• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
زشته خدایی چرا برخورد احساسی میکنین؟ هرچی باشه مرفاوی هم از خانواده استقلاله :eek:
من بازی امروز رو فقط 10 دقیقه پایانیش رو دیدم ...با این حال عملکرد تیم بد نبود با توجه به آمار آخر بازی :f34r:
کمی شانس داشتیم میتونستیم بازی رو به نفع خودمون جمع کنیم بیشتر از هر چیزی اشتباه فردی باعث این باخت شده ...این خودش خیلی مهمه که تیم از لحاظ تاکتیکی وضعیتش وخیم نیست
این کارا بیشتر باعث تخریب تیم میشه ..امروز روز ما نبود :( فکر میکنید الان اگه صمد رو بیرون کنن شما دلتون خنک میشه وضع تیم هم بهتر ؟ کی میخواد تیم رو جمع کنه ؟ کی بیشتر از صمد با این تیم توی این سالها بوده و شناخت داشته؟ قلعه نوعی هم بهاری بود و بگذشت نباید از دستش میدادیم . ولی با این رفتارها نه امیرخان برمیگرده نه وضعیت تیم بهتر میشه :wacko:

به امید پیروزی در بازیهای اینده :rsc:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
زشته خدایی چرا برخورد احساسی میکنین؟ هرچی باشه مرفاوی هم از خانواده استقلاله :eek:
من بازی امروز رو فقط 10 دقیقه پایانیش رو دیدم ...با این حال عملکرد تیم بد نبود با توجه به آمار آخر بازی :f34r:
کمی شانس داشتیم میتونستیم بازی رو به نفع خودمون جمع کنیم بیشتر از هر چیزی اشتباه فردی باعث این باخت شده ...این خودش خیلی مهمه که تیم از لحاظ تاکتیکی وضعیتش وخیم نیست
این کارا بیشتر باعث تخریب تیم میشه ..امروز روز ما نبود :( فکر میکنید الان اگه صمد رو بیرون کنن شما دلتون خنک میشه وضع تیم هم بهتر ؟ کی میخواد تیم رو جمع کنه ؟ کی بیشتر از صمد با این تیم توی این سالها بوده و شناخت داشته؟ قلعه نوعی هم بهاری بود و بگذشت نباید از دستش میدادیم . ولی با این رفتارها نه امیرخان برمیگرده نه وضعیت تیم بهتر میشه :wacko:

به امید پیروزی در بازیهای اینده :rsc:

ببخشیدا ولی شما که کل بازی رو ندیدی نگو بد بازی نکردیم!!

پرسپولیسم از پیکان باخت ولی خیلی بهتر بازی کرد...

امروز هیچ کس خوب بازی نکرد...فقط هم تقصیر مرفاویه که نمیدونه چطور تیم رو بچینه..و تاکتیک چیه!

اون اریش روته مولر هم هیچ کارست....اگرم چیزی بارش باشه مرفاوی عمرا مشورتی نمیکنه باهاش...

در مورد تعویض مربی ...قبول دارم که یه بار این کارو کردیم و جواب نداد ( کریمی به جای حجازی ) ولی اون موقع فرقش این بود که اولا بازیکنای الان رو نداشتیم... بعدشم فیروز کریمی رو خیلی گندش کرده بودیم..

الان به نظر من اگه یه مربی بزرگ تر از مرفاوی رو بیارن تیم رو جمع میکنه...اما حیف که همه شاغلن. و کسی نیست...الانم وقت مربی خارجی نیست...

