4670 الان از نظر عملكرد به قيمت خوبه قيمتش هم حدود 85 هستقبلا؟ از همون اول که خریدم همین مشکل بود!
الان بهم گفت که باید ای تی آی بذاری هر مدلی که فکر میکنی بهتره! حالا به این مادر بورد چه مدلی خوبه؟!
قبلا؟ از همون اول که خریدم همین مشکل بود!
الان بهم گفت که باید ای تی آی بذاری هر مدلی که فکر میکنی بهتره! حالا به این مادر بورد چه مدلی خوبه؟!
منم موافقمعزیز خیلی عجله نکنید! ممکنه ضرر کنید!
چون شما گفتید گرافیک قبلی از سری HD 4800 بود! خوب اینا خودشون ATI هستند!
شما اول 100% مطمعن بشید که با خرید یک گرافیک ATI دیگه مشکل حل میشه یا نه! بعد خرید کنید!
بهتر هست اول با یک گرافیک دیگه که مال دوستی یا آشنایی هست، تست کنید!
ويندوز 7 نصب كن ببين درست ميشه يا نه خودش هم درايو گرافيك رو نصب ميكنهویندوز رو یه بار عوض کردم! چه ویندوزی باشه بهتره؟
بعد الان Edius 4 ریختم اونم عوض کنم؟!
درایور رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام.
دیشب کارت گرافیک من سوخت ( XFX 8600GT )
حالا باید یه کارت گرافیک بخرمهم ناراحتم که سوخته هم خوشحال آخه میخوام ارتقاع بدم
الان موندم چی بخرم، یکی از رفیقام میگه فقط و فقط ATi 4890
یکی دیگه از دوستام که کارش جمع کردنه سیستمه میگه 4890 هزینه ی الکیه و برو یه کارت گرافیک 100 تومنی جواب کارتو میده
بین این دوتا حرف رفیقام موندمراستش نمیدونم چی کار کنم، ارزش داره الان 260 تومن برای 4890 هزینه کنم؟
من کلا سه تا بازی بیشتر با کامپیوتر بازی نمیکنم call of duty & need for speed & PES همین!! بقیه کارام زیاد ربطی به گرافیک نداره
حالا شما چه پیشنهادی دارید؟4890 بخرم یا نه؟
اگه آره، دلیلشو بگید ممنون میشم
اگه نه، یه کارت گرافیک خوب تو رنج قیمت 100 تومن و یه دونه تو رنج 150 و یکی هم تو رنج 200 تومن معرفی کنید... میخوام اینا مقایسه کنم ببینم چقدر فرق دارن با هم
راستی میشه بجای 4890 دو تا کارت ارزونتر بخرم و با هم ببندم، به نظر شما کارایی بالاتر نمیره
اینم در نظر بگیرید که من قراره سیستمو ارتقاع بدم پس باید یه دو سه سالی جواب بازی هارو بده
ATI و Nvidia برام زیاد فرق نمیکنه چون هر کدوم تو یه مدل خاصی خوبن و نمیشه به صورت کلی مقایسه کرد
اما شرکت سازنده خیلی برام مهمه، خودم نظرم رو XFX GigaByte ASUS است.
پاور من : watt real 580
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم
مادربرد من :
Asus M2N32_SLI Deluxe WireLess Edition
جناب میکروسیستم جعبه افقی رو خریدم که باس بالاتری داشته باشه، جعبه افقی باس 2000 بود دیگه ولی اینجا چیزی ننوشته، کدوم باس اصلی میشه.. رو جعبه DDR3 تنها نوشته ولی تو عکس رو ببینید نوشته GDDR3 ...
مادربودر شما فقط sli ساپورت میکنه!
پس بهتره از محصولات Nvidia خرید کنید!
یعنی کارت های گرافیک ATI رو مادربرد من با حداکثر کارایی خودشون کار نمیکنن؟ ( به صورت تکی منظورم هست )
لطفا مدل های ATi و قیمت اونا رو بهم بدید
اگر هم به نظر شما Geforce بهتره چنتا مدل Geforce همراه با قیمتاشون بهم معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون