Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تو هم حق نداری بیایی تو تایپیک چون پرسپولیسی هستی :دی
مگه حالا بزگ شدی :دی هنوز هم بچه ای :بهمن
من غلط کردم
آقا یه کاری باید میکردم که حواسم نبود ، چون پست اول رو رزرو میکردم
تو هم حق نداری بیایی تو تایپیک چون پرسپولیسی هستی :دی
مگه حالا بزگ شدی :دی هنوز هم بچه ای :بهمن
اما مهمترین نکته ای که میشه بهش اشاره کرد اینه که ، خدا کنه اگرم باختیم ، باختمون کشکی نباشه ، بار ها و بار ها دیدم مثلا دروازه بان راحت میتونسته توپ رو جمع کنه که از زیر دستش رد میشه و میره تو گل = )) .
من بازی رو نمیتونم ببینم![]()
خب من این تیم له رو میشناسم که این حرف رو میزنم :|
بازم یه باخت له دیگه..
من بازی رو نمیتونم ببینم
ولی مثل اینکه بچه های تایپیک اس اس میگن کیانوش رحمتی یه شوت کشکی زده رفته تو گل
برق که عالی کار کردهبرق هم مثل اینکه صدر دسته یک هست. انشالله فصل بعد برق هم برگرده لیگ برتر
minor mission : Congratulations to hamid for starting thread
main mission :SPAMING
.
.
یادمون نرفته که هر بازی که میرفت تو ورزشگاه ببینه بازی به ضرر تیم کشورمون میشد فکر کنم اینبار هم بد قدم باشه
.
.
به دلیل سفر رئیس جمهوری به استان فارس دیدار تیمهای فوتبال مقاومت سپاسی و فولاد خوزستان روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.
![]()
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سازمان لیگ اعلام كرد: به دلیل سفر محمود احمدی نژاد به استان فارس دیدار مقاومت سپاسی و فولاد خوزستان كه قرار بود چهارشنبه در ورزشگاه حافظیه برگزار شود به ساعت ۱۴ روز پنجشنبه موكول شد.
.
.
یادمون نرفته که هر بازی که میرفت تو ورزشگاه ببینه بازی به ضرر تیم کشورمون میشد فکر کنم اینبار هم بد قدم باشه
.
اینو که قبول دارمكسي كه نميره استقبال بغير از معدودي كه اونا هم رو چمن ميشينن به پيست و سكو هم نميرسه فقط دردشون خرابتر كردن چمن خراب حافظيه هست. نكنين تو رو خدا
اینو که قبول دارم
زودتر ورزشگاه میانرود راه بیفته که رقبا اینقدر مشکلات حافظیه رو تو سرمون نزنن
.
.
کسی نبود برا ورزشگاه ؟
حرکتیماااااااااااا :دی
OMG سپاسی یک گل خورد :| تماشاگر هم خوب رفته اگر ببازن دیگه....
بازی رو از شبکه استانی دیدم
بعد از زدن گل بازیکنای فولاد ضد فوتبال بازی کردن
تو این بازی در حق مقاومت نامردی شد
بازی رو از شبکه استانی دیدم
بعد از زدن گل بازیکنای فولاد ضد فوتبال بازی کردن
تو این بازی در حق مقاومت نامردی شد
میگم قضیه همون قدم پای ا.ن سببش بود نه ؟ :دی
من پایه پیدا نشد برم حافظیه نه تو پی تی نه بیرون :دیرفتی ورزشگاه؟
الان نگاه کردم اصلا نتیجه بازی رو نمیگه ، اما از اونجایی که هر دو شل و ول بودن فکر کنم بازی 0-.0 هست ، اگر ببره ، با یک بازی کمتر تا رده ی 3وم میاد بالا![]()
آره دیگه ! من میدونستم این قدمش نحصه و مقاومت میبازه نرفتم ورزشگاه یعنی اگه این نیومده بود شیراز حتما با کلی تماشاگر که اومده بودن میبردیممیگم قضیه همون قدم پای ا.ن سببش بود نه ؟ :دی
چرا عوض شد؟اولین بازی بود که من دیدم داور تعویض میشه و داور چهارم داوری می کنه از این حیص جالب بود
داور چهارم هم بد کار نکردهاااا