• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
منظور من از اتحادیه یه چیزی مثل ان جی او هستش
و گرنه برای صنفی که نصف محصولاتشون بر خلاف قوانین هست ( فیلم و بازی و .. ) که نمیشه مجوز گرفت و انتظار حمایت از فروشگاه ها هم داشت

به نظر من 2 بخش بازار مجازی و این صنف ( NGO ) کاملا جداست و می شه 2 تا سایت که بهم هیچ ربطی ندارن

هدف صنف فقط اطلاع رسانی و کمی ساماندهی باشه مثلا فروشگاه ها در بخش های مختلف لیست بشن اما نکته اصلی اینه که صنف نباید از هیچ فروشگاهی حمایت کنه
یعنی تبلیغ از هیچ فروشگاهی توش نباشه ، از هیچ فروشگاهی به هیچ طریقی حمایت نشه ، و در صورت پا گرفتن صنف میشه کلاهبردار ها هم توش معرفی بشن

و یه بخش مهم که میشه از صنف انتظار داشت ثبت محصول باشه یعنی مثلا فلان فروشگاه فلان محصول رو وقتی خودش گرد آوری می کنه مثل یه اختراع براش شماره ثبت بگیره ، و معلوم بشه مثلا فلان محصول توسط فلان فروشگاه جمع آوری شده ، فلان سریال توسط فلان فروشگاه زیر نویس شده و ... ( البته ان جی او نمی تونه منع قانونی ایجاد کنه )
نظر؟
همکاری ؟ عدم همکاری؟
thx

اینی که می گی درسته! منم منظورم از صنف همین بود! ولی پیشنهاد حمید توش نون داره :D

من وظیفه سانسور کردن سریال های خارجی رو به عهده میگیرم تا دیگه با خیال راحت بفروشیم. حتی یه بوس هم سانسور میکنم :D

جدی میگم. سرعت عملم هم خوبه

پس اول از آواتوره خودت شروع کن! :D یه قسمت هاییش باید شطرنجی بشه!

یه کار دیگه هم می شه کرد. یه 10 نفر جمع بشیم که کلاهبردار نباشن و اعتبار داشته باشن یه سیستم کلیکی اصولی ایجاد کنیم که پول ملتم نخوره! ولی مثلا کلیکی 10-15 تومان ( منطقی ) پول بدیم؟نظر؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
من میخوام یه طرح تشویقی برای فروشگاهم بزارم مثلا مثل طرح درصد دادن به کسانی که مشتری معرفی کنن به نظر دوستان 10 درصد برای کسانی که مشتری معرفی کنن مناسب هست و آیا اصلا مشتری جذب میشه یا دنبال طرح دیگه ای باشم

خوب من الان با فرستنده دات کام دزد کار می کنم ، توی این سیستم و فکر کنم سیستم های دیگه شما می تونید برای هر کی دلتون می خواد یه حساب همکاری ایجاد کنید ، طرف هر محصولی بفروشه خود اون سایت اصلی بهش درصدش رو میده ، شما فقط درصد رو انتخاب کن و طرف رو معرفی کن ، کارها تمومه

اینی که می گی درسته! منم منظورم از صنف همین بود! ولی پیشنهاد حمید توش نون داره :D

یه کار دیگه هم می شه کرد. یه 10 نفر جمع بشیم که کلاهبردار نباشن و اعتبار داشته باشن یه سیستم کلیکی اصولی ایجاد کنیم که پول ملتم نخوره! ولی مثلا کلیکی 10-15 تومان ( منطقی ) پول بدیم؟نظر؟

بنظر من الان شد 3 تا سایت ، نه یکی که این نشون می ده خیلی کارها میشه کرد اگر فروشگاه ها با هم دیگه کار کنند
در مورد کلیک 10-15 تومنی که فکر نکنم کسی حاضر بشه تبلیغات رو بذاره
من چند وقت پیش رفتم تو سوران تبلیغ بدم حداقل قیمتش بابت هر کلیک 36 تومن بود

ولی خداییش یه سیستم پرداخت در محل راه بندازیم ، بعد با مامور پست یه شر خر هم بفرستیم طرف تحویل نگرفت همونجا یه حالی بهش بده :D:f34r:

