• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
باز خدا پدرش رو بیامرزه مامور پست ما رو!
هر روز هشت صبح میاد. مثل ساعت کار میکنه.
باز خوش به حال تو
ما مور منو تو یکی هست ولی مثل اینکه خونش نزدیک شماست که میاد واسه من بسته هام از 4 شنبه رو اماده به ارسال مونده حالا ببین این سفارشی ها کی قرار برسه
اگه شمارشو داری واسم بفرست یکم باهاش فیزیکی صحبت کنم
من تاحالا 10 بار شکایت کردم از پست شیراز بگیر تا نامه نگاری از طرف شرکت پارس پیک ولی این یارو اصلا اینه خیالش نیست باز واسه من هروقط که دوست داشت میاد هروقت دوست نداشت نمیاد
یک سری هم که دم در بهش میگم چرا نیومدی
میگه راه شما دوره اگه می خوای به موقعه برسه بیار بده فلان ادرسه وسط شهر یک فروشگاه اینترنتی دیگه هست تا از اونجا برات ببرم که خودش مجبورم کرد ازش شکایت کنم
ولی بازم فایده ای نداشت

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
باز خوش به حال تو
ما مور منو تو یکی هست ولی مثل اینکه خونش نزدیک شماست که میاد واسه من بسته هام از 4 شنبه رو اماده به ارسال مونده حالا ببین این سفارشی ها کی قرار برسه
من تاحالا 10 بار شکایت کردم از پست شیراز بگیر تا نامه نگاری از طرف شرکت پارس پیک ولی این یارو اصلا اینه خیالش نیست باز واسه من هروقط که دوست داشت میاد هروقت دوست نداشت نمیاد
میگه راه شما دوره اگه می خوای به موقعه برسه بیار بده فلان ادرسه وسط شهر یک فروشگاه اینترنتی دیگه هست تا از اونجا برات ببرم که خودش مجبورم کرد ازش شکایت کنم
ولی بازم فایده ای نداشت

نه,شمارشو ندارم. یکبار هم ازش شماره خواستم گفت موبایل ندارم. من هم چیزی نگفتم.
به نظرم زیاد سر به سرش نذار. چون اول و آخر کارت پیشش گیره.
حالا میخوای بسته هاتو بیار در خونه ما :happy:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
باز خوش به حال تو
ولی بازم فایده ای نداشت
وای من به وضعیت خودم خیلی امیدوار شدم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
باز خوش به حال تو
ولی بازم فایده ای نداشت
من وقتی بسته رو به مامور میدم ازمم تشکر میکنه :lol:
صبحا ساعت 10 میاد و چشاشم پف کرده ، انگار تازه از خواب پاشده .

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نه,شمارشو ندارم. یکبار هم ازش شماره خواستم گفت موبایل ندارم. من هم چیزی نگفتم.
به نظرم زیاد سر به سرش نذار. چون اول و آخر کارت پیشش گیره.
حالا میخوای بسته هاتو بیار در خونه ما :happy:
نه بابا دارن
بدن شماره به مردم سرویسشون میکنند.عیننا همین حرف پستی ما بود..تلفن ندارم...گفتم میشه؟!!

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام بچه ها
ما باید به این فکر باشیم که یه جوری از این پست بابت کم کاری هاش شکایت کنیم
همین امروز یکی زنگ زد گفت که بسته سفارشی منو برگشت زدند در صورتی که اصلا دم منزل ما نیومدن
طرف پیگیر شده بود ( توی پست پارتی داشته ) معلوم شده پستچی حال نداشته بره طبقه 4 برگشتش زده !
خیلی از سفارشات من که برگشت می خوره معلومه که بیخود برگشت می خوره
طرف زنگ میزنه میگه اصلا دم خونه نیومدن یا برگه لای در نگذاشتن که مثلا خودت بیا تحویل بگیر
ضمنا پست ملزمه که اگه طرف خونش نبود یه بار دیگه مراجعه کنه
به نظر من اگه پیگیر باشیم ( همگی با هم ) به نتیجه میرسیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام بچه ها
ما باید به این فکر باشیم که یه جوری از این پست بابت کم کاری هاش شکایت کنیم
همین امروز یکی زنگ زد گفت که بسته سفارشی منو برگشت زدند در صورتی که اصلا دم منزل ما نیومدن
طرف پیگیر شده بود ( توی پست پارتی داشته ) معلوم شده پستچی حال نداشته بره طبقه 4 برگشتش زده !
خیلی از سفارشات من که برگشت می خوره معلومه که بیخود برگشت می خوره
طرف زنگ میزنه میگه اصلا دم خونه نیومدن یا برگه لای در نگذاشتن که مثلا خودت بیا تحویل بگیر
ضمنا پست ملزمه که اگه طرف خونش نبود یه بار دیگه مراجعه کنه
به نظر من اگه پیگیر باشیم ( همگی با هم ) به نتیجه میرسیم
شما شدید دلت خوشه ها
به کی به کجا

