• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

kelasher

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
آپديت كه ميخوايد وجود داره...
با يه سرج ساده ميشه پيدا كرد.
اگه تا فردا پيدا نشد،خودم براتون يكي پيدا ميكنم و ميزارم...
آقا دمت گرم...
خیلی گشتم همش یه جوری مشکل داره ....
یا آموزششا توضیح نداده....
اگه میشه آخرین آپدیت با آموزشش....
خیلی سالاری....

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
آقا به دادم برسيد .
من mdk رو دانلود كردم . ورژن يكشو . ولي موقع اجراي بازي ، اروري مربوط به mics/mdkfont.fti مي ده . يه ذره تو اينترنت گشتم . فهميدم كه بايد با dosbox يه تغييراتي تو فايل ها بدم . ولي مشكل اينه كه نمي دونم چه جوري بايد باهاش كار كنم . يكي كمك كنه . من ور|ن دوم اين بازي رو بازي كردم . حالا خيلي دلم مي خواد ورژن يكشو هم بازي كنم . :wacko::(

كسي كمك نمي كنه ؟ مثل اينكه بايد اين بازي رو بي خيال شم . :(

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اساتید
من با بازی میدان نبرد 2 مشکل دارم. من فایل ایزو اونو اجرا می کنم ولی وقتی میخوام بازی رو استارت کنم پیغام میده دیسک رو بزارین تو درایو؟!
حالا چی میشه؟
میشه کمکم کنین؟:(

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
یعنی بعد از نصب این پیغام رو میده؟

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی بعد از نصب این پیغام رو میده؟

بله عجب شیر خان. بعد از نصب وقتی می خوای تو منوی بازی که میاد بالا بازی کنی وقتی روی start کلیک می کنی میگه دیسک بزار تو درایو!
حالا چی میشه؟

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی مشکل از کرک باشه؟ حالا تو این سایتی که لینکشو دادی کجاش باید دنبال کرک بگردم میشه راهنمایی کنی؟

PEYMAN V

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این جوی استیکو دو روزه گرفتم سیتم عاملم ویندوز سونه وقتی وصلش میکنی شتاساییش میکنه و ایکونشو میاره
و در تست هم همه دکمه هاش عمل میکنه ولی در تنطیمات بازی برای تعریف عمل نمیکنه :(

Last edited:

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
با درود و صد بدرود بر اساتید محترم،
کسی بازی اساسینز کرید 2 رو که تو اینترنت برای دانلود هست دانلود کرده؟ کسی تونسته اونو بازی کنه؟ من که سر در نمی یارم مثل اینکه این بازی می خواد از طریق اینترنت اجرا بشه؟!! یعنی من که هر چی زدم نشد همش یا می خواد به اینترنت وصل بشه یا که ارور الکی میده! کسی می تونه کمکم کنه لطفاً!
ممنون

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
کسی بازی اساسینز کرید 2 رو که تو اینترنت برای دانلود هست دانلود کرده؟ کسی تونسته اونو بازی کنه؟ من که سر در نمی یارم مثل اینکه این بازی می خواد از طریق اینترنت اجرا بشه؟!! یعنی من که هر چی زدم نشد همش یا می خواد به اینترنت وصل بشه یا که ارور الکی میده! کسی می تونه کمکم کنه لطفاً!
ممنون

بله اجرای بازی نیاز به اینترنت داره
ولی کرکی که واسش اومده سرور رو شبیه سازی کرده و میشه بازی رو به صورت آفلاین بازی کرد

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ممنون

بله اجرای بازی نیاز به اینترنت داره
ولی کرکی که واسش اومده سرور رو شبیه سازی کرده و میشه بازی رو به صورت آفلاین بازی کرد

براي اجرا اگه كرك داشته باشيد هيچ نيازي به اينترنت نيست.
فكر كنم شما كرك نداريد وگرنه مشكلي نداشته
من خودم بازي رو اجرا كردم و الان سكانس 5 بازي هستم.

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام دوباره بر اساتید محترم،
دوستان، Error Signature چیه و آیا میشه بر طرفش کرد؟ من وقتی خواستم بازی رزیدنت اویل 4 رو که از اینترنت دانلود کردم اجرا کنم این پیغام خطا رو میده! حالا کسی می دونه باید چی کار کرد؟ راه حلی داره؟
ممنونم دوستان

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
براي اجرا اگه كرك داشته باشيد هيچ نيازي به اينترنت نيست.
فكر كنم شما كرك نداريد وگرنه مشكلي نداشته
من خودم بازي رو اجرا كردم و الان سكانس 5 بازي هستم.

تشکر دنیل جان،
حالا میشه تو نصب بازی منو راهنمایی کنی چون من فایل بازی رو دانلود کردم و کرک هم توش بود اما نمی تونم باید چجوری کرکش کنم. میشه کمکم کنی؟!
ممنون

