• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من 3 تا بردار دارم که از این 3 تا برادر 1 نفر سربازی رفته و دو تای دیگه معافی پزشکی گرفتند

یک از دوستان گفت می توانی معافی سه برداری بگیری

دوستان کمک کنید

آیا میشه ؟؟؟؟ معاف شیم !!!!!!!!!

سلام.نه متاسفانه.تمام برادرها باید کارت پایان خدمت داشته باشند.نه خرید خدمت نه معافیت پزشکی.اگه حتی یکی از برادرها خدمت نرفته باشه نمیشه معافیت گرفت.

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
راستش من الان تو آموزشیم یه روز اومدن تو کلاس و گفتن که برای عقیدتی نیرو میخوان و اسم بچه ها رو نوشتن
یه 40 نفری شدیم و رفتیم سالن سینما و یه امتحان گرفتن و 18 نفر رو انتخاب کردن که منم جزو اونا بودم

حالا می خواستم ببینم کار تو عقیدتی سیاسی چه جوریه ؟ خودشون که میگفتن ساعت کاریش 7 تا 2 :happy:

scorpion_sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
کسی در مورد معافیت عفو ***** اطلاعاتی داره؟ می خوام بدونم چند سال یکبار این عفو ***** تغییر می کنه و آخرين بار چه زمانی بوده؟

taktazweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
کسی در مورد معافیت عفو ***** اطلاعاتی داره؟ می خوام بدونم چند سال یکبار این عفو ***** تغییر می کنه و آخرين بار چه زمانی بوده؟

مبنای مشخصی ندارد که بتوان گفت چند سال یک بار فعلا برای افراد تا سال 55 معافیت داده میشود
خبری نیز در سایت ها است که تا سال 58 تمدید شده ولی فقط شایعه است
ممکن است یک سال دیگر ممکن هم هست 10 سال دیگر . معلوم نیست چه زمانی ابلاغ خواهد شد.

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
من 1 اسفند اعزام هستم و از طرفی دارم برايه کنکور کارشناسی علمی کاربردی
درس ميخونم اما اعلام کردن کنکور رو عقب انداختن و کنکور 14 اسفند برگزار ميشه :(
به نظرتون من چه کار ميتونم بکنم ......؟

hiv+

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 1 اسفند اعزام هستم و از طرفی دارم برايه کنکور کارشناسی علمی کاربردی
درس ميخونم اما اعلام کردن کنکور رو عقب انداختن و کنکور 14 اسفند برگزار ميشه :(
به نظرتون من چه کار ميتونم بکنم ......؟

غصه نخور
به اونایی که کنکور داشته باشن مرخصی میدن

rozeab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دوره آموزشيم در نيروي انتظامي اراك هست والان مرخصي هستم 10 روز ديگه هم ترخيص ميشيم داراي مثتثنيات (كثير الاولاد) هستم و تو فرمي كه تحويل دادم محل تمايلم رو تهران زدم بخاطر كار ميخاستم از دوستاني كه تو نيروي انتظامي تهران خدمت كردن بپرسم كدوم قسمت وقت آزاد بيشتري خواهم داشت برا اينكه به كارم برسم (البته يكي از بچه هاي گروهان ميگفت شهرك آزمايش خوبه نظرتون چيه؟) ضمنن پارتي هم دارم و ميتونم هر جا بيفتم ولي بايد جاش برام مشخص باشه ممنون ميشم زو د بگيد اخه مرخصي داره تموم ميشه

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
معافیت در انتظار 300 هزار سرباز

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: در پی اجرای قانون معافیت 3 برادر خدمت کرده، تا پایان سال حدود 300 هزار سرباز از خدمت مقدس سربازی معاف می شوند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ محمد جواد زاده کمند در نشست خبری با خبرنگاران افزود: 50 هزار تن از سربازانی که در هنگام خدمت مشمول این قانون شدند فراخوان شدند و پس از بررسی نهایی، برای آنان کارت پایان خدمت صادر شده است.

