• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
همیشه جملات شما تاخیر داشته!
اصلا جمله ای در کار نیست! تازه می خواید بسازید!

به جان خودم و خودت جمله این قدر قوی بود که من قبل از بازی نذاشتم که بر ضد خودم بعدا استفاده نشه :D

جمله خیلی در حد تیم ملیه :lol: ایشالا همه تایید کردن فردا میتونید این امضای دل و خسته رو بزارید

و با افتخار بگید ما طرفدار منچستر هستیم :lol::lol::lol:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ندیده با افتخار میگم ...
بحثی نیست پوریا جان.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ندیده با افتخار میگم ...
بحثی نیست پوریا جان.

به خدا نمیدونم چجوری بدم بزارید تو امضاهاتون :( خیلی خفنه جان خودم :( دلم به حال تک تکتون میسوزه

اما این کارو کردم که دیگه طرفدار منچستر نباشید :D چون بازم بخواید طرفداریشو بکنید سری بعد جملات بد تر

و بد تر میشه :)

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
یادتون باشه دفعه بعد روی منچستر شرط نبندین چون فردا که امضاهاتونو ببینین همتون از پی تی غیب میشین:lol::lol:​

Last edited:

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان منچستری بازم مثل همیشه سولاخ شدید متاسفانه:D
بنده چند بار بهتون هشدار دادم نکنید این کارا رو:lol: ولی وقتی خودتون نمیخواید کاری از دست هیچکس بر نمیاد
راستی کی بود میخواست منو پشیمون کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
laugh.gif

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوستان منچستری بازم مثل همیشه سولاخ شدید متاسفانه:D
بنده چند بار بهتون هشدار دادم نکنید این کارا رو:lol: ولی وقتی خودتون نمیخواید کاری از دست هیچکس بر نمیاد
راستی کی بود میخواست منو پشیمون کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
laugh.gif

من بودم!
این شرط یک روزی دوباره تکرار میشه و اگه اون موقع باشی میفهمی ...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دیدم بحث و درگیری بین طرفداران دو تیم زیاد هست گفتم به عنوان یک فوتبالی بی طرف نظرم رو بگم ...

به نظر من چلسی با احتساب اینکه تو خونه بازی میکرد از روحیه و انگیزه بالایی برخوردار بود که همین فاکتور باعث شد منچستر رو شکست بدند . به هرحال منچستر روز خوبش نبود و همه تیم ها روز های بد هم دارند . هرچند شانس های بدی نداشتند اما با بی دقتی از دست دادند . در کل فکر میکنم چلسی می تونست با شایستگی پیروز شد هرچند اگر بازی مساوی نیز میشد عادلانه بود . اما می توانم تصور کنم که منچستر شایسته پیروزی بود. . .

پ ن : بعضی ها توی تیم بازنده هستند که من دلم براشون سوخت :p بعضی ها هم جزو برنده ها هستند که براشون خوشحالم . حالا من چیکار کنم آخه ؟ :D

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
دیدم بحث و درگیری بین طرفداران دو تیم زیاد هست گفتم به عنوان یک فوتبالی بی طرف نظرم رو بگم ...

به نظر من چلسی با احتساب اینکه تو خونه بازی میکرد از روحیه و انگیزه بالایی برخوردار بود که همین فاکتور باعث شد منچستر رو شکست بدند . به هرحال منچستر روز خوبش نبود و همه تیم ها روز های بد هم دارند . هرچند شانس های بدی نداشتند اما با بی دقتی از دست دادند . در کل فکر میکنم چلسی می تونست با شایستگی پیروز شد هرچند اگر بازی مساوی نیز میشد عادلانه بود . اما می توانم تصور کنم که منچستر شایسته پیروزی بود. . .

پ ن : بعضی ها توی تیم بازنده هستند که من دلم براشون سوخت :p بعضی ها هم جزو برنده ها هستند که براشون خوشحالم . حالا من چیکار کنم آخه ؟ :D

بهروز فردا بیا امضا را ببین
یعنی خداییش من اعضاب وجدان گرفتم که این امضا میخواد بره توی امضای گروه بازنده :lol:
بالاخره اونا هم دوستامونن ولی از طرف دیگه هم نمیشه کاریش کرد نباید روی منچستر شرط میبستند :p:lol:

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بودم!
این شرط یک روزی دوباره تکرار میشه و اگه اون موقع باشی میفهمی ...
این شرط اگه تا ابد هم تکرار بشه اخرش همین میشه
spiteful.gif
فعلا منتظر امضاتون باشین که Ronan ترکونده

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952

بهروز جان کل بازی دست ما بود!
تو بازی رو دیدی اصلا؟ :دی
داوری هم که تو تیمن اونا بود!