واسه همین من فکر کنم تا آخر فصل هر تری بزنه مرفاوی رو نیمکته...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
راستی یه نکته ای یادم رفت هر دو گلی که استقلال خورد تقصیر دفاع بود. گل اول که امیر حسین اون اشتباه وحشتناک رو کرد و گل سوم هم من موندم دفاع اون وسط چیکار میکنه. به قول مربی مس 3 تا مجسمه بود گل نمیخوردن. این وحید هم اصلا این فصل واکنشهاش خوب نیبست.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
طالب لو رسید
اگرچه صحبت از این به میان آمده بود که محمدى جایگزین طالب لو دراین بازى است اما دروازه بان اول استقلال با رفع مصدومیتش به این بازى رسید تا محمدى نتواند دراین دیدار هم به میدان برود.
امیرآبادى دقیقه آخر نیمکت نشین شد
مهدى امیرآبادى پس ازچند هفته نیمکت نشینى در ترکیب ثابت استقلال قرارگرفته بود اما در فاصله یک ساعت مانده به بازى محمد مرفاوى نام او را از لیست ۱۱ نفره تیمش حذف کرد. اینکه مرفاوى چطور تغییر نظر داده مشخص نشد.
خط خورده هاى مصدوم استقلال
مجتبى جبارى، بیژن کوشکى، امیدرضا روانخواه، سید مهدى سید صالحى، رینالدو و کیانوش رحمتى نفراتى بودند که براى این بازى از لیست استقلال خط خوردند. نکته قابل توجه این بود که تمام این نفرات به دلیل مصدومیت نتوانستند استقلال را دراین بازى همراهى کنند.
اولین گل صادقى دراین فصل
امیرحسین صادقى با گلى که به ثمر رساند اولین گلش را در طول این فصل رقم زد. صادقى به عنوان یک مدافع گلزنى کرد تا در کنار شکورى جزو مدافعان گلزن استقلال به حساب بیاید.
تمام ملى پوشان استقلال ثابت بودند
گویا بازیکنان ملى پوش استقلال در تیم ملى در اردن و از حضور در اردوى این تیم خسته نشده بودند تا همگى به صورت ثابت مقابل پیکان به میدان بروند. ۶ ملى پوش استقلال دیروز ثابت بازى کردند تا به مرفاوى نشان دهند که در هرشرایطى به ملى پوشانش میدان مى دهد.
صادقى گل زد، جبران کرد
امیرحسین صادقى با اشتباه خود سبب شد تا پیکانى ها به گل برسند. به هرحال صادقى با اشتباه خود گلزنى اش را جبران کرد تا عملکردش دراین بازى چندان هم مثبت به نظر نرسد.
قلعه نویى تشویق شد
پیروزى سپاهان مقابل پرسپولیس سبب شد تا هواداران استقلال به تشویق امیر قلعه نویى بپردازند. آن ها قبل از شروع بازى حساس سرمربى سابق خود را مورد حمایت قرار دادند.
شعارعلیه رحیم پور
مصاحبه هاى اخیر سیامک رحیم پور سبب شد تا هواداران استقلال علیه وى شعار دهند. آن ها با شعارهاى خود اعتراض خود را نسبت به صحبت هاى مربى استقلال اعلام کردند.
اکبر پور، صداى هواداران استقلال را در آورد
« بازیکن بى غیرت نمى خواهیم» این شعارى بود که هواداران استقلال پیش از شروع بازى نثار سیاوش اکبر پور کردند در حالیکه همه بازیکنان استقلال موقع گرم کردن سمت هواداران تیم خود رفتند. اکبر پور این کار را انجام نداد تا صداى اعتراض تماشاگران آبى را در بیاورد.
مجیدى در جایگاه ویژه
فرزاد مجیدى با حضور خود در ورزشگاه آزادى نشان داد که زمزمه هاى پیوستن وى به استقلال چندان هم بى جهت نیست. مجیدى دیروز این بازى را از جایگاه ویژه تماشا کرد.
لطفى براى استقلالى ها گل برد
سید لطفى قبل از شروع بازى به سمت نیمکت استقلال رفت و براى کادر فنى این تیم گل برد. مدافع سابق استقلال با رخصت از کادر فنى تیم آبى وارد میدان شد.
درخشان و صمد به سمت هم نرفتند
نکته قابل توجه قبل از شروع بازى این بود که کادر فنى ۲ تیم اصلاً به سمت هم نرفتند و خوش و بش با یکدیگر نداشتند. مرفاوى و درخشان سراغ هم را نگرفتند تا بازى بدون روبوسى و خوش وبش مربیان ۲ تیم آغاز شود.
امیر خان، صمد خان، استقلال قهرمان
هواداران استقلال براى اینکه حمایتشان از امیر قلعه نویى تأثیرى در روند بازى نگذارد و باز هم با سرو صدا حمایت نشود. شعار « امیر خان، صمد خان، استقلال قهرمان» به دنبال اثبات حمایت خود از هر ۲ مربى بودند.
شعار علیه عنایت و افشاریان
قضاوت خداداد افشاریان حسابى هواداران استقلال را معترض کرد تا در عمل به این اعتراض علیه داور وسط و مسعود عنایت شعار سر دهند. آنها معتقد بودند داورى در این دیدار علیه تیم استقلال بوده تا اعتراض آنها وقتى اوج گرفت که اسکوربورد ورزشگاه گل خدابنده لو به استقلال را نشان داد.
استقلال لیدر نداشت
استعفاى تعدادى از لیدر هاى استقلال سبب شد تا این تیم روى سکوها لیدر چندانى نداشته باشد. غیبت رهبران سکو هاى استقلال در این دیدار با فحاشى هاى هواداران آبى محسوس شد.
غلامپور، مرفاوى را گرفت
صمد مرفاوى بشدت نسبت به داورى معترض بود او حتى در صحنه اى قصد ورود به زمین را هم داشت اما غلامپور مانع ورود او به داخل زمین شد تا در نهایت مرفاوى با خواهش هاى مربى دروازه بان هاى استقلال به گوشه اى کشیده شود.
مظلومى مدیر بود
غلامحسین مظلومى بشدت سعى بر کنترل نیمکت استقلال داشت. او کادر فنى استقلال را آرام مى کرد تا آنها نسبت به قضاوت داورى کمتر اعتراض خود را نشان دهند.
جبارى در استادیوم بود
مجتبى جبارى از تماشاگران ویژه این بازى بود. او از جایگاه ویژه بازى را تماشا کرد تا با حضور خود در استادیوم نشان دهد زمزمه هاى جدایى اش از استقلال و خروج وى از لیست بازیکنان این تیم چندان جدى نیست.
درگیرى لفظى مرفاوى و افشاریان
در پایان نیمه اول صمد مرفاوى وارد زمین شد و با خداداد افشاریان درگیرى پیدا کرد. مرفاوى معتقد بود داور در چند صحنه واضح علیه استقلال سوت زده است.
شعار علیه مرفاوى، حمایت از قلعه نویى
بازهم باخت استقلال با شعار علیه سرمربى این تیم همراه شد. صمد مرفاوى مورد اعتراض هواداران آبى قرار گرفت و تماشاگران حاضر در ورزشگاه خواستار کنار گذاشتن وى شدند. آن ها با تشویق امیر قلعه نویى نشان دادند که دلشان پیش سرمربى سابق است. البته در این بین پیروزى سپاهان مقابل پرسپولیس هم چندان روى این حرکت بى تأثیر نبود.
افشاریان اسکورت شد
قضاوت سؤال برانگیز خداداد افشاریان سبب شد تا این داور که مقابل اعتراض هاى هواداران استقلال قرار گرفته بود با اسکورت مأموران حاضر در ورزشگاه به رختکن رفت. البته افشاریان براى اینکه خونسردى خودش را در پایان این دیدار نشان دهد لبخند زد تا همین مسأله سبب اعتراض هواداران استقلال هم شود.
امیرآبادى: نفهمیدم چطور خط خوردم
مهدى امیرآبادى دیروز در دقایقى مانده به بازى نامش از لیست اصلى استقلال حذف شد وى در پایان بازى گفت: خودم هم نفهمیدم چطور از لیست ۱۱ نفره استقلال حذف شدم. در ترکیب ثابت بودم اما در ساعتى مانده به بازى خط خوردم، با اینحال من نمى توانم حرفى در این مورد بزنم و تصمیم با کادر فنى است. حتما آن ها صلاح کار را بهتر از ما مى دانند و به همین دلیل من به عنوان بازیکن نمى توانم بگویم که چرا بازى نکردم.
داد و بیداد مرفاوى در رختکن
صمد مرفاوى در رختکن استقلال داد و بیداد مى کرد و به نشان اعتراض نسبت به عملکرد شاگردانش فریاد مى زد. مرفاوى که حسابى از باخت استقلال ناراحت شده بود با فریادهاى خود سر بازیکنان نشان داد که جدا از قضاوت داورى نسبت به نوع بازى استقلالى ها هم معترض است. مرفاوى چند دقیقه اى استقلالى ها را در رختکن حبس کرد مقابل داد و بیدادهاى مرفاوى، صداى بازیکنان استقلال هم در نمى آمد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اون خبر اخر مبنی بر داد و فریاد مرفاوی رو عمرا باور نمیکنم....ترسو تر از این حرفاست که بخواد سر بازیکن داد بزنه.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اون خبر اخر مبنی بر داد و فریاد مرفاوی رو عمرا باور نمیکنم....ترسو تر از این حرفاست که بخواد سر بازیکن داد بزنه.

قدیما تو کلاس زبان یه معلمی داشتیم که در طول ترم شاید یه بار قاطی میکرد ولی بعد از 5 ثانیه از تک تک بچه ها معذرت خواهی میکرد...احتمالا اینم اونطوریه...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
قدیما تو کلاس زبان یه معلمی داشتیم که در طول ترم شاید یه بار قاطی میکرد ولی بعد از 5 ثانیه از تک تک بچه ها معذرت خواهی میکرد...احتمالا اینم اونطوریه...
احتمالا دادوبیداد کرده اما داشته به خودش فحش میداده می گفته: میدونم من خرم، همش تقصیر منه ، شماها که خوبید، من کیم، اینجا کجاست ، .... !!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان استقلالی
بیش از 10-15 پست شما ادیت شد . فقط باید بگم به خاطر اینکه تیمتون باخته بود و همه عصبی بودید با دیده اغماض به پستها نگاه شد والا حداقل یک بن شده و چند کارت قرمز نصیب بعضی آقایان شده بود . خصوصا اون شخصی که خودش پستش رو ادیت کرده بود :hmm:
همه ما طرفدار تیم مورد علاقمون هستیم ولی این دلیل نمیشه با یک باخت ( که به نظر من به ناحق به تیمتون تحمیل شد) اینجوری پست بدین و ساحت فروم رو کاملا زیر سوال ببرید .
این آخرین اخطار من به بعضی نفرات هست که مواظب لحنشون باشن . بعد از این با اینگونه پستها مماشات نمی کنم.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان استقلالی
بیش از 10-15 پست شما ادیت شد . فقط باید بگم به خاطر اینکه تیمتون باخته بود و همه عصبی بودید با دیده اغماض به پستها نگاه شد والا حداقل یک بن شده و چند کارت قرمز نصیب بعضی آقایان شده بود . خصوصا اون شخصی که خودش پستش رو ادیت کرده بود :hmm:
همه ما طرفدار تیم مورد علاقمون هستیم ولی این دلیل نمیشه با یک باخت ( که به نظر من به ناحق به تیمتون تحمیل شد) اینجوری پست بدین و ساحت فروم رو کاملا زیر سوال ببرید .
این آخرین اخطار من به بعضی نفرات هست که مواظب لحنشون باشن . بعد از این با اینگونه پستها مماشات نمی کنم.

