jowshany
Registered User
- نوشتهها
- 1,594
- لایکها
- 270
مرسی منصور جان .سریال کره ای
اما من ندیدم توی این جور سایت ها بنر سریال بذارن .
توی صفحه ی اصلی فقط می خوام بذارم .
مرسی منصور جان .سریال کره ای
بنر اصلی بهتر هستسلام
بچه ها من می خوام توی یه سایت موزیک تبلیغ بذارم توی صفحه ی اصلیشون .
به نظرتون تبلیغ چی رو بذارم؟
سریال کره ای
مستند
کارتون
یا بنر فروشگاه رو بذارم؟
همچنین واسه ی انجمن .
ببین باید بنرت جذاب باشه دیگه. حالا هر محصولی میخواد باشه! لینکش هم بده به دایرکتوری محصولاتتمرسی منصور جان .
اما من ندیدم توی این جور سایت ها بنر سریال بذارن .
توی صفحه ی اصلی فقط می خوام بذارم .
ببین باید بنرت جذاب باشه دیگه. حالا هر محصولی میخواد باشه! لینکش هم بده به دایرکتوری محصولاتت
مرسیببین باید بنرت جذاب باشه دیگه. حالا هر محصولی میخواد باشه! لینکش هم بده به دایرکتوری محصولاتت
الان هزینه اد توی سایت موزیک چقدر هست و مدتش؟مرسی
بنرا که جذاب هست .
اما فکر کنم لینک محصول رو بذارم بهتر باشه .
چون اینطوری هم محصول رو برا فروش گذاشتم ، هم اینکه هر بازدید کننده حداقل صفحه ی اصلی یا دیگر صفحات رو می بینه .
به نظرم محصول پروفوشت چیه اونو بزار بهترهبچه ها کلوپ میخوام تبلیغ بدم قسمت تبلیغش ..
اونجا چی بزارم بهتره ؟!
تعرفه هاي سايت گانجا 2 موزيك در سال 1388الان هزینه اد توی سایت موزیک چقدر هست و مدتش؟
آخرش کسی نگفت DPAY قرارداد داره یا نه ؟!
ببین اینا رو ترازو دیجیتال آوردم خونه وزن کردم نوشتم!سلام
1- وقتي داخل سايت محصولات رو قرار مي دن، عكس هاش رو كجا بايد آپلود كرد؟ مثلا عكس هاي بازي ها و فيلم ها و ....
2- يه جوانمرد پيدا بشه و اينا رو به طور مشخص به من بگه:
وزن: پاكت سي دي (ب5) يا (آ5) - دي وي دي (يا سي دي) - پاكت ضد خش و بسته بندي و ....
كلا مي خوام بدونم وزن يك بسته با 1 سي دي چقدر ميشه؟
وزن هر سي دي اضافه چقدر ميشه؟
3- به نظرتون قيمت هر ديسك رو چقدر وارد كنيم خوبه؟ يه جوري كه نه به مشتري فشار بياد، نه ما ضرر كنيم
خيلي خيلي مممنون از دوستاني كه لطف مي كنن وقت مي ذارن
بعضی از تبلیغاتش واقعا گرونه .ااوف من نمیدونستم قیمت تبلیغات توی ganja2music انقدر گرون باشه!
عجب کاسبی راه انداختند
ببین اینا رو ترازو دیجیتال آوردم خونه وزن کردم نوشتم!
5 تا دیسک رو توی پاکت کوچیک جا میدم! همراه با 3 کاور ضد خش
برای هر محصول، وزن پاکت پستی و دیسک و کاور و حتی اون 4-5 تا فاکتوری که بهش میچسبونیم رو محاسبه کردم!
بالای 5 دیسک رو توی پاکت بزرگ میزارم.
1 disk mishe 50
2 disk mishe 65
3 disk mishe 85
4 disk mishe 100
5 disk mishe 120
6 disk mishe 145
7 disk mishe 165
8 disk mishe 180
9 disk mishe 200
10 disk mishe 215
11disk mishe 235
12 disk mishe 255
قیمت هر دیسک رو من فروشگاهی دیدم که 600 میداده و فروشگاهی هم دیدم که 5000 میداده!
ولی میانگینش رو فکر کنم 3000 هست!
خوده من قیمت رو با توجه به ارزش اون محصول میزارم! یعنی بیشتر از این لحاظ قیمت گذاری میکنم تا اینکه به تعداد دیسک توجه کنم. فک کن شما مثلا یه مستند مردان پرسپولیس 2 رو که حالا مثلا 40 دقیقه هست بیای بزنی توی یه دی وی دی یا یه سی دی بدی 3000 تومن! بعد مشتری باید 1500 هم هزینه پست بده! این بی انصافی نیست؟
ولی فرض کن یه دی وی دی تا خرخره پر از دیتا یا فیلم یا هرچی باشه! قیمت این دیسک میارزه بزاریم فرضا 4500
منصور و بکس دیگه من آخر نتوسنتم پاکت کوچیک حبابدار پیدا کنم
آخرش کسی نگفت DPAY قرارداد داره یا نه ؟!