• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آخر هم بگم که عزیز دل برادر به شما چه ازتباطی داره ما چی میگیم؟مگه نمیگین ما در حد اندازه شما نیستیم؟آقا درست دست از سر ما بردارید یا اگه سورش خیلی شدیده به دکتر مراجعه کنید!

خب چیزایی که میگید به بقیه هم مربوط میشه ... بعضی وقتا یه حرفایی میزنید که همه چیزو میبره زیر سوال
آخه یعنی چی به شما چه ارتباطی داره ما چی میگیم ..... !!!

سوزش !؟ سوزش واسه چی ؟ چرا باید ما سوزش داسته باشیم ؟ مگه شما چی دارین !؟ :f34r:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
خب چیزایی که میگید به بقیه هم مربوط میشه ... بعضی وقتا یه حرفایی میزنید که همه چیزو میبره زیر سوال
آخه یعنی چی به شما چه ارتباطی داره ما چی میگیم ..... !!!

سوزش !؟ سوزش واسه چی ؟ چرا باید ما سوزش داسته باشیم ؟ مگه شما چی دارین !؟ :f34r:

آخه ما که اینجا چیزی نگفتیم ... یعنی اصلآ به خاطر برخورد بعضی کاربرها کسی از تراکتوریها اینجا نمیاد... هی واسه خودتون میگین و میخندین!
شما برو تو انجمن تیم خودت ببین تاپیک تراکتر از تاپیک سپاهان هم پر بازدیدتر و فعال تره!!!!!!!!! اگه اونجا کسی چیزی میگفت باز میشد درک کرد ولی اینجا که کسی نیست چیزی بگه و جوابتونو بده ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
کی میشه ما یاد بگیریم کل کل با توهین فرق داره ؟! انقدر بهم نپرید دیگه بابا . کل کل کنید نه دعوا

از این حامد یاد بگیرید
خودشم می دونه که سپاهان اول و آخر هرچی تیم باندبازه و توی ایران 4 هفته قبل از اتمام مسابقات قهرمان میشه اما توی آسیا هنوز معلوم نیست از گروهش صعود می کنه یا نه !!! که اینم موید همین موضوعه که تیمشون بدون حمایت داور و فدراسیون زیاد روبه راه نیست
اما یکبارم ندیدم به تیم ما توهین کنه یا حرف بدی بنویسه

این حامد سمبل یک سپاهانیه باندباز و مودبه . اصلا اگر نبود باند بازی که مدیر نمی شد :happy: یادبگیرید ازش

پ.ن :
سوح داغلاری آت قوللاری
آرخانداییز بیز تیراختور

سن جانیمیز سن عشقیمیز
آل قانیمیز سان تیراختور

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
کی میشه ما یاد بگیریم کل کل با توهین فرق داره ؟! انقدر بهم نپرید دیگه بابا . کل کل کنید نه دعوا

از این حامد یاد بگیرید
خودشم می دونه که سپاهان اول و آخر هرچی تیم باندبازه و توی ایران 4 هفته قبل از اتمام مسابقات قهرمان میشه اما توی آسیا هنوز معلوم نیست از گروهش صعود می کنه یا نه !!! که اینم موید همین موضوعه که تیمشون بدون حمایت داور و فدراسیون زیاد روبه راه نیست

این حامد سمبل یک سپاهانیه باندباز و مودبه . اصلا اگر نبود باند بازی که مدیر نمی شد :happy: یادبگیرید ازش

پ.ن :
سوح داغلاری آت قوللاری
آرخانداییز بیز تیراختور

سن جانیمیز سن عشقیمیز
آل قانیمیز سان تیراختور

دوست من چند نفر هستن که من از کل کل قبل فراموششون نکردم ...اومدن خودشون گفتن یکی از تراکتوریها بیاد کل کل کنیم... بعد کار رو به توهین نژادی و اینا کشوندن آخر سر هم گریه کردن و ...
باید باهاشون به زبون خودشون حرف زد:D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام علیرضا جون

اولندش که شما بعنوان نسلی که آخرین برد استقلال مقابل پرسپولیس یادشون میاد برای ما قابل احترامی . آخه می دونی که نصف این جوونکای امروزی آخرین باری که استقلال تونسته پرسپولیس رو ببره یادشون نمیاد و از پدربزرگاشون شنیدن :happy: این از این

دومندش این مراحلی که شما توش هستید رو ما سالها قبل بودیم ( همون وختا که شما بین 4 تا تیم چهارم می شدید ) . از اینجا به بعدش مهمه که شمام از همین الان حذفید آماااااااااا زیاد نگران نباشید . بدلیل اینکه پرسپولیس قهرمان میشه و خدا می دونه که حقشه ، شما حتی اگر موفق بشید در آخرت لیگ برتر چهارم بشید هم بازم میاید آسیا چون ما این اجازه رو به شما می دیم که بیاید .

ضمنا جهت تنویر افکار عمومی اضافه می گردد که

تیراختور حمله اله... سن قهرمانسان

آذربایجانیما... سن ایفتیخارسان

جدي ؟ :D
سي پيو جان در واقع اين جايي كه شما بعد از 11 سال اومديد ما تو چند سال اخير چندين بار اومديد ! ميدونم حق داريد خوشحال باