• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مرفاوي:
استعفا نمي‌دهم
بازيكنان با تمام توان بازي كردند
ه
واداران اصفهان از فرد خاصي خط گرفته بودند

من موندم این خط گرفتن یعنی چی؟ یکی نیست بگه بشر وقتی 4 تا باخت پشت سر هم میدی و نتایج تیم اینقدر ضعیفه توقع داری تشویقت کنند؟؟؟

امیدوارم زودتر این صمد رو بندازن بیرون و یه مربی درست درمون بیارن. (حیف قلعه نوعی که رفت...)

هر چند این صمد رو اگه کل فصل رو هم ببازه واعظ به بهانه بها دادن به مربی جوون عوضش نمیکنه چون تو سری خور تر از این گیرش نمی اد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بفرمایید :

قبل تعطیلات گفتم از پیکان خواهیم باخت.

هفته پیشم گفتم از سپاهان هم خواهیم باخت.حتی ننشستم بازی رو نگاه کنم چون راحت میدونستم نتیجه چی میشه.

کوشن آقایونی که میگفتن حمایت حمایت؟

جامون با پرسپولیس عوض شد خوب شد ؟

میخواین نتیجه بازی هفته بعد رو هم بگم؟

حالا دیدین مرفاوی هیچی نیست؟

همه باخت ها تقصیر داور هاست؟

تیم عرضه داشته باشه اینجوری نمیبازه...

پرسپولیس با اون همه بازیکن درپیت حداقل یکی در میون میبره.

مشکل اصلی البته مرفاوی نیست.

مشکل اصلی واعظ احمقه. که اول فصل مرفاوی رو گذاشت سر مربی.من از همون اول همچین روزی رو میدیدم.میدونستم مرفاوی مرد روز های سخت نیست. تیم چلسی رو هم بدی دست مرفاوی بعد از چند هفته صدر نشینی میاد رده 5 لیگ برتر انگلیس.

واقعا متاسفم.

لیگ آسیا ما داریم میایم!

خوش به حال تیمی که تو آسیا نیست!

حتما قهرمانیم! به به..

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خداییش برگردید به یه عالمه صفحه قبل، ببینید امروز رو دیده بودم و گفته بودم یا نه!
مرفاوی به بزرگی استقلال نیست، این 100 بار !

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سایت استقلال هم که داغون شده.
امیدوارم فردا واعظ یه عیدی بده به همه استقلالی ها و صمد رو بندازه بیرون صد البته اگه این اتفاق افتاد یه مربی خوب بیاد نه اینکه غلام پور رو بکنه مربی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خداییش برگردید به یه عالمه صفحه قبل، ببینید امروز رو دیده بودم و گفته بودم یا نه!
مرفاوی به بزرگی استقلال نیست، این 100 بار !

منم بهشون گفتم هم از پیکان میبازیم هم از سپاهان...دوستان مثل اینکه اصلا تو ی باغ نیستن!

بابا دیگه ماها اینا رو نشناسیم..ما ها تیممون رو نشناسیم پس فن چی هستیم؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به نظرم باید قطبی رو پرت کنن بیرون..قلعه نویی بکنن سرمربی تیم ملی...

موی ژل زده و تیپ قشنگ و جنتلمن بودن به درد فوتبال ما نمیخوره...این فوتبال باید نتیجه بگیره..که قلعه نویی مربی نتیجه گیزی هست...هر چقدر هم که لات و لمپن باشه و پول بده به این و اون!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعید میدونم قلعه نویی فعلا به تیم ملی فکر کنه. به نظر من بیشتر هدفش موفقیت در سطح اسیا هست (نه قهرمانی)

به نظر من برای تیم ملی باید یه مربی خارجی خوب بیارن. مربی ایرانی فایده نداره برای این تیم شل و ول

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
منم برای ایران با مربی خارجی موافقم برای استقلال هم همین مظلومی فعلا بهترین گزینه هستش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مربی خارجی بزرگ هم میاد اما به شرط و شروط

پول خوب بدن

امکانات درست بدن

تو کارش هم دخالت نکنن

=============
ما همش میگیم مربی خارجی بزرگ نمیاد اینجا -- این مدل حرف زدن نشون میده که انگار اونها مشکل دارند با ما در صورتیکه اگه کمی منصفانه نگاه کنیم میبینیم که پیشنهادات و امکانات ما راضی کننده نیست براشون

مثلا همین روته مولر یا کرانچار -- ادمهای خیلی بزرگی نیستند اما خیلی هم کوچیک نیستند. سرمایه گذاری درست کنند و فرهنگشون هم بالا ببرن مربی خارجی خوب هم میاد اینجا

در غیر اینصورت فوتبال ملی رو بذار دم در کوزه و ابشو بخور.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مربی بزرگ خارجی به درد الان استقلال نمیخوره ...
دیگه هر مربی بیاد تو ایران قبلا شاگرد روته مولر بوده !!
باید یکی بیاد به تیم شک بده یا یکم داد و بیداد کنه ...

javad616

Registered User
لایک‌ها
80
من موندم قبلا چیکار کرده بود کردنش سر مربی استقلا فقط مربی بود صمد یه بارم سر مزبی شد نتیجه نگرفت
مربی بزرگ خارجی عمرا ایران نمیاد هم از نظر مسائلی مثل امکانات . مسائل سیاسی جنبه مردم و.....
اگر مربی بخواد هم بیاد مربی درجه دو و سه خودتون که شاهد هستین

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به نظر من مرفاوی مقصر نتایج بد استقلال نبود ...

فقط از بازی استقلال اهواز به بعد حداقل 10 اشتباه مسلم داوری که تاثیر مستقیم در نتیجه ی بازی داشته به ضرر استقلال سوت خورده .... خوب هر تیمی که باشه بهتر از این نمیشه ...

مقابل سپاهان نیمه ی اول که خیلی بهتر بودیم .... اونا کلا 2 تا حمله کردن که 2تاش خورد توی دیرک ... ولی هم موقعیت گل ما بیشتر بود هم روی بازی سوارتر بودیم ....
اواخر نیمه ی اول گل خوردیم ... از اول نیمه ی دوم داشتیم فشا میاوردیم که گل مساوی رو بزنیم ولی داور نذاشت ...

خوب ... به نظر شما مشکل از داوری نیست ؟ سپاهان با این بودجه ی چند ده میلیلردیش از ما بهتر نبود توی زمین خودش ، بود ؟؟؟؟؟

ولی به نظر من توی شرایط فعلی بهتره که مرفاوی رو عوض کتت ... چون از لحاظ انگیزه و روحیه خیلی افت کردیم ...

یه فکری به حال این دفاع و این طالب لو هم باید بکنن .... فک کنم اگه چند تا بازی روی نیمکت بشینه دیگه فکر نکنه زمن فوتبال خونه ی خالست ... نکبت هیچ توپی رو نمیگیره ... اصلا واکنش هم نشون نمیده .... یاد یحیوی به خیر : 90 سالش بود ولی مثل یه میمون میپرید اینور و اونور . یادش به خیر

amk

Registered User
لایک‌ها
9
امیدوارم هر چی سریعتر یه تصمیم درست حسابی بگیرن واسه استقلال...
حالا به نظر شما استقلال شانسی واسه قهرمانی داره؟ البته میدونم خیلی زمان مونده اما خب فاصله امتیازا زیاده...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
امیدوارم هر چی سریعتر یه تصمیم درست حسابی بگیرن واسه استقلال...
حالا به نظر شما استقلال شانسی واسه قهرمانی داره؟ البته میدونم خیلی زمان مونده اما خب فاصله امتیازا زیاده...

شانس برای قهرمانی که هست .... متها نباید بیشتر از این امتیاز از دست داد .... تیمایی مثل سپاهان و ذوب آهن تیمایی هستن که خیلی براشون پیش میاد چند تا بازی پشت سر هم امتیاز نگیرن .... سالی که پرسپولیس قهرمان شد یادتونه ... همین سپاهان چند تا بازی امتیاز از دست داد ؟ کلا تیمایی هستن که راحت امتیاز از دست بدن ... منتها اگه قراره برای قهرمانی امیدوار باشیم باید حتما حتما چند تا بازی (مثلا4 تا) پشت سر هم بریم .

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

amk

Registered User
لایک‌ها
9
شانس برای قهرمانی که هست .... متها نباید بیشتر از این امتیاز از دست داد .... تیمایی مثل سپاهان و ذوب آهن تیمایی هستن که خیلی براشون پیش میاد چند تا بازی پشت سر هم امتیاز نگیرن .... سالی که پرسپولیس قهرمان شد یادتونه ... همین سپاهان چند تا بازی امتیاز از دست داد ؟ کلا تیمایی هستن که راحت امتیاز از دست بدن ... منتها اگه قراره برای قهرمانی امیدوار باشیم باید حتما حتما چند تا بازی (مثلا4 تا) پشت سر هم بریم .
آخه الان دیگه فقط سپاهان رقیبمون نیست که...
ذوب آهن پرسپولیس و پیکان...
و یه چیزه دیگه : تو این دوره های لیگ حرفه ای به جز یه فصل قهرمان نیم فصل قهرمان آخر فصل شد...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
كاظمي، عنايتي و اكبرپور از حضور در تمرينات استقلال محروم شدند

حسين كاظمي، رضا عنايتي و سياوش اكبرپور از حضور در تمرينات استقلال محروم شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به دنبال تصميم مديرعامل باشگاه استقلال، حسين كاظمي، رضا عنايتي و سياوش اكبرپور به دليل ايجاد حاشيه‌هايي در تيم، تا اطلاع ثانوي از حضور در تمرينات استقلال منع شدند.

با تشكيل كميته انضباطي باشگاه استقلال در رابطه با اين سه بازيكن تصميم‌گيري خواهد شد.
1983.jpg

-----------
ناظرداوري بازي سپاهان و استقلال:
پنالتي صحيح بود

ناظر داوري ديدار تيم هاي فولاد مبارکه سپاهان و استقلال تهران گفت: پنالتي گرفته شده براي تيم سپاهان درست بود و داور در اين صحنه مرتکب هيچ اشتباهي نشده است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منوچهر نظري با اعلام اين مطلب گفت: در آن صحنه بازيکن استقلال با بي احتياطي مهاجم سپاهان را هل داد و خطاي پنالتي گرفته شده از سوي مسعود مرادي درست و صحيح بود.

-----------
پ.ن1:این واعظ مگه دو شغله نبود؟

پ.ن2:حق استقلال رو دارن می خورن اینجوری هم می گن!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا