در اینکه کد محل اعزام خیلی زودتر از 10 روز مونده به اعزام مشخص میشه شکی نیست.
ولی خب مریضن دیگه دوست دارن آدمو بلاتکلیف بذارن
فکر کنم می ترسن اگه کد رو زودتر اعلام کنن بعضیا برن دنبال پارتی و عوض کردن کد
الله اعلم...
ولی هر کسی زودتر زنگ زده به مرکز مشاوره و کدش رو گرفته به ما هم بگه
اینطور که شما داری میگی بیشتر به هتل شباهت داره تا پادگان آموزشی پس!ای ولا داداش . . . بهترین جا . . بهترین مکان . . . بهنترین پادگان . . . یه دونس . . . از **** بهتره . . . برو حال کن . . واسه ما کد مازادیها هم دعا کن
اینطور که شما داری میگی بیشتر به هتل شباهت داره تا پادگان آموزشی پس!
آره داداش . . . بهترینه . . . شما یه زحمت به خودت بده توی این چند صفحه یه نگاهی بکن درباره کد 75 زیاد نوشتن. . . .
خدارو چه دیدی شاید ما مازادیها هم اومد اونجا . . . .
اگر شانس منه عجب شیر میوفتم:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
امیدوار باش .. دعا کن آموزشیت جای بد باشه ولی یگانت خوب باشه .. آموزشی 2 ماهه .. یگان 16 ماه ...
اعزام برج چندی ؟؟ تحصیلات ؟
می خوام حدس بزنم برات !:دی
اگه دیپلم باشی .. احتمالش هست توی بهترین جای ایران بیفتی .. بابل - هتل ولیک ....![]()
1/2/89 اعزامم.....فوق دیپلم معماری/تهران
دیپلمه ها فکر کنم 18 هر ماه اعزامشونه؟؟نه بابا اخه با دیپلم پدر ادمو در میارن البته اموزشی واسه همه یکیه . .. ..
حالا شما استثنا بودی منشی شدی . . . .تازه شنیدم اگر منشی بشی ایندفه بچه ها باهات بد میشن . . . چه میدونم پاچه خواری و از این حرفا که به هیچ عنوان تو مرام ما نیست. . . .بابل دوست دارم بیوفتم اصلا شمال رو پایم . . .
میگن هرچی سربازی سختر باشه بیشتر ادم میشی مارو که هیشکی نتونست ادم کنه بزار ببینم این سربازی میتونه؟؟
در کل داداشم دست توی کار خیره هااا . . . پست های قبلی رو زیاد میخونم دمت گرم حال میدی به بچه ها اساسی . . .آره حدس بزن هر جا باشه میرم . . . نگرانیم از اینه نگن برو 2 ماه دیگه بیا . . . من که سکته میکنم همه بچه هامون
دارن کارشناسی میخونن ما هنوز تو بزخیم . . . شما یگانت فکر کنم همون کرج افتاد . . .راحتی؟؟؟؟
فدات![]()
اممم .. بابل که فقط دیپلمه می گرفت .. آره آموزشی یکیه و فرق زیادی نداره ..
آره 18 هر ماه ..
منشی بشو ولی ×××مالی نکنی حله که میگی تو مرامت نیست ... کلا بستگی به خودت داره .. والاه بچه ها با من بد نشدن هیچ همه باهام رفیق بودن .. بعله دیگه مرخصی میدادم بهشون 12 ساعت تو شهری :دی نمی دونستن چی کار کنن !
یکی از بچه های همین جا می گفت اگر نمی تونی منشی بشی نشو ، ولی بهترین دوست منشی شو .. راس میگه .. من رفیقامو همش با خودم مرخصی می دادم می رفتیم قلیون !
آره هر چی زود تر بری بهتره .. حتی 1 روز ..چون از اون طرف می دونی 1 روز زود تر تموم میشه ...
آره کرجه .. پادگان خوبی نیست ولی جایی که من افتادم عالیه .. راه پیچش زیاده .. کلا همش خونم ..:blush:
شما هم ایشالاه میفتی جای خوب ... و میای همین طوری که نسل در نسل بچه ها این تاپیکو گردوندن به بقیه کمک می کنی ...
به امید بخشش 3 ماه اضاف پشت دفترچه ای...
آمین![]()
من هم کد 75 بودم. زمان ما پادگان وزارت بدترین دوران رو داشت. تو فصل سرد بودیم، هوا به شدت سرد بود ، فرمانده ها هم آدمهای وحشتناک سختگیری بودن. تازه من لیسانس بودم خیر سرم! ولی خیلی سخت گذشت. این رو نمیگم که نگران کنم، برای همه سخت میگذره ولی خب شاید برای شما یه ذره بیشتر باشه سختیش....الان خبر ندارم اوضاع اونجا چطوره ولی نسبت به خیلی پادگانهای آموزشی سختگیریشون بیشتر بود.سلام
اول تشکر میکنم به خاطر اطلاعات خیلی خوبی که توی این تاپیک گذاشتید، حداقل خوب متوجه شدم که روز اعزام باید چیکار کنم و چی ببرم و چی نبرم!
من مدرکم پیش دانشگاهیه (یعنی دانشجو بودم که ترک تحصیل کردم) و الان کد 75 برای آموزشیم اومده (وزات دفاع) و روز 18 همین ماه هم باید **** وظیفه باشم.
اما سوال من اینه که امثال من بعد از آموزشی توی همین وزارت دفاع خدمت میکنن؟ (آخه وزارت دفاع که مثل ارتش یا **** پادگان نداره! یعنی توی سازمان یا ارگان خاصی میوفتن معمولا؟) یا اینکه بسته به شانس توی **** یا ارتش تقسیم میشن؟
و اینکه برای ما که مقیم تهران هستیم احتمال تهران افتادن محل خدمت وجود داره یا اینکه نه!
ممنون
سلام
آقا اینکه توی برگه سفید نوشته حساب سپه (کارت) باز کنید.حتما باید انجام بدیم؟
برای **** هم همین هست؟ چون شنیدم میگند خود **** حساب انصار باز میکنه
ان شا الله که بخشیده میشه . . .یعنی تا حالا که بخشیده شده شانس شماست دیگه . . .
میگم بالاخره حدس نزدی کجا میافتم هاا....
دوره شما فوق دیپلمه ها رو اکثرا شهرستان فرستادن؟؟؟چرا به ما گفتن 3 بعد از ظهر بیاین ولی بقیه 6 صبح؟؟؟
میگم اشنیدم به ماها که رشتمون هنر محسوب میشه دوره کد میدن؟؟؟سپا بودی شما؟؟؟
میگم نگفتی احتمالش هست بگن برو 2 ماه دیگه بیا؟؟؟؟
راستی 1/2/89 چهارشنبه میوفته رفتیم میدون **** میگن خودتونو شنبه معرفی کنید؟؟؟؟
فدات
سلام
اول تشکر میکنم به خاطر اطلاعات خیلی خوبی که توی این تاپیک گذاشتید، حداقل خوب متوجه شدم که روز اعزام باید چیکار کنم و چی ببرم و چی نبرم!
من مدرکم پیش دانشگاهیه (یعنی دانشجو بودم که ترک تحصیل کردم) و الان کد 75 برای آموزشیم اومده (وزات دفاع) و روز 18 همین ماه هم باید **** وظیفه باشم.
اما سوال من اینه که امثال من بعد از آموزشی توی همین وزارت دفاع خدمت میکنن؟ (آخه وزارت دفاع که مثل ارتش یا **** پادگان نداره! یعنی توی سازمان یا ارگان خاصی میوفتن معمولا؟) یا اینکه بسته به شانس توی **** یا ارتش تقسیم میشن؟
و اینکه برای ما که مقیم تهران هستیم احتمال تهران افتادن محل خدمت وجود داره یا اینکه نه!
ممنون
وااله من زیاد آمار فوق ها رو ندارم که بهت بگم... آره من **** بودم .. اطلاعاتی ندارم ...
نه .. خیلی احتمالش کمه .... همون 1کی دو روز بعدش میگن بیاید ...
آره .. همون روز نمی برن .. مثلا میگن 5شنبه یا شنبه با لباس بیاید فلان جا که سوار اتوبوس شید برید ...
داداش خسته نشی یه دفعه تو خونه ؟ ؟ ؟
میگم شما پس کی خدمت میکنی؟؟؟ خدا یکم از شانستو به ما هم بده . . . .
فدات
سلام
من قبلا 12 ماه خدمت كردم و بعد رفتم دانشگاه
چند تا سوال داشتم؟
1) كسي مي دوني درجه فوق ليسانسها چي ميشه !؟