• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر اسفاده می کنید ؟

? از کدام مرورگر اسفاده می کنید

• Total voters
    146

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
فقط فایرفاکس

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
اونای که فایرفاکس و اپرا استفاده می کنید

آیا تا حالا از مرورگر Flock استفاده کرده اید ؟

نه ........... !!!!!!!!! :blink::blink::blink:

خیلی از دنیای پیشرفت عقب افتاده اید

10 تا از مهم ترین ویژگی هاش رو می گم و توضیح می دم!

1.My World
تو این قسمت شما می تونید آدرس و اسم سایت های مورد علاقتون رو یا سایت هایی که زیاد اسفتاده می کنید رو قرار بدید یا وقتی که مثلاً تو گوگل سرچ می کنید نتیجه سرچتون رو اونجا قرار بدید! و همش با Drag & Drop هست و احتیاج به طی کردن مراحل خاصی نداره!

2.people
این قسمت به شما امکانات ویژه ای رو در مورد سایت هایی مثل facebook,twitter,flickr ,youtube و غیره می ده! مورد اولش اینه که دسترسی شما به این سایت ها راحت تر میشه فقط با یک کلیک! وقتی که وارد هرکودوم از سایت های بشیم لیست دوستانتون و لیست مربوط به اون سایت در قسمت چپ مرورگر نمایش داده میشه! یعنی حتی با بستن سایت مورد نظر هنوز به سایت دسترسی دارین! و حتی می تونید مثلاً عکسی رو که تو سایت facebook می خواین برای خودتون بذارید رو بدون وارد شدن به twitter همون عکس رو برای twitter هم بذارید! و قسمت چت facebook هم تازه بهش اضافه شده که اگه سایت facebook رو ببنیدن باز هم می تونید از امکان چتش استفاده کنید!

3.media
این قسمت به شما اجازه می ده عکس یا فیلم مورد نظرتون رو بدون این که احتیاج باشه به سایت مورد نظر برید سرچ کنید و به راحتی با یک کلیک تو بقیه سایت های ارائه دهنده media هم سرچ کنید! مثل picasa , Flickr,facebook,youtube و غیره!

4.RSS
این هم مشخصه دیگه! سایت هایی که به روز شدنشون براتون مهمه رو رو اینجا وارد می کنید و به محض به روز شدن اون سایت به شما خبر میده!

5.E-Mail
دسترسی به تمام قسمت های میل شما رو فراهم می کنه!

6.Favorite
احتیاجی به توضیح نیست تمام مرورگرها دارن

7.account & service
این قسمت تمام account های شما تو تمام Service های شناخته شده توسط Flcok رو نمایش میده و به شما امکان میده به راحتی login کنید تو تمام اون سایت ها!

8.Web Clipboard
این قسمت که دوست داشتنی ترین قسمت مرورگر هست اینه که شما عکس ها یا آدرس هایی رو که الان وقت یا حوصله نگاه کردنوش رو ندارید drag & drop می کنید تو این قسمت و بعداً سر فرصت می بینیدش! و اگه کامپیوتر ریست بشه یا خاموش بشه هم این آدرس ها و عکس ها پاک نمیشه! و هروقت خواستید می تونید ببینید!

9.Blog
این قسمت خیلی عالیه! در سرویس دهنده هایی که شناخته شده برای Flock شما می تونید بدون وارد شدن به سرویس دهنده تو این قسمت مطلب وبلاگتون رو بنویسید و بفرستید و مطلبتون رو تو وبلاگاتون ببینید! مثل blogger

photo uploader.10
این قسمت شما رو به account شما تو یه سایت آپلود عکس که خودتون انتخاب کردین مثل tinypic متصل می کنه و می تونید آپلود عکستون رو بدون وارد شدن به خود سایت انجام بدین! و چندین امکانات دیگه ای که کار رو راحت تر می کنه!

http://www.flock.com از اینجا می تونید دانلود کنید پایین صفحه لینک دانلودش هست!

پیشنهد می کنم که حتماً Flock tutorial رو هم ببینید!

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام . خدائیش من بهتر از فایر فوکس ندیدم ... من هم آی ای ، هم کروم ، هم اپرا رو امتحان کردم ..اما حقیقتاً فایرفوکس خیلی عالیه تره ... ... به دوستانی که از مرورگرهای دیگه به غیر از فایرفوکس استفاده میکنن ، پیشنهاد میکنم که برا یکبار هم که شده از فایرفوکس استفاده کنند و به اصطلاح حالش رو ببرند .... :cap:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
سلام . خدائیش من بهتر از فایر فوکس ندیدم ... من هم آی ای ، هم کروم ، هم اپرا رو امتحان کردم ..اما حقیقتاً فایرفوکس خیلی عالیه تره ... ... به دوستانی که از مرورگرهای دیگه به غیر از فایرفوکس استفاده میکنن ، پیشنهاد میکنم که برا یکبار هم که شده از فایرفوکس استفاده کنند و به اصطلاح حالش رو ببرند .... :cap:
چیش از اوپرا بهتره؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
گوگل کروم زندگی اینترنتی من رو عوض کرده! بهترینه!

آدمه بد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین اینترنت اکسپلورر از همشون بهتره :دی

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چیش از اوپرا بهتره؟

سلام ... شما بگو چیش از اپرا بهتر نیست ؟؟؟؟!!!!!!

البته شما در صفحه ی اول تاپیک فرمودین که از فایر فوکس متنفرین ... حالا چرا متنفر ؟
به نظر من فایرفوکس خیلی سرعت بالاتری نسبت به اپرا داره ... البته نظر خصیه منه ...
من خیلی فایرفوکس رو قبول دارم اما از اپرا متنفر نیستم !!!!!!!!!!!!!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام ... شما بگو چیش از اپرا بهتر نیست ؟؟؟؟!!!!!!

البته شما در صفحه ی اول تاپیک فرمودین که از فایر فوکس متنفرین ... حالا چرا متنفر ؟
به نظر من فایرفوکس خیلی سرعت بالاتری نسبت به اپرا داره ... البته نظر خصیه منه ...
من خیلی فایرفوکس رو قبول دارم اما از اپرا متنفر نیستم !!!!!!!!!!!!!
عزیز شما اپرا دانلود کن ببین !
تو این که سرعتش بیشتر از فایر هست شکی نیست !

پ ن : بنده طرفدار هیچ کدوم از این 2 نیستم !

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز شما اپرا دانلود کن ببین !
تو این که سرعتش بیشتر از فایر هست شکی نیست !

پ ن : بنده طرفدار هیچ کدوم از این 2 نیستم !

من اپرا داشتم و دارم ، اما به نظر من در کل موارد باز هم فایرفوکس بهتر و کاراتره

منم تعصبی ندارم ، فقط نظر شخصی خودم در مورد مرورگرا رو گفتم ... نظر شما هم محترمه برام :shades:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آمار رو نگاه کردم واقعا جالبه حتی یک نفر هم IE نزده!! درصورتی که بدون شک 70% استفاده میکنن D:
این جو زدگی علیه مایکروسافت منو کشته!
تقریبا همه دوستان من که نمی دونستن قضیه مرورگرها چیه و همه از اون آیکن e ویندوز برای مرور سایت ها استفاده می کردن الان به واسطه من از فایرفاکس و اوپرا و گوگل کروم و ... استفاده می کنن و به هیچ وجه هم حاضر نیستن دوباره طرف IE برن.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
فایرفاکس 3.6 جالب شده افزونه Personas اونقدر جالب بوده که تصمیم گرفتن بصورت پیش فرض توی نسخه 3.6 استفاده کنن
نمایش فونتها در منو و سربرگها زیباتر و دلچسب تر شده.
اپرا باید برای زبان فارسی یک کاری کنه وگرنه عقب میوفته اگر یک تحول هم توی افزونه ها بده عالی میشه

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
فایرفاکس 3.6 جالب شده افزونه Personas اونقدر جالب بوده که تصمیم گرفتن بصورت پیش فرض توی نسخه 3.6 استفاده کنن
نمایش فونتها در منو و سربرگها زیباتر و دلچسب تر شده.
اپرا باید برای زبان فارسی یک کاری کنه وگرنه عقب میوفته اگر یک تحول هم توی افزونه ها بده عالی میشه
انصافا کار جالبی کرده ! :rolleyes:

برای تراوین هم تم گذاشتن ! :x

Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
نتیجه ی برسی ورژن 3.6 فایر فاکس :
سرعت باز کردن تب - منو - هیستوری افزایش پیدا کرده
سرعت لود کردن صفحات در بعضی موارد بیشتر شده ولی هنوزم ضعف داره...

یه قابلیتی که فعلا هیچ مرورگری جز کروم نداره ( که زیادم به چشم نمیاد و مهم نیست ) :
وقتی مثلا 15تا تب باز می کنید و می خواید همه رو یک جا ببندید چون با بستن هر تب فضای بیشتری به تب ها داده می شه و علامت بستن اونا میره کنار هر دفعه باید موس رو تکون بدید . ولی تو کروم اگه این جوری باشه تا از روی قسمت تب ها نری کنار فضای اختصاصی تب ها عوض نمیشه .
یه چیز دیگه که باید اضافه می کرد : باید می شد سرعت اسکرول کردن رو انتخاب کرد یا خودش زیادش می کرد ... این کار تو سریع شدن کار خیلی تاثیر داره هر چند که به چشم نمیاد ..

در کل میشه گفت موزیلا به کاربردی بودن مرورگر بیشتر از سرعت اهمیت میده

در پایان به نظر من خیلی ایده آل شده ...

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
انصافا کار جالبی کرده ! :rolleyes:

برای تراوین هم تم گذاشتن ! :x
من وردپرسش رو بیشتر دوست دارم برای بالاترین هم باید دست بکار بشم تمش رو طراحی کنم
تنها مشکل این افزونه اینکه عکس زمینه رو فیت نمیکنه اگر بتونن کاری کنن که تصویر زمینه فیت مروگر بشه و با تغییر سایز مرورگر سایز کل عکس تغییر کنه بهتره اون موقع تم هایی خیلی خیلی زیبایی میشه طراحی کرد

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من وردپرسش رو بیشتر دوست دارم برای بالاترین هم باید دست بکار بشم تمش رو طراحی کنم
تنها مشکل این افزونه اینکه عکس زمینه رو فیت نمیکنه اگر بتونن کاری کنن که تصویر زمینه فیت مروگر بشه و با تغییر سایز مرورگر سایز کل عکس تغییر کنه بهتره اون موقع تم هایی خیلی خیلی زیبایی میشه طراحی کرد
بنده اینو گذاشتم البته
https://addons.mozilla.org/fa/firefox/persona/15105

البته همچنان کروم رو عشق است :دی

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
فايرفاكس يه افزونه داره كه بعد از نصبش تو هر صفحه اي كه بريد لينك هاي دانلود رو كه رو آپلود سنتر هاي معروف دنيا قرار دارن چك ميكنه و اگر لينك سالم باشه كنارش يه تيك سبز مياره .. اگر لينك خراب باشه روش خط ميكشه .... نزديك به 50 آپلودسنتر هم ساپورت ميكنه ..... اپرا و كروم همچين افزونه هايي دارن ؟ يه نفر بهم گفت اپرا داره ولي فكر كنم چيز ميگفت :)

بالا