Whiteheart
Registered User
- نوشتهها
- 603
- لایکها
- 17
امضای اینتر تسویه شد :دی
الان فعلا با همیم (لیورپول) بزار اول حال جوجه ای به نام پارسا رو بگیرم بعدا میرسم خدمتتون![]()
این پارسا از همین الان گم گور شده :دی طفلکی خودشم میدونه قراره چه ابرو ریزی بشه
پارسا جان زیاد نگران نباش سفارش کردم بروبچ هوای ونگر رو داشته باشن یه وقت سکته نکنه وسط بازی
منم لیورپول چون قرمز تره !
بازی ارسنال شنبه ست؟
ارسنال (بزرگترین تیم باشگاهی جهان هستی - تکبیر- )
j_2006_n - De Monarch - amir ahmadi - zenvplus - sJaguar -dj.juniors - harry_4553 - f@rzad-jerii
لیورپول(تیمی خز و خیل :دی)
Bermoda:. - Domain Sara - H-C- Mohsen_mzh - Mt.Music - Sorn!x - Shayan_BHX - Ronan - manuela89 - Base - Rainy Sky - سراب-هستی-navid_k
![]()
چه طوری ببعی؟![]()
لامذهب تا همین یک ساعت پیش بیرون بودم :دی
شایان حیا کن شرط بندی رو رها کن
![]()
پ ن : دوستان این بشر مال خودم هست . کسی کاری بهش نداشته باشه که خفن میخوام آبروش رو ببرم سر بازی لیورپول - آرسنال
:
من چندی هست که انمضای دوم رو گذاشتم![]()
فرزاد جون سلام :
خصته نباشی داداش ... 2 تا امضای مهلک رو داشتی و ضربه سختی خوردی داداش گلم ... ایشالا این امضا تموم شد
برو باسه امضا سوم :lol: جدی میگم خودتو اماده کن
سلام و درود بی پایان بر برادر رونان عزیز ...
چطوری ؟ مثه اینکه خیلی داره خوش میگذره ها .. ؟! :دی
ولی به قول بروبچ این سومی دیگه عمرا![]()
![]()
سلام
من امضای اینتر رو گذلشته بودم
ولی مثل اینکه ویرایشش کردن و خلاف قوانین
مگه مشکلش چیه ؟
من امضا می خوام![]()
gate berar
تازشم من آرسنال دوست دارم ولی خب لیورپول قرمز تره![]()
بار سوم ! من هم لیورپول !![]()
![]()
برو اقا ! برو سوت بزن
پارسا کلا قبل بازی زیاد پست بده شاید در اینده یه مستندی ساختن به اسم هواداران بازنده تو هم توش بودی :lol:
لك لكاي بدبخت تك گير اوردين:hmm:
خداييش بعضيا چه سنگ پايي دارن!از در و ديوار مي بازن ميان اينجا كل كل مي كنن. خداييش يه ذره شرم و حيا هم داشته باشين بد نيستاا.حتما يه بار ديگه مريدا بايد از مدرسه كه مياد كيفشو بذاره خونه و بياد تو زمين يه گل خوشگل ديگه بزنه تا بلكن بعضيا كاسه كوزشون رو جمع كنن برن ته كوچه تيله بازي.:lol:
لك لك حيا كن ليگ جزيره رو رها كن
سلام
من امضای اینتر رو گذلشته بودم
ولی مثل اینکه ویرایشش کردن و خلاف قوانین
مگه مشکلش چیه ؟
من امضا می خوام![]()
خوب دیگه فرزاد لابیش قویه ولی ما نه :دینه عزیزم مشگلی نداره ... فرزان گل که میبینی امضا به زیبایی دستشویی اون بالا گذاشته هیچ مشگلی هم
پیش نیومده![]()
ا
این سری که رد شد ولی برای سری های بعد من از همه خواهش می کنم امضا رو دقیقا مطابق قوانین تعیین کنن که مشکلی پیش نیاد . این امضای آخر از نظر اندازه خلاف قوانین بود![]()
من این نفرات رو دعوت کردم ، هر کس جا مونده بگهلیورپول(تیمی خز و خیل :دی)
Bermoda:. - Domain Sara - H-C- Mohsen_mzh- Amenocy - Mt.Music - reza_badkonaki - Sorn!x - Shayan_BHX - Ronan - manuela89 - Base - Rainy Sky - سراب-هستی-navid_k
من برای بازی رئال والنسیا روی برد رئال میبندم