------------------------------------------------------------------------------

یه سری قوانینشو بگید. چه کارایی باید بکنیم؟

قوانین؟

پسر نقره ای control ur self
پله پله!
ما هم هستیم

من کنترلم دست خودمه
اما یه بوایی میاد ، به هر جال من کاری نکردم که فقط یه دامین ثبت کردم ، شما تو گروهتون به نتیجه که رسیدید ما رو هم در جریان بذارید ، ما دوستداریم از رو بازی کنیم

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
سلام
دوستان اگه قیمت داپلیکیتور میدونید بگین
1به 3 بعدا بشه افزایش داد
کدوم مارک خوبه
این داپلیکیتور ها همه فرمت ها رایت میکنه؟

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
كار خيلي خوبيه . من كارمو تازه شروع كردم و همينجا اعلام همكاري ميكنم
به نظر من اول كارهاي اوليه رو انجام بديم يه قوانيني براي خودمون بذاريم تا بر اساس اون كارها بهتر و راحتتر پيش بره. كار بايد اصولي و فكر شده پيش بره . بعد كه كارها انجام شد و سايت و سيستم جون گرفت براي كارهاي قانونيش اقدام كنيم. وقتي هنوز چيزي شكل نگرفته چه مجوزي و براي چي بگيم مجوز ميخوايم ؟ وقتي پاي مجوز و قانون پيش مياد يعني اولا محدوديت بيشتر و زير نظر بودن و پول مفت گرفتن از ما . به قول دوستمون چرا ما نتونيم سيستمي مثل iran.bz ايجاد كنيم حتي ميتونيم مثل همين شركتها سرويس خريد پستي هم راه بندازيم تا ديگه هم در بند اينها نباشيم هم پول مفت بهشون نديم. مهم اينكه واقعا همدل و روراست كار كنيم با هم . همون حس همكاري كه باعث ميشه سيستمهاي بزرگي به وجود بياد نه اينكه هر كي فقط به فكر سود خودش باشه. الان مثلا خارجيها رو ببينيد سيستم سايت ميزنند وردپرس بعد همه از روي عشق ميان همكاري ميكنن با هم نتيجش اين ميشه كه توي دنيا حرف اول رو ميزنه . حالا تا نظر دوستان چي باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
درسته

موافقم

من نظرم رو گفتم هر کی پایه هست بگه

کار خاصی نمی خواد انجام بشه

در مرحله اول یک سایت زده میشه
توافق می کنیم هر کی این تعداد محصول معین رو توی سایت بزار بعدش میام روی این سایت تبلیغات می کنیم

یه سایت مشترک با بهترین محصولات

چطوره؟

خرداد

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
82
درسته

موافقم

من نظرم رو گفتم هر کی پایه هست بگه

کار خاصی نمی خواد انجام بشه

در مرحله اول یک سایت زده میشه
توافق می کنیم هر کی این تعداد محصول معین رو توی سایت بزار بعدش میام روی این سایت تبلیغات می کنیم

یه سایت مشترک با بهترین محصولات

چطوره؟

من هم هستم

البته باید خوب مدیریت بشه

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
bnc میشه یک توضیح بدی کی تهدید کرده چی شده ؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
مدیریتش رو باید به صورت عمومی و انتخابی انجام بدیم

عالی شدیم دو نفر
یار کشی می کنی؟
خوب هر کی از صفحه قبل اعلام آمادگی کرده و گفته ماهم هستیم بیشتر واسه همین طرح شما بوده که توش پوله دیگه ،

من می گم الان 3 تا طرح روی میزه ، که بهتره یکی یکی انجام بدیم ، یکی سیستم کلیکی ، یکی بازار مجازی ، یکی هم یه چیزی مثل صنف

اولی و دومی رو بنظرم ترکیب کنیم و اولی از امکانات دومی باشه بهتره
حالا کدوم رو پیش بریم؟
من اگه دامین ثبت کردم خواستم بگم جدیه و یه حرکتی بکنیم ، بنظرم لازمه برای اینکار هم یه کسی یه حرکت جدید بکنه
حداقل اسکریپتش رو جور کنید ویا دامین یا هاست ...
شما مطمئن باشید من برای هر سه این طرح ها پایه ام

