• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هارد دیسکها و حافظه های فلش

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
خیلی ممنون از راهنمایی

الان یعنی وسترن بهتر از سی گیت هست دیگه

بعد کسی نیست قیمت روز رو بدونه بگه ممنون اش می شم
تو سایت لیون کامپیوتر قیمت Western Digital MyBook رو نوشته 109 هزار تومان :)

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب من یه دونه از اینها خریدم

My Book Essential :

wdfMB_Essential.jpg

109 هزار تومن با گارانتی سازگار تا 20 مارچ 2012 خوبه

با یه بدبختی تونستم الان توش فایل کپی کنم چقدر دنگ و فنگ داشت یه برنامه هم اومد همجاش رو انگل کردم چیزی حالیم نشد فقط یه سوال این زده حجم اش 930 گیگ یعنی 70 گیگ فرت جدا اینطوره یا چیزی الکی روشه که میشه بزنم پاکش کنم

ممنون از شما

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
زاستش همه هارد هایی که من دیدم حجمشون کمتز از خحم اسمی شون توده
هارد اینترنال سیستمتون روهم ببییند همینطوریه ... :)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
خوب من یه دونه از اینها خریدم

My Book Essential :

wdfMB_Essential.jpg

109 هزار تومن با گارانتی سازگار تا 20 مارچ 2012 خوبه

با یه بدبختی تونستم الان توش فایل کپی کنم چقدر دنگ و فنگ داشت یه برنامه هم اومد همجاش رو انگل کردم چیزی حالیم نشد فقط یه سوال این زده حجم اش 930 گیگ یعنی 70 گیگ فرت جدا اینطوره یا چیزی الکی روشه که میشه بزنم پاکش کنم

ممنون از شما
3^1024/12^10=931GB

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
یعتی جی ؟
کلا 1TB = 1024GB
می دونم یک دلیلی داره ، ولی دلیلش چیه ؟؟؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟

متشکرم:lol:
ترا در دنیای کامپیوتر=4^1024=40^2
ترا در دنیای تجارت=12^10

3^1024/12^10=931GB

or

4 ^1024/12^10=0.9094TB

نتیجه:

0.9094TB*1024=931GB

Last edited:

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
یعتی جی ؟
کلا 1TB = 1024GB
می دونم یک دلیلی داره ، ولی دلیلش چیه ؟؟؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟

متشکرم:lol:

عزیز همون طور گه دوستان گقتند این 70 ناشی از اون اختلاف 24 تایی هست! اونم به این دلیل هست که کامپیوتر همه چیش با توان 2 حساب میشه! 2-4-8-16-32-64-128-256-512-1024-...
وقتی شما 1 TB جا دارید یعنی شما 1،000،000،000،000 بایت فضا دارید!
این یعنی شما 976،000،000 کیلوبایت فضا دارید!
اینم یعنی شما 953،000 مگابایت فضا دارید!
و اینم یعنی شما دقیقا 931 گیگابایت فضا دارید!

در هر مرحله به 1024 تقسیم شده!

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

من دو تا هارد یک ترابایت می خوام...

یکی اکسترنال واسه آرشیو و بک آپ و اینور اونور بردن...

یکی اینترنال برای PC

صفحات قبل رو که خوندم بچه بیشتر با وسترن موافق بودن... چه مدلی باید بگیرم برای دو تاش؟

مشخصات سیستمم هم :

2 گیگ رم

CPU : Intel E2160 1.8

MAin : Giga Intel 6 Quad/3-Seises

ویندوز XP

کیس هم کاملا معمولی

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام

می گم می شه یه هارد اینترنال رو تبدیل کرد به اکسترنال یعنی یه جوری گذاشتش توی بیرون از کیس و مثل اکسترنال با usb وصل اش کرد به کامپیوتر

ممنون

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام

می گم می شه یه هارد اینترنال رو تبدیل کرد به اکسترنال یعنی یه جوری گذاشتش توی بیرون از کیس و مثل اکسترنال با usb وصل اش کرد به کامپیوتر

ممنون

با سلام
شما میتونی از باکس های اکسترنال استفاده کنی که با یه فن خوب فکر کنم زیر 20 در بیاد

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Paniaco عزيز
animsmilysmile.gif

من دو تا هارد یک ترابایت می خوام...
یکی اکسترنال واسه آرشیو و بک آپ و اینور اونور بردن...
یکی اینترنال برای PC
صفحات قبل رو که خوندم بچه بیشتر با وسترن موافق بودن... چه مدلی باید بگیرم برای دو تاش؟
. من چندروز پيش مي‌خواستم از تهران دقيقن همين مدل 1T را بخرم و در اينترنت در مورد فرق WD Caviar Black و Green-اش تحقيقي كردم. كاملن تفاوت اين دو مدل در خود سايت وسترن مشخص هست.

. مدل Black مدل پر سرعتتري نسبت به Green هست. گرماي بيشتري داره! كمي صداي بيشتري داره! ولي سرعتش خيلي بيشتره. مدل Green كندتر هست و بي صدا تر و خيلي خنكتر و مخصوص استفاده External . چون نياز من از يك هاردديسك 1T فقط براي نسخه پشتيبانيگيري بود و اصلن هارد بكاپ را در درون سيستم نمي‌گذارم، مثل هارد‌هاي قبلي مي‌خواستم مدل Green رو + يك كابل USB 2.0 to SATA2 بخرم. البته در دقايق پاياني كلن اين خريد كنسل شد! ولي نتايج تحقيق ما اين بود:

*هاردديسك WD Caviar Green (به لينك نگاه كنيد) در 3 مدل كش موجود هست(16/32/64) كه من مدل 64MB كش اون با ظرفيت 1TB رو از پاساژ ايران پرسيدم 86 تومان با گارنتي 2 ساله ديجيتال و 87 تومان با گارانتي 2 ساله سازگار ارقام موجود بود.

*هاردديسك WD Caviar Black (به لينك نگاه كنيد) فقط در يك مدل كش 32MB ولي در دو اينترفيس SATA به شماره‌هاي SATA2 (كه با نام SATA 3Gb/s هم هست) و SATA3 (كه به نام SATA 6 Gb/s هست) و من مدل SATA2 اون رو مي‌خواستم كه قيمتش 115 تومان بود.

*كابل USB 2.0 to SATA2 هم به قيمت 10 تومان موجود بود.

. در كل، قصد خريد مدل Green رو داشتم كه فعلن ديدم نيازي به همچين ظرفيتي ندارم!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/08
26.gif
103.gif

orkideh

Registered User
لایک‌ها
1
من میخوام یه هارد اینترنال بگیرم ...با قطعیت میخواستم هارد وسترن گرین 500 گیگ رو بخرم ولی یه جا دیدم نوشته ماهیتا خیلی کندن ...طوری که ارزش سیستم قوی رو همپایین میارن....همینطوره ؟
پیشنهاد بهتری دارین ؟ (500 گیگ حوالی 50-60)
پیشاپیش ممنون

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما از سری وسترن blue یا black بگیرید مخصوصا بلک که دو تا پردازشگرروی برد هارد هست

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
من میخوام یه هارد اینترنال بگیرم ...با قطعیت میخواستم هارد وسترن گرین 500 گیگ رو بخرم ولی یه جا دیدم نوشته ماهیتا خیلی کندن ...طوری که ارزش سیستم قوی رو همپایین میارن....همینطوره ؟
پیشنهاد بهتری دارین ؟ (500 گیگ حوالی 50-60)
پیشاپیش ممنون

درسته که سری بلک خوبه اما فکر میکنم دیگه راجع به سری گرین دارن زیاد شلوغش میکنن
شما اگه امتیازی رو که ویندوز 7 بهش میده رو ببینی زیاد دلسرد نمیشی و در مقایسه با سایر برند ها کماکان حرف اول رو میزنه
البته از 500 سامسونگ هم نباید گذشت چون در زمانی که 500 تازه به بازار اومده بود خیلی ازش حرف زده میشد و جزو بهترینها بود

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام Paniaco عزيز
animsmilysmile.gif

. من چندروز پيش مي‌خواستم از تهران دقيقن همين مدل 1T را بخرم و در اينترنت در مورد فرق WD Caviar Black و Green-اش تحقيقي كردم. كاملن تفاوت اين دو مدل در خود سايت وسترن مشخص هست.