شرکت های واسطه که غلام حلقه به گوش پست هستند..از چی پست بگه هست.
می خوای شکایت کنی؟؟؟؟؟؟

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من چی بگم از پست ؟
دیروز رفتم یه کارتن دی وی دی پست کنم می گه 4 تومن بسته بندی ازت میگیریم پست هم از شعبه های پست مرکزی بوده
من هم می گم اینکه نیاز به بسته بندی نداره یه کارتن پلمپ که فقط آدرس می خواد و ... اونم می گه همینی که هست می خوای بخوا نمی خوای هم نخوا ....
من هم گفتم لعنت به شما و اون کسی که یه مشت پول مفت بهتون میده و هیچ کاری انجام نمیدید اونم گفت می تونی بری شکایت کنی من هم گفتم همتونن از اون بالا گرفته تا پایین سر تا پا یه کرباسید و دستتون تو یه کاسه است
دیگه عصبانی شد گفت حق نداری توهین کنی برو تا برات دردسر درست نکردم :D

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
امروز یه مشتری زنگ زد گفت پست بهش زنگ زده گفته شما راهتون دوره بسته تون رو نمیاریم! اگر میخواهید خودتون بیایید بگیرید اگر هم نه که برگشت میزنیم!
تف به ذاتشون!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
امروز یه مشتری زنگ زد گفت پست بهش زنگ زده گفته شما راهتون دوره بسته تون رو نمیاریم! اگر میخواهید خودتون بیایید بگیرید اگر هم نه که برگشت میزنیم!
تف به ذاتشون!

اینا که خوبشه باز میگند بیا بگیر
بعضی همون نرسیده به پستچی برگشت میزنند

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
اول که واسه شماره طی شکایتی که کردم اینجور شد و گفت که شمارشو بگیر ولی خوب چون من بسته هارو جای دیگه تحوبل می دم
کمتر میبینمش و اصلا هم نمیخوام باهاش سرو کله بزنم و شمارشم نمیده ولی خوب ازبس شکایت کردم اخرین بار گفت که شمارش رو هم بگیر بهتر هست
پست مذخرف ترین بی درو پیکرترین و بینظم ترین ارگان کشور هست
تاحالا عین شما 10 مورد هم داشتم که بدونه اینکه برن یا نامه بدن برگشت زدن
من به تمام برگشتی هام برای اینکه علت رو بدونم زنگ می زنم و بیشترشون میگن که نه کسی اومده نه نامه دادن
هر بار هم که به این شرکت میگم میگه پیگیری میکنیم که دستشون به جایی بند نیست
یکی بیاد یک شرکت پست خوصوصی بزنیم + یک شرکت برای ارسال : دی

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
من به تمام برگشتی هام برای اینکه علت رو بدونم زنگ می زنم و بیشترشون میگن که نه کسی اومده نه نامه دادن
البته نصف به نصف اینطوریه
نصفها هم خالی می بندند میگه ما بودیم ولی نیومد یا میبینی طرف به خونه نسپرده بسته اومده گفتند نمیخوایم
کلا پستچی جماعت این نوع بسته ها رو خیلی بی اهمیت میدونه و اینکه نمیدونه اگه برگشت بزنه از فروشنده بدبخت کم میشه

بعضی از پستچی ها هم خیلی مردند بسته رو باز میکنند جلد و کاور رو میبرن واسه خودشون دیسکها هم رایت میکنند واسه مشتری هم نمیبرن و برگشت میزنند

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
اگه پست خصوصی بشه (نه **** بخره ) میشه امید وار بود
اگه رو تعداد بسته های که میرسونن دست ملت پول بدن یدونشم برگشت نمیخوره جای ما میرن با سفارش دهنده بحث می کنن که چرا تحویل نمیگیره
در مورد اون نصف به نصف که پرشن استور گفت
به من این نکته رو هم لحاظ کردم و فقط مشنریان با سن بالا رو قبول دارم ( من سن بیشترشون رو می دونم خواستید براتون توضیح می دم ولی گذاشتم به عنوان یک طرح تو ماهنامه پی تی بزارم هم بخونن )

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اوه اوه !گفتی **** .. فکر کن .. اگه **** بخره !!!
خوش به حال من باز . .من کلی پست اینجارو سین جین میکنم حالمو بگیرن . . دمشون گرم خیلی هوامو داره رئیسش..
از بدشانسی ما خبر رسید از سال دیگه نیستش . . .:(

راستی.. بچه ها .. برای تبلیغ گوگل .. با کدوم شرکت کار میکنین؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بچه ها من با پست صحبت کردم گفتند اگه بسته ی برگشتی + شکایت بفرستی به بازرسی پست پیگیر میشن

به هر حال قصد دارم بازم مشورت کنم نمی خوام دست رو دست بذارم که یه پستچی به ریش من بخنده

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این چند روز اخیر کلی مشتری زنگ زدن شاکی بودن

یکی میگه پستچی اومده آروم در زده. زنگ هم نزده. بعد یه برگه انداخته نوشته برای دومین بار مراجعه کردیم نبودید و برگشت زده!

یکی میگه سی دی شکسته بوده و از پاکت زده بیرون تحویل ما دادن

یکی میگه پستچی اصلا اینجا مراجعه نکرده ورداشته زده برگشتی

همه اینا در سه روز اخیر

چه کنیم به نظرتون؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
این چند روز اخیر کلی مشتری زنگ زدن شاکی بودن

یکی میگه پستچی اومده آروم در زده. زنگ هم نزده. بعد یه برگه انداخته نوشته برای دومین بار مراجعه کردیم نبودید و برگشت زده!

یکی میگه سی دی شکسته بوده و از پاکت زده بیرون تحویل ما دادن

یکی میگه پستچی اصلا اینجا مراجعه نکرده ورداشته زده برگشتی

همه اینا در سه روز اخیر

چه کنیم به نظرتون؟

منم هفته پیش یک عالمه برگشتی داشتم
همه هم نوشته بود که خونه نبودند و مثلا دو بار مراجعه شده اطلاعیه صادر شده :blink:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
کاری که از دستومن بر نمیاد ولی حدعقل حمله کنید به شرکت ها با شماره مرسوله های که برگشت خورده رو براشون بزنید
تعداد که زیاد بشه یک فکری می کنن باز یک نامه نگاری یک دستور عملی می دونم زیاد خوش بین هستم ولی از اینکه هیچ کاری نکنیم که بهتر هست

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
به نظر من با رئیس پست صحبت کنین . که این موردها به این شکل اتفاق افتاده و اینجوری .. اگه رئیس پست به راه باشه .. از اون اداره میخواد که توضیح بده جریان چیه و اینا ..
من که امروز راجب چیزایی که شما گفتین .. گفتم بهش . . گفتم موردهای برگشتی مارو هم از این به بعد چک کن. .گفتش هروقت برگشتی داشتی بیا پیش خودم .. خلاصه رئیس پست ما که خیلی به راهه..

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
به نظر من با رئیس پست صحبت کنین . که این موردها به این شکل اتفاق افتاده و اینجوری .. اگه رئیس پست به راه باشه .. از اون اداره میخواد که توضیح بده جریان چیه و اینا ..
من که امروز راجب چیزایی که شما گفتین .. گفتم بهش . . گفتم موردهای برگشتی مارو هم از این به بعد چک کن. .گفتش هروقت برگشتی داشتی بیا پیش خودم .. خلاصه رئیس پست ما که خیلی به راهه..
با ریس پست شهر خودمون؟
فکر نکنم تاثیری داشته باشه .
چون پستچی هایی که به مشتری تحویل میدن مشکل دارن نه شهر خودمون .
باید با ریس پست اون شهرها حرف بزنیم که ما نمی تونیم .
به نظرم چند نفری زنگ بزنیم به مارکت سنتر و به اونا بگیم .

بالا