sokOoooot
همکار بازنشسته
خیلی ممنون از راهنمایی
الان یعنی وسترن بهتر از سی گیت هست دیگه
بعد کسی نیست قیمت روز رو بدونه بگه ممنون اش می شم
تو سایت لیون کامپیوتر قیمت Western Digital MyBook رو نوشته 109 هزار تومانخیلی ممنون از راهنمایی
3^1024/12^10=931GBخوب من یه دونه از اینها خریدم
My Book Essential :
![]()
109 هزار تومن با گارانتی سازگار تا 20 مارچ 2012 خوبه
با یه بدبختی تونستم الان توش فایل کپی کنم چقدر دنگ و فنگ داشت یه برنامه هم اومد همجاش رو انگل کردم چیزی حالیم نشد فقط یه سوال این زده حجم اش 930 گیگ یعنی 70 گیگ فرت جدا اینطوره یا چیزی الکی روشه که میشه بزنم پاکش کنم
ممنون از شما
3^1024/12^10=931GB
ترا در دنیای کامپیوتر=4^1024=40^2یعتی جی ؟
کلا 1TB = 1024GB
می دونم یک دلیلی داره ، ولی دلیلش چیه ؟؟؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟
متشکرم:lol:
یعتی جی ؟
کلا 1TB = 1024GB
می دونم یک دلیلی داره ، ولی دلیلش چیه ؟؟؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟
متشکرم:lol:
سلام
می گم می شه یه هارد اینترنال رو تبدیل کرد به اکسترنال یعنی یه جوری گذاشتش توی بیرون از کیس و مثل اکسترنال با usb وصل اش کرد به کامپیوتر
ممنون
. من چندروز پيش ميخواستم از تهران دقيقن همين مدل 1T را بخرم و در اينترنت در مورد فرق WD Caviar Black و Green-اش تحقيقي كردم. كاملن تفاوت اين دو مدل در خود سايت وسترن مشخص هست.من دو تا هارد یک ترابایت می خوام...
یکی اکسترنال واسه آرشیو و بک آپ و اینور اونور بردن...
یکی اینترنال برای PC
صفحات قبل رو که خوندم بچه بیشتر با وسترن موافق بودن... چه مدلی باید بگیرم برای دو تاش؟
من میخوام یه هارد اینترنال بگیرم ...با قطعیت میخواستم هارد وسترن گرین 500 گیگ رو بخرم ولی یه جا دیدم نوشته ماهیتا خیلی کندن ...طوری که ارزش سیستم قوی رو همپایین میارن....همینطوره ؟
پیشنهاد بهتری دارین ؟ (500 گیگ حوالی 50-60)
پیشاپیش ممنون
ممنون عزیز، مثل همیشه توضیح کامل و جامعسلام Paniaco عزيز![]()
. من چندروز پيش ميخواستم از تهران دقيقن همين مدل 1T را بخرم و در اينترنت در مورد فرق WD Caviar Black و Green-اش تحقيقي كردم. كاملن تفاوت اين دو مدل در خود سايت وسترن مشخص هست.
. مدل Black مدل پر سرعتتري نسبت به Green هست. گرماي بيشتري داره! كمي صداي بيشتري داره! ولي سرعتش خيلي بيشتره. مدل Green كندتر هست و بي صدا تر و خيلي خنكتر و مخصوص استفاده External . چون نياز من از يك هاردديسك 1T فقط براي نسخه پشتيبانيگيري بود و اصلن هارد بكاپ را در درون سيستم نميگذارم، مثل هاردهاي قبلي ميخواستم مدل Green رو + يك كابل USB 2.0 to SATA2 بخرم. البته در دقايق پاياني كلن اين خريد كنسل شد! ولي نتايج تحقيق ما اين بود:
*هاردديسك WD Caviar Green (به لينك نگاه كنيد) در 3 مدل كش موجود هست(16/32/64) كه من مدل 64MB كش اون با ظرفيت 1TB رو از پاساژ ايران پرسيدم 86 تومان با گارنتي 2 ساله ديجيتال و 87 تومان با گارانتي 2 ساله سازگار ارقام موجود بود.
*هاردديسك WD Caviar Black (به لينك نگاه كنيد) فقط در يك مدل كش 32MB ولي در دو اينترفيس SATA به شمارههاي SATA2 (كه با نام SATA 3Gb/s هم هست) و SATA3 (كه به نام SATA 6 Gb/s هست) و من مدل SATA2 اون رو ميخواستم كه قيمتش 115 تومان بود.
*كابل USB 2.0 to SATA2 هم به قيمت 10 تومان موجود بود.
. در كل، قصد خريد مدل Green رو داشتم كه فعلن ديدم نيازي به همچين ظرفيتي ندارم!
موفق باشيد.![]()
خداحافظ
IgImAx
89/03/08
![]()
![]()
. من براي خودم ترجيه ميدم كه از يك هارد اينترنال با كيفيت و با سرعت متوسط و خنك به عنوان هاردديسك بكاپ و اكسترنال استفاده كنم تا اينكه برم يك هاردديسك "3.5 اكسترنال باكس دار يا "2.5 قابل حمل بگيرم! من خودم يك هاردديسك 80GB قابل حمل "2.5 دارم كه مال شركت TrekStor هست و خود هاردديسكش Toshiba هست. از اين هاردديسك براي جابه جايي بين دو كامپيوترم كه در دوشهر مختلف هست استفاده ميكنم و يك هاردديسك 40GB اينترنال دارم كه به كمك يك تبديل USB2IDE به عنوان هاردديسك بكاپ و اكسترنال ازش استفاده ميكنم. دادههاي حياتي من روي اون 40GB هست؛ و خود به خود بخشيش روي 80 هم هست.....
رفتم سایت مدل های اکسترنال رو دیدم چند تا بودن، کدومش رو بگیرم؟ desktop، portable و... . هر کدومش هم مدل های مختلفی داشتن با امکانات مختلف!
Auto Back up و اینا چی هست؟