P30star
Registered User
منم اينتر هستم هستم .
برا اون بازي هم نميشه تصميم گرفت آخه من از هر دوتا تيم خوشم مي ياد
برا اون بازي هم نميشه تصميم گرفت آخه من از هر دوتا تيم خوشم مي ياد
استقلال-سپاهان رو بچسبید فعلا که نزدیکه ! بلکه مجددا روی شله زردیها رو کم کنیم و بسی بخندیم![]()
هم گروهیم !
هنوز هم دیر نشده ... !شدیدا تایید میشه ... جمله اگر میومد فکر نکنم کسی پست میداد
صادقانه در تورینه !یکی لطفا صادقانه به من بگه بازی اینتر یووه در میلان هست یا تورین !
استقلال-سپاهان رو بچسبید فعلا که نزدیکه ! بلکه مجددا روی شله زردیها رو کم کنیم و بسی بخندیم![]()
خنده نداشت. دور رفت که روتون کم شد برگشت هم همینطوره.:lol:
پ.ن:هستم
حالا میگم یه سوالی که هست چرا تاریخ تولد ماه 12 سال 1375؟اونم روز 29 ؟
خب دوستان اگر کسی هست که میخواد به لیگ اضافه بشه بگه چون بعد از گذاشتن جدول دیگه امکانش رو نداریم که عضوی اضافه کنیم
//
من شب لیست کسایی که روی دو طرف بستن رو میذارم
من که اصلا به گروه سر نزدم بذار برم لینکش رو پیدا کنم
وای حتما بایدn صفحه هم جلو رفته باشه
منو بذار تو لیست درسخون![]()
من میخوام
من اولویتم اونطرفی هست که محسن نیست(یونتوس)
2- سپاهان استقلال هم روب سپاهان میباشد (چون استقلا هست ها طرف داره سپاهان هستم ها)
سلام. منم رو لیورپول میبندم
تا میتونید فیض ببرید چون این اخرین باریه که همچین چیزی میبینین![]()
بنده هم با كسب اجازه از مانرك بزرگوار،تاج سر بنده و باقي بزرگان قمارباز!عمرا اگه ليورپول بتونه جلوي ارسنال غلط اضافي بكنه:hmm:!يووه هم اميدوارم كه اينتر رو ببره.ولي خداييش تيم از اينتر مزخرفتر نديدم؛سواي قهرمانياي اين چند فصل(اون هم در غياب بانوي پير) كلا اشغال بازي مي كنه. فوتبال و برده زير سوال.:weird:
با عذر خواهي از هواداران اون مثلا دو تيم.![]()
یوونتوس :
4minddr - De Monarch - هستیDomain Sara - j_2006_n -
اینتر :
.:Bermoda:. - Shayan_BHX - Mohsen_mzh - Mt.Music - navid_k - Base - dj.juniors - Sorn!x
------------------------------
[COLOR="Purple
بشین سر جات بابا :lol:
شک نکن که بنیتز رو می فرستیم خونه ی عمه ش :lol:
جمع کن کاسه کوزتو :lol: شما مواظب باش لیورپول ونگر رو نفرسته خونه شوهر عمش نمیخواد از این کارا بکنی
شما هر چی سوراخ تر میش عطشت بیشتر میشه انگارهمین چند روز پیش بود چلسی ترکوندتون![]()
![]()
لیورپول هر چقدر هم ضعیف بشه از پس شماها برمیاد![]()