• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

janklod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:stun::stun::stun:تو روزنامه خوندم قراره 3 برابر بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
همین الانش که 40 تومن حقوق بالای فوق دیپلمه هاست، عین خر از ما کار میکشن!! وای به اون روزی که بشه 200 تومن!!
حتما باید تو مستراح هم براشون آب بریزیم!! :|

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

همونطور که گفتم(صفحه قبل) مازاد بودم امروز رفتیم من با یه عده کم افتادیم نیروی هوایی(ارتش) شهید خزرایی تهران
فکر میکنم بهترین جا تو مازاد امروز رو ما افتادیم
حالا میخواستم دوستانی که اطلاع دارند بگند چه جور جاییه؟؟
راحت تر از نیروی زمینی ارتش باید باشه؟
ار کجاها میشه براش پذیرش یا امریه گرفت؟؟

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

اولین پستمه تو این تایپیک. . . .
حال دادین اساسی . . . اجرتون با آقا *مینی:lol:
راستش 2 هفته ای میشه پیدا کردم اینجارو. . . . خیلی استرس داشتم و دارم. . .
از صفحه اول خوندم الانم صفحه 165 هستم:blush::blush::D:rolleyes:(همه رو یک روزه نخودنم ها):D:D:D:p

در کل عالیه من 1/2/89 اعزامم. . . . کجاشو خدا میدونه
:f34r:ولی مشتاقم زودتر برم دیگه از موندن تو برزخ خسته شدم. . . .

:wacko::wacko::wacko:تکلیفم با خودم مشخص میشه. . . .من فوق دیپلم معماری هستم و ساکن تهران.. . .

تایپیکو که کامل خوندم میام پست میدم. . . . . .

فدای چشات. . . .

60million sabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

اولین پستمه تو این تایپیک. . . .
حال دادین اساسی . . . اجرتون با آقا *مینی:lol:
راستش 2 هفته ای میشه پیدا کردم اینجارو. . . . خیلی استرس داشتم و دارم. . .
از صفحه اول خوندم الانم صفحه 165 هستم:blush::blush::D:rolleyes:(همه رو یک روزه نخودنم ها):D:D:D:p

در کل عالیه من 1/2/89 اعزامم. . . . کجاشو خدا میدونه
:f34r:ولی مشتاقم زودتر برم دیگه از موندن تو برزخ خسته شدم. . . .

:wacko::wacko::wacko:تکلیفم با خودم مشخص میشه. . . .من فوق دیپلم معماری هستم و ساکن تهران.. . .

تایپیکو که کامل خوندم میام پست میدم. . . . . .

فدای چشات. . . .

زیاد خودتو خسته نکن جدیدا خیلی برهوت اینجا

solamoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما 1 دی رفتیم نیروی هوایی مشهد.2 ماه آموزشی هم تموم شده.کسی میدونه که برای این دو ماه هم پول میدن یا نه.الان که 23 اسفند هست هنوز که پولی توی حساب نیومده

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
آقا ما 1 دی رفتیم نیروی هوایی مشهد.2 ماه آموزشی هم تموم شده.کسی میدونه که برای این دو ماه هم پول میدن یا نه.الان که 23 اسفند هست هنوز که پولی توی حساب نیومده
به ما که ندادن!
از ماه سوم شندرغاز!! ها شروع شد.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244

برای ما رو ریختن .. 80 تومانی شد ... یه ماهم که تو یگان بودیم ...
در کل حقوق آموزشیمون رو تمام و کمال ریختن ...

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام به همه.چون خودم یکروز مثل دوستان با کلی استرس مواجه بودم و از اینجا خیلی استفاده کردم وظیفه خودم می دونم که به دوستان دیگر کمک کنم.هر سوالی که بتونم جواب بدم بخصوص در مورد کد 277 در خدمتم

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولین یوالاتی که دیدم همه می کنن زیاد شدن حقوق.رفقا حقوق زیاد شده اما درجه ها داره کم میشه.الان نیروی انتظامی دیپلم سرباز صفر فوق دیپلم گروهبان یکم و لیسانس استوار و کم کم برای همه نیروها همین میشه.در نتیجه زیاد شدن حقوق با کم شدند درجه یر به یر میشه +اینکه طول خدمت 24ماه میشه

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر بسیجی عزیز . . . هم خدمتی. . . . دوست عزیز. . . .زیاد روی این پولا حساب باز نکنید. . .مطمین باشید اگر حتی توی بهترین جا هم خدمت کنید یه طوری خرج میشه که نگو د نپرس. . . .

:eek:فکر نکنم پول تاکسیمونم در بیاد. . . .البته جسارت نباشه ها خدمت آش خورای بزرگ. . . .

در کل به این چیزا فکر نکنید بریم خدمتمونو انجام بدیم راحت شیم هیچی نداشته باشه این خدمت یه پاسپورت داره دیگه نه؟؟؟؟؟

میدون **** 1/2/89 نبود؟؟؟

فدای چشات

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
به عبارتی دیگر پولشون برکت نداره ...
3 سوت خرج میشه ..