1000% تایید میکنم :cool:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
وحید بعد از اینکه تو اوج محمدی رو اوردن جاش دیگه خوب نبوده
داوری هم که افتضاح
در کل چند هفته ای که خیلی بد نتیجه میگیریم اگه تیمهای پایین تر از ما یه کم به خودشون جنبیده بودن حالا ردمون پایینتر هم میومد

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تيم صمد داره مثل بنز ميبازه
اشتباهات فردی ،اشتباهات داوری...
البته به نظر من اينکه اشتباهات فردی اينقدر تو اين چند بازی زياد شده،مقصرش تا حد زيادی صمد هستش،چون اون نميتونه تيم رو مثل قلعه نويی جمع کنه.
در حال حاضر بهتر از صمد هم وجود نداره،مجبوريم صبور باشيم:D

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
این مستر عنایت هم دیگه فقط منتظره که یه اشتباه داوری بشه مگه بازی ایرلند و فراسنه اینطور ینبود؟

javad616

Registered User
لایک‌ها
80
امسال وضع تیمای پرسپولیس استقلال خرابه البته پرسپولیس امسال ستاره نداره ولی استقلال امسال بهترین بازیکن های چند سال اخیرشو داره

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا ان شاالله که سپاهان رو توی اصفهان بزنیم .... من خیلی امیدوارم بش .... باید روی این اصفهانیا و قلعه نوعی رو کم کنیم ...

امشب برنامه ی نود بود .... نمیدونم چرا مرفاوی درست صحبت نکرد ولی در مورد داوری قطع به یقین مشکلات استقلال از داوری شروع شد .

در بازی استقلال و استقلال اهواز زمانی که استقلال با نتیجه ی 2 بر 1 از اهواز جلو بود توی محوطه جریمه یه خطای 100% پنالتی روی برهانی انجام شد که خیلی راحت داور اعلام نکرد .... مطمئنا استقلال اهوازی که گل مساویش رو دقیقه ی 89 زد و گل برتریش رو توی وقتای اضافب در صورتی که اون پنالتی گرفته میشد و گل میشد دیگه نمیتونست پا بگیره ...