وی افزود: با بررسی پرونده 250 هزار سرباز دیگر تا 3 ماه دیگر، کارت معافیت آنان صادر و تحویل می شود.

بر اساس قانون معافیت 3 برادر خدمت کرده هنگامی که 3 نفر از افراد خانواده ای خدمت مقدس سربازی را گذرانده اند مشمول چهارم به صورت قانونی می تواند از معافیت استفاده کند.

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من امروز رفتم دکتر فوق تخصص غدد داشت

من تیروئید کم کار دارم

برگه معاینه اولیه که بهش دادم امضا و مهر کرد و بعد زیر بزگه نوشت من این بیماری را دارم و درمان می شود

حالا می خواهم ببینم برم عوضش کنم و بدم به یک دکتر عمومی امضا کنه

چه کار کنم

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من امروز رفتم دکتر فوق تخصص غدد داشت

من تیروئید کم کار دارم

برگه معاینه اولیه که بهش دادم امضا و مهر کرد و بعد زیر بزگه نوشت من این بیماری را دارم و درمان می شود

حالا می خواهم ببینم برم عوضش کنم و بدم به یک دکتر عمومی امضا کنه

چه کار کنم

سلام.من متوجه نمیشم میخوای چی کار کنی!اگه این دفترچه رو که بردی صفحه معاینه اولیش تکمیل شده نمیخوای ببری خب یه دفترچه دیگه بگیر ببر پیش پزشک عمومی.اما برای درخواست معافیت پزشکی فرقی نمیکنه.شما وقتی درخواست معافیت پزشکی میکنی در پلیس +10 کاری ندارن پزشک کی بوده وچی نوشته.از **** وظیفه خودشون بیمارستان میفرستن.اونجا آزمایشات وانجام میدی تازه بعدش شورای پزشکی اصلا روی نظر پزشک اولیه نظر نمیده.اول نظرپزشک بیمارستانی که خودشون معرفی کردن بعد نظر خودشونه.

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام دوستان
من تا آخر این ترم (دو سه ماه دیگه) لیسانسم رو میگیرم و دوتا داداشه بزرگم خدمت کردن(کارت پایان خدمت دارند)
میخواستم ببینم که اول قانون 2 برادری که سومی معاف میشد هنوز هست یا اینکه تغییر کرده به سه برادر چهارمی معاف و اگه هست کی اجرایی میشه و آیا من میتونم از این قانون استفاده کنم چون فکر کنم بتونم 6 ماه بعد از فارغ التحصیلیم به خدمت نرم و تا اون زمان اجرایی میشه؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من متوجه نمیشم میخوای چی کار کنی!اگه این دفترچه رو که بردی صفحه معاینه اولیش تکمیل شده نمیخوای ببری خب یه دفترچه دیگه بگیر ببر پیش پزشک عمومی.اما برای درخواست معافیت پزشکی فرقی نمیکنه.شما وقتی درخواست معافیت پزشکی میکنی در پلیس +10 کاری ندارن پزشک کی بوده وچی نوشته.از **** وظیفه خودشون بیمارستان میفرستن.اونجا آزمایشات وانجام میدی تازه بعدش شورای پزشکی اصلا روی نظر پزشک اولیه نظر نمیده.اول نظرپزشک بیمارستانی که خودشون معرفی کردن بعد نظر خودشونه.

