- نوشتهها
- 2,662
- لایکها
- 1,244
فرزان
کجا افتادی سرکار کف برگ؟
همین حصارک کرج... نیم ساعت راهه ... بد نیست جام .. ولی پادگانش مضخرفه .. تیپه...
فرزان
کجا افتادی سرکار کف برگ؟
چرته ... تو مگه لباس نظامی داری عکس بندازی ؟ همون جا تو پادگان باید بندازی ...
لوازمی که بهت میدنپس استحقاقی چیه؟
بهتون یا کوله میدن یا ساکسلام.
آقا ما افتادیم گردان کربلای مرزن آباد. ظاهرا بدترین جای ممکن این پادگان زیبا !!!:blush:
کمد نداره.
حالا سوالم اینه که با این وضعیت چه جوره همه وسایل رو توی یه ساک بچپونیم؟ حالا به فرض هم جا دادیم، برای هر چیز کوچیکی این ساک رو باید بریزیم بیرون؟
میشه زیر تخت یا یه جایی بعضی از وسایل رو جا داد؟:blink:
همه کسانی که با این وضعیت مواجه بودند جواب بدند لطفا.
کسی از دوستان اگه اطلاع داره که بهترین گردان پادگان هاشمی نژاد نیشابور کدومه لطفا بگه.ممنونم
تشکر واسه پاسختون، ایشالله رفتیم و برگشتیم، جواب بچه ها رو دیگه ما میدیم.
به نظر شما، اقلامی که ذکر کردم رو ببرم؟ از این جهت میپرسم چون دوستان قبلا فرمودن که مثلا دمپایی میدن ولی شما هم ببرین، برای من سوال شد که مثلا فرق دمپایی ما با اونجا مگه چقدره؟ یا مثلا حوله ای که اونجا میدن.
سوال دیگه اینکه برای اینکه لوازم بچه ها قاطی نشه چه کار میکنن؟ مثله حوله همه مگه شکل هم نیست؟ یا پوتین.
در آخر برای اینکه من و دوستم باهم تو یه گردان بیفتیم، به نظرتون همینکه تو یه اتوبوس باشیم کافیه؟
لوازمی که بهت میدن
و همین جور مرخصی
کل مرخصی 50 روز هست که به ازای هر یک ماه 2.5 روز مرخصی تو آموزشی می پره یعنی 5 روز و 45 روز در کل خدمت
خوب همین چیزهای ضروری همه رو بریزم توی همون ساک نظامی؟ دهنم صاف میشه بخوام یه چیزی ازش بردارم.بهتون یا کوله میدن یا ساک
فقط چیز های به درد بخور باید ببری با خودت
خوب همین چیزهای ضروری همه رو بریزم توی همون ساک نظامی؟ دهنم صاف میشه بخوام یه چیزی ازش بردارم.اصولا زیر تخت چیزی میشه گذاشت؟
نظرت چیه یه وانت ببره با خودشبا عرض سلام خدمت چس ماه عزیز!
:lol:باید عرض کنم تو باید 2تا کوله کوچیک یا دوتا ساک با خودت ببری که یکیش وسایل واجب که هر روز لازمته رو بریزی توش و اون یکی رو هم وسایلی که هر روز ممکمنه لازمت نباشه.اونی که لازمته رو بذار دم اون گونی که بهت میدن!متاسفانه زیر تخت ها هر روز بازدید میشه و اگه چیزی باشه...
در کل مرزن آباد جای خوبیه.توپه![]()
سلام
من افتادم گردان ذوالفقار پادگان اراك . چطور گردانيه ؟![]()
به ما 5شنبه لباس دادن گفتن 4شنبه هفته بعد بریم. حالا 4شنبه باید با لباس نظامی برم یا لباس شخصی؟