:stun::stun::stun:تو روزنامه خوندم قراره 3 برابر بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همه
اولین پستمه تو این تایپیک. . . .
حال دادین اساسی . . . اجرتون با آقا *مینی:lol:
راستش 2 هفته ای میشه پیدا کردم اینجارو. . . . خیلی استرس داشتم و دارم. . .
از صفحه اول خوندم الانم صفحه 165 هستم:blush::blush:(همه رو یک روزه نخودنم ها)
در کل عالیه من 1/2/89 اعزامم. . . . کجاشو خدا میدونه :f34r:ولی مشتاقم زودتر برم دیگه از موندن تو برزخ خسته شدم. . . .
:wacko::wacko::wacko:تکلیفم با خودم مشخص میشه. . . .من فوق دیپلم معماری هستم و ساکن تهران.. . .
تایپیکو که کامل خوندم میام پست میدم. . . . . .
فدای چشات. . . .
به ما که ندادن!آقا ما 1 دی رفتیم نیروی هوایی مشهد.2 ماه آموزشی هم تموم شده.کسی میدونه که برای این دو ماه هم پول میدن یا نه.الان که 23 اسفند هست هنوز که پولی توی حساب نیومده
آقا ما 1 دی رفتیم نیروی هوایی مشهد.2 ماه آموزشی هم تموم شده.کسی میدونه که برای این دو ماه هم پول میدن یا نه.الان که 23 اسفند هست هنوز که پولی توی حساب نیومده
:hmm:میبینی تورو خدا بساتی داریم با این تلفن های مرکز مشاوره. . . .مطمینا تنه شما هم به تنش گیر کرده:wacko::wacko:
بدون مبالغه از ساعت 10 صبح تا ساعت 17 تماس گرفتم . . . . انگار دفتر ریاست جمهوریه. . . .یک بند مشغول بود:hmm:. . . .
بعد هم که گرفت اونا جواب نمیدادند. . . .ای بابا شانس ماست دیگه. . . اگر دو تا سنگ از آسمون بیوفته یکیش تو سر من میخوره یکیشم تو نوبت وایمیسته. . . . . :hmm:
میگم یه سوال دارم. . .میگن اگر شماره ملی رو به اینا بگید(مرکز مشاوره) بتون کدتون رو میدن. . . درسته؟؟؟آخه نمیشه که 10 روز مونده به اعزام کدت مشخص بشه. . . اگه از الان بدونیم باز بهتره. . .
فدای چشات