linaa

Registered User
لایک‌ها
21
سلام از بازی سیمز3 4 تا سوال دارم:;)
1-مطمئن نیستم که فایل های آماده دانلودی در فرمت پکیج رو که توی فایل پکیجز و موودز هست میبینم.آیا اون فایل 33کیلو بایتی باید در پوشه اصلی نصب بازی کپی میشد یا دقیقا همین بقل فایل ها؟؟
2-چطور و از کجا خونه هایی رو که دانلود کردم و از لانچر آپلود شد در بازی ببینم؟
3-بعد از دانلود ترینر های بازی چطور باید ازشون استفاده کرد و نصب کرد که بازی مختل نشه؟(موقع نصب ورژن جدید بازی آیا بازی های قبلیم خراب نمیشه؟)
4-فکر میکنم که این ورژن جدید مثل 2 نیست که بشه سیمز های جدید ساخت و بدون گیم جدید با هم بازیشون کرد. مثلا وقتی با سیمزت(در ورژن 2) میگردی با اون یکی که خودت ساختی و "میتونی" بدون از دست دادن تغییرات این یکی اونم بازی کنی میری خرید و بقیه رو میبینی. ولی در ورژن 3 باید نیو گیم کنی بقیه همه مثل اول بازی میشن!:eek:
درسته؟یعنی راهی نیس؟؟!!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
تشکر دنیل جان،
حالا میشه تو نصب بازی منو راهنمایی کنی چون من فایل بازی رو دانلود کردم و کرک هم توش بود اما نمی تونم باید چجوری کرکش کنم. میشه کمکم کنی؟!
ممنون

خواهش ميكنم.
حتما!
شما توي نصب مشكل داريد يا اجرا؟
آخه كرك براي اجرا هست.نصبش خيلي سادس.
ديسك 1 رو ميزاريد و آدرس محل نصب بازي رو ميديد بعد Next و ... تا وسط هاي نصب ميگه ديسك 2 رو بزاريد.بعد OK كنيد و تا پايان نصب صبر كنيد.دوباره پيغام ميده كه ديسك 1 رو بزاريد.
چند ثانيه بعد تمام ميشه.
فكر كنم ديسك شما به صورت ايميج هست كه با برنامه ي daemom tools باز ميشه.
اين از نصب اگه اشكالي تو نصب نداريد تا كرك كردنشو رو هم بگم.
البته قبلش يه عكس از پوشه ي كرك بزاريد.چون كرك هاي تو بازار يه ذره فرق داره.بعضي ها اسماشو عوض كردند.در ضمن سرور آپلودتون هم شيلتر نباشه.شيلتر شكنم كار نميكنه.
.
.
.

Last edited:

jetson

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش ميكنم.
حتما!
شما توي نصب مشكل داريد يا اجرا؟
آخه كرك براي اجرا هست.نصبش خيلي سادس.
ديسك 1 رو ميزاريد و آدرس محل نصب بازي رو ميديد بعد Next و ... تا وسط هاي نصب ميگه ديسك 2 رو بزاريد.بعد OK كنيد و تا پايان نصب صبر كنيد.دوباره پيغام ميده كه ديسك 1 رو بزاريد.
چند ثانيه بعد تمام ميشه.
فكر كنم ديسك شما به صورت ايميج هست كه با برنامه ي daemom tools باز ميشه.
اين از نصب اگه اشكالي تو نصب نداريد تا كرك كردنشو رو هم بگم.
البته قبلش يه عكس از پوشه ي كرك بزاريد.چون كرك هاي تو بازار يه ذره فرق داره.بعضي ها اسماشو عوض كردند.در ضمن سرور آپلودتون هم شيلتر نباشه.شيلتر شكنم كار نميكنه.
.
.
.

ممنون دوست عزیز. کرک من عکس یه انگشت (انگشت وسط به نشانه ضایع کردن سازنده بازی) ولی وقتی کرک می کنم نمی دونم کرک میشه یا چطوری! مشکل من در اجرای بازیه آخه نصب فایل ایزو رو از طریق درایو مجازی انجام دادم (بوسیله درایو مجازی کلون) ولی وقتی می خوام روی آیکون بازی کلیک کنم می خواد وصل شه به اینترنت و بعد که من نمی زارم قطع میشه!!! وای 7 گیگ بازی رو دانلود کردم حالا چی کار کنم؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ممنون دوست عزیز. کرک من عکس یه انگشت (انگشت وسط به نشانه ضایع کردن سازنده بازی) ولی وقتی کرک می کنم نمی دونم کرک میشه یا چطوری! مشکل من در اجرای بازیه آخه نصب فایل ایزو رو از طریق درایو مجازی انجام دادم (بوسیله درایو مجازی کلون) ولی وقتی می خوام روی آیکون بازی کلیک کنم می خواد وصل شه به اینترنت و بعد که من نمی زارم قطع میشه!!! وای 7 گیگ بازی رو دانلود کردم حالا چی کار کنم؟
خواهش میکنم.
چه عکس زشتی هم داره :دی

خوب اصلا جای نگرانی نداره.اگه شما 7 گیگ دان کردید یه 7 مگ دیگه هم دانلود کنید.
من توی پست بعدی کرک رو میزارم.
البته کرکش خیلی سخت بوده که حالا خیلی آسون شده.پست بعدی رو چک کنید اطلاعات رو دادم.

گفتم پست بعد تا بتونم برای بقیه هم استفاده کنم.

ارور اینترنت هم بخشی از این کرک هست که رفع میشه.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
لینک کرک بازی Assassins Creed 2
http://www.2shared.com/file/12679830/3680e13e/Dniel.html

حجم:19 مگ

راهنمای استفاده:

بر خلاف کرک های موجود در سایت ها کار با این کرک بسیار آسان است.

بعد از دانلود فایل و خارج کردن آن از حالت فشرده،فایل ACII Patch را اجرا میکنید.
بعد Next و بعد Install رو بزنید.
نیازی به مسیر خاص نیست.

در نهایت بعد از نصب شدن کرک فایل Server.exe روی دکستاپ را اجرا کرده و سپس بازی را اجرا میکنید.

اگر پیغامی داد در همین تاپیک اعلام کنید+نوشتن ارور.

موفق باشید.

Last edited:
بالا