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یار کشی می کنی؟
خوب هر کی از صفحه قبل اعلام آمادگی کرده و گفته ماهم هستیم بیشتر واسه همین طرح شما بوده که توش پوله دیگه ،
بحث یار کشی نیست

منظور این هست که به یه حد نصاب برسیم برای شروع و بحث های دیگه

شما میگی همه
کیا با طرح من موافق هستند ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
یار کشی می کنی؟

من می گم الان 3 تا طرح روی میزه ، که بهتره یکی یکی انجام بدیم ، یکی سیستم کلیکی ، یکی بازار مجازی ، یکی هم یه چیزی مثل صنف

اولی و دومی رو بنظرم ترکیب کنیم و اولی از امکانات دومی باشه بهتره
حالا کدوم رو پیش بریم؟
من اگه دامین ثبت کردم خواستم بگم جدیه و یه حرکتی بکنیم ، بنظرم لازمه برای اینکار هم یه کسی یه حرکت جدید بکنه
حداقل اسکریپتش رو جور کنید ویا دامین یا هاست ...
شما مطمئن باشید من برای هر سه این طرح ها پایه ام
از نظر فضا مشکلی نیست
دامین رو هم باید توافقی اوکی بشه
هم کوتاه و ساده و توی ذهن بمونه

در مورد سیستم کلیکی توضیح بیشتر میدی ببینی چی تو فکرت هست...

هدف من این هست با یه هزینه ی کم فروشم برسه به 90%..برای همه هم همین جور هست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خوبه ولی پیشنهاد و طرحی نداری بدی؟

ببنید مثلا من می خوام برای فروشگاهم با 200 هزار تومان تبلیغ بدم تو بلاگفا برای یک فروشگاه و کسی دیگه هم 200 تا برای همین کار !!

خوب وقتی یک سایت مشترک باشه بجای اینکه دو نفر جمعا 400 تا خرج کنند برای تبلیغات 100 تا میدن و محصولات هر دو تبلیغ میشه با یه هزینه کم

همه ی دوستان دیگه کمتر از 10 فروم فارسی عضو هستند 5 نفر در 10 فروم مختلف معرفی کنیم لینک بدیم میدونی چی میشه

ریاضی شدا..

نظر ؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
از نظر فضا مشکلی نیست
دامین رو هم باید توافقی اوکی بشه
هم کوتاه و ساده و توی ذهن بمونه

در مورد سیستم کلیکی توضیح بیشتر میدی ببینی چی تو فکرت هست...

هدف من این هست با یه هزینه ی کم فروشم برسه به 90%..برای همه هم همین جور هست

سیستم کلیکی پیشنهاد یکی دیگه از دوستان بود
یه سیستم مثل همین اکسین ادز یا ...
که تبلیغات کلیکی بهشون میدی و اونها هم تبلیغات رو تو وبلاگ ها یا وبسایت هایی که کد اونها رو گذاشتن نماتیش می دن و بابت هر کلیک به صاحب اونها پول می دن

وقتی یه سایت معتبر داشته باشیم می تونیم این سیستم رو هم ارائه بدیم

خوبه ولی پیشنهاد و طرحی نداری بدی؟

ببنید مثلا من می خوام برای فروشگاهم با 200 هزار تومان تبلیغ بدم تو بلاگفا برای یک فروشگاه و کسی دیگه هم 200 تا برای همین کار !!

خوب وقتی یک سایت مشترک باشه بجای اینکه دو نفر جمعا 400 تا خرج کنند برای تبلیغات 100 تا میدن و محصولات هر دو تبلیغ میشه با یه هزینه کم

همه ی دوستان دیگه کمتر از 10 فروم فارسی عضو هستند 5 نفر در 10 فروم مختلف معرفی کنیم لینک بدیم میدونی چی میشه

ریاضی شدا..