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:hmm:میبینی تورو خدا بساتی داریم با این تلفن های مرکز مشاوره. . . .مطمینا تنه شما هم به تنش گیر کرده:wacko::wacko:

بدون مبالغه از ساعت 10 صبح تا ساعت 17 تماس گرفتم . . . . انگار دفتر ریاست جمهوریه. . . .یک بند مشغول بود:hmm:. . . .
بعد هم که گرفت اونا جواب نمیدادند. . . .ای بابا شانس ماست دیگه. . . اگر دو تا سنگ از آسمون بیوفته یکیش تو سر من میخوره یکیشم تو نوبت وایمیسته. . . . . :hmm::eek:

میگم یه سوال دارم. . .میگن اگر شماره ملی رو به اینا بگید(مرکز مشاوره) بتون کدتون رو میدن. . . درسته؟؟؟آخه نمیشه که 10 روز مونده به اعزام کدت مشخص بشه. . . اگه از الان بدونیم باز بهتره. . .

فدای چشات

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
:hmm:میبینی تورو خدا بساتی داریم با این تلفن های مرکز مشاوره. . . .مطمینا تنه شما هم به تنش گیر کرده:wacko::wacko:

بدون مبالغه از ساعت 10 صبح تا ساعت 17 تماس گرفتم . . . . انگار دفتر ریاست جمهوریه. . . .یک بند مشغول بود:hmm:. . . .
بعد هم که گرفت اونا جواب نمیدادند. . . .ای بابا شانس ماست دیگه. . . اگر دو تا سنگ از آسمون بیوفته یکیش تو سر من میخوره یکیشم تو نوبت وایمیسته. . . . . :hmm::eek:

میگم یه سوال دارم. . .میگن اگر شماره ملی رو به اینا بگید(مرکز مشاوره) بتون کدتون رو میدن. . . درسته؟؟؟آخه نمیشه که 10 روز مونده به اعزام کدت مشخص بشه. . . اگه از الان بدونیم باز بهتره. . .

فدای چشات

در اینکه کد محل اعزام خیلی زودتر از 10 روز مونده به اعزام مشخص میشه شکی نیست.
ولی خب مریضن دیگه دوست دارن آدمو بلاتکلیف بذارن
فکر کنم می ترسن اگه کد رو زودتر اعلام کنن بعضیا برن دنبال پارتی و عوض کردن کد
الله اعلم...
ولی هر کسی زودتر زنگ زده به مرکز مشاوره و کدش رو گرفته به ما هم بگه

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
امروز برگه سفید من اومد تاریخ اعزامم هم 2/1 هست.اما من برای نیروی هوایی **** پذیرش گرفته بودم ولی توی کد محل خدمت زده 226 !!!
این کد یعنی مازاد؟؟؟؟
ممکنه این برگه سفید مال قبل از زمانی هست که من هنوز پذیرش نگرفته بودم و تا پادگان پذیرش من رو گذارش کنه برگه جدیدی بیاد؟؟ چون من دقیقا 1 اسفند رفتم و کار های تست ورزش و پذیرش رو انجام دادم .

اراک-مالک اشتر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اینم 28 مین روز آموزشی تو مالک اشتر-هتل جهاد.
خب ماموریت نرفتیم.
نمیدونم چرا اینقدر فشرده آموزشی دیدیم!!
الله اعلم.

کسی میدونه من الان میتونم امریه بگیرم یا نه؟ واسه نهادهای دولتی منظورمه با لیسانس مدیریت و پارتی.100% میخوام بدونم.

ممنون

farzadddd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بر اساس تجربه زیاد روی تلفن های مرکز مشاوره وقت نزارید چون ناواردن و یکسری چیزهای اصولی رو میتونن بگن.روزهای دوشنبه ملاقات مردمی هست.میتونین برید و سوال بپرسید.کدها هم تا 10روز مونده به اعزام اعلام نمیشه و از هیچ جایی هم نمی شه سر در آورد جز اینکه پارتی فوق العاده داشته باشید.ما داشتیم کسی رو که آموزشی افتاده بود ارتش 8روز از آموزشی گذشته بود آمد نیروی انتظامی.پارتی برش دار حتی برای امریه.ضمنآ کدها زودتر از موعد توسط مرکز مشاوره اعلام نمیشه.من حتی برگه سفیدم امده بود و کذم رو می دونستم.زنگ زدم مرکز مشاوره که خانم این کد کجا میشه؟گفت این کدها رمزه!!!روز مقرر تشریف بیارید میگن کجا افتادین.که البته این چرت ترین حرفه ممکنه چون کدها چندین و چند ساله که معلومه کجاست و با یک سرچ تو نت هم میتونین بفهمین.هرکی کد 277 افتاده بگه راهنماییش کنم

Last edited:

SLAYER.1942

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بين ارتش **** نيرو انتظامی چه فرقی هست؟(اگه رسته ديگه ای هم هست بگين)

اموزشی ميشه يکی از اينا بود, بعديش(بعد آموزشی) رو يه چی ديگه يا در شانس تأثير داره اوليش رو مثلاً اگر ارتش
باشی دوميش(بعد آموزشی) هم ارتش بشی؟
مثلاً ميگن **** ساده تر از ارتش, منظورشون تو آموزشی يا بعد آموزشی؟
همه اين آرو با توجه به اينکه من ليسانسم بگين!
مرسی

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
خوب به سلامتی و میمنت و مبارکی من برای آموزشی افتادم وزارت دفاع قزوین، کد ۷۵. کسی اونجا بوده که الان بتونه تجربیات یا مورد خاصی رو در اختیار ما هم بذاره؟ تو گوگل ارث هر چی گشتم نفهمیدم کجا می‌تونه باشه. آدرس داره کسی؟ :دی

Last edited:
بالا