mehdidesigner
Registered User
منظور من از اتحادیه یه چیزی مثل ان جی او هستش
و گرنه برای صنفی که نصف محصولاتشون بر خلاف قوانین هست ( فیلم و بازی و .. ) که نمیشه مجوز گرفت و انتظار حمایت از فروشگاه ها هم داشت
به نظر من 2 بخش بازار مجازی و این صنف ( NGO ) کاملا جداست و می شه 2 تا سایت که بهم هیچ ربطی ندارن
هدف صنف فقط اطلاع رسانی و کمی ساماندهی باشه مثلا فروشگاه ها در بخش های مختلف لیست بشن اما نکته اصلی اینه که صنف نباید از هیچ فروشگاهی حمایت کنه
یعنی تبلیغ از هیچ فروشگاهی توش نباشه ، از هیچ فروشگاهی به هیچ طریقی حمایت نشه ، و در صورت پا گرفتن صنف میشه کلاهبردار ها هم توش معرفی بشن
و یه بخش مهم که میشه از صنف انتظار داشت ثبت محصول باشه یعنی مثلا فلان فروشگاه فلان محصول رو وقتی خودش گرد آوری می کنه مثل یه اختراع براش شماره ثبت بگیره ، و معلوم بشه مثلا فلان محصول توسط فلان فروشگاه جمع آوری شده ، فلان سریال توسط فلان فروشگاه زیر نویس شده و ... ( البته ان جی او نمی تونه منع قانونی ایجاد کنه )
نظر؟
همکاری ؟ عدم همکاری؟
thx
اینی که می گی درسته! منم منظورم از صنف همین بود! ولی پیشنهاد حمید توش نون داره
من وظیفه سانسور کردن سریال های خارجی رو به عهده میگیرم تا دیگه با خیال راحت بفروشیم. حتی یه بوس هم سانسور میکنم
جدی میگم. سرعت عملم هم خوبه
پس اول از آواتوره خودت شروع کن!
یه کار دیگه هم می شه کرد. یه 10 نفر جمع بشیم که کلاهبردار نباشن و اعتبار داشته باشن یه سیستم کلیکی اصولی ایجاد کنیم که پول ملتم نخوره! ولی مثلا کلیکی 10-15 تومان ( منطقی ) پول بدیم؟نظر؟