نظر ؟

این سایتی که شما می گی مثل سایت ایستگاه میشه ؟
یعنی هر کسی می تونه تبلیغ بده و رایگانه ولی تبلیغات پولی جور دیگه ای نمایش داده میشه مثلا حتی تو صفحه های تبلیغات رایگان

یا اینکه نه فقط یکسری سایت های خاص یا فقط کسایی که حق اشتراک بدن می تونن عضو بشن ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نه بر عکس

چطور میگی هستم ولی هنوز متوجه نشدی !!؟؟

ایستگاه چیه؟

تعداد چند فروشگاه معین میان محصولاتشون رو می زارن تو سایت..من شما و و و

بعد به صورت شراکتی هزینه ای رو می زاریم کنار برای تبلیغات رو مانور روی محصولات و سایت

چرا تبلیغ بده...ای وآی پسر متوجه نشدی

ببین وقتی 20 فروشگاه باشیم و محصولاتمون رو توی یک سایت مشترک قرار بدیم..( البته محصولات پرفروش و پرطرفدار) و بعد برای بالا بردن فروش سایت رو تبلیغ کنیم و همه جا معرفی کنیم.

بعدش میشه بشنیم بحث کنیم که آیا می تونیم با کسی و یا فروشگاهی رو قبول کنیم یا نه

اوکی ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سیستم کلیکی در حال حاضر با این همه سایت بزرگ و کوچیک کار ساز نیست.

خودت دقت کن

خیلی سایت شده اند و تا بیایم اعتبار لازم کسب کنیم زمان بره هست و جریان دیگه اش بحث های مالی هست

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
نه بر عکس

چطور میگی هستم ولی هنوز متوجه نشدی !!؟؟

ایستگاه چیه؟

تعداد چند فروشگاه معین میان محصولاتشون رو می زارن تو سایت..من شما و و و

بعد به صورت شراکتی هزینه ای رو می زاریم کنار برای تبلیغات رو مانور روی محصولات و سایت

چرا تبلیغ بده...ای وآی پسر متوجه نشدی

ببین وقتی 20 فروشگاه باشیم و محصولاتمون رو توی یک سایت مشترک قرار بدیم..( البته محصولات پرفروش و پرطرفدار) و بعد برای بالا بردن فروش سایت رو تبلیغ کنیم و همه جا معرفی کنیم.

بعدش میشه بشنیم بحث کنیم که آیا می تونیم با کسی و یا فروشگاهی رو قبول کنیم یا نه

اوکی ؟

اوکی
من جور دیگه ای فکر می کردم
تو این حور شرایط باید خیلی گزینشی باشه ! مثلا 2 تا فروشگاه که یک محصول رو می فروشن ، چکار باید کرد ؟
بنظر میاد باید برای هر دسته کالایی یک فروشنده باشه وگرنه به مشکلاتی بر می خوریم

من با برداشتی که از صحبت دوستان داشتم به نظرم اومد شیوه دیگه ای باشه

سیستم کلیکی در حال حاضر با این همه سایت بزرگ و کوچیک کار ساز نیست.

خودت دقت کن

خیلی سایت شده اند و تا بیایم اعتبار لازم کسب کنیم زمان بره هست و جریان دیگه اش بحث های مالی هست

این سیستم کلیکی برای اون جور سایتی که مد نظر من بود شاید جواب میداد ولی با این سیتستم مطمئنا جواب نمی ده

،
بهتره منتظر نظر باقی دوستان باشیم ...

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
این موضوع هم در نظر داشته باشید که این روش بدی زیاد داره
چون محصولات واسه فروشگاههای مختلفه طرف فکر میکنه مثلا دو تا محصول بخره با هم فرستاده میشه ولی از دو فروشگاه مختلف خرید کرده من چون خودم عضو iran.bz هستم میگم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
این موضوع هم در نظر داشته باشید که این روش بدی زیاد داره
چون محصولات واسه فروشگاههای مختلفه طرف فکر میکنه مثلا دو تا محصول بخره با هم فرستاده میشه ولی از دو فروشگاه مختلف خرید کرده من چون خودم عضو iran.bz هستم میگم
خوبه
عالیه
میگم دیگه باید روش بحث بشه تا به یه نیتجه کلی برسیم

بالا