور مدیر کل دفتر آموزش های آزاد وزارت علوم گفته"ما برای سال 87 و88 به هیچ موسسه ای اجازه برگزاری کلاسهای فراگیر پیام نور نداده ایم"یعنی ازطرف وزارت علوم معتبر نیستند.پس شما اولا به تبلیغاتی که تو صدا وسیما وروزنامه ها میزننن توجه نکن.**** وظیفه با وزارت علوم طرفه .جایی که وزارت علوم تایید نکنه برای **** وظیفه هم معتبر نیست.در مورد طرح حذف کنکور هم اگه یادت باشه اولین مخالفش **** وظیفه بود.چون طبق قانون فقط به مشمولینی معافی تحصیلی میدهند که طبق قانون در آزمون هایی که به صورت سراسری برکزار میشوند پذیرفته شوند.بنابراین بدون کنکور باید به هرکسی وارد دانشگاه میشه معافی بدن که **** وظیفه مخالفت کرد.برای همین من گفتم اگه از طریقی غیر از آزمون های سراسری بری به مشکل برمیخوره.باز شما میتونی برای کسب اطلاعات موثق بری **** وظیفه میدان **** مرکز مشاوره **** وظیفه یا با شماره های 73941739و73941735 مرکز مشاوره وپاسخگویی **** وظیفه تماس بگیری.در مورد عمل بینی به نظرم بتونی تا 2ماه موعد اعزامت رو عقب بندازی.ولی کلا یه چیز اختیاریه.هیچ قانونی نداره.دلشون بخواد میندازن عقب.دلشون هم نخواد موافقت نمیکنن.اگه میخوای بندازی عقب باید روزهای دوشنبه بری.ماشالا یه صفی هم داره 500-600نفر تا دم در **** وظیفه صف کشیدن.کسانی که به نتیجه شورای پزشکی اعتراض دارن.کسانی که میخوان موعد اعزامشون رو عقب وجلو ببرن و... همه اون روز میان.هر چه زودتر اقدام کنی بهتره.چون تا سال بعد احتمالا خیلی از قوانین عوض میشه.موفق باشی.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

تازه.یه چیز دیگه.الان اخبار گفت :امسال در هیچ مقطعی پذیرش فراگیر پیام نور نداریم.نمیدونم چه قدر صحت داره.دلیلش گفت استفاده موسسات غیر مجاز از نام پیام نوره.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
تازه.یه چیز دیگه.الان اخبار گفت :امسال در هیچ مقطعی پذیرش فراگیر پیام نور نداریم.نمیدونم چه قدر صحت داره.دلیلش گفت استفاده موسسات غیر مجاز از نام پیام نوره.

سلام دوست عزیز ؛ بی زحمت منم چند تا سوال داشتم!

اولاً: من متولد نیمه دوم 70 ( دقیقاً اسفند 70 ) هستم، و الآن سال سوم ( آخر ) هنرستان تربیت بدنی هستم؛
میخواستم بپرسم که: من امسال دیپلمم رو میگیرم و میخوام سال آینده برم علمی کاربردی پودمانی ( بدون آزمون ) ثبت نام کنم و ادامه تحصیل بدم؛
حالا من میتونم با این وضعیت از معافیت تحصیلی استفاده کنم یا امسال که دیپلمم رو گرفتم باید برم سربازی و با دانشگاه ( علمی کاربردی پودمانی ) خداحافظی کنم؟!:(

آیا من با این سن ( چون پارسال تغییر رشته دادم الآن سال سوم هنرستان هستم! ) بدبخت شدم رفت...؟!:(:(:(

خواهشاً راهنمایی کنیــد...:(
تشکـــر....

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز ؛ بی زحمت منم چند تا سوال داشتم!

اولاً: من متولد نیمه دوم 70 ( دقیقاً اسفند 70 ) هستم، و الآن سال سوم ( آخر ) هنرستان تربیت بدنی هستم؛
میخواستم بپرسم که: من امسال دیپلمم رو میگیرم و میخوام سال آینده برم علمی کاربردی پودمانی ( بدون آزمون ) ثبت نام کنم و ادامه تحصیل بدم؛
حالا من میتونم با این وضعیت از معافیت تحصیلی استفاده کنم یا امسال که دیپلمم رو گرفتم باید برم سربازی و با دانشگاه ( علمی کاربردی پودمانی ) خداحافظی کنم؟!:(

آیا من با این سن ( چون پارسال تغییر رشته دادم الآن سال سوم هنرستان هستم! ) بدبخت شدم رفت...؟!:(:(:(

خواهشاً راهنمایی کنیــد...:(
تشکـــر....

سلام.همونطور که گفتم قانونی که الان برای سربازی وجود داره میگه فقط کسانی میتونن از معافی تحصیلی استفاده کنن که در آزمون های سراسری(کشوری)پذیرفته شوند.بتابراین فکر میکنم فراگیر پیام نور یا پودمانی علمی کابردی به دلیل اینکه آزمون سراسری نداره فکر نمیکنم در شمول معافی تحصیلی قرار بگیره.چرا باید قید دانشگاه رو بزنی.میتونی تو کنکورهای مربوط به فنی حرفه ای شرکت کنی.که تو مقطع کاذانی قبول بشی.بعدشم ایشالا کادانی به کارشناسی.خیلی از بجه های هنرستانی هستن این کارو کردن.خدا نکنه کسی بدبخت بشه.بعد فکر میکنم شما علاوه بر سال بعد یه سال دیگه هم برای قبولی در دانشگاه وقت داری.زیاد سخت نگیر.حالا از سال دیگه قراره قانون جدید **** وظیفه ابلاغ بشه.بالاخره شاید یه تغییرات مثبتی هم برای شما داشته باشه.امیدت به خدا باشه.

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلییییییییییییییییییییییییییییی..:(
[email protected]

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام.همونطور که گفتم قانونی که الان برای سربازی وجود داره میگه فقط کسانی میتونن از معافی تحصیلی استفاده کنن که در آزمون های سراسری(کشوری)پذیرفته شوند.بتابراین فکر میکنم فراگیر پیام نور یا پودمانی علمی کابردی به دلیل اینکه آزمون سراسری نداره فکر نمیکنم در شمول معافی تحصیلی قرار بگیره.چرا باید قید دانشگاه رو بزنی.میتونی تو کنکورهای مربوط به فنی حرفه ای شرکت کنی.که تو مقطع کاذانی قبول بشی.بعدشم ایشالا کادانی به کارشناسی.خیلی از بجه های هنرستانی هستن این کارو کردن.خدا نکنه کسی بدبخت بشه.بعد فکر میکنم شما علاوه بر سال بعد یه سال دیگه هم برای قبولی در دانشگاه وقت داری.زیاد سخت نگیر.حالا از سال دیگه قراره قانون جدید **** وظیفه ابلاغ بشه.بالاخره شاید یه تغییرات مثبتی هم برای شما داشته باشه.امیدت به خدا باشه.
سلام ؛ واقعاً ازتون ممنونم.

حالا این کنکورهای فنی حرفه ای چطوریه؟
چه دروسی رو باید امتحان بدی؟
من کلاً میخوام از شره این رشتم ( تربیت بدنی ) راحت بشم! حالا اگه توی کنکور فنی حرفه ای شرکت کنم میتونم تغییر رشته بدم؟ به ( رشته ) مدرک دیپلمم کاری ندارن؟

ضمناً مگه من ( چون متولد نیمه دوم 70 ) هستم ، مشمول به حساب نمیام؟
یعنی واقعاً امسال که دیپلمم رو میگیرم علاوه بر اون بازم سال آینده فرصت دارم؟!
اگه اینجوری باشه که خیلی خوب میشه...:happy:

تشکــر...

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ؛ واقعاً ازتون ممنونم.