. مدل Black مدل پر سرعتتري نسبت به Green هست. گرماي بيشتري داره! كمي صداي بيشتري داره! ولي سرعتش خيلي بيشتره. مدل Green كندتر هست و بي صدا تر و خيلي خنكتر و مخصوص استفاده External . چون نياز من از يك هاردديسك 1T فقط براي نسخه پشتيبانيگيري بود و اصلن هارد بكاپ را در درون سيستم نمي‌گذارم، مثل هارد‌هاي قبلي مي‌خواستم مدل Green رو + يك كابل USB 2.0 to SATA2 بخرم. البته در دقايق پاياني كلن اين خريد كنسل شد! ولي نتايج تحقيق ما اين بود:

*هاردديسك WD Caviar Green (به لينك نگاه كنيد) در 3 مدل كش موجود هست(16/32/64) كه من مدل 64MB كش اون با ظرفيت 1TB رو از پاساژ ايران پرسيدم 86 تومان با گارنتي 2 ساله ديجيتال و 87 تومان با گارانتي 2 ساله سازگار ارقام موجود بود.

*هاردديسك WD Caviar Black (به لينك نگاه كنيد) فقط در يك مدل كش 32MB ولي در دو اينترفيس SATA به شماره‌هاي SATA2 (كه با نام SATA 3Gb/s هم هست) و SATA3 (كه به نام SATA 6 Gb/s هست) و من مدل SATA2 اون رو مي‌خواستم كه قيمتش 115 تومان بود.

*كابل USB 2.0 to SATA2 هم به قيمت 10 تومان موجود بود.

. در كل، قصد خريد مدل Green رو داشتم كه فعلن ديدم نيازي به همچين ظرفيتي ندارم!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/08
26.gif
103.gif
ممنون عزیز، مثل همیشه توضیح کامل و جامع

این دو مدل که شما بررسی کردی اینترنال بود، پس من نتیجه میگیرم برای هارد سیستم مدل black رو باید بگیرم.

رفتم سایت مدل های اکسترنال رو دیدم چند تا بودن، کدومش رو بگیرم؟ desktop، portable و... . هر کدومش هم مدل های مختلفی داشتن با امکانات مختلف!

Auto Back up و اینا چی هست؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Paniaco عزيز
animsmilysmile.gif

....
رفتم سایت مدل های اکسترنال رو دیدم چند تا بودن، کدومش رو بگیرم؟ desktop، portable و... . هر کدومش هم مدل های مختلفی داشتن با امکانات مختلف!
Auto Back up و اینا چی هست؟
. من براي خودم ترجيه مي‌دم كه از يك هارد اينترنال با كيفيت و با سرعت متوسط و خنك به عنوان هاردديسك بكاپ و اكسترنال استفاده كنم تا اينكه برم يك هاردديسك "3.5 اكسترنال باكس دار يا "2.5 قابل حمل بگيرم! من خودم يك هاردديسك 80GB قابل حمل "2.5 دارم كه مال شركت TrekStor هست و خود هاردديسكش Toshiba هست. از اين هاردديسك براي جابه جايي بين دو كامپيوترم كه در دوشهر مختلف هست استفاده مي‌كنم و يك هاردديسك 40GB اينترنال دارم كه به كمك يك تبديل USB2IDE به عنوان هاردديسك بكاپ و اكسترنال ازش استفاده مي‌كنم. داده‌هاي حياتي من روي اون 40GB هست؛ و خود به خود بخشيش روي 80 هم هست.

. در مورد هاردديسك‌هاي اكسترنال بايد دوستاني كه تجربه بيشتري دارند به شما پيشنهاد‌هاشون را ارائه بدهند. من چون خيلي خوب از وسايلم محافظت مي‌كنم، هاردديسك اينترنال براي بكاپ گيري و استفاده به شكل اكسترنال بيشتر برام ايمني داره تا مدل باكسش يا قابل حملش....!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/03/10
26.gif
103.gif

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

بله، خب خطری که اینترنال ها فکر می کنم دارن اینکه ممکن هست در اثر ضربه ناخواسته یا حتی حرکت معمولی دچار بد سکتوری بشن!

من هم چون بیشتر برای نقل و انتقال فایل ( در زمینه آهنگسازی ) تا بک آپ گیری نیاز دارم، مجبورا هارد دائما خارج از منزل یا دست دوست و آشناست ! :دی

در هر صورت ممنون از توضیحاتت، احتمالا مثل sokOoooot جان یه دونه My Book Essential بگیرم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
من 500 گیگ وسترن دارم سری Blue واقعا از هر نظر ازش راضیم... اکسس تایمش هم 12.3 یا 12.4 هست!

hamed_1989

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان برای آرشیو شخصی خودم میخوام هارد 2 ترابایت اکسترنال 3.5 بخرم دوستان از نظر کیفیت چه مدلی رو پشنهاد میکنن؟

بالا