• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
:blink: آقا زیادیت نشه یه وقت!!!!!:p

چرا نمره ها نمی یاد؟! کلا الان دو تا از درسا امده، استادا چیکار میکنن تو این دانشگاه؟! دانشگاه گیر نمیده که یارو 2 هفته و خورده ای گذشت، بردار نمره ها رو بیار؟!!!!!!!!

بعدم مگه انتخاب واحد از 14 هم شروع نمیشه،هنوز که تو انرول چیزی نزده، حتی تقویم آموزشی و لیست کلاس های جدید رو نداریم، مبلغ شهریه رو هم مشخص نکردن
معلوم نیست چی تو اون دانشگاه میگذره:hmm:
برای من که نمره سه تا از درس هام اومده. کم کم داره می آد دیگه.

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا این نمره های لعنتی هیچیش نمیاد؟
اینا دارن چه غلطی میکنن تو اون خراب شده...

خیلی از استادا نمره ها رو دادن . ولی مسئولای بی نهایت گشاد سایت نمره ها رو وارد نکردن . دوستم امروز رفت دانشگاه بش گفتن احتمالا تا آخر این هفته وارد میکنیم .

amin dd

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی از استادا نمره ها رو دادن . ولی مسئولای بی نهایت گشاد سایت نمره ها رو وارد نکردن . دوستم امروز رفت دانشگاه بش گفتن احتمالا تا آخر این هفته وارد میکنیم .

یعنی گشادتر از اونا فقط خودشونن

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
بچه ها سلام
من يه امتحانو نرفته بودم الان واسم غير موجه ولي 3 واحد تو مردوديم حساب كرده جريان چيه؟

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
قبلا اگه مشکل آموزشی داشتیم بعد از لوگین انرول تو صفحه اول یه پیغام میداد.

الان که عوض کردن این صفحه رو باید از کجا مطمئن بشیم که مشکلی برای انتخاب واحد نداریم؟

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمره های پیشرفته کی نژاد اومده، مال ما هنوز نیومده....

من که دیگه جرات ندارم برم تو سایت.اینجا کسی با کی نژاد پیشرفته نداشته؟

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
شما با جاوید پاس کردید؟
حالا با هر کی پاس کردید امتحانش چجوری بود؟

نه با ریاحی
سخت بود.آخه بهمون گفته بود مساله شاید یکی دوتا بده ولی همشو مساله داده بود.البته من دو ترم پیش داشتم.
------------------

بچه ها این استادا رو میشناسید؟کدوما خوبن؟
تحقیق در عملیات1:توحیدی-اکبری-حافظ الکتب-رشیدی-قضاوتی
اصول مدیریت:درون پرور-شهبا-مهمان پذیر
طرحریزی:پریزاده-توحیدی

Last edited:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بچه ها سلام
من يه امتحانو نرفته بودم الان واسم غير موجه ولي 3 واحد تو مردوديم حساب كرده جريان چيه؟

سلام.نگران نباش.خودش درست میشه.

منم همین مشکل رو دارم....

باید جلوش بزنه حذف ماده 35 ولی نوشته غیبت غیر موجه و 2 واحد هم بهم داده 0 و حسابی گند زده به معدل...

ترم های قبل هم یه بار چنین اتفاقی افتاد ولی فرداش درست شد...الانم زنگ زدم دانشگاه گفتن وقتی لیست های نهایی بره ایرانشهر خودشون درست می کنن....فقط خدا کنه تا قبل از انتخاب واحد درست بشه.

hosein_2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای شیوه اراته مطالب کی نژاد بهتره یا شهبازی؟

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
نه با ریاحی
سخت بود.آخه بهمون گفته بود مساله شاید یکی دوتا بده ولی همشو مساله داده بود.البته من دو ترم پیش داشتم.
------------------

بچه ها این استادا رو میشناسید؟کدوما خوبن؟
تحقیق در عملیات1:توحیدی-اکبری-حافظ الکتب-رشیدی-قضاوتی
اصول مدیریت:درون پرور-شهبا-مهمان پذیر
طرحریزی:پریزاده-توحیدی