حالا این کنکورهای فنی حرفه ای چطوریه؟
چه دروسی رو باید امتحان بدی؟
من کلاً میخوام از شره این رشتم ( تربیت بدنی ) راحت بشم! حالا اگه توی کنکور فنی حرفه ای شرکت کنم میتونم تغییر رشته بدم؟ به ( رشته ) مدرک دیپلمم کاری ندارن؟

ضمناً مگه من ( چون متولد نیمه دوم 70 ) هستم ، مشمول به حساب نمیام؟
یعنی واقعاً امسال که دیپلمم رو میگیرم علاوه بر اون بازم سال آینده فرصت دارم؟!
اگه اینجوری باشه که خیلی خوب میشه...:happy:

تشکــر...

شما اگه به سایت **** وظیفه مراجعه کنی جواب تمتم سوالاتت رو میگیری.www.police.ir قسمت **** وظیفه برو معافیت تحصیلی.جواب سوالاتت رو میگیری.اینم یه سوال که خود سایت **** وظیفه جواب داده: .14 ـ تمديد مشمولان ديپلم فني حرفه اي ، كارو دانش و پيش دانشگاهي متولدين نيمه دوم هر سال چگونه مي باشد؟ در صورتيكه تحصيل اين دسته از مشمولان پيوسته و حضوري باشد تا مهر ماه سال بعد مي توانند اعزام خود را تمديد نمايند .در مورد بچه های فنی حرفه ای اطلاعاتم محدوده.در این حد که تو دانشگاه ما چندتا از دوستان هنرستانی بودند که مدرک کاردانی رو از آموزشکده های فنی حرفه ای گرفته بودن وکاردانی به کارشناسی قبول شده بودن .تا سال مثلا برای همسن وسالهای شما به متولدین نیمه اول 71 اجازه میدادن دو بار در کنکور شرکت کنن.اما جدیدا به نیمه دوم سال قبل هم این اجازه رو میدن.ضمن اینکه شما اگه با تلفن های مشاوره **** وظیفه که دادم تماس بگیری یا اگه وقت کردی یه سر به **** وظیفه بزنی هر چی سوال داری میتونی بپرسی.قسمت های مختلفی داره.هم میتونی قسمت مشاوره بری هم قسمت معافی تحصیلی.تاریخ اعزام رو جابه جا میکنن.ضمن اینکه قبلا هم گفتم.از سال بعد با تغییر قانون خیلی چیزا ممکنه عوض بشه.در مورد تغییر رشته ات از تربیت بدنی به چیز دیگه فکر نمیکنم.شما باید از سازمان سنجش سوال کنی.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
برابر ماده 35 قانون خدمت وظيفه عمومي ، در حال حاضر مشمولان ديپلمه غير غايب با داشتن برگ آماده به خدمت يا برگ معافيت موقت از خدمت دوره ضرورت و با شركت در آزمون ورودي يكي از داتنشگاهها يا موسسات آموزشي داخل كشور و قبولي در آن مجاز به تحصيل در دانشگاه مي باشد.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
شما اگه به سایت **** وظیفه مراجعه کنی جواب تمتم سوالاتت رو میگیری.www.police.ir قسمت **** وظیفه برو معافیت تحصیلی.جواب سوالاتت رو میگیری.اینم یه سوال که خود سایت **** وظیفه جواب داده: .14 ـ تمديد مشمولان ديپلم فني حرفه اي ، كارو دانش و پيش دانشگاهي متولدين نيمه دوم هر سال چگونه مي باشد؟ در صورتيكه تحصيل اين دسته از مشمولان پيوسته و حضوري باشد تا مهر ماه سال بعد مي توانند اعزام خود را تمديد نمايند .در مورد بچه های فنی حرفه ای اطلاعاتم محدوده.در این حد که تو دانشگاه ما چندتا از دوستان هنرستانی بودند که مدرک کاردانی رو از آموزشکده های فنی حرفه ای گرفته بودن وکاردانی به کارشناسی قبول شده بودن .تا سال مثلا برای همسن وسالهای شما به متولدین نیمه اول 71 اجازه میدادن دو بار در کنکور شرکت کنن.اما جدیدا به نیمه دوم سال قبل هم این اجازه رو میدن.ضمن اینکه شما اگه با تلفن های مشاوره **** وظیفه که دادم تماس بگیری یا اگه وقت کردی یه سر به **** وظیفه بزنی هر چی سوال داری میتونی بپرسی.قسمت های مختلفی داره.هم میتونی قسمت مشاوره بری هم قسمت معافی تحصیلی.تاریخ اعزام رو جابه جا میکنن.ضمن اینکه قبلا هم گفتم.از سال بعد با تغییر قانون خیلی چیزا ممکنه عوض بشه.در مورد تغییر رشته ات از تربیت بدنی به چیز دیگه فکر نمیکنم.شما باید از سازمان سنجش سوال کنی.
سلام؛ ممنونم دوست عزیز.
راسیتش چیز خاصی توی سایت **** وظیفه پیدا نمیشه ، اگر هم سوالی داشته باشیم کسی نیست جواب مارو بده!
///
دوستان اگر اطلاعاتی در این زمینه ( تغییر رشته ، علمی کاربردی پودمانی ، کنکور و این چیزا... ) دارند ، بی زحمت یه سری به این تاپیک بزنند و یه راهنمایی کنند ، تشکــــــر...