بازی با صبای قم که همه دیدن چجوری سر استقلال رو برید این فغانی احمق

بازی با راه آهن رو هم همه دیدن .... اون پنالتی که در آخر بازی اتفاق افتاد رو و توپ 2 بار پشت سر هم به دست مدافعان خورد رو کسی نمیتونه نادیده بگیره .

بازی با پیکان هم که همه دیدن و نیازی نیست من بگن ....

خب این کمه برای اینکه یه تیمی که داره خوب نتیجه میگیره به قهقرا (درست نوشتم؟!!!!:happy:) کشیده بشه ؟؟؟

باید و باید و باید توی اصفهان سپاهان رو بزنیم ...باید و باید .... انشا الله .... با زدن تیم اصفهانی هم میتونیم فاصلمون رو باشون کم کنیم ، هم رو کم کنی اساسی خواهد بود برای اونا که چشم دیدن موفقیت استقلال رو نداشتن ، ندارن ، و نخواهند داشت .

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
عمو مصطفی من با این همه تعصبت به اس اس خیلی حال می کنم (مخصوصا اون پست کذایی:wacko::p)
اما نمی دونم چه گیری دادی به این قلعه نویی:blink:
بابا مطمئن باش بدلیل اینکه موفق ترین مربی دهه اخیر استقلال بوده، هر مربی دیگه ای هم که بیاد بلافاصله بعد از لغزشش سایه ی قلعه نویی کاملا موفق رو رو سرش احساس می کنه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
عمو مصطفی من با این همه تعصبت به اس اس خیلی حال می کنم (مخصوصا اون پست کذایی:wacko::p)
اما نمی دونم چه گیری دادی به این قلعه نویی:blink:
بابا مطمئن باش بدلیل اینکه موفق ترین مربی دهه اخیر استقلال بوده، هر مربی دیگه ای هم که بیاد بلافاصله بعد از لغزشش سایه ی قلعه نویی کاملا موفق رو رو سرش احساس می کنه

من که خیلی کوچیکتونم ....

ولی اینو میدونم که مهم مرفاوی و واعظ نیست .... مهم استقلاله .... باید نتیجه بگیره ... اگه بگیره انگار که ما نتیجه گرفتیم . توی این راه از هر کی که از موفقیت استقلال خوشحال نشه و برای حاشیه درست کنه بدم میاد ... حالا میخواد قلعه نوعی باشه ، میخواد مرفاوی باشه ، واعظ باشه ... هر کی میخواد باشه

اگه سپاهان رو بزنیم بر میگردیم به روزای خوشمون . ان شالله

در مورد اون پست کذایی هم !!!!1 چی بگم .... وقتی یه موقعی پیش میاد مثل این بازی ، یا مثلا بازی مقابل استقلال اهواز که باختیم ، یا بازی راه آهن ، اینقدر بم فشار میاد که تا حد جنون پیش میرم ....

هیچی هم بم نمیرسه ها .... ولی چیکار کنم ؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
عجب رویی دارن این داورا.....
میگه این خطایی که نگرفتی رفت گل شد میگه خب شد که شد.....

این عنایت هم که دیگه شاهکار بود.....

با این کادر داوری سال به سال قربون پارسال

پ.ن : مصطفی من اون پستت رو ندیدم چی بود مگه؟ فحش دادی؟ :دی

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43

اون که جای خود، من موندم چه شانسیه ما داریم که تقریبا هر سال هم ما از تیمهایی هستیم که بیشترین ضرر رو از اشتباهات داوری میخوریم
sigh.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

پ.ن : مصطفی من اون پستت رو ندیدم چی بود مگه؟ فحش دادی؟ :دی

:blush:

اون که جای خود، من موندم چه شانسیه ما داریم که تقریبا هر سال هم ما از تیمهایی هستیم که بیشترین ضرر رو از اشتباهات داوری میخوریم
sigh.gif

خواستم پست 9000 رو به اسم خودم بزنم که نذاشتی

واقعا این افشاریان لیاقتش همون فحشایی هست که بش دادن ...

مردک میگه : خب گل شد که شد ... خفه کنیم خودمونو :blink:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یکی نیست به این جناب اقای بصیرت بگه تیم شما مدتهاست که توی کورس قهرمانی با استقلاله، و سیصد هزار نفر هم دارن میگن که از روش های ناجوانمردانه برای بردن بازی ها استفاده می کنه، اون وقت اگه صمد ساکت بشینه و فقط راجع به تیم خودش صحبت کنه این اسمش میشه: "حرفه ای گری"؟؟
2mo5pow.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا