• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

faxtis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
لطفا راهنمایی کنین .

من یه برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازیشو تموم کرده و خارج از کشور دانشجو هست . پدرم هم +60 سال هست .

اگر پدرم بیماری خاصی داشته باشه به من معافیت کفالت میدن ؟

لطفا دقیق بگین مراحلشو و ریزکاریهاشو

متاسفانه به هیچ وجه نمیشه.شرطش نک پسربودنه حتی اگر برادرت ایران هم نباشه.روی موارد دیگه مثل پزشکی بررسی کن

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام .
لطفا راهنمایی کنین .

من یه برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازیشو تموم کرده و خارج از کشور دانشجو هست . پدرم هم +60 سال هست .

اگر پدرم بیماری خاصی داشته باشه به من معافیت کفالت میدن ؟

لطفا دقیق بگین مراحلشو و ریزکاریهاشو
قانون میگه شما برادر داری، کاری نداره کجاست یا چیه، میگه شما برادر داری، بیاد بمونه پیش پدرت شما برو/بیا سربازی.

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
قانون میگه شما برادر داری، کاری نداره کجاست یا چیه، میگه شما برادر داری، بیاد بمونه پیش پدرت شما برو/بیا سربازی.

تا جایی که من یادمه ... اگه پدر به مراقبت ویژه نیاز داشته باشه امکان پذیره ! دوستان دیگه میتونن راهنمایی کنن ؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
تا جایی که من یادمه ... اگه پدر به مراقبت ویژه نیاز داشته باشه امکان پذیره ! دوستان دیگه میتونن راهنمایی کنن ؟

نه.متاسفانه.اگه پسر دیگر خانواده زیر 18 سال بود یا خدای نکرده دچار مشکل حاد جسمی یا روانی بود امکان پذیر بود.بعد هم سن پدر بالای 59 سال باشه معادل اینه که زیر59 ونیازمند مراقبت باشه با هم هیچ فرقی نمیکنن.بالای 59 اصلا برای کفالت لازم نیست که نیاز به مراقبت ویژه داشته باشه.همین که بالای 59 کافیه.در مورد شما هم متاسفانه امکان معافیت تو قانون پیش بینی نشده که اگه برادر بالای 18 مقیم خارج باشه (حالا چه سربازی رفته باشه یا معافیت گرفته باشه) به برادر کوچکتر معافیت بدن.شاید با تغییراتی که تو آیین نامه بدن تغییراتی تو انواع معافیت کفالت انجام بشه.چون تو معافیت پزشکی که قراره تغییرات گسترده ای انجام بشه.اما فعلا این مورد(برادر مقیم خارج)پیش بینی نشده.

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
نه.متاسفانه.اگه پسر دیگر خانواده زیر 18 سال بود یا خدای نکرده دچار مشکل حاد جسمی یا روانی بود امکان پذیر بود.بعد هم سن پدر بالای 59 سال باشه معادل اینه که زیر59 ونیازمند مراقبت باشه با هم هیچ فرقی نمیکنن.بالای 59 اصلا برای کفالت لازم نیست که نیاز به مراقبت ویژه داشته باشه.همین که بالای 59 کافیه.در مورد شما هم متاسفانه امکان معافیت تو قانون پیش بینی نشده که اگه برادر بالای 18 مقیم خارج باشه (حالا چه سربازی رفته باشه یا معافیت گرفته باشه) به برادر کوچکتر معافیت بدن.شاید با تغییراتی که تو آیین نامه بدن تغییراتی تو انواع معافیت کفالت انجام بشه.چون تو معافیت پزشکی که قراره تغییرات گسترده ای انجام بشه.اما فعلا این مورد(برادر مقیم خارج)پیش بینی نشده.

ولی باید قانونی باشه ... چون واقعا نمیتونم بهه سربازی برم ! :( باید کسی پیش پدرم بمونه

faxtis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی باید قانونی باشه ... چون واقعا نمیتونم بهه سربازی برم ! :( باید کسی پیش پدرم بمونه

تنها در دوصورت میتونی کفالت بگیری:
1-برادر بالای 18سال از نظر پزشکی صلاحیت نداشته باشه
و یا 2-پدرت مریضیش در حد معلولیت باشه که تحت سازمان بهزیستی قرار بگیره(مثلا دست فلج یا بدن لمس....)

