• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
کسانیکه معاف از رزم میشوند نمیتوانند امریه بگیرند
بله در کارت درج میشه معاف از رزم

به شدت هر 2 مورد تکذیب میشه!

تو کارت هیچکدام یک از ارگان ها ثبت نمیشه که معاف از رزمی

امریه هم هیچ ارتباطی به معاف از رزم بودن نداره

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

من موقعی که دنبال امریه بودم یکی از شرایطش این بود که معاف از رزم باشی

armin3d

Registered User
لایک‌ها
0
تقاضای جا به جایی سرباز نیرو زمینی **** از استان خراسان رضوی به استان گیلان
در صورتی که شما در هر یک از شهر های استان گیلان ( رشت, لاهیجان, لنگرود, بندر انزلی, ... ) در حال خدمت هستید و می خواهید به استان خراسان بیایید, لطفا تماس بگیرید.
01424220248
nikgoot @ gmail . com
با تشکر

پایه خدمتی: سال 88 - ماه 10
درجه: رزم یار

جا به جایی انتقالی سرباز از گیلان به خراسان مشهد رشت

Last edited:

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دادا دیگه نمیای سر بزنی به این تایپیک چرا؟؟؟ اکثرا اعزامیم خیلی کم هستند که جواب بچه ها رو بدن:(

فدات

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و ممنون بابت راهنمایی ها

اینکه معاف از رزم بودن شرط گرفتن امریه باشه اینطور فکر نمی کنم! یعنی همه افرادی که امریه گرفتن معافیت پزشکی برای آموزشی داشتن؟! خودم چند نفر رو دیدم که اینطور نبوده!

پس توصیه شما اینه که اصلا نرم دنبال معافیت از رزم؟!

دوران آموزشی برای فوق ها با بقیه فرق می کنه؟!

پادگان یا دسته جدایی از سایر مقاطع تحصیلی دارن؟

دوره کــــد جریانش چیه؟

با توجه به کاهش درجه ها، به فوق لیسانس چه درجه ای میدن؟

ممنون

تو ارتش بچه هایی که معاف از رزم داشتند رو امریه نمیکنند، حالا شایدم بکنند، تو آیین نامه نوشته بود.
دوران آموزشی لیسانس به بالا مثل هم هست، فرقی نداره
به فوق ها کد نمیخوره
هنوز ارتش رسما ابلاغ نکرده درجه ها رو، معلوم نیست این دوره بشه یا نه، تا آخر هفته معلوم میشه
اگه کم بشه فوق و دکتر میشن ستوان سه، لیسانس میشه استوار تمام
زیاد رو درجه حساس نباش

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
دوستانی که کد 256 خوردند بیاید اینجاhttp://hotelmodares16.blogfa.com

روز شنبه اطلاعات همه رو واستون ایمیل میکنم و مینویسم که از کجا اعزام میشم و کجا همدیگه رو ببینیم.

تعدادمون به 12 نفر رسیده

دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که کد 256 خوردند بیاید اینجاhttp://hotelmodares16.blogfa.com

روز شنبه اطلاعات همه رو واستون ایمیل میکنم و مینویسم که از کجا اعزام میشم و کجا همدیگه رو ببینیم.

تعدادمون به 12 نفر رسیده

دوستان کد 256 میتونن به یاهو مسنجرم پی ام بند [email protected]

اقا بیخیال خدمت بشیم . . . . تایپیک جلال خیلی خوبه ..... بریم پادگان کرج با بچه های جلال اینا .....:D:D

میگم این گروهبان یکم که گفتی 407 هزار تومانه حوقش برای 18 ماهو میگی دیکه؟؟؟:p:p یعنی ماهیانه حدود 23 هزار تومن؟؟؟:blink::blink::blink::blink::blink:

منو توجیه کن .... میگفتن ماهی 40 تومن که؟؟؟ بابا دو ساعت تو صف بانک سپه ایستادم که حساب باز کنم برا 23 تومن ؟؟:blink::blink:

تو صندوق صدقاتم بندازیم .... یه تیکه بارمون میکنن:blink:

فدات

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
اقا بیخیال خدمت بشیم . . . . تایپیک جلال خیلی خوبه ..... بریم پادگان کرج با بچه های جلال اینا .....:D:D

میگم این گروهبان یکم که گفتی 407 هزار تومانه حوقش برای 18 ماهو میگی دیکه؟؟؟:p:p یعنی ماهیانه حدود 23 هزار تومن؟؟؟:blink::blink::blink::blink::blink:

منو توجیه کن .... میگفتن ماهی 40 تومن که؟؟؟ بابا دو ساعت تو صف بانک سپه ایستادم که حساب باز کنم برا 23 تومن ؟؟:blink::blink:

تو صندوق صدقاتم بندازیم .... یه تیکه بارمون میکنن:blink:

فدات

:D
جالب اینجاست که من 5 روز آموزیشی بیشتر ندارم
جهت اطلاع گروهبان عزیز من دوستم دو ماه پیش آموزشیش تمام شد 140 تومن بش دادند.

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D
جالب اینجاست که من 5 روز آموزیشی بیشتر ندارم
جهت اطلاع گروهبان عزیز من دوستم دو ماه پیش آموزشیش تمام شد 140 تومن بش دادند.

یعنی ماهی 70 تومن؟؟؟؟ کسی خبر داره جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر ماهی 70 بدن که 18 ماهش خیلی بیشتر از 407 تومنی که گفتی میشه....:wacko::wacko::blink:

فدات

otherworld

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من 1/2 اعزامم (اصفهان).روزی که میرم باید وسایلم را همرام ببرم ؟ یه دوستی بهم گفت چیزی لازم نیست ببری . میری اونجا

میفرستنت پادگان آموزشی که باید بری (فکر کنم بخاطر اینکه کد مازاد خوردم) بعد اونجا بهت لباس و این جور چیزا میدن بهت میگن فلان

تاریخ بیاید... درسته؟

با سپاس

Last edited:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

من 1/2 اعزامم (اصفهان).روزی که میرم باید وسایلم را همرام ببرم ؟ یه دوستی بهم گفت چیزی لازم نیست ببری . میری اونجا

میفرستنت پادگان آموزشی که باید بری (فکر کنم بخاطر اینکه کد مازاد خوردم) بعد اونجا بهت لباس و این جور چیزا میدن بهت میگن فلان

تاریخ بیاید... درسته؟

با سپاس

دوستان یه خواهش دارم که در این گونه مسائل ریسک نکنید هیچ تضمینی در این کار وجود نداره که بگن برید فلان روز بیاید اگه شما با خودتون چیزی نبرید و همونجا اعزام بشید معطل می مونید
همه پادگانها هم بعد از آموزشی مرخصی نمیدن تا میان دوره ( بعضاً از میاندوره هم خبری نیست)
خود شهر ما (ارومیه) اعزام دی ماه بعضیا رو همونجا سوار اتوبوس کردن اعزام کردن پادگان ولی اکثرا گفتند یا بعد از ظهر بیاید یا فردا ولی در اعزام اسفند بلا استثنا چند تا اتوبوس دربستی گرفته بودند و همه مستقیماً اعزام شدند و اونایی که وسایل نداشتند خدا به دادشون برسه

Behnam:

کاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
یکی یه چیزی پرسیده بود در مورد پول !!!

مثل اینکه هزینه ی پتو و اینارم مییگرن. واسه همین شما میبنید اون پولی که میگن ماهانه با اون پولی که میدن فرق داره

البته اینجوری که من شنیدم

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه خواهش دارم که در این گونه مسائل ریسک نکنید هیچ تضمینی در این کار وجود نداره که بگن برید فلان روز بیاید اگه شما با خودتون چیزی نبرید و همونجا اعزام بشید معطل می مونید
همه پادگانها هم بعد از آموزشی مرخصی نمیدن تا میان دوره ( بعضاً از میاندوره هم خبری نیست)
خود شهر ما (ارومیه) اعزام دی ماه بعضیا رو همونجا سوار اتوبوس کردن اعزام کردن پادگان ولی اکثرا گفتند یا بعد از ظهر بیاید یا فردا ولی در اعزام اسفند بلا استثنا چند تا اتوبوس دربستی گرفته بودند و همه مستقیماً اعزام شدند و اونایی که وسایل نداشتند خدا به دادشون برسه

تو تهران احتمالش 1 درصده که همون روز اعزام کنن ..... در بدترین شرایط میگن برید ظهر ساعت 12 / 1 بیاین . . .

وقتی کارتون تو **** کثیفه تموم شد حالا اگرم گفتن ظهر بیاین وقت دارین برگردین خونه ساکتونو بیارید . . .

اقایون هم خدمتی من درباره این حقوق توجیه نیستم . . . جلال توی تایپیکش گفته 407 هزار تومان که حتما 18 ماه رو حساب کرده . . . نمیدونم والا هر کس یه چیز میگه .....

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

تاریخ بیاید... درسته؟

با سپاس

یکی از بچه ها مازاد بود از اصفهان توی همین تایپیک . . . . امارشو بگیر تنها نباشی... منم مازادم . . . .

فدات

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
تو تهران احتمالش 1 درصده که همون روز اعزام کنن ..... در بدترین شرایط میگن برید ظهر ساعت 12 / 1 بیاین . . .

وقتی کارتون تو **** کثیفه تموم شد حالا اگرم گفتن ظهر بیاین وقت دارین برگردین خونه ساکتونو بیارید . . .

اقایون هم خدمتی من درباره این حقوق توجیه نیستم . . . جلال توی تایپیکش گفته 407 هزار تومان که حتما 18 ماه رو حساب کرده . . . نمیدونم والا هر کس یه چیز میگه .....

فدات

سلام دوباره بر همه دوستان

من با نظر گروهبان که گفت احتمال اینکه تهرانی ها همون روز اول اردیبهشت اعزام شوند ضعیفه موافقم ولی ما شهرستانی ها نمیتونیم ریسک کنیم چون هر لحظه ممکن هست سوار اتوبوسمون کنند بگن برید پادگان.:(

در جواب دیگه دوست گلم گروهبان عزیز که در مورد حقوق سربازی پرسیده بود باید بگم اون 407 که میگی برای یک ماه هست و به ریال میشود همون 40 تومن خودمون ولی تو دوره آموزشی چون اکثرا خارج شهرستان محل اقامتشون اعزام میشن به خاطر پول کرایه و ... یکم بیشتر میدهند. :D

امیدوارم توضیحات کامل بوده باشد.

کسی سوال دیگه داشت در خدمتم:):)

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا ببینم بچه ها میشه با حقوق سربازی یه سانتافه خرید یا باید ساندویچ خور بشیم ؟؟؟ :)

Last edited:

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره بر همه دوستان

من با نظر گروهبان که گفت احتمال اینکه تهرانی ها همون روز اول اردیبهشت اعزام شوند ضعیفه موافقم ولی ما شهرستانی ها نمیتونیم ریسک کنیم چون هر لحظه ممکن هست سوار اتوبوسمون کنند بگن برید پادگان.:(

در جواب دیگه دوست گلم گروهبان عزیز که در مورد حقوق سربازی پرسیده بود باید بگم اون 407 که میگی برای یک ماه هست و به ریال میشود همون 40 تومن خودمون ولی تو دوره آموزشی چون اکثرا خارج شهرستان محل اقامتشون اعزام میشن به خاطر پول کرایه و ... یکم بیشتر میدهند. :D

امیدوارم توضیحات کامل بوده باشد.

کسی سوال دیگه داشت در خدمتم:):)

خیلی مخلصم حاج جلال . . . بزرگ مرد **** کرج ... ای ول پی به ریال بود . . .

خب بچه ها حقوقاتونو جم کنید پایان خدمت بریم دور هم یه پرس کله پاچه مشتی بخوریم . . .:happy:

فدات

mohammad140

Registered User
لایک‌ها
7
سربازی ماهی چند میدند ؟

mohammad.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستان گل

امیدوارم حالتون خوب باشه

ما هم دیگه باید کم کم بریم سربازی ( اول اردیبهشت)

فقط یه چند تا سوال داشتم !!! که اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن واقعا ممنون میشم

آقا ما 1 اردیبهشت 89 اعزامیم و کد ما متاسفانه خورده 226 یعنی مازاد ( مدرکمم فوق دیپلم)!!!
الان سوالم اینه آیا نمیشه هیچ حدسی زد که آموزشی کجا میوفتم ؟؟؟ آخه واقعا بی انصافی که طرف ندونه یهو سوار اتوبوسش کنن و بگن آموزشی فلان جا

سوال دومم اینه که ما ( با توجه به قانون جدید و مدت حضور پدر در جبهه ) که به ازای هر ماه که پدر طرف تو جبهه بوده 18 روز از خدمت پسر کم میشه ما رفتیم پی این کارو گرفتیم و کارت ایثار گرفتیم و دقیقا 10 ماه و 17 روز از خدمت من کم میشه
ولی از یه طرف من به خاطر نیومدن جواب دانشگاه ( تنها به خاطر 3 روز) 3 ماه اضافه خدمت خوردم

حالا سوالم اینه : من کلا چند ماه باید خدمت کنم ( با توجه به شرایط بالا) + اینکه 3 ماه اضافه هم خوردم

ممنون

فعلا

یا حق

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به تمامی دوستان گل

امیدوارم حالتون خوب باشه

ما هم دیگه باید کم کم بریم سربازی ( اول اردیبهشت)

فقط یه چند تا سوال داشتم !!! که اگه دوستان لطف کنن و جواب بدن واقعا ممنون میشم

آقا ما 1 اردیبهشت 89 اعزامیم و کد ما متاسفانه خورده 226 یعنی مازاد ( مدرکمم فوق دیپلم)!!!
الان سوالم اینه آیا نمیشه هیچ حدسی زد که آموزشی کجا میوفتم ؟؟؟ آخه واقعا بی انصافی که طرف ندونه یهو سوار اتوبوسش کنن و بگن آموزشی فلان جا

سوال دومم اینه که ما ( با توجه به قانون جدید و مدت حضور پدر در جبهه ) که به ازای هر ماه که پدر طرف تو جبهه بوده 18 روز از خدمت پسر کم میشه ما رفتیم پی این کارو گرفتیم و کارت ایثار گرفتیم و دقیقا 10 ماه و 17 روز از خدمت من کم میشه
ولی از یه طرف من به خاطر نیومدن جواب دانشگاه ( تنها به خاطر 3 روز) 3 ماه اضافه خدمت خوردم

حالا سوالم اینه : من کلا چند ماه باید خدمت کنم ( با توجه به شرایط بالا) + اینکه 3 ماه اضافه هم خوردم

ممنون

فعلا

یا حق

معلوم نمیشه کجا میوفتید
اگه سه روز دیر فرستاده باشی می بخشن سه ما اضافه خدمتت رو،زیر 1 ماه رو میبخشیدن یه مدت.

بالا