merialen
Registered User
به نظرتون تو حذف و اضافه تحقیق قضاوتی باز می شه؟
بچه ها مبانی برق شفیعی امتحانش 7 امه ولی واسه بقیه استادا امتحانشون 20 امه همچین چیزی می شه؟
20 ام درسته
به نظرتون تو حذف و اضافه تحقیق قضاوتی باز می شه؟
بچه ها مبانی برق شفیعی امتحانش 7 امه ولی واسه بقیه استادا امتحانشون 20 امه همچین چیزی می شه؟
برو بچ یه سوال کلی دارم
می خوام سیستم دانشگاه رو هک کنم و نمراتم رو دستکاری کنم
یه مطلبی رو شنیدم می خواستم از صحت اون مطلع بشم
میگن که اگر هم تغییر بدم نمیشه چون پایان هر ترم یه نسخه از کارنامه توی پرونده میره و در پایان تحصیل با این کارنامه ها فارغ التحصیل شدن یا نشدن مشخص میشه
ایا این مطلب درسته یا نه؟
اگر اره ایا برای تمام واحد های دانشگاه ازاد انجام میشه یا فقط برای بعضی ها؟
ممنون
منتظر پاسخ هاتون هستم
یکی به داد من برسه جواب بده
برو بچ یه سوال کلی دارم
میگن که اگر هم تغییر بدم نمیشه چون پایان هر ترم یه نسخه از کارنامه توی پرونده میره و در پایان تحصیل با این کارنامه ها فارغ التحصیل شدن یا نشدن مشخص میشه
ممنون
منتظر پاسخ هاتون هستم
دوستان 2 تا سوال:
1.میتونیم ریاضی 1 رو با فیزیک 1 و گسسته تو یه ترم برداریم؟؟؟؟؟ریاضی 1 رو ترم قبل افتادم:blush:
2.نظرتون راجع به این استادا چیه؟
فیزیک-----------)حاج امینی
ریاضی1---------)قهرمانی
گسسته--------)لطفعلی شمیرانی
جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟:blink:
حالا شما خودتو ناراحت نکن
فک کنم یه کارنامه دستی هم درست شده که آخرش که بخوان مدرک بدن کارنامه هارو با هم تطابق میدن
فک کنم منطقیش همینه
حالا شما خواستی هک کنی به ما هم یه خبر بده این نمره های مارو هم ردیفش کنی![]()
دست بردن تو نمره خطرناکه . چون آموزش ممکنه نمرات رو از دایره امتحانات با رکورد دانشجو ها مقایسه و Refresh کنه.
تو یه دانشگاه دیگه این اتفاق افتاده.
سلام.
من ترم پیش یکی از درسامو نرفتم امتحان بدم و حالا زده حذف ماده 35 و تو ترم جدید درسایی که وابسته ی اون درس بودنو با خود اون درس برداشتم(یعنی هم نیاز) میخواستم بدونم اشکالی که نداره؟
حاج امینی از جزوه خودش میان ترم سوال میده.میتونی نمره پاسی رو ازش بگیری.بله میتونی فقط باید مواظب باشی ریاضی 1 نیفتی که درسی که باهاش هم نیاز کردی هم حذف میشه.من با سعید پور اندیشه 1 داشتم.واقعا استاد خوب و هلوییه.حتی اگه سوالایی که تو ذهنته بنویسی و ازش بپرسی بهت نمره میده.
فقط من نمیدونم چرا 14 شدم:blink:
فکر کنم به چرت نویسی زیادی تو برگه الرژی داره واگرنه دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه:hmm:
.......................................
دوستان 2 تا سوال:
1.میتونیم ریاضی 1 رو با فیزیک 1 و گسسته تو یه ترم برداریم؟؟؟؟؟ریاضی 1 رو ترم قبل افتادم:blush:
ریاضی1---------)قهرمانی
.........................................
قبلا وقلبا ممنوووووووووووووووووووون.
دوستان امروز طی روند انتخاب واحد به یک کشف بزرگ غیر علمی رسیدم
اینکه وقتی با 3 تا کامپیوترمعمولی ثبت نام میکردم ثبت نهایی نمیشد حتی اینکه یکیشون adsl داشت.
ولی هر بار که با دو تا لپ تاپی که داشتم وارد سایت شدم ثبت نام کامل انجام شد.
در همین جا از همه ی دوستان ،اشنایان و همچنین کافی نت سرکوچه که من رو در ثبت نام امروز یاری کردن کمال تشکر خود ر اعلام میدارم.![]()
من و دوستم جفتمون از 2 تا کامپیوتر معمولی انتخاب واحد کردیم (دوستم هم برای من انتخاب واحد کرد) و ثبت نهایی شد، مشکل شما یه چیز دیگه بوده:happy:
برو بچ یه سوال کلی دارم
ممنون
منتظر پاسخ هاتون هستم
من با سعید پور اندیشه 1 داشتم.واقعا استاد خوب و هلوییه.حتی اگه سوالایی که تو ذهنته بنویسی و ازش بپرسی بهت نمره میده.
فقط من نمیدونم چرا 14 شدم:blink:
فکر کنم به چرت نویسی زیادی تو برگه الرژی داره واگرنه دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه:hmm:
.......................................
دوستان 2 تا سوال:
ریاضی1---------)قهرمانی
.........................................
قبلا وقلبا ممنوووووووووووووووووووون.