معمولا چقدر طول می کشد تا مراجل انجام شود
آیا میشه کار کرد زودتر بشه چون من زیاد نمی توانم ایران بمانم و باید برم خارج از کشور یا سرباز میشم یا معاف ولی باید زودتر تکلیف خودم را بدانم

یکی کسی را می شناسید کار ما را زودتر انجام دهد یک طوری جبران می کنم

vahidscs

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم نمی دونستم کچا بپرسم
میخواستم بدونم قانونی که شخص در ماهی که وارد 18 سال بشه مشمول میشه نه سالی که وارد 18 سال رو ابلاغ کردن یا نه ؟
به نظرتون تا آخر اسفند امسال ابلاغ میشه ؟
حیاتیه ممنون میشم اگه کسی میدونه دریغ نکنه
ممنون
موفق باشید

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین دوست عزیز طبق دستور دفترجه

نوشته

18+ سال تولد = سال احضار

19+ سال تولد = سال اعزام

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام دوستان
من تا آخر این ترم (دو سه ماه دیگه) لیسانسم رو میگیرم و دوتا داداشه بزرگم خدمت کردن(کارت پایان خدمت دارند)
میخواستم ببینم که اول قانون 2 برادری که سومی معاف میشد هنوز هست یا اینکه تغییر کرده به سه برادر چهارمی معاف و اگه هست کی اجرایی میشه و آیا من میتونم از این قانون استفاده کنم چون فکر کنم بتونم 6 ماه بعد از فارغ التحصیلیم به خدمت نرم و تا اون زمان اجرایی میشه؟
دوستان اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
معمولا چقدر طول می کشد تا مراجل انجام شود
آیا میشه کار کرد زودتر بشه چون من زیاد نمی توانم ایران بمانم و باید برم خارج از کشور یا سرباز میشم یا معاف ولی باید زودتر تکلیف خودم را بدانم

یکی کسی را می شناسید کار ما را زودتر انجام دهد یک طوری جبران می کنم

با این فرض که شما تهران هستی من میگم شما دفترچه وتمام مدارک مورد نیاز برای معافیت پزشکی رو ببری پلیس +10 بعد از اینکه اطلاعاتت ثبت شد کمتر از دو هفته بعد نامه معرفی به بیمارستانت میاد(بین 10 روز تا دوهفته این روال طبیعیشه موارد نادر هم هست که نمیاد وخودت باید بری دنبالش اما معمولا اینجوریه)شما تا 1 ماه فرصت داری خودت رو به بیمارستان معرفی کنی .بیمارستان که میری بر اساس اینکه پزشک مورد نظر چه زمانی بیمارستانه بهت وقت میده ومورد شما هم احتمالا با آزمایشات همراهه.بعد یا بیمارستان خودش جواب رو برای **** وظیفه میفرسته یا خودت باید جواب مهر وموم شده رو ببری.در صورتی که خود بیمارستان جواب رو بفرسته بین 10 تا 20روز طول میکشه تا جواب شما بره **** وظیفه ودر کامپیوتر ثبت بشه.بعد شما مدارکت رو کامل میکنی(برگ کپی فرم ثبت اطلاعات پلیس + 10 وبرگ جواب بیمارستان وبرگه معاینه اولیه وپوشه)میدی به متصدی اون وقت شورا تعیین میکنه.شانس بیاری وقت شورات زود باشه.معمولا بین 1 تا 2هفته بعد میفته.اگه شورا تایید کرد وبعدش یه نفر دیگه سرهنگ 2 هست وآخرین مهر و اون میزنه تایید کنه مدارکت وبدی کمتر از 1 ماه طول میکشه کارتت بیاد البته تو این مدت میتونی کارای گذرنامه ات رو با یه برگه تاییدیه از **** وظیفه انجام بدی.همه کارها در حداقل زمان ممکن انجام میشه.فقط قسمت جواب بیمارستانه که اگه بدن به خودت 10 روز جلوتر میفتی اونم بستگی به سیستم بیمارستان داره..شما سرباز بشی که تکلیفت مشخصه حدود 2-3 سال (مدت سربازی + مدت انتظار برای اعزام) جایی نمیتونی بری.به هر حال روند نرمال معافی پزشکی کمتر از 2 ماه طول میکشه.(اگه همه کارها طبق روال پیش بره)از پلیس + 10 تا گرفتن کارت معافیت.راهش هم اینه شما بری بیمارستان ناجا اونجا بعد از آزمایشات و.. مطمئن میشی معافی یا نه بیخود خودت و درگیر نمکنی.یه روز پاشو برو بیمارستان سجاد(بهار شمالی) یا ولیعصر ونک قبل از اینکه دفترچه رو ببری پلیس + 10 اونجا میگن شما معافی یا معافی از رزمی یا اعزامی.اینجوری وقت خودت رو تلف نمیکنی.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