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان!!!
من دنبال راهی میگردم که معاف بشم کجا تمام قوانینشو نوشتن بریم بخونیم؟؟!!
بعد اگه یه کلیه داشته باشیم معاف میشیم!!میخوام برم کلیه ام رو بفروشم که هم یه پولی بیاد دستم هم معاف بشیم بریم از این مملکت!!

sanieha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
نامزدمن به زاهدان لشکر 88 زرهی نیروی زمینی ارتش رسته دارایی برای خدمت سربازی فرستاده شد
تو رو خدا اگه کسی رومیشناسین که میتونه یا میخواد جاشو با نامزد من عوض کنه یا راهی بلدین حتما با ماکمک کنین ممنون خیلی حیاتیه خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی..
[email protected]

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
سلام
من امروز معافیت کفالت شامل حالم شده ( پدرم وارد 60 سالگی شده و تک پسر هستم ) همچنین فعلا معافیت تحصیلی دارم
میخاستم بدونم دقیقا از اول چکار باید بکنم ؟
کسانی که این معافیت رو گرفتند کمک کنند که بعد از گرفتن دفترچه چه مدارکی نیازه ... آیا از دانشگاه هم باید نامه بیارم ؟
آیا باید به شهر محل صدور شناسنامه پدر و مادرم برای استعلام برم ؟ کل مراحل این معافیت چقدر طول میکشه ؟
آموزشی هم باید برم ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم

maysam0712

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
یه راهنمایی ازتون میخواستم
من الان 24ساله ،دانشجو و تک پسر هستم و سه تا خواهر کوچکتر از خودم دارم ، پدرم هم 50 ساله است
میخوام ببینم معافیتی شامل حال من میشه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
یه راهنمایی ازتون میخواستم
من الان 24ساله ،دانشجو و تک پسر هستم و سه تا خواهر کوچکتر از خودم دارم ، پدرم هم 50 ساله است
میخوام ببینم معافیتی شامل حال من میشه؟

سلام.نه متاسفانه.قانون **** وظیفه که از سال آینده قراره ابلاغ بشه برای خانواده هایی هست که تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی هستند این خانواده ها که دارای سه دختر ویک پسر هستند پسرشون از خدمت معاف میشه.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان!!!
من دنبال راهی میگردم که معاف بشم کجا تمام قوانینشو نوشتن بریم بخونیم؟؟!!
بعد اگه یه کلیه داشته باشیم معاف میشیم!!میخوام برم کلیه ام رو بفروشم که هم یه پولی بیاد دستم هم معاف بشیم بریم از این مملکت!!

