تواموزشی مسئول انبارشدن یا تو بهداری باشیم سخته؟کسی نبوده؟خوبه مسئولش شیم؟کاراشون چیه؟اصلا خوبه یا نه؟ممنون
حالا ما 1 دی میریم میدون **** بالاخره با خودمون ساک ببریم یا نه!!!؟؟؟؟؟؟
لطفآ پیش کسوتها جواب بدن 1.1دی ساک وسایل ببریم میدون ****؟2.کچل کنیم با 4؟3.شما که داخل پادگانید آمار دارین که این چند روز رو خفتمون می کنند یا برای عاشورا تاسوعا مرخصیم؟
اشخور های فاتب تهران به صف شین ببینیم چند نفریم.بچه های فاتب ایدی های یاهوتون رو بزارین تا باهم در تماس باشیم.میخوایم فاتب رو بترکونیم!!!
بابا یکی روحیه بده کمتر از 48 ساعت مونده...
بابا منم فاتب هستم.امروز رفتم اونجا.به هر کی گفتم گقت برو حالشو ببر جای توپیه.آیدی هم که دادم کسی آف نذاشت.این آیدیم farzadd_masudاشخور های فاتب تهران به صف شین ببینیم چند نفریم.بچه های فاتب ایدی های یاهوتون رو بزارین تا باهم در تماس باشیم.میخوایم فاتب رو بترکونیم!!!
بابا یکی روحیه بده کمتر از 48 ساعت مونده...
لطفآ پیش کسوتها جواب بدن 1.1دی ساک وسایل ببریم میدون ****؟2.کچل کنیم با 4؟3.شما که داخل پادگانید آمار دارین که این چند روز رو خفتمون می کنند یا برای عاشورا تاسوعا مرخصیم؟
لول!
برگشتیم خونه!
به ما کدی 123 ای ها گفتن برین 7ام بیاین ترمینال! تنها گروهی بودیم که بعد از عاشورا تاسوعا اعزام میشن.
خوب شد برگشتیم، اونقد ساک ام سنگین شده بود که تکونش نمیتونستم بدم.
ولی چقد خندیدیم تو همین 1 ساعت، ته خنده بازار بود!
آقا چشمتون روز بعد نبینه هرچی لیسانس و دکتر بود فرستادن شهرستان.الکی سه ساعت رو زمین نشستیم آخرش کدمون رو تغییر دادن:blink:277 بودیم شدیم6آخی یکی نیست بگه این چه مدل تقسیم کردنه بابا:grrr::grrr:از اونور هرچی فوق دیپلم بود فرستادن تهران!!!!!!به ما هم گفتن فردا ساعت 7 صبح ترمینال باشیم.عجب قصه ای شد.