Last edited:

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
جدیدا میگن قانون دو برادر خدمت کرده لغو شده درسته؟
ممکنه لغو بشه یا بیشتر احتمال داره دیر اجرا بشه تا اجرا نشه؟
کفته میشه که کلا اجرا نمیشه؟
ائن قانون شامل من میشه نمی دونم برم دانشگاه تا زمان اجرا برسه یا منتطر نشم

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
تنها در دوصورت میتونی کفالت بگیری:
1-برادر بالای 18سال از نظر پزشکی صلاحیت نداشته باشه
و یا 2-پدرت مریضیش در حد معلولیت باشه که تحت سازمان بهزیستی قرار بگیره(مثلا دست فلج یا بدن لمس....)

پدرم به مریضیه خاصی داره که ااز 1350 تحت درمانه ... و پرونده پزشکی از اون زمون تا حالا داره ... کمکی نمیکنه ؟

faxtis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدرم به مریضیه خاصی داره که ااز 1350 تحت درمانه ... و پرونده پزشکی از اون زمون تا حالا داره ... کمکی نمیکنه ؟
نه متاسفانه.....
در صورتی که بهزیستی بیماری پدرت رو معلولیت تشخیص بده با وجود برادر معاف میشی به نام قانون حمایت از حقوق معلولین که یکی از بچه هاشون معاف میشن(بند 12 صفحه 11 دفترچه)
ملاک تشخیص معلولیت هم از کار افتادگی کامل یک عضوهست....نه بیماری نه عمل قلب نه بدکار کردن نه هیچی ....فقط معلولیت

اگر اینطوری هست حتما اقدامبه تشکیل پرونده در بهزیستی کن

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
این سوال من هم هست اگه میشه جواب بدین. مرسی

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
نه متاسفانه.....
در صورتی که بهزیستی بیماری پدرت رو معلولیت تشخیص بده با وجود برادر معاف میشی به نام قانون حمایت از حقوق معلولین که یکی از بچه هاشون معاف میشن(بند 12 صفحه 11 دفترچه)
ملاک تشخیص معلولیت هم از کار افتادگی کامل یک عضوهست....نه بیماری نه عمل قلب نه بدکار کردن نه هیچی ....فقط معلولیت

اگر اینطوری هست حتما اقدامبه تشکیل پرونده در بهزیستی کن

من از کجا میتونم قوانین و بخش نامه های دقیق درباره این موضوع رو پیدا کنم ؟ پون خیلی گنگ هست !

mska

Registered User
لایک‌ها
22
برابر پیشنهاد نیروهای مسلح و موافقت مقام معظم ***** و فرماندهی کل قوا، تسهیلات جدیدی در ارتباط با خدمت وظیفه عمومی به شرح ذیل برای مشمولان و سربازان در نظر گرفته شده است.

۱ـ بر اساس ضوابطی که از سوی ستاد کل نیروهای مسلح تهیه و ابلاغ می شود ، مدت خدمت محققین فوق لیسانس و بالاتر به ازای تحقیق یا اختراعی که در خصوص مسائل نیروهای مسلح ارائه می نمایند از دو ماه تا یکسال کسر می شود.

۲ ـ یکی از فرزندان خانواده هایی که سه فرزند آنها خدمت دوره ضرورت راانجام داده ازانجام خدمت دوره ضرورت معاف می شود.

۳ ـ مشمولانیکه دارای فرزند معلول هستند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف میشوند.

۴ ـ یکی از فرزندان خانواده هایی که یک فرزند آنها در حین خدمت وظیفه عمومی فوت کرده باشد از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می شود.

۵ ـ افزایش کسر خدمت بسیجیان فعال از ۶ ماه به حداکثر ۹ ماه برابر مقررات احتساب قسمتی از خدمت بسیجیان جزء خدمت دوره ضرورت.

ـ این تسهیلات شامل بسیجیانی می شود که از سن ۱۶ سال تمام عضو بسیج نیروی مقاومت **** پاسداران شده و بطور منظم با آن نیرو همکاری کرده باشند در این صورت به ازای هر سال خدمت در بسیج متناسب با میزان فعالیت ، معادل ۴۵ روز تا ۳ ماه و در مجموع حداکثر تا ۹ ماه جزو خدمت وظیفه عمومی آنان محسوب میشود.

۶ ـ مدت خدمت مشمولین لیسانس ۱ ماه ، فوق لیسانس ۲ ماه ، دکتری ۳ ماه و فوق دکتری ۴ ماه کسر می شود.

۷ ـ کسر مدت خدمت یکی از فرزندان جانبازان به نسبت میزان درصد جانبازی آنان.

ـ با توجه به اینکه یکی از فرزندان جانبازان ۲۵ درصد ، از خدمت دوره ضرورت معاف هستند ، بر اساس مصوبات جدید ، خدمت یکی از فرزندان جانبازان کمتر از ۲۵ درصد نیز به تناسب میزان در صد جانبازی آنان کسر خواهد شد، اما این افراد موظف به گذراندن ۲ ماه دوره آموزشی خواهند بود.

۸ ـ کسر مدت خدمت یکی از فرزندان رزمندگان به نسبت مدت حضور آنان در جبهه .

ـ با توجه به اینکه یکی از فرزندان رزمندگان دارای ۳۰ ماه سابقه جبهه ، از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند، بر اساس مصوبات جدید ، خدمت یکی از فرزندان رزمندگانی که کمتر از ۳۰ ماه سابقه جبهه دارند نیز به تناسب مدت حضور در جبهه کسر می شود .البته این افراد موظف به گذراندن ۲ ماه دوره آموزشی می باشند.

این مصوبات پس از تدوین دستورالعمل اجرایی آن ، از تاریخ ۰۱/۰۳/۱۳۸۸ اجرایی شده و مهلت اعتبار آن تا ۳۰/۱۲/۱۳۸۹ خواهد بود.ضمناً کلیه کسانی که به خدمت اعزام شده و یا آماده اعزام به خدمت هستند در شمول این مصوبات قرار دارند.

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
من مراحل معافیت کفالتم تموم شد و معاف شدم
حالا منتظرم که کارت بیاد در خونمون
کسی میدونه که حدودا چقدر طول میکشه که کارت بیاد ؟

silent_cry

Registered User
لایک‌ها
47
یه سوال از دوستان : لیسانس متاهل خدمتش چند ماه شده الان ، نزدیکه که اعزام بشم

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

سلام.مبارکه.کلا کمتر ازیک ماه طول میکشه..ولی الان تو تهران حدودا دو هفته طول میکشه.اگه بیشتر از یک ماه طول کشید باید مراجعه کنی یا تماس بگیری.

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0

سلام . مبارکه ... من یه سری سوال دارم درباره کفالت ... اگه خوب واردی به من بگو که بپرسم !

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
بخدا ثواب داره جواب مارو بدین الان سه روزه منتظریم

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
بخدا ثواب داره جواب مارو بدین الان سه روزه منتظریم

عزیز من شما با مرکز مشاوره **** وظیفه 73941739 و 73941735 تماس گرفتی؟هرچی باشه اونا بهتر میدونن.برای اینکه خودت رو راحت کنی یه تماس بگیر.یا وقت داری میتونی یه روز بری اونجا هر چی سوال داری بپرسی.اینجوری دقیقا مطمئن میشی.

SORENNA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بچه ها یکی از بچه ها آموزشیش تمون شده و لشگر 27 محمد رسول لله افتاده کسی میدونه کجا میشه؟؟؟؟؟!!! ممکنه کجاها و چه جاهایی بیفته چون خودش در سطح تهران پراکندس

aloha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من ميخوام بدونم مي تونم معافيت كفالت بگيرم يا نه

پدرم و مادرم هر دو بالاي شصت سال سن دارند

دو برادر بزرگتر از خودم و يك برادر كوچكتر از خودم دارم كه سن همه شان بالاي 18 است

منتها دو برادر بزرگم
اولي معافيت پزشكي گرفته است به خاطر جراحي قلب
و دومي دچار واريكوسل شديد درجه سه مي باشد و در شهر ديگري كارمند نيروي انتظامي است و مجرد
بنده سومي هستم
آخري هم در شهر ديگري دانشجو است

من مي تونم معافيت كفالت بگيرم يا نه ؟ با توجه به اينكه با پدر و مادرم تنها هستم

ممنونم از شما

بالا