• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک کلی در مورد پی پال.

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
پس اینطور که من متوجه شدم . باید حتمی حتمی از ای پی اختصاصی استفاده بشه !؟ حالا یعنی من یه ای پی اختصاصی برای انگلیس بگیرم و ادرس درست و معتبر فامیلم تو لندن رو بدم " البته به اسم خودم " دیگه هیچ وقت حسابم لیمیت نمیشه !؟
در مورد این وریفای کردن . خوب من کارت اعتباری یا حساب بانکی ندارم . بی خیال وریفای دیگه !؟ فقط میخوام یه حساب داشته باشم که بشه توش پول ریخت و برداشت کرد !؟ اونم از طریق صرافی های اینترنتی تو ایران انجام میدم !؟

چیزی رو از قلم ننداختم !؟

پ ن : حالا حتمی ای پی واس اختصاصی باشه !؟ نمیشه ای پی انگلیس باشه ولی حالا اختصاصی نباشه !؟

ممنون​
:blink:
حتماً بايد آيپي اختصاصي باشه و باز هم به احتمال زياد ليميت ميشه!

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
پس اینطور که من متوجه شدم . باید حتمی حتمی از ای پی اختصاصی استفاده بشه !؟ حالا یعنی من یه ای پی اختصاصی برای انگلیس بگیرم و ادرس درست و معتبر فامیلم تو لندن رو بدم " البته به اسم خودم " دیگه هیچ وقت حسابم لیمیت نمیشه !؟
در مورد این وریفای کردن . خوب من کارت اعتباری یا حساب بانکی ندارم . بی خیال وریفای دیگه !؟ فقط میخوام یه حساب داشته باشم که بشه توش پول ریخت و برداشت کرد !؟ اونم از طریق صرافی های اینترنتی تو ایران انجام میدم !؟

چیزی رو از قلم ننداختم !؟

پ ن : حالا حتمی ای پی واس اختصاصی باشه !؟ نمیشه ای پی انگلیس باشه ولی حالا اختصاصی نباشه !؟

ممنون​
:blink:

آی پی میتونه ثابت و اختصاصی نباشه ولی همونطور که karimicae عزیز گفتن احتمال لیمیت شدنش زیاد تر میشه و باید حتما مدارک مورد نیاز برای رفع لیمیت داشته باشید.

بدون کارت بله باید بیخیال پی پل بشید.

Ely-Discover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بچه ها پس اینطور که شما اشاره کردید اصلا واس بیخیال شد !؟ یعنی هیچ چی !؟
دیروز دیدم برای عضویت تو پی پال میشه یه تیک رو برداشت و اونوقت دیگه کلید نمیکنه که کارتت رو انتخاب کن ولی خوب الان دیدم که شما میگید اصلا راه نداره

پس عملا واس بیخیال اکانت بشم

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
من يك حساب پي‌پال دارم كه يك‌بار محدود شده و به‌زودي از محدوديت درمياد. چنين حسابي به اين راحتيا محدود نميشه.
اگر خواستين قيمت پيشنهاديتون رو بگين.

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
ممنون بچه ها پس اینطور که شما اشاره کردید اصلا واس بیخیال شد !؟ یعنی هیچ چی !؟
دیروز دیدم برای عضویت تو پی پال میشه یه تیک رو برداشت و اونوقت دیگه کلید نمیکنه که کارتت رو انتخاب کن ولی خوب الان دیدم که شما میگید اصلا راه نداره

پس عملا واس بیخیال اکانت بشم

اگه کارت ندارید بله باید باز کردن حسابو فراموش کنید.

Ely-Discover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستمون " karimicae " چرا میخوای حسابت رو رد کنی !؟ فکر میکنم اینجور حساب ها خیلی برای دارندش مفید !؟ میخوای بیخیال تجارت بشی !؟ :D

ممنون " Sanjero " , پس پی پال رو بیخیال . دیگه چه حساب هایی هست که مثل پی پال معتبر باشه ولی به ادم کلید نکنه که کارت داشته باشی ؟!

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
دوستمون " karimicae " چرا میخوای حسابت رو رد کنی !؟ فکر میکنم اینجور حساب ها خیلی برای دارندش مفید !؟ میخوای بیخیال تجارت بشی !؟ :D

ممنون " Sanjero " , پس پی پال رو بیخیال . دیگه چه حساب هایی هست که مثل پی پال معتبر باشه ولی به ادم کلید نکنه که کارت داشته باشی ؟!
نه بي‌خيال تجارت نمي‌شم. اگه خواستين هستم درخدمتتون ;)

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
karimicae
خوب شما يه قيمت پايه بده . دوستان ببينند چه جورياست؟

karimicae

Registered User
لایک‌ها
0
من يك حساب پي‌پال دارم كه يك‌بار محدود شده و به‌زودي از محدوديت درمياد. چنين حسابي به اين راحتيا محدود نميشه.
اگر خواستين قيمت پيشنهاديتون رو بگين.
با عرض شرمندگي از فروشش پشيمون شدم

amir1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میتونم با هزینه کمتر براتون وریفای کنم منتها نه آمریکا اگر به چیز پی ان استاتیک آیپی هم براش احتیاج داشتید موجوده...
خواستید اعلام بفرمایید پخ بدم

salam. mikhastam bedoonam hazineye verify cheghadre? az kodoom keshvar? ?pn static ip cheghadre? chand vaghte? az kodoom keshvar?
[email protected]

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان ممنن میشم راهنماییم کنین
من یه حساب پی پال میخوام که مبلغی نزدیک 10,000 $ رو توش بریزم و در ایران تحویل بگیرم
حالا به صورت دلار یا ریال فرقی نمیکنه
میشه لطفا راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم؟
خودم باید یه حساب پی پال داشته باشم؟چجوری change کنم؟
افراد مورد اعتمادی هستن که این کار رو با توجه به اینکه مبلغ بالاست انجام بده؟
ممنون

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان ممنن میشم راهنماییم کنین
من یه حساب پی پال میخوام که مبلغی نزدیک 10,000 $ رو توش بریزم و در ایران تحویل بگیرم
حالا به صورت دلار یا ریال فرقی نمیکنه
میشه لطفا راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم؟
خودم باید یه حساب پی پال داشته باشم؟چجوری change کنم؟
افراد مورد اعتمادی هستن که این کار رو با توجه به اینکه مبلغ بالاست انجام بده؟
ممنون
سلام

سورس پول کجاست ؟

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
آقا من الان بخوام، یه حساب + Paypal معتبر (همراه با ساپورت) که موقع لیمیت شدن (چون هر حساب paypal ی بالاخره یه روز لیمیت میشه، هر جور هم باهاش رفتار کنی) و یا بسته شدن اکانت ساپورت دهنده جیم فنگ نشه و بتونیم پیداش کنیم، کی رو باید ببینم؟ :دی
اصلا همچین چیزی هست؟
حساب هم منظورم، حسابی باشه که بشه به عنوان حساب واقعی باهاش رفتار کرد، نه اینکه فقط به پی پال اضافه بشه!
حالا تو هر کشوری، ترکیه، هند، مالزی، آمریکا، ..... هرجا، به نام خودمون هم نبود، نبود، فقط مطمئن باشه، فردا کسی نیاد ازش پول برداره! :دی

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
آقا من الان بخوام، یه حساب + Paypal معتبر (همراه با ساپورت) که موقع لیمیت شدن (چون هر حساب paypal ی بالاخره یه روز لیمیت میشه، هر جور هم باهاش رفتار کنی) و یا بسته شدن اکانت ساپورت دهنده جیم فنگ نشه و بتونیم پیداش کنیم، کی رو باید ببینم؟ :دی
اصلا همچین چیزی هست؟
حساب هم منظورم، حسابی باشه که بشه به عنوان حساب واقعی باهاش رفتار کرد، نه اینکه فقط به پی پال اضافه بشه!
حالا تو هر کشوری، ترکیه، هند، مالزی، آمریکا، ..... هرجا، به نام خودمون هم نبود، نبود، فقط مطمئن باشه، فردا کسی نیاد ازش پول برداره! :دی
هیچ کسی نمیتونه و اگر هم گفت بدون داره ...
ممکنه بتونن حساب بانکی بهت بدن ولی پیپال هیچ راهی نداره !

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
هیچ کسی نمیتونه و اگر هم گفت بدون داره ...
ممکنه بتونن حساب بانکی بهت بدن ولی پیپال هیچ راهی نداره !

پی پال که می دونم یک روزی لیمیت میشه! (حتی اگه ساکن اونجا هم باشی)، ولی منظورم اینه که این ساپورت کننده موقع لیمیت شدن، مدارک رو بده.
اونطور که تو بعضی تاپیک ها دیدم، شما حساب آمریکا میدین، درسته، البته حدود 1 سال پیش فکر کنم مزاحم شما هم شدم، ولی به علت مشغله زیاد فرصت نشد، حساب رو از شما بگیرم.
3 4 ماه آینده یه سایتی داریم بالا میآریم که هم به حساب نیاز دارم و هم پیپال...
این حسابی که شما میدین چه مشکلی با پیپال داره؟ (البته paypal آمریکا کلا خطریه)...

یه آشنایی هم تو ترکیه داریم که از آدرسش برا adsense استفاده میکنم، ولی خجالت میکشم بهش بگم یه حساب دبیت باز کن بهم بده! (اگه میشد دیگه این همه دنگ و فنگ نداشتم) :D

بالا