سلام.معافیت پزشکی خیلی سخت گیری میکنند.به همین راحتی ها نمیتونی پزشکی بگیری.حتی اونایی رو که تو خود شورای پزشکی تایید شدن وقتی فرداش قراره نماینده وظیفه عمومی که یه سرهنگ دو هستش امضا کنه رد میکنه.چون تا ایشون امضا نکنه تایید نمیشه.روزی که ما شورای پزشکی بودیم تقریبا 80 درصد رو معافی داد .فرداش نماینده وظیفه عمومی یه عده رو فرستاد دوباره معاینه بیمارستان دیگه.یه عده رو هم که گفت اعزام.درضمن یک کلیه رو معاف نمیکنن.یکی دیگه از بچه ها هم مورد نادری بود که قلبش سمت راست بدنش بود حتی معاف از رزم هم ندادن.

maysam0712

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجددا سلام
متشکرم آقا شهیاد
میدونستم من از این شانس ها ندارم که بخوام معاف شم تو این مملکت همه قانون ها یه استثنایی داره یکی برای اونهایی هست که کمیته امدادی یا بهزیستی ان یکی دیگه مال رزمنده هاس و ........
من نمیدونم ما مردم عادی چه گناهی داریم که همیشه باید این جوری اذیت بشیم

بگذریم یه سئوال دیگه داشتم
من 5 سال پیش یه عمل جراحی روی مغزم داشتم به خاطر این معاف میشم یا نه؟
یه سری میگن معافیت پزشکی نگیر آینده پشیمون میشی ، نظر شما چیه؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
مجددا سلام
متشکرم آقا شهیاد
میدونستم من از این شانس ها ندارم که بخوام معاف شم تو این مملکت همه قانون ها یه استثنایی داره یکی برای اونهایی هست که کمیته امدادی یا بهزیستی ان یکی دیگه مال رزمنده هاس و ........
من نمیدونم ما مردم عادی چه گناهی داریم که همیشه باید این جوری اذیت بشیم

بگذریم یه سئوال دیگه داشتم
من 5 سال پیش یه عمل جراحی روی مغزم داشتم به خاطر این معاف میشم یا نه؟
یه سری میگن معافیت پزشکی نگیر آینده پشیمون میشی ، نظر شما چیه؟

سلام.دقیق در مورد بیماریت توضیح ندادی.باید مدارک پزشکیت رو ببری پیش یه متخصص مغز واعصاب.اون بهت میگه امکان معاف شدنت هست یانه.از صحبتات این طور برمیاد که نمیخوای از ایران بری .چون اگه میرفتی که دیگه واست فرقی نمیکرد.فقط کافی بود پاسپورت بگیری.فرقی نمیکنه با چه معافیتی.اما درمورد اونایی که میخوان تو ایران بمونن.به هیچ وجه سراغ معافیت های اعصاب وروان وبیماریهای روانپزشکی نرین.گرچه این نوع معافیت ها هم شرایط خیلی پیچیده ای داره وبه این سادگیها نمیدن.در هر صورت با این معافیت ها نه میتونین سند بزنین نه گواهینامه رانندگی بگیرین و......هر کس این معافیت ها رو گرفته 100درصد پشیمون شده.بدیش هم اینه که همه معافیت ها رو میشه لغو کرد وطرف اگه خواست بره سربازی میتونه اما این معافیت رو نمیشه لغو کرد.در مورد بقیه معافیت ها اگه نمیخوای در ارگان دولتی استخدام بشی بهترین کاره شاید با مدت زمان منتظر شدن برای اعزام نزدیک به 3سال از زندگی جلو میفتی.ولی اگه شما میخوای در جای دولتی استخدام بشی یه مقدار فرق میکنه.غیر از روانپزشکی که گفتم گرچه در مورد اکثر معافیت های پزشکی قانونی برای منع استخدام وجود نداره اما اولویت بندیه.در جایی مثل بانک ها سخت گیرتر هستند.خیلی جاها برای استخدام گرچه غیر قانونیه ولی مینویسن معافیت غیر پزشکی.اما به جز بانک ها وپالایشگاه ها ویه سری جای دیگه زیاد فرقی نمیکنه.ضمن اینکه الان با گذشته فرق کرده.قدیم کارت معافیت های پزشکی یه جور بود.الان فرق میکنه.روی کارت بند مربوط به معافیت پزشکی رو نوشته.با یه استعلام از **** وظیفه طرف میتونه بفهمه شما به خاطر چی معاف شدین.کلا رو معافیت های پزشکی سخت گیر تر هستند.به نظر من هم اگر میخواین وارد ارگان دولتی بشین ومیخواین معافیت مربوط به بیماریهای جراحی مغز واعصاب بگیرین برین ببینین شرایط پذیرش اون ارگان دولتی چیه وبا چند نفر دیگه هم مشورت کنین.هر چند که بعید میدونم اگه بعد از 5سال عوارض نداشته باشین ودارویی مصرف نکین معافیت دائم بدن.به شما معاف از رزم احتمالا بدن.موفق باشین.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سند بزنین نه گواهینامه رانندگی بگیرین و
همچین چیزی به هیچ عنوان صحت نداره!!