بهروز فردا بیا امضا را ببین
یعنی خداییش من اعضاب وجدان گرفتم که این امضا میخواد بره توی امضای گروه بازنده :lol:
بالاخره اونا هم دوستامونن ولی از طرف دیگه هم نمیشه کاریش کرد نباید روی منچستر شرط میبستند :p:lol:

اتفاقا من اصلا نگران نیستم!
چون دوستانی تو گروه اونوری هستن که قبلا استعدادشون رو در دادن امضا به معرض نمایش گذاشتن!
در زمینه امضا انتخاب کردن افتضاح عمل میکنن!

این شرط اگه تا ابد هم تکرار بشه اخرش همین میشه
spiteful.gif
فعلا منتظر امضاتون باشین که Ronan ترکونده

بسی خندیدیم!
پوریا قبلا نشون داده چه استعدادی داره :دی

Last edited by a moderator:

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
اتفاقا من اصلا نگران نیستم!
چون دوستانی تو گروه اونوری هستن که قبلا استعدادشون رو در دادن امضا به معرض نمایش گذاشتن!
در زمینه امضا انتخاب کردن افتضاح عمل میکنن!

دوست عزیز
اینبار خیلی فرق میکنه
من این را تضمین میکنم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بسی خندیدیم!
پوریا قبلا نشون داده چه استعدادی داره :دی

:lol::lol::lol::lol: معلومه از شدت فشار بچه ها از افعال معکوس دارن استفاده میکنن :lol::lol:

اینم بد تر از اون یکی :D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بده بیاد بابا انقدر افه نیا
همچینم مهم نیست امضا خفن باشه یا معمولی مهم حمایت بود که ما انجام دادیم
برید خدا رو شکر کنید ما باختیم و بچه ها هم نذاشتن من امضا بگم خودشون 1 چیزی ترتیب داده بودن وگرنه حسام می دونه من روحیم در زمینه امضا چی هست

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
الانه که کم کم اتا پیداش شه بگه "اقا منم تو این شرط بندی بودم؟" :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بده بیاد بابا انقدر افه نیا
همچینم مهم نیست امضا خفن باشه یا معمولی مهم حمایت بود که ما انجام دادیم
برید خدا رو شکر کنید ما باختیم و بچه ها هم نذاشتن من امضا بگم خودشون 1 چیزی ترتیب داده بودن وگرنه حسام می دونه من روحیم در زمینه امضا چی هست

درسته!
اینا فکر کردن ما منچستر رو به سه روز امضا گذاشتن میفروشیم!
حمایت میکنیم ...

الانه که کم کم اتا پیداش شه بگه "اقا منم تو این شرط بندی بودم؟" :دی

نه بابا الان نمیاد!
میزاره روز سوم امضا گذاشتن میاد میگه!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام خدمت دوستان

از آخرین جدولی که گذاشتم که این بوده :

http://img3.************/files/jo3q9fxq7v6xyyidrar1.jpg

3 شرط بندی ظاهرا برگزار شده که گروپ یکی از اونها هنوز برقرار هست . از روی اون من امتیاز ها رو ردیف می کنم . برای دو شرط بندی بعدی هم یکی زحمت بکشه گزارش بده لیست رو بذاریم .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام خدمت دوستان

3 شرط بندی ظاهرا برگزار شده که گروپ یکی از اونها هنوز برقرار هست . از روی اون من امتیاز ها رو ردیف می کنم . برای دو شرط بندی بعدی هم یکی زحمت بکشه گزارش بده لیست رو بذاریم .
سلام مانرک خان خوبی ؟
جریان این جدول چیه ؟من یادم رفته ؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سلام خدمت دوستان

اسم من کو ؟ :rolleyes:

3 تا متوالی دارم برنده میشم برادر . قبلش هم نبودم .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام مانرک خان خوبی ؟
جریان این جدول چیه ؟من یادم رفته ؟

سلام شهرام چه طوری؟ کجایی؟ حدس می زدم یادت رفته باشه :دی. جدول لیگ شرط بندی هست که قبلا ثبت نام کردی توش

اسم من کو ؟ :rolleyes:

3 تا متوالی دارم برنده میشم برادر . قبلش هم نبودم .

گفته بودی که توی لیگ هستی؟ امکان نداره گفته باشی و اسمت نباشه .خب این سری اسمت رو اضافه می کنم

//

من تا غروب یا شب هستم . بعدش ان شالله مرخص میشم از خدمت دوستان یه مدت . دو نکته رو بگم :

این لیگ شرایطش تعریف شده نیست هنوز . باید گروپی تشکیل بشه از اعضای حاضر در لیگ تا سر مسائلش حرف زده بشه و اونجا به یک توافق برسیم . من هماهنگی رو انجام میدم ان شالله همین هفته دوستانی که در فروم حضور دارن روش به توافق برسن

نکته ی بعدی اینکه تیم های من رو وقتی نیستم حسام انتخاب میکنه . حالا یا خودم بهش میگم یا خودش من رو توی یه گروه جا میده . برای اعضایی هم که فراموش کردن لیگ رو یا دیگه نمیخوان باشن هم خب باید در گروه مربوطه در موردش تصمیم گیری بشه که با چه فرمولی چنین اعضایی کنار گذاشته بشن از لیگ

بالا