برای شیوه اراته مطالب کی نژاد بهتره یا شهبازی؟

سلام
بچه ها قبلا در مورد این استادا نظر داده شده
وقتی هم آپدیت رو تهیه کردم، خواستم از همه که اول دانلود کنند اگه جواب مورد نظر رو پیدا نکردند، بعد بیان سوالا رو مطرح کنند
جواب سوالاتون رو می تونید تو پست اول تاپیک یا این http://http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2597135&postcount=5391پیدا کنید

ممنون از همکاریتون:happy:

Last edited:

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بچه ها قبلا در مورد این استادا نظر داده شده
وقتی هم آپدیت رو تهیه کردم، خواستم از همه که اول دانلود کنند اگه جواب مورد نظر رو پیدا نکردند، بعد بیان سوالا رو مطرح کنند
جواب سوالاتون رو می تونید تو پست اول تاپیک یا این http://http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2597135&postcount=5391پیدا کنید

ممنون از همکاریتون:happy:

من خیلی وقته لیست شما رو دانلود کردم و راجع به استادایی که سؤال کردم چیزی اونجا پیدا نکردم

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه یه درسی رو داده باشیم و نمره اش هم اومده باشه دیگه هیچ جوری نمیشه حذفش کرد؟اگه استاد بخواد می تونه این کارو کنه؟

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به امید خدا 2 تا از نمره هام اومد
هرکی فارسی می خواد بر دارده با معصومه صادقی برداره کارش درسته کلی حذف می کنه راحت می شه خوند به منم 20 داده هرچند خودم یه 19 نمره نوشته بودم شدیدا توصیه می کنم
باورم هم نمیشه زهرایی برنامه نویسی رو بهم 20 داده هنوز هضم نتونستم بکنم خیلی خسیس بود دست و دلباز شده
رحیم وفاپور هم که معروفه امروز امتحانش آب خوردن بود اینم شدیدا توصیه می شه
آخر آدم باحاله

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
خب امروز یه نمره دیگه ما هم اومد

مدار منطقی پیشرفته با استاد ( علی کارگر نژاد ) داشتم که از ایشون 14 گرفتم...!!!:blush: واقعا فکر میکردم حداکثر 10 بگیرم....!!! خیلی حال داد این استاد پولدار گروه کامپیوتر (( یکی از ثروتمند ترین اساتید در کل دانشگاه تهران جنوب هستند که هم بنز الگانس دارند و هم ماکسیما !! اون ماکسیمای نقره ای که تو پارکینگ اساتید پارک میکنه مال ایشون هست ... خدا زیادترش کنه....))

یچه هایی که رشته کامپیوتر هستند از ما یه نصیحت بپذیرند و آن اینکه دو استاد گرامی این گروه (( آقایان کارگرنژاد و لطفعلی شمیرانی )) واقعا آقا هستند...:heart: هیچکس از درس برداشتن با این دو استاد بزرگوار ناراضی نبوده... به خیلی از دانشجوها 20 دادند... ایکاش من هم میتونستم الکترونیکی رو با استاد شمیرانی بردارم... ولی قسمت ما نبود...

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
رحیم وفاپور هم که معروفه امروز امتحانش آب خوردن بود اینم شدیدا توصیه می شه
آخر آدم باحاله

منم امروز با استاد نازنینم (( رحیم وفاپور )) امتحان اخلاق داشتم... به جرئت میتونم بگم تنها کلاس تو کل دوره دانشگاهم بوده که موقعی که کلاس درس تموم میشد ناراحت میشدم و دوست نداشتم کلاس رو ترک کنم.... کلام و زبان این استاد بسیار جذاب و شیرین بود... واقعا برای زندگی آینده ام از این استاد بزرگوار چیز یاد گرفتم....

ما که همه سوالات رو جواب دادیم... انشالله که بتونیم بیست بگیریم...!! اینقدر زیاد نوشتم که مچ دستم درد گرفت.... ولی واقعا درس اخلاق اسلامی بهم چسبید... خیلی حال داد.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بچه ها فرق تقویم آموزشی که تو قسمت اینرول هست با جدولی که در سایت آزاد.ای سی هست(اطلاعیه های جدید>تابلو اعلانات دانشکده>دانشکده فنی) .کسی میدونه تفاوتشون چیه؟!

بالا