شما وقتی میری سند بزنی پایان خدمت یا معافی میخوان از شما در صورتی که پزشکی باشه آیا به شما میگن صبر کنید استعلام بشه نوع معافیت ؟ گیرم یک شخصی مشکل اعصاب و روان داشته باشه و به واسطه آن معافیت پزشکی گرفته باشه حق نداره چیزی به نام بزنه؟قطعا اینطور نیست

شما وقتی گواهینامه میخواهید بگیرید در واقع زمانی که قصد دارید در آموزشگاه ثبت نام کنید اپراتور مدرکی دال بر اینکه شما مشکل **** وظیفه ندارید درخواست میکنه حالا در صورتی که پزشکی باشه میگه صبر کنید تا استعلام بشه؟

این حرف ها شایعاتی بیش نیست شما بشنو اما باور نکن

Last edited:

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
همچین چیزی به هیچ عنوان صحت نداره!!

شما وقتی میری سند بزنی پایان خدمت یا معافی میخوان از شما در صورتی که پزشکی باشه آیا به شما میگن صبر کنید استعلام بشه نوع معافیت ؟ گیرم یک شخصی مشکل اعصاب و روان داشته باشه و به واسطه آن معافیت پزشکی گرفته باشه حق نداره چیزی به نام بزنه؟قطعا اینطور نیست

شما وقتی گواهینامه میخواهید بگیرید در واقع زمانی که قصد دارید در آموزشگاه ثبت نام کنید اپراتور مدرکی دال بر اینکه شما مشکل **** وظیفه ندارید درخواست میکنه حالا در صورتی که پزشکی باشه میگه صبر کنید تا استعلام بشه؟

این حرف ها شایعاتی بیش نیست شما بشنو اما باور نکن
منم شایعاتی شنیده بودم.اما وقتی روزی که من رفتم شورای پزشکی 3-4 نفر اومده بودن معافیت اعصاب وروانشون رو باطل کنن .ضمن اینکه برای معافیت روانپزشکی استعلام نمیکنن.چون کارت مشخصی داره ومعلومه..عزیزم شما دقت نکردی به صحبتام.کامل نخوندی من برای استخدام گفتم اگه معافیت پزشکی براشون مسئله ای باشه میتونن بندی که شما به خاطرش معاف شدین رو از **** وظیفه بپرسن .چون رو کارت نوشته.در مورد گواهینامه فقط مورد اعصاب وروان رو گفتم نه همه پزشکی هارو.حالا اگه کسی معافیت روانپزشکی گرفته میتونه بیاد توضیح بده آیا براش مشکلی ایجاد شده یانه؟خب اگه مشکلی براشون ایجاد نشده بود چرا باید بیان معافیتشون را باطل کنن که اونم غیر ممکنه؟یعنی شما میگی کسی که معافیت اعصاب وروان میگیره مشکلی براش ایجاد نمیشه؟به هرحال این چیزایی بود که من از چند نفر شنیدم .دراین شکی نیست که در ارگان های دولتی برای معافیت های اعصاب وروان خیلی سخت میگیرن.به نظر من اگه کسی میخواد تو جای دولتی استخدام بشه معافیت اعصاب وروان نگیره بهتره.

Last edited:
بالا