• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران سپاهان

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
امروز نشست خبری باشگاه سپاهان بود که توی هتل آسمان اصفهان با حضور قلعه نوعی و ساکت برگزار شد

8801103008.jpg

8801103007.jpg

مشروح سخنان ساکت در کنفرانس خبری

مشروح سخنان قلعه نوعی در کنفرانس خبری

:):):)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
استقلال و ذوب آهن بازی هاشونو توی لیگ قهرمانان بردن امیدوارم امروز هم مس و البته صدرنشین لیگ ایران سربلندمون کنند
واسه بازی امشب دارم ثانیه شماری میکنم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
استقلال و ذوب آهن بازی هاشونو توی لیگ قهرمانان بردن امیدوارم امروز هم مس و البته صدرنشین لیگ ایران سربلندمون کنند
واسه بازی امشب دارم ثانیه شماری میکنم

4 بار با الشباب عربستان بازی کردیم ... 3 بار بردیم ، 1 بار هم مساوی کردیم :)
تا حالا به الشباب نباختیم

هیچ وقت بازی سپاهان ، الشباب که توی عربستان 0-1 بردیم یادم نمیره :rolleyes: عجب بازی ای بود
سیدصالحی حدود دقیقه 80 بود با دروازه بان الشباب تک به تک شد و اون توپ رو گل کرد ... یادش بخیر

بازی سختی داریم ... امیدوارم ببریم ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نیمه اول :
الشباب 0 - 1 سپاهان

حریف ، حریف قَدَریه ... ایول بچه ها که تا حریف هنوز به خودش نیومده بود گل رو زدند

به امید پیروزی در این بازی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
نیمه اول :
الشباب 0 - 1 سپاهان

حریف ، حریف قَدَریه ... ایول بچه ها که تا حریف هنوز به خودش نیومده بود گل رو زدند

به امید پیروزی در این بازی

انگار امسال همه دارن حال مدن ، بازی ی مس که خیلی به دل نشست :rolleyes:

به امید پیروزی سپاهان در این بازی.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
الشباب 1 - 1 سپاهان

بازی رو میتونستیم ببریم اگه اون توره این همه موقعیت خراب نمیکرد :hmm::hmm:

به هرحال نتیجه بدی نیس ... با توجه به اینکه بازی توی عربستان بود و الشباب هم تیم قوی ای هست

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دیروز توی جام جم خوندم قلعه نوعی بعد از نمایش افتضاح مهاجمین سپاهان در لیگ آسیا تصمیم به خرید یک مهاجم جدید کرده
البته قبلا هم همونجور که میدونید قلعه نوعی به باشگاه گفته بود که مهاجم نیاز داره ولی باشگاه جدی نگرفته بود ولی بعد از بازی با الشباب قضیه جدی شد
فقط امیدوارم یه بازیکن حسابی بیارن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
حاج رضایی : ادبیات قلعه نویی عوض شده

حاج رضایی که در نشست تخصصی آسیب شناسی لیگ برتر با سوالی درباره همکاری غیرقابل باورش با امیر قلعه نویی روبرو شده بود ، پاسخ داد:« من قبلا درباره قلعه نویی گفتم او باید ادبیاتش را تغییر دهد. سال قبل هم از این ناراحت شدم که سایت باشگاه استقلال بعد از شکست این تیم به الاتحاد ، حرمت معلمی را زیر پا گذاشت و نوشت تبر در دست گرفته ام تا درخت استقلال را بیاندازم . من فقط گفته بودم یک تعویض اشتباه ، این شرایط را ایجاد کرده است. من و امیر با هم حرف زدیم و تصمیم گرفتیم که همکاری کنیم. سالها دور از لیگ بودم و او به من لطف داشت. حالا که از نزدیک دارم با قلعه نویی همکاری می کنم ، معتقدم ادبیاتش تغییر کرده. او خیلی بهتر شده است.

http://khabaronline.ir/news-47334.aspx

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حاج رضایی : ادبیات قلعه نویی عوض شده

حاج رضایی که در نشست تخصصی آسیب شناسی لیگ برتر با سوالی درباره همکاری غیرقابل باورش با امیر قلعه نویی روبرو شده بود ، پاسخ داد:« من قبلا درباره قلعه نویی گفتم او باید ادبیاتش را تغییر دهد. سال قبل هم از این ناراحت شدم که سایت باشگاه استقلال بعد از شکست این تیم به الاتحاد ، حرمت معلمی را زیر پا گذاشت و نوشت تبر در دست گرفته ام تا درخت استقلال را بیاندازم . من فقط گفته بودم یک تعویض اشتباه ، این شرایط را ایجاد کرده است. من و امیر با هم حرف زدیم و تصمیم گرفتیم که همکاری کنیم. سالها دور از لیگ بودم و او به من لطف داشت. حالا که از نزدیک دارم با قلعه نویی همکاری می کنم ، معتقدم ادبیاتش تغییر کرده. او خیلی بهتر شده است.

http://khabaronline.ir/news-47334.aspx

خب دیگه
از وقتی اومده سپاهان ادبیاتشم خوب شده :happy:

میگم شنبه با تراخنور تو تبریز بازی داریم :eek:
میبریم دیگه ... مگه نه ؟! :eek:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خب دیگه
از وقتی اومده سپاهان ادبیاتشم خوب شده :happy:

میگم شنبه با تراخنور تو تبریز بازی داریم :eek:
میبریم دیگه ... مگه نه ؟! :eek:

خب ، همونطور که میدونید خیــــــــلی ها استثنائن دوست دارن تراکتور ایندفعه برنده بازی باشه :D

تراکتور تیم با انگیزه ایه که تو هر بازی موقعیت های زیادی داره و از بی تجربگی و نداشتن مهاجم های خوب از دست میده.ناگفته پیداست بازی تو تبریز خیلی سخته.80 هزار یه صدا تراکتور را 90 دقیقه تشویق می کنن،چــــه شود :wacko:
سپاهان اگه گل اول رو نزنه احتمال داره به مشکل بخوره . ضمنا بازی رو شبکه 3 نشون میده .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خیلی ضد حال خوردم :eek:
فردا نمیتونم بازی رو ببنیم ... دانشگاهم :eek:
نمیتونمم کلاسم رو بپیچونم از بس غیبت کردم !

خلاصه اینکه امیدوارم ببریم ... چون همه رقیبا هم بازی هاشون رو بردن
تراکتور فقط تماشاگر داره وگرنه از نظر فنی پایین تر از سپاهانه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
1-1

نتیجه بدی نیست ولی با توجه به اینکه بقیه رقبا بازی هاشون رو بردن باید میبردیم :eek:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان 0 - 0 العین
بد شد
این بازیمون توی آسیا رو اگه میبردیم خیلی خوب میشد

نیمه اول خیلی بد بازی کردیم .. قبول دارم
ولی نیمه دوم حداقل یه گل رو باید میزدیم ... خیلی بد شانسی آوردیم
توره هم بره بمیره :eek: شدیدا اعصابمو خورد کرد ... اون از بازی قبلش اینم از این بازی امروزش
نبود عمادرضا هم احساس میشد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
همون بلایی رو که توره پارسال سر پرسپولیس اورد امسال داره سر سپاهان میاره
نوش جون قلعه نویی

سال دیگه توره تو یکی از همین تیم عربی های هم گروه سپاهان قراره بازی کنه:rolleyes:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

به نظر من سپاهان به یه مهاجم درست حسابی نیاز داره اگه توره و عمادرضا این همه گل زدند اصلی ترین دلیلش موقعیت های خیلی زیادی هستش که واسشون به وجود میارند هرکس توی سپاهان بود اقای گل میشد همش خراب میکنند هیچ کدومشون هم پاسکاری نمیکنند
باز عماد رضا قابل تحمل هست ولی توره ...
( البته این نظر من هست )

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
به نظر می رسه سپاهان داره دوران افت خودشو سپری می کنه نتایجی که تو لیگ ایران و آسیا گرفته اینرو نشون می ده البته طرفدارای سپاهان باید با حمایت خودشون از تیم کمک کنن تا این وضعیت با کمترین هزینه برای تیم تموم شه انوقت با قهرمانی زود هنگام در ایران حتما نتایج بهتری هم در آسیا منتظر سپاهان خواهد بود

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پوست‌ كلفت شده‌ام!
قلعه‌نويي درگفت‌وگو با ايسنا:
بمانم 30 درصد سپاهان را تقويت مي‌كنم
مي‌خواهيد "قلعه‌نويي" را بزنيد،‌ به تيم چكار داريد؟

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان در انتقاد به هجمه‌ها عليه‌ اين تيم گفت: مورد هدف حملات منتقدان سپاهان، امير قلعه‌نويي است كه ديگر پوست‌كلفت شده، حال با اين مجموعه آباد كه پاك‌ترين طرفداران و منظم‌ترين سيستم كاري را دارد، چكار داريد.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون شرايط تيم فوتبال فولاد سپاهان اصفهان در آستانه بازي يك‌شنبه برابر تيم شاهين بوشهر اظهار كرد: در ابتدا مي‌خواهم از اين تريبون استفاده كرده و نوروز باستاني را به مردم ايران در هر جاي دنيا كه هستند تبريك بگويم؛ اين عيد براي ما ايراني‌ها بسيار مهم است و اميدوارم در سال جديد شرايط خوبي داشته و زندگي‌شان هميشه به رنگ بهار باشد. ما تيم شاهين را به دقت آناليز كرده و به شناخت نسبي خوبي از آنها رسيده‌ايم. شاهين تيمي است كه با برنامه بازي مي‌كند و در بازي‌هاي اخير تنها روي بدشانسي نتايج لازم را كسب نكرده است. آنها يك مربي تقريبا خبره هم دارند كه جزو خبره‌هاي فوتبال ماست كه من زماني شاگردي او را مي‌كردم اما از طرفي تيم ما هم با توجه به آنكه در دو سه بازي گذشته نتايج مطلوب را نگرفته مصرانه خواهان پيروزي برابر آنهاست.

وي با اشاره به بازي‌هاي سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا، ادامه داد: تيم ما الحق و الانصاف در دو بازي اخير فوتبال خوبي ارايه كرده و اگر از نظر سطح كيفي مسابقه چيزي غير از اين بگوييد، بي‌انصافي است. سپاهان به خصوص در نيمه دوم بازي با تيم العين امارات مالكيت توپ و كنترل كار را در دست داشت؛ ما موقعيت‌هاي صددرصد زيادي روي دروازه حريف ايجاد كرديم كه واقعا مستحق پيروزي بوديم اما متاسفانه چنين نشد. اميدوارم از بازي با شاهين 3 امتياز مهم آن را كسب كرده تا هم شرايط تيم را در جدول بهبود بخشيم و هم شرايط روحي بازيكنان را ارتقا دهيم.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه آيا خستگي بازيكنان را علت عدم نتيجه‌گيري سپاهان در بازي‌هاي گذشته نمي‌دانيد، خاطرنشان كرد: خستگي كه وجود دارد؛ به هر حال در زمان 9ماهه كاري بخشي عمده‌اي از آن را بايد در سه جبهه بازي كنيم. ريكاوري درست مي‌تواند تاحدودي تاثيرات ناشي از خستگي را در تيم كم كند، همچنين مهمتر از آن وضعيت روحي رواني بازيكنان است كه بايد سعي كنيم همواره در حالت ايده‌آلي باشد. فشردگي مسابقات وظيفه كادر فني تيم را سنگين‌تر مي‌كند كه بايد به نوع تمرينات هم دقت زيادي داشته باشيم.

سرمربي تيم سپاهان در پاسخ به اين سوال كه تا چه حد ناكامي‌هاي سپاهان در نتيجه‌گيري اخير بازي‌هاي آسيايي و داخلي را در روند آتي اين تيم موثر مي‌دانيد و آيا اين نتايج استرس بازيكنان‌تان و نگراني‌هاي شما را بالاتر برده است، به ايسنا گفت: در اينجا دو بحث مطرح است؛ تيم ما به لحاظ كيفي در بازي‌هاي گذشته عملكرد بدي نداشته است؛ همانطور كه گفتم ما مي‌توانستيم در نيمه دوم بازي با العين حتي با اختلاف چند گل پيروز شويم؛ اين را همه بازيكنان و مربيان مي‌دانند و هيچ نگراني از اين حيث نداريم.

وي افزود: در بحث دوم مسووليت عدم نتيجه‌گيري تيم در مسابقات گذشته به عهده من است؛ قطعا سپاهان ضعفي داشته كه نتوانسته در نتيجه‌گيري موفق باشد. من اين مشكل را قبول دارم و معتقدم با تدابير اتخاذ شده هرچه زودتر بايد بايد برطرف شود. ما 2 امتياز خانگي حساس را برابر العين از دست داديم. انتظارها از اين تيم بالاست اما در عين حال بايد بدانيم با تيم صدرنشين (الشباب عربستان) 2 امتياز اختلاف داشته و در بازي برگشت با آنها هم ميزبان هستيم. تيم سپاهان شش هفت سال است كه در آسيا بازي مي‌كند و بازيكنانشان آنقدر باتجربه هستند كه گرفتار استرس‌هاي اين‌چنيني نشوند.

وي در ارزيابي‌اش از شرايط آتي سپاهان در ليگ برتر با توجه به ناكامي دو رقيبش در بازي‌هاي شنبه، خاطرنشان كرد: به رغم اين اتفاقات و اختلاف امتياز قابل توجهي كه سپاهان با رقبايش دارد اما هنوز در ادامه بازي‌هاي ليگ كار سختي داريم. ما يك فينال سخت برابر پرسپوليس خواهيم داشت. در وهله اول بازي مقابل شاهين برايمان اهميت فوق‌العاده‌اي دارد چرا كه اختلاف بيشتر كرده و اعتماد به نفس خوبي در ميان بازيكنان بوجود مي‌آورد. ما با همان جديت گذشته بازي‌ها را دنبال مي‌كنيم تا به هدف‌مان در اين بازي‌ها برسيم.

سرمربي سپاهان در پاسخ به اين سوال كه چه برنامه‌اي براي رهايي از افت احتمالي تيم در فشردگي بازي‌هاي فروردين‌ماه داريد، گفت: ما تيم بدنسازي خوبي در سپاهان داريم كه تمام دانش و امكانات لازم براي كار را دارند. ما بايد بازي به بازي جلو رويم و طبق شرايط هر مسابقه تدابيري بيانديشيم تا تيم به لحاظ بدني و هم ابعاد ديگر وضعيت مطلوبي داشته باشد.

وي در پاسخ به اين سوال كه در جايي گفتيد "سپاهان واقعي را فصل آينده خواهيد ديد"، آيا صحبت بدان معناست كه فصل آتي در سپاهان مي‌مانيد، تصريح كرد: گفته‌ام انشاا... اگر شرايط خوب باشد و مسوولان باشگاه هم بنده را خواستند و ماندم، تيم مقتدري براي بازي‌هاي سال آينده آماده مي‌كنيم.
به هر حال امسال اولين فصل حضورم در سپاهان بود كه طبيعتا با مشكلاتي در ابتدا مواجه بوديم. با گذشت آن ضمن ارتقاي تجربه‌ام، در مواجهه با مسوولان تيم و بازيكنان به شناخت بيشتري از هم رسيده‌ايم كه اين وضعيت راندمان ما را در سال آينده در صورت تداوم همكاري، بيشتر مي‌كند. همچنين اگر در سپاهان بمانم تركيب بازيكنان را 30 درصد تقويت خواهيم كرد تا از همان ابتداي فصل به عنوان يك مدعي جدي در هر سه جام وارد مسابقات شويم.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما خودتان را عامل بوجود آمدن برخي انتقادات و شكايت عليه باشگاه سپاهان مي‌دانيد، به ايسنا گفت: اگر خدا خواست و سپاهان در اولين سال حضورش با سرمربيگري‌ من تا اينجا موفق بوده و چند هفته‌اي است كه صدرنشين مسابقات است، چرا اين همه مشكل برايش درست مي‌كنند؟ اين همه بيانيه عليه ما منتشر مي‌كنند. هر كسي هر جا گير مي‌كند ديواري كوتاه‌تر از امير قلعه‌نويي پيدا نمي‌كند. اما معتقدم همه اين‌ها دست اون بالاييه است. انشاا... خدا كمك مي‌كند و ما بر همه مشكلات فائق خواهيم آمد.

وي افزود: سپاهان هيچ وقت تا اين حد مورد هجمه قرار نگرفته بود اما امسال كه من به اين تيم مردمي آمدم ببيند با آن چكار مي‌كنند. سپاهان در حال حاضر جزو دو سه باشگاهي است كه به معناي واقعي باشگاه هستند. آنها در مسايل مديريتي، كسب استانداردهاي لازم داخلي و بين‌المللي، امكانات لازم ، برنامه‌ريزي مطلوب و... سرآمدند؛ سوال من اينجاست كه اگر مي‌خواهيد قلعه‌نويي را بزنيد،‌ به اين مجموعه چكار داريد؟ حالا اين تيم درست يا غلط در ابتداي فصل بنده را به اصفهان آورده، چرا شما مي‌خواهيد جايي كه آباد است را خراب كنيد.

سرمربي سپاهان ادامه داد: بودجه تيم سپاهان نسبت به سال گذشته 25 درصد كاهش يافته است و اين به اضافه نرخ تورم، رقمي در حدود 45 درصد كاهش را براي سپاهان داشته است، اما كيفيت و شرايط‌شان را نسبت به سال گذشته بسنجيد. در اين باشگاه هر تيمي در هر رده‌اي رديف بودجه خود را داشته و حتي مسوولان باشگاه از بخش‌هاي ديگر به تيم بزرگسالان تزريق نمي‌كنند. همين‌جا لازم به ذكر است بايد از مديرعامل باشگاه هم تشكر كنم كه شب عيدي حساب كتاب‌هاي بازيكنان را انجام داد و ما پرداخت‌هايي هم به آنها داشتيم. در هفته اخير هم كه به لطف خدا صدرنشين بوديم؛ خب همه شرايط مطلوب بوده و اين معادله براي مورد هدف بودن امير قلعه‌نويي حل مي‌شود. آنها با من مشكل دارند اما متاسفانه دودش به چشم سپاهان مي‌رود.

وي تاكيد كرد: به دور از انصاف است كه با اين تيم پرهوادار و مجموعه خوبي، چنين رفتارهايي را داشته باشند؛ اينجا من چه در محيط كار و چه در محيط هوادارانش يكي از پاك‌ترين شرايط را شاهد هستيم و مي‌بينم طرفداران سپاهان ضمن احترام به تيم حريف هيچ وقت به آنها كاري ندارند؛ اما متاسفانه مي‌بينيم اينها با احساسات و عواطف مردم يك استان بازي مي‌كنند. امير قلعه‌نويي در گذشته نسبت به اين هجمه‌ها و مشكلات، آنقدر پوست‌كلفت شده كه حمله‌هاي موجود تاثيري در روندش نداشته باشد اما امسال ديديم اوج اين رفتار در زمان حضورم در تيم سپاهان انجام شد.

قلعه‌نويي گفت: معتقدم مردم در مواجهه با اين قضايا از همه ما جلوتر هستند و گاهي لازم است سكوت كنم و هر جا كه نياز بود در واكنش به هجمهه، صحبت‌ كنم. مردم در همه چيز از ما پيشي‌ مي‌گيرند و خودشان وقتي شرايط را مي‌بينند، قضاوت درستي خواهند داشت.

بالا