• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
هارد 1 ترابایتی اکسترنال بزرگ چی پیشنهاد می کنید؟ صرفا آرشیو فیلم و موسیقی خواهد بود. قیمت و طول عمر برایم مهمه. اندازه ( قابلیت جابجایی)، مصرف برق و سرعت اهمیتی نداره.
سیگیت فری ایجنت چه طوره؟
دسکتاپ ندارم و نمی تونم هارد اینترنال بخرم.
یک دونه وسترن پاسپورتی برای یک مدت دستم بود خوشم نیومد. با کوچکترین تکانی سیم رابطش از توش درمیومد. اینها فاکتورهایی هست که آدم موقع خرید دقت نمیکنه.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
هارد 1 ترابایتی اکسترنال بزرگ چی پیشنهاد می کنید؟ صرفا آرشیو فیلم و موسیقی خواهد بود. قیمت و طول عمر برایم مهمه. اندازه ( قابلیت جابجایی)، مصرف برق و سرعت اهمیتی نداره.
سیگیت فری ایجنت چه طوره؟
یک دونه وسترن پاسپورتی برای یک مدت دستم بود خوشم نیومد. با کوچکترین تکانی سیم رابطش از توش درمیومد. اینها فاکتورهایی هست که آدم موقع خرید دقت نمیکنه.

اگه زیاد با خودتون اینور اونور نمیبرید من پیشنهاد میکنم یک سری از ست زیر بخرید حدود 11 14 تومن!
USB-IDESATA-B.jpg

حالا هر هارد اینترنالی رو (sata/IDE) با استفاده از پورت یو اس بی میتونید استفاده کنید!
فیمت 1 ترابایت مکستور و هیتاچی با 32 مگ بافر حدود 88 هست!

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
Samsung F3 هم عجب چیز خوبیه .وسوسه شدم همینو بگیرم ... ولی به خاطر تجربه بدی که ازش دارم زیاد به Samsung اطمینان ندارم ... می ترسم یه سال دیگه همه اطلاعاتم بپره
کسی تجره کار طولانی با سامسونگ داره ؟

F3 مدل 1.5 ترابایت هم داره ؟ به چه قیمتی ؟
با گارانتی سامسرویس پیدا میشه ؟
متشکرم

Last edited:

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
اگه زیاد با خودتون اینور اونور نمیبرید من پیشنهاد میکنم یک سری از ست زیر بخرید حدود 11 14 تومن!
USB-IDESATA-B.jpg

حالا هر هارد اینترنالی رو (sata/IDE) با استفاده از پورت یو اس بی میتونید استفاده کنید!
فیمت 1 ترابایت مکستور و هیتاچی با 32 مگ بافر حدود 88 هست!

متاسفانه جای مناسبی برای گذاشتم هارد اینترنال ندارم. روی میز خواهد بود و در معرض هر گونه آسیب.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
متاسفانه جای مناسبی برای گذاشتم هارد اینترنال ندارم. روی میز خواهد بود و در معرض هر گونه آسیب.

خوب این دو مدل از وسترن دیجیتال هست! اگه تهران نیستی میتونی از نمایندگی لاوان توی شهر خودتون بخرید!(قیمت ها مال لاوان هست)

HDD WD Retail MY Book Elite Edition WDBAAH0010HCH- 1TB Black usb 2.0 E label
قیمت 134 هزار تومان!

HDD WD Retail MY Book Essential WDBAAF0010HBK-EES 1TB usb 2.0
قیمت 110 هزار تومان!

اینم از سگیت هست:

HDD Seagate Retail FreeAgent Desktop ST310005FDD2E1-RK 1TB USB 2.0 Silver
قیمت 103 هزار تومان!

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
من یک عدد هارد 500 گیگ سامسونگ خریدم و 3 تا پارتیشن(درایو) ساختم و توی یکی از پارتیشن ها ، فولدری ساختم و محتویات هارد 80 گیگ قبلی ام را که حدود 60 گیگ بود ، در آن کپی کردم .
الان هر وقت که وارد My Computer میشم و درایو مربوطه را باز میکنم ، صدا های ترق ترق از کیس شنیده میشه ،
انگار فشار زیادی وارد میشه به کیس.
اصلا نمیتونم حدس یزنم منشا صدا از کجاست و اصلا چه دلیلی داره .

کسی از دوستان تجربه ی چنین مشکلی رو داره ؟
لطفا راهنماییم کنید .

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
من یک عدد هارد 500 گیگ سامسونگ خریدم و 3 تا پارتیشن(درایو) ساختم و توی یکی از پارتیشن ها ، فولدری ساختم و محتویات هارد 80 گیگ قبلی ام را که حدود 60 گیگ بود ، در آن کپی کردم .
الان هر وقت که وارد My Computer میشم و درایو مربوطه را باز میکنم ، صدا های ترق ترق از کیس شنیده میشه ،
انگار فشار زیادی وارد میشه به کیس.
اصلا نمیتونم حدس یزنم منشا صدا از کجاست و اصلا چه دلیلی داره .

کسی از دوستان تجربه ی چنین مشکلی رو داره ؟
لطفا راهنماییم کنید .

من همچین چیزی نه دیدم نه شنیدم!
شما وقتی این صدا ها میاد دقت کنید تا منبع صدا رو تشخیص بدید! و اطمینان دارید فقط در اون شرایط صدا میاد؟

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
بله دوست عزیز .
دقیقا .
وقتی دارم با نرم افزار ها و .. کار میکنم ، اون صدا نمیاد .
ولی وقتی وارد my computer میشم و درایو مربوطه را باز میکنم ، تا چند ثانیه صدای ترق ترق میاد

شاید صداشو بتونم براتون آپلود کنم .

البته برای من کمی مسبوق به سابقه بوده ، زمانیکه با هارد 80 گیگ ide قدیمیم کار میکردم .

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام
من می خوام یک هارد دیسک اینترنال بخرم که نسبت به ظرفیتش به قیمتش بیرزه. فکر می کنم 1 ترابایت باید بخرم
خودم نظرم به Western Digital هست ولی نمی دونم آبی بخرم یا سبز یا سیاه ... سبز به نظر مناسب میاد ولی نمی دونم کاراییش چطوره. کسی سرعتشو می دونه ؟ نسبت به آبی و سیاه چطوره ؟
در ضمن سر و صدا هم نداشته باشه
قیمت مارک های مختلف رو دارین؟
از Seagate یکیم بدی شنیدم برای همین نمیخوام بخرمش
Samsung هم یک دفعه خریدم و خیلی بد در اومد
ولی کلا هر مارکی به نظرتون بهتره بگین
متشکرم

سرعت سبز از همه پائینتره ولی مصرف برق و سروصدای کمتری داره.
سرعت مشکی از همه بیشتره و البته مصرف و سروصداش.

سیگیت فری ایجنت چه طوره؟

سیگیت با 5 سال گارانتی (2 سالش هم هست) پیشنهاد میشه.;)
Free Agent هارد پاسپورتیه به درد آرشیو نمیخوره. با پول 500 اش میشه 1 ترا "3.5 اکستر خرید.
من هم پاسپورتی سیگیت دارم هم "3.5
سیگیت کیفیت ساختش حرف نداره.

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

و
وقتی دارم با نرم افزار ها و .. کار میکنم ، اون صدا نمیاد .
ولی وقتی وارد my computer میشم و درایو مربوطه را باز میکنم ، تا چند ثانیه صدای ترق ترق میاد
. اگر احتمال مي‌دهيد كه اون صدا مربوط به هاردديسك هست، به احتمال زياد دقيقن همان محدوده‌اي كه پارتيشن مورد نظر وجود داره منطقه‌اي هست كه هد هارد شما در آنجا مشكل دارد. (چون چنين صداهايي معمولن مربوط به مشكل هد هاردديسك هست)

. حالا! يك برنامه S.M.A.R.T مجاني را GoogleIt كنيد و پس از يافتنش، آن را نصب نماييد و مانيتورينگش را روشن كنيد (دقت نماييد در BIOS هم SMART هاردديسكتان روشن باشد) بعد در درايو‌هاي بدون مشكل كمي كار نماييد تا برنامه Smart Checker شما وضعيت را ضبط كند و ببينيد در حالت عادي و در پارتيشن‌هاي بدون مشكل، آيا موارد خطايي را ميابد يا نه! بعد سراغ پارتيشن مشكل دار رويد و ببينيد مشكل از كجاست؟!؟

. چند نكته به ترتيب اولويت!:
1) به احتمال زياد هاردديسك شما SATA هست، پس به كابل ديتاي آن توجه نماييد، نبايد هيچ تا خوردگي يا شكستگي در كابل وجود داشته باشد. كابل SATA بايد به شكل كاملن صاف يا منحني بزرگتر از 90 درجه از مادربورد به هاردديسك رفته باشد! براي قشنگي يا جا باز كردن يا مرتب نمودن كابل‌هاي نبايد كابل SATA را خم نماييد!!! اگر خم كرده بوديد سعي نماييد از يك كابل جديد ديگه استفاده نماييد.

2) توضيحات كانفيگ صحيح هارديسك‌ها (كه شامل توضيحات فوق هم هست) را لطفن در آموزش نصب هاردديسك‌هاي من در لينك آموزش سخت افزار موجود در امضايم، مطالعه نماييد. شايد نكاتي در آن باشد كه لازم باشد شما آنها را رعايت نماييد...!

3) وارد BIOS مادربورد شويد و SMART هاردديسك خود را خاموش نماييد.

4) بعد از كنترل موارد فوق ببينيد آيا هنوز مشكل پا برجاست؟!

5) اگر مشكل پا برجا بود، به BIOS رفته و SMART هاردديسك خود را براي تست برنامه SMART در ويندوز روشن نماييد و برنامه SMART را در ويندوز اجرا نماييد.بهتره براي اطمينان قبل از تست فوق هاردديسك خود را از مكانش خارج نماييد و در كنار كيس (در حالي كه در كيس باز هست) قرار دهيد و سپس سيستم را روشن و تست فوق را انجام دهيد. تا اگر صدا از هاردديسك بود متوجه منبع صدا بشويد.

. معمولن برنامه SMART اگر مشكلي بيابد دقيقن دليل مشكل را ذكر مي‌كند. اگر مشكل از قطعات هاردديسك بود و اگر گارنتي داشت، سريعن از داده‌هايتان بكاپ بگيريد (اين عمل را اصلن همين الان انجام دهيد!!!) و گارنتي آن را به اجرا بگذاريد.

. دو سوال:
Q.
در چند هفته يا ماه اخير پيش نيامده كه ناگهان سيستم وسط كار ويندوز با يك صداي تق از درون كيس، ريستارت شود و زماني كه سيستم مي‌خواهد دوباره بوت شود شما صداي روشن شدن هاردديسك را دوباره بشنويد؟!

Q. آيا در حالت عادي (پيش فرض=Default)ه SMART هاردديسك شما در BIOS به شكل Enable هست؟

. لطفن نتيجه را اطلاع دهيد..ممنونم....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/05
26.gif
103.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا من امروز مر کز کامپیوتر ایران بودم...

گیج شدم!

سی گست اکسترنال 2 مدل داشت: یکی خاکستری بود که جعبش فقط عوض شده بود...95 تومان و 97 قیمت کردم..

یه مدل بود جعبش تقریبا مثل همین بود ولی خود دستگاه جمع و جور تر بود و مشکی بود ( مظنورم پاسپورتی نیست) اون 95 و 93 قیمت کردم که مغازه دار گفت این جدید تر از اون طوسیه هست...ولی هیچ فرقی ندارن فقط جمع و جور تر شده. انصافا هم کوچیک تر شده بود....

من الان میخوام یه چیزو بدونم :

اون 2 تا مدل سیگیت تو بازار کدوم جدید تره؟

مشکیه ؟ یا طوسیه؟ مشکیه تو مایه های وسترنه قیافش.

بعد این مشکل فریمور واسه اینترنال های سی گیت بوده؟ یا اکسترنال هاش هم مشکل داشتن؟

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست خوبم igimax عزیز ،
بله اون صدا فقط در هنگام دسترسی من به اون درایو بدست میاد .این مشکل رو از زمانیکه هارد قدیمی 80 گیگ ide ام را استفاده میکردم هم داشتم .
البته کابل ide او رو بد جوری پیچونده بودم و تقریبا روی خودش یک تاب داده بودم .
این هارد 500 جدیدم هم ساتا 2 است و کابل نارنجی اون به شکا معمولی و اریجینال بصورت حلقه ی 2-3 دور تابیده شده در جعبه ی مادربورد گیگابایت من بود .الان هم بصورت یک حلقه قرارش دادم.

در بایوس مادربوردم گزینه ی SMART HDD capability بطور پیش فرض غیر فعال بود و خودم پس از یک هفته enable ش کردم.

سیستمم هم یادم نمیاد بطور اتفاقی خاموش شده باشه که بخوام مشکوک بشم ولی الان بیشتر که دقیق شدم ، دو روز پیش در حالیکه یک عدد پنجره ی ویندوز را بستم (کلیک روی علامت ضربدر)
ناگهان سیستم restart شد .
از این مدل فوقش 2 یا نهایتا 3 مورد پیش اومده بوده قبلا ها .
والله از کیسم صداهای دیگری هم میاد مثلا وقتی سیستم روشن میشه یک صدای گیرکردن بدی میاد که تا حالا فکر میکردم از فن اوریجینال و نوی سیستمم هست ولی الان کمی مشکوک شدم. آخه من هاردم نو هست .

آقا الان تو اوج احتیاجم به این فروم ، سرعت دسترسیم به شدت کم شده .

مواردی که فرمودید رو هم الان تست میکنم انشالله .
بسیار بسیار ممنون.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

. خوب حلقه بودن كابل SATA مشكلي نداره ولي در موقع نصب همه اون حلقه‌هاي كوچيك را به يك انحناي بزرگ تبديل كن.

. اگر راهنماي سخت افزار من را مطالعه نماييد در مورد كابل ديتاي درايوها فقط كابل SATA هست كه تا كردنش در اكثر دفترچه‌ها و سايت‌هاي بد و مشكل ساز دانسته‌اند!!! ولي كابل‌هاي ديگه را اگر دوست داشتيد اتو هم بكنيد مشكلي نخواهد بود!!!!

. در مورد وضعيت فعال بودن يا نبودن SMART در بايوس، احتمالن بايد متوجه منظور من شده باشيد كه در شرايط عادي اين ويروس خطرناك را بايد همانند پيش فرض مادربوردتان خاموش نگاه داريد مگر آنكه نرمافزار مخصوصش را در OS هم داشته باشيد تا موارد خطا را به درستي رفع نمايد!! وگرنه روشن بودن اين ويروسبه تنهايي تا كنون باعث خرابي هاردديسك‌هاي بيشماري شده!! اين فقط تجربه شخصي من نيست بلكه كلي نمونه داشتيم.... سگ جونترين هاردديسك‌ها Maxtor هاي قديمي بودند (نه اين چيني‌هاي آشغال كنوني) بعدش با فاصله‌ي زياد WD و Seagate و بقيه هم كه اصلن هيچي!! هميشه اين فرمان را در حالت خاموش نگاه داريد.
دو روز پیش در حالیکه یک عدد پنجره ی ویندوز را بستم (کلیک روی علامت ضربدر)
ناگهان سیستم restart شد .
از این مدل فوقش 2 یا نهایتا 3 مورد پیش اومده بوده قبلا ها .
. اگر اين ريست با صداي تق ناگهاني (پارك شدن هد هاردديسك در Safe Zone و خاموش شدن هاردديسك) بوده پس اين كار خرابي SMART هست و اميدوارم كارش به خرابكاري در هاردديسك نرسيده باشه!!!
والله از کیسم صداهای دیگری هم میاد مثلا وقتی سیستم روشن میشه یک صدای گیرکردن بدی میاد که تا حالا فکر میکردم از فن اوریجینال و نوی سیستمم هست ولی الان کمی مشکوک شدم. آخه من هاردم نو هست
. همان كه عرض كردم، هاردديسك را از كيس خارج نماييد و گوشتان را تيز كنيد.......!

. انشاالله حله.......!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/05
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
سلام Blueray عزيز
animsmilysmile.gif

و
. اگر احتمال مي‌دهيد كه اون صدا مربوط به هاردديسك هست، به احتمال زياد دقيقن همان محدوده‌اي كه پارتيشن مورد نظر وجود داره منطقه‌اي هست كه هد هارد شما در آنجا مشكل دارد. (چون چنين صداهايي معمولن مربوط به مشكل هد هاردديسك هست)

. حالا! يك برنامه S.M.A.R.T مجاني را GoogleIt كنيد و پس از يافتنش، آن را نصب نماييد و مانيتورينگش را روشن كنيد (دقت نماييد در BIOS هم SMART هاردديسكتان روشن باشد) بعد در درايو‌هاي بدون مشكل كمي كار نماييد تا برنامه Smart Checker شما وضعيت را ضبط كند و ببينيد در حالت عادي و در پارتيشن‌هاي بدون مشكل، آيا موارد خطايي را ميابد يا نه! بعد سراغ پارتيشن مشكل دار رويد و ببينيد مشكل از كجاست؟!؟

. چند نكته به ترتيب اولويت!:
1) به احتمال زياد هاردديسك شما SATA هست، پس به كابل ديتاي آن توجه نماييد، نبايد هيچ تا خوردگي يا شكستگي در كابل وجود داشته باشد. كابل SATA بايد به شكل كاملن صاف يا منحني بزرگتر از 90 درجه از مادربورد به هاردديسك رفته باشد! براي قشنگي يا جا باز كردن يا مرتب نمودن كابل‌هاي نبايد كابل SATA را خم نماييد!!! اگر خم كرده بوديد سعي نماييد از يك كابل جديد ديگه استفاده نماييد.

2) توضيحات كانفيگ صحيح هارديسك‌ها (كه شامل توضيحات فوق هم هست) را لطفن در آموزش نصب هاردديسك‌هاي من در لينك آموزش سخت افزار موجود در امضايم، مطالعه نماييد. شايد نكاتي در آن باشد كه لازم باشد شما آنها را رعايت نماييد...!

3) وارد BIOS مادربورد شويد و SMART هاردديسك خود را خاموش نماييد.

4) بعد از كنترل موارد فوق ببينيد آيا هنوز مشكل پا برجاست؟!

5) اگر مشكل پا برجا بود، به BIOS رفته و SMART هاردديسك خود را براي تست برنامه SMART در ويندوز روشن نماييد و برنامه SMART را در ويندوز اجرا نماييد.بهتره براي اطمينان قبل از تست فوق هاردديسك خود را از مكانش خارج نماييد و در كنار كيس (در حالي كه در كيس باز هست) قرار دهيد و سپس سيستم را روشن و تست فوق را انجام دهيد. تا اگر صدا از هاردديسك بود متوجه منبع صدا بشويد.

. معمولن برنامه SMART اگر مشكلي بيابد دقيقن دليل مشكل را ذكر مي‌كند. اگر مشكل از قطعات هاردديسك بود و اگر گارنتي داشت، سريعن از داده‌هايتان بكاپ بگيريد (اين عمل را اصلن همين الان انجام دهيد!!!) و گارنتي آن را به اجرا بگذاريد.

. دو سوال:
Q.
در چند هفته يا ماه اخير پيش نيامده كه ناگهان سيستم وسط كار ويندوز با يك صداي تق از درون كيس، ريستارت شود و زماني كه سيستم مي‌خواهد دوباره بوت شود شما صداي روشن شدن هاردديسك را دوباره بشنويد؟!

Q. آيا در حالت عادي (پيش فرض=Default)ه SMART هاردديسك شما در BIOS به شكل Enable هست؟

. لطفن نتيجه را اطلاع دهيد..ممنونم....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/05
26.gif
103.gif

igimax عزیز سلام ،
امروز کیس کامپیوترم را باز کردم و در ابتدا یک عکس از کابل sata2 خودم گرفتم تا اگر ایرادی داشت مشخص شود ، در ضمن دو سر کابل من مثل هم نیست و یک سرش بصورت قائم به هارد وصل میشود. شما توی بخش آموزش سخت افزار گفته بودید دو سرشون مثل هم هست .
پس چرا مال من اینجوریه .فکر کنم اگر سری که به هارد وصل میشه ، با کابل 90 درجه زاویه نداشت بهتر بود !
عکس دو سر کابل نارنجی اوریجینال موجود در جعبه ی مادربوردم را هم گذاشتم :

1264490490.jpg

1264495990.jpg

زمانیکه S.M.A.R.T در بایوس فعال بود ، این برنامه را نصب کردم و شروع به اسکن هارد کردم و ظاهرا همه چیز ok بود
و پیغام هشدار نداد. این عکس ها مربوط به نتایج اسکن هست :

http://www.atings.com/uploads/1264484819.png

http://www.atings.com/uploads/1264448484.png

http://www.atings.com/uploads/1264469543.png

بعد وارد بایوس شدم و SMART رو غیر فعال کردم و در هر دو حالت فعال و غیر فعال این صدا ها می آمد .
کمااینکه در حالت غیر فعال ، که کیس باز بود ، هارد رو بیرون گذاشتم و دوربین رو تنگش گذاشتم و سیستم رو روشن کردم و صدای دلخراش هارد رو ظبط کردم و البته اون صدای اولی موقع روشن شدن رو همیشه میشنوم و نصف صدای هارد رو هم همیشه اینطور نیست که بشنوم ولی چون دوربین خیلی نزدیک هارد بود ، هر چی صدا از هارد میومد رو ظبط کرد و من هم اینجا گذاشتم تا اگر لازم بود بشنوید ؛ حجمش 1.5 مگ هست :

http://ifile.it/icr0wu1

که این صدا در حالی هست که من هنوز وارد درایو هام نشده بودم .
از همون روز اول و دقیقه ی اولی که سیستم رو اسمبل کردم ، این صدا شنیده میشد و من فکر میکردم از فن هست ولی الان دیدم که دقیقا از هارد بود.

هاردم گارانتی داره و من به توصیه ی خیلی جاها رفتم سامسونگ خریدم .

با این حال صداهای مربوط به هارد 80 گیگ ide مکستورم را نمیتونم توجیه کنم.

خیلی ممنون میشم اگر باز هم راهنماییم کنید .

با تشکر ،

موفق باشید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
animsmilysmile.gif

softcenter عزيز:
سوال مارم جواب بددید
. اطلاعات مربوط به بازار من مبروط به 1 سال و 2 ماه پيش مي‌شود!! و تازه در همه موارد هم اطلاعات ندارم! ببخشيد... دوستان واردتر از من اينجا زيادند و حتمن پستظهاي شما را ببينند توضيح خواهند داد.

Blueray عزيز:
. در مورد شكل سر فيش كابل ساتا، هم شكل صاف هست هم L شكل اما درون فيش همانند هم هستند. انحنا آن به نظر خوبه ولي صداي هاردديسك را كه گوش كردم در شروع صداي عجيب و بدي داشت!! منظورم صداي بين ثانيه 4.7~11.3 هست. ولي بقيه زمان‌ها صداي معمولي خواندن از رووي هاردديسك هست. (البته گاهي صداهاي پس زمينه هم شنيده مي‌شدند، مثل فشار كليد كيبورد، فن پروسسور و ...!)
. از يك كابل ديگه هم براي اطمينان استفاده نماييد و فقط يك پيچ درون كل كابل باشد. همچنين اين برنامه هم براي كنترل Smart بد نيست: ActiveSmart (هم اسم محصول كمپاني Active هست اما فرق دارد) اگر مشكل پا برجا بود حتمن هاردديسك را براي اجراي گارنتي به محل خريد ببريد. گاهي پيش آمده كه هاردديسك نو برايمان فرستاده بودند ولي يا اصلن كار نميكرده يا از همان ايتدا هد آن صدا مي‌داده!! آخه اينجا ايرانه و پست و حمل و نقل توسط افراد وارد يا انجام نميشه يا رعايت نميشه!! من بارها ديدم جعبه مانيتور را از رو وانت كارگر بر ميداشته با فاصله 25cm زمين روي كف خيابان يا پاساژ ول ميكرده!!!! آخه اين ديگه ميشه مانيتور براي خريدار بيچاره!!!!!! هاردديسك و حساسيت آن ديگه جاي خود دارد......!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
88/11/05
26.gif
103.gif

Blueray

Registered User
لایک‌ها
1
igimax عزیز ، سلام .

flower.gif

خیلی ممنون از راهنماییتون .
این تاپیک متاسفانه مسوول و ادمین مشخصی نداره که بیاد رسیدگی کنه .
دوستان وارد به مسایل هم کمتر سر میزنند.

درسته منم دیدم که اجناس حساس رو جلوی پاساژ و روی غلطک پرت میکنند!!

موفق باشی دوست گلم .
MoReHo @ Blueray
5/11/88

majid87

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من قصد خريد هارد 500گيگابايتي با 32مگ بافر را دارم به نظر شما كدوميكي بهتره (مكستور-سيگيت يا سامسونگ)؟؟؟؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
مکستور و سیگیت رو یک شرکت تولید می کنه
به نظر من وسترن از همه مطمئن تره :)

tyra1388

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شنیدم هارد 5 ترا هم اومده. کسی خبر داره؟

بالا