• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آقا تبریک ۵ امتیاز شمارش معکوس شروع شد

:medieval::medieval::medieval:
1266819608.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
جدا این رانیری دیزروز کردیت :دی تیم رو از کجا رسوند به کجا!

چه خوبه همینجوری شوخی شوخی قهرمان بشید :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه خبره تو تاپیک !

جدا خوشحال شدم ! خیلی خوشحال شدم اینجا شلوغ شده !

من خوشامد میگم !

من نمیدونم این رو گذاشتی‌ یا نه !!!!!!

اگه نه این رو بزن اولین پست

قدر دانی Totti از تمام ایرانیها به زبان فارسی !

من این رو ندیدم !

اجازه بده شب بررسی کنم، بعد میذارم تو پست اول.

جدا این رانیری دیزروز کردیت :دی تیم رو از کجا رسوند به کجا!

چه خوبه همینجوری شوخی شوخی قهرمان بشید :دی

برو آقا !

ما گفتیم قهرمان میشیم، تو گفتی توهمه !

برو آقا !

ما قهرمانیـــــــــــــــــــــــم !

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . ممنون از خوش آمد گویی شما

بنده هم مثل خیلی از دوستان از سال 2000 بود که رم قهرمان سیری ا شد عاشق این تیم و توتی شدم
این تاپیک رو تازه و تصادفی پیدا کردم و ول نمیکنم

به نظر من اگر رم همینجوری ادامه بده واقعا میشه قهرمان شد و فاجعه میشه دیگه ایوووللللللللللل
چون الان اینتر کمی افت کرده و بازیهای سخت تو لیگ قهرمانان هم داره با چلسی

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1111.jpg

تیم رم دیشب در پیست و پنجمین بازی خود در سری آ توانست با تك گل میركو ووچینیچ كاتانیا راشكست دهد و اختلاف خود با اینتر را به 5 امتیاز كاهش دهد.

در نیمه اول، رم كاملا توپ و میدان را در اختیار داشت و به بازی مسلط بود. تا اینكه بعد از 18 دقیقه حملات رم جواب داد و ووچینیچ توانست با زیركی خود روی سانتر منز از روی نقطه كرنر برای رم گلزنی كند. بعد از گل رم همچنان بازی را در دست داشت و حملاتی را به روی دروازه حریف ایجاد كرد كه منجر به گل نشد. دروسی نیز در نیمه اول موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد. كاتانیا نیز خطر جدی را روی دروازه رم ایجاد نكرد.

در نیمه دوم كاتانیا بهتر از نیمه اول ظاهر شد و توانست حملات خوبی را روی دروازه رم ایجاد كند اما هوشیاری و عملكرد خوب مدافعین از جمله خوان مانع گلزنی این تیم شد. در این نیمه رم موقعیت های بسیاری را از دست داد. تادی نیز در موقعیتی تك به تك قرار گرفت ولی شوتش به تیر افقی دروازه برخورد كرد. سه تعویض رم نیز در نیمه دوم انجام شد و پروتا به جای سرچی و فاتی به جای منز و باپتیستا به جای ووچینیچ به میدان آمدند.

رانیری در این بازی به پیزارو و موتا استراحت داده بود تا این دو بازیكن ارزشمند در دیدار حساس پنجشنبه شب در آمادگی كامل باشند. خط دفاعی رم در این بازی خوب ظاهر شد. ریسه در چندین صحنه توپ های خوبی را دفع كرد. خوان هم فوق العاده بود. در خط میانی دروسی و بریگی خوب بودند. تادی اشتباهات زیادی را مرتكب شد. سرچی نیز بازی خوب و تكنیكی خود را به نمایش گذاشت و بیشتر حملات توسط او انجام می شد. ووچینیچ نیز با گل زیركانه ای كه زد از بهترین ها بود. منز هم در بعضی صحنه ها خوب و در بعضی اشتباهاتی را داشت. و سرانجام دونی نیز روز آرامی را سپری كرد.

در دقایق پایانی نیز به دلیل حفظ توپ رم درگیری در زمین بین بازیكنان دو تیم ایجاد شد كه پروتا و لوپز كارت زرد گرفتند.

رم با این پیروزی ارزشمند 50 امتیازی شد و همچنان در تعقیب اینتر 55 امتیازی قرار دارد.

تركیب رم در این دیدار:
دونی-كاستی-خوان-بوردیسو-ریسه-دروسی-بریگی-تادی-سرچی( 68 پروتا)-منز(75 فاتی)-ووچینیچ(82 باپتیستا)

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1111.jpg

تیم رم دیشب در پیست و پنجمین بازی خود در سری آ توانست با تك گل میركو ووچینیچ كاتانیا راشكست دهد و اختلاف خود با اینتر را به 5 امتیاز كاهش دهد.

در نیمه اول، رم كاملا توپ و میدان را در اختیار داشت و به بازی مسلط بود. تا اینكه بعد از 18 دقیقه حملات رم جواب داد و ووچینیچ توانست با زیركی خود روی سانتر منز از روی نقطه كرنر برای رم گلزنی كند. بعد از گل رم همچنان بازی را در دست داشت و حملاتی را به روی دروازه حریف ایجاد كرد كه منجر به گل نشد. دروسی نیز در نیمه اول موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد. كاتانیا نیز خطر جدی را روی دروازه رم ایجاد نكرد.

در نیمه دوم كاتانیا بهتر از نیمه اول ظاهر شد و توانست حملات خوبی را روی دروازه رم ایجاد كند اما هوشیاری و عملكرد خوب مدافعین از جمله خوان مانع گلزنی این تیم شد. در این نیمه رم موقعیت های بسیاری را از دست داد. تادی نیز در موقعیتی تك به تك قرار گرفت ولی شوتش به تیر افقی دروازه برخورد كرد. سه تعویض رم نیز در نیمه دوم انجام شد و پروتا به جای سرچی و فاتی به جای منز و باپتیستا به جای ووچینیچ به میدان آمدند.

رانیری در این بازی به پیزارو و موتا استراحت داده بود تا این دو بازیكن ارزشمند در دیدار حساس پنجشنبه شب در آمادگی كامل باشند. خط دفاعی رم در این بازی خوب ظاهر شد. ریسه در چندین صحنه توپ های خوبی را دفع كرد. خوان هم فوق العاده بود. در خط میانی دروسی و بریگی خوب بودند. تادی اشتباهات زیادی را مرتكب شد. سرچی نیز بازی خوب و تكنیكی خود را به نمایش گذاشت و بیشتر حملات توسط او انجام می شد. ووچینیچ نیز با گل زیركانه ای كه زد از بهترین ها بود. منز هم در بعضی صحنه ها خوب و در بعضی اشتباهاتی را داشت. و سرانجام دونی نیز روز آرامی را سپری كرد.

در دقایق پایانی نیز به دلیل حفظ توپ رم درگیری در زمین بین بازیكنان دو تیم ایجاد شد كه پروتا و لوپز كارت زرد گرفتند.

رم با این پیروزی ارزشمند 50 امتیازی شد و همچنان در تعقیب اینتر 55 امتیازی قرار دارد.

تركیب رم در این دیدار:
دونی-كاستی-خوان-بوردیسو-ریسه-دروسی-بریگی-تادی-سرچی( 68 پروتا)-منز(75 فاتی)-ووچینیچ(82 باپتیستا)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
برو آقا !

ما گفتیم قهرمان میشیم، تو گفتی توهمه !

برو آقا !

ما قهرمانیـــــــــــــــــــــــم !
من هم نگفتم قهرمان میشید! گفتم "چه خوبه شوخی شوخی" :دی
بدبختی اینجاست اینتر شما رو تو المپیکو در یک بازی مهم six-pointer شکست خواهد داد...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من هم نگفتم قهرمان میشید! گفتم "چه خوبه شوخی شوخی" :دی
بدبختی اینجاست اینتر شما رو تو المپیکو در یک بازی مهم six-pointer شکست خواهد داد...

ردیوجان، سکه همیشه 2 رو داره !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اون اینتر مانچینی بود. این اینتر مورینیوست. زمین تا آسمون تفاوت هست.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
عشق و قهرمان = ROMA

1266943526.png

Roma Roma Roma
core de 'sta Citta
unico grande amore
de tanta e tanta ggente
che fai sospira
Roma Roma Roma
lassace canta,
da 'sta voce nasce n'coro
so' centomila voci
ciai fatto 'nnamora.
Roma Roma Roma,
t'ho dipinta io
gialla come er sole
rossa come er core mio
Roma Roma Roma
nun te fa 'ncanta
tu sei nata grande
e grande hai da resta
Roma Roma Roma
core de 'sta Citta
unico grande amore
de tanta e tanta gente
m'hai fatto 'nammora
تقدیم به تمام عاشقان رم
http://www.4shared.com/file/103600051/2e5f8900/Antonello_Venditti_-_Roma_Roma.html?s=1

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میخوای سر "رم-اینتر" هم شرط ببندی؟! ;)

100%

در ضمن شرط قبلی رو هنوز نبردی :دی

اون اینتر مانچینی بود. این اینتر مورینیوست. زمین تا آسمون تفاوت هست.

ولی مهم اینه که رم، همون رمه !

ما میبریم ردیوجان !

اگر قهرمان هم نشیم، ولی اینتر رو میبریم در المپیکو !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

mehran0072009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان پنجشنبه بازی مهمی با پاناتینایکوس یونان داریم به فکر پنجشنبه باید بود ...

010_asroma.jpg

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
توتی هست !

این بازی با کاتانیا هم که نبود، خدا رو شکر بخاطر مصدومیت نبود، 4 کارته شده بود.

بازی با یونان هست، فقط نمیدونم تونی هم هست یا نه !

بالا