سلام.دقیقا نمیدونم.ولی فکر میکنم همین قانون سه برادر خدمت کرده فقط هست که جایگزین شده.چون رئیس **** وظیفه اینطوری گفته به ازای هر 3 پسر خدمت کرده یک پسر معاف میشه واگه 6 تا خدمت کرده باشن فرزند هفتم معاف میشه وهمینطور به بالا.بالاخره عدم رعایت تنظیم خانواده اینجا به درد میخوره.باز شما پرس وجو کن.من که از حرفهای ایشون اینطور استنباط کردم.ایشالا که قانون قبلی پابرجا باشه وشما هم بتونی معافیت بگیری.در مورد 3 برادر خدمت کرده که اجرائی شده وکسانی که مدارکشون رو دادن کارتهاشون صادر میشه.دوستان اگه دقیقا اطلاع دارن قانون دو برادر خدمت کرده توی آیین نامه جدید که سال بعد قراره کامل اجرا بشه هست لطفا راهنمایی کنن.من تو برنامه تلویزیون 3-4 ماه قبل شنیدم که مجری از ایشون پرسید گفت این مورد بررسی شده ولی هنوز ابلاغ نشده وکسانی که این مورد رو دارن ومشمول هستن منتظر نباشن که این مورد اجرایی بشه چون غیبت میخورن ودیگه اگه این معافیت هم شامل حالشون نمیشه.ولی اگه تصویب بشه از خدمت ترخیص ومعاف میشن.به هر حال گفت کل آیین نامه پس از ابلاغ وآماده سازی ازمهر ماه 89 کامل اجرامیشه.اما شما میتونی هر سوالی داری از مرکز مشاوره **** وظیفه 73941739 و 73941735 تماس بگیری.

Last edited:

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

من اصفهان هستم باید کدام بیمارستان برم

بیمارستان های طرف قرارداد ارتش یا ****

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

من اصفهان هستم باید کدام بیمارستان برم

بیمارستان های طرف قرارداد ارتش یا ****

سلام.بیمارستانهای طرف قرارداد نه.خود بیمارستان مال ارتش یا نیروی انتظامیه.اکثریت بیمارستانها متعلق به دانشگاههای علوم پزشکیه.یه سری بیمارستانها هم متعلق به وزارتخونه ها یا ارگانهای دولتیه.تو اصفهان هم مثل تهران حتما بیمارستان ناجا هست هم بیمارستان ارتش که مال نیروی دریایی یا زمینی یا هواییه.شما با یه پرس وجوی ساده میتونی بفهمی اکثر متقاضیان معافیت پزشکی رو کدوم بیمارستان میفرستن.اما تا جایی که من شنیدم بیمارستان نیروی زمینی ارتش اصفهان بیشتر میفرستن .حالا باز شما یه پرس وجو کن.برو جلوی **** وظیفه اصفهان از بچه ها اطلاعات بگیر.بیمارستانهای ارتش شماره دارن مثلاتو تهران از 501تا 506 علاوه بر بیمارستان نیروی دریایی وهوایی هست.تو اصفهان هم حتما هست.بیمارستانهای شماره دار مال نیروی زمینیه.مثلا بیمارستان 577 نیروی زمینی ارتش اصفهان

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام .
لطفا راهنمایی کنین .

من یه برادر بزرگتر از خودم دارم که سربازیشو تموم کرده و خارج از کشور دانشجو هست . پدرم هم +60 سال هست .

اگر پدرم بیماری خاصی داشته باشه به من معافیت کفالت میدن ؟

لطفا دقیق بگین مراحلشو و ریزکاریهاشو

بالا