• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کوپن تبلیغ در گوگل Google adwords coupon/voucher

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
توجه: کوپن های 50،25 و 75 دلار برای مدت محدودی 50% تخفیف دارند.

بنابراین قیمت ها به این صورت درمیاد:
کوپن 25 دلار: 2500 تومان
کوپن 50 دلار: 7500 تومان
کوپن 75 دلار: 10 هزار تومان
کوپن 100 دلار: 30 هزار تومان
کوپن 125 دلار: 35 هزار تومان
کوپن 145 دلار: 40 هزار تومان
حساب فعال شده‌ی Google Adwordsتضمینی: 35 هزار تومان
(درصورت نیاز به کوپن: 35 هزار تومان + قیمت کوپن= مبلغ کل که باید واریز بشه.)

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
ضمنا تغییراتی توی متن پست اول دادم که اینجا هم می نویسم: (این تغییرات به معنی تغییر در توافقات هست.)

- در حال حاضر امکان تحویل حساب به شما نیست. متن تبلیغ و کلمات کلیدی رو برای ما ارسال می کنید تا در حساب فعال شده برای شما قرار بدیم. (فقط زمانی این امکان به وجود میاد که من مطمئن بشم با تغییر آیپی و استفاده از وی ... ان مشکلی برای حساب ایجاد نمیشه.)
- نام دامنه ای که برای تبلیغ استفاده میشه، اولا نباید .ir باشه و ثانیا قبلا نباید در حساب های گوگل استفاده شده باشه. درغیراینصورت مسئولیت پخش نشدن آگهی به عهده ی شماست.

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
تغییراتی رو در متن پست اول ایجاد کردم که اینجا هم می نویسم: (این تغییرات به معنی تغییر در توافقات هست. لطفا با دقت بخونین.)

- در حال حاضر امکان تحویل حساب به شما نیست. متن تبلیغ و کلمات کلیدی رو برای ما ارسال می کنید تا در حساب فعال شده برای شما قرار بدیم. (فقط زمانی این امکان به وجود میاد که من مطمئن بشم با تغییر آیپی و استفاده از وی ... ان برای حساب مشکلی ایجاد نمیشه.)
- نام دامنه ای که برای تبلیغ استفاده میشه، اولا نباید .ir باشه و ثانیا قبلا نباید در حساب های گوگل استفاده شده باشه. درغیراینصورت مسئولیت پخش نشدن آگهی به عهده ی شماست.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
توجه: کوپن های 50،25 و 75 دلار برای مدت محدودی 50% تخفیف دارند.

بنابراین قیمت ها به این صورت درمیاد:
کوپن 25 دلار: 2500 تومان
کوپن 50 دلار: 7500 تومان
کوپن 75 دلار: 10 هزار تومان
کوپن 100 دلار: 30 هزار تومان
کوپن 125 دلار: 35 هزار تومان
کوپن 145 دلار: 40 هزار تومان
حساب فعال شده‌ی Google Adwordsتضمینی: 35 هزار تومان
(درصورت نیاز به کوپن: 35 هزار تومان + قیمت کوپن= مبلغ کل که باید واریز بشه.)

سلام
مگه اینطوری نیست که هرچی خرید زیاد میشه قیمت کم میشه !
چرا اینجا بر عکس شده ! 25 دلار 2500 تومن 100 دلار شده 30 هزار تومن ! یعنی وقتی دلار 4 برابر شده قیمت 12 برابر شده !!
چرا اینطوری هست ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به هر اکانت 1 کوپن میشه اد کرد. اگر 4 تا 25 دلاری بخرید باید 4 تا اکانت باز کنید و 4 تا هزینه فعال سازی بدید ولی اگر 100 دلاری بخرید به اندازه 3 تا هزینه فعالسازی هزینه کمتر میشه.

سلام
مگه اینطوری نیست که هرچی خرید زیاد میشه قیمت کم میشه !
چرا اینجا بر عکس شده ! 25 دلار 2500 تومن 100 دلار شده 30 هزار تومن ! یعنی وقتی دلار 4 برابر شده قیمت 12 برابر شده !!
چرا اینطوری هست ؟

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
به هر اکانت 1 کوپن میشه اد کرد. اگر 4 تا 25 دلاری بخرید باید 4 تا اکانت باز کنید و 4 تا هزینه فعال سازی بدید ولی اگر 100 دلاری بخرید به اندازه 3 تا هزینه فعالسازی هزینه کمتر میشه.
درسته، البته برای کوپن های 50 و 75 دلار تقریبا مساوی درمیاد.
ضمنا خرید حساب، همراه کوپن اجباری نیست. یعنی اگه کسی بتونه خودش حسابش رو فعال کنه یا از جای دیگه تهیه کنه، می تونه از کوپن های من استفاده کنه.

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
شمنده ها من تا حالا از اين كوپون ها نشنيده بودم چي هستند حالا

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

سلام
فکر نکنم به این موضوع ربط داشته باشه
بیشترین اختلاف توی 75 و 100 هست بعدش اختلاف ها کمتر میشه ! این قیمتها عجیبه!
لطفا صاحب تاپیک توضیح بفرمایند علت این تفاوت قیمتها چیست ؟
چرا 100 دلاری قیمت 3 برای 75 دلاری هست!؟

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
شمنده ها من تا حالا از اين كوپون ها نشنيده بودم چي هستند حالا
دشمنتون شرمنده. برای کسایی که تازه می خوان وارد Google Adwords شن و توی گوگل تبلیغ کنن، گوگل کوپن هایی رو داده که تا 14 روز بعد از ایجاد حساب، مشتری می تونه از این کوپن ها استفاده کنه و مثلا با یک کوپن 100 دلاری، تا 100 دلار تبلیغ رایگان بذاره. مثل اینکه 100 دلار به گوگل داده باشه، ولی نداده!
اگر ایران تحریم نبود هرکسی می تونست حساب خودش رو ایجاد کنه و نیازی به خرید حساب نداشت.

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فکر نکنم به این موضوع ربط داشته باشه
بیشترین اختلاف توی 75 و 100 هست بعدش اختلاف ها کمتر میشه ! این قیمتها عجیبه!
لطفا صاحب تاپیک توضیح بفرمایند علت این تفاوت قیمتها چیست ؟
چرا 100 دلاری قیمت 3 برای 75 دلاری هست!؟

درسته، البته برای کوپن های 50 و 75 دلار تقریبا مساوی درمیاد.
ضمنا خرید حساب، همراه کوپن اجباری نیست. یعنی اگه کسی بتونه خودش حسابش رو فعال کنه یا از جای دیگه تهیه کنه، می تونه از کوپن های من استفاده کنه.

کلمه ی درسته هم برمی گرده به جواب آقای Phoenix:

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
کلمه ی درسته هم برمی گرده به جواب آقای Phoenix:

ببخشید من هنوز قانع نشدم !!
اگر دلیل اون هست پس چرا این اختلاف در 76 - 100 دلار اتفاق می افته ؟! چرا مثلا بین 50-75 این اتفاق نمی افته ؟

البته یک احتمال خودم میدم اون هم اینه که مثلا کوپن 25 و 50 و 75 زیاده برای همین و به خاطر اینکه اینها بیشتر فروش بره اینها رو قیمت پایین زدید و 100 دلاری کم هست یا خواهان زیاده قیمتش رو زیاد زدید!

امیدوارم خیلی شفاف بگید چرا با بالا رفتن دلار قیما به شدت (بخصوص در 75-100) افزایش پیدا میکنه ؟
آیا خود گوگل هم در واگذاری این کوپن ها هزینه بالاتر یا شرایط سخت تری رو طلب میکنه؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
برادر این تبلیغات مارو فعال کن که بتونم یه چند تا کوپن پیش خرید کنم

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید من هنوز قانع نشدم !!
اگر دلیل اون هست پس چرا این اختلاف در 76 - 100 دلار اتفاق می افته ؟! چرا مثلا بین 50-75 این اتفاق نمی افته ؟

البته یک احتمال خودم میدم اون هم اینه که مثلا کوپن 25 و 50 و 75 زیاده برای همین و به خاطر اینکه اینها بیشتر فروش بره اینها رو قیمت پایین زدید و 100 دلاری کم هست یا خواهان زیاده قیمتش رو زیاد زدید!

امیدوارم خیلی شفاف بگید چرا با بالا رفتن دلار قیما به شدت (بخصوص در 75-100) افزایش پیدا میکنه ؟
آیا خود گوگل هم در واگذاری این کوپن ها هزینه بالاتر یا شرایط سخت تری رو طلب میکنه؟
دلیل کلی اختلاف قیمت همونی بود که آقای phoenix گفتن. ولی نتیجه اش همونی میشه که شما گفتی. یعنی وقتی کوپن با اعتبار بالاتر به صرفه تر باشه واضحه که مشتری هم براش بیشتره و کوپنی هم که به صرفه نباشه مشتری هم براش کمتره و رو دست ما باد می کنه! :D
ضمنا کوپن 125 دلار و 100 یورو رو جدیدا به لیست اضافه کردم. قبلا بالاترین اعتبار 100 دلار بود و اختلاف بین 75 و 100 هم به همین دلیله. با اضافه شدن کوپن 100 یورو احتمالا کوپن 100 دلار هم مشتری های خودش رو از دست میده.

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
آقا این شرکت نوین مارکتینگ (حالا خیلی شرکته مهم نیست) با درهم کار میکنه و اعتقاد داره ارزون تر میوفته !
نظر شما چیه ؟ راست میگه ؟ بهتره ؟!
اگر وی ... ان از یه کشور خاص بگیریم ممکن بدون مشکل کار کنه ؟!

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا این شرکت نوین مارکتینگ (حالا خیلی شرکته مهم نیست) با درهم کار میکنه و اعتقاد داره ارزون تر میوفته !
نظر شما چیه ؟ راست میگه ؟ بهتره ؟!
اگر وی ... ان از یه کشور خاص بگیریم ممکن بدون مشکل کار کنه ؟!
خیر با وی ... ان هم به این راحتیا نمیشه. مگه اینکه کارت اعتباری فیزیکی داشته باشین.
تا جایی که بنده اطلاع دارم به نوع ارز بستگی نداره. شاید در حد 2-3 دلار برای افتتاح حساب ارزون تر دربیاد، چون برای کشورهای مختلف فرق می کنه.

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض شرمندگی باید بگم فعلا امکان فروش حساب فعال شده وجود نداره. :blush:
فقط کوپن با همون قیمت های قبلی به فروش میرسه.
اگر کسی معتل شده و از من ناراحته با من تماس بگیره تا کوپن رایگان بدم! :)

ahmad_good

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید
شرایط و شماره تماس برای خرید کوپن رو اعلام کنید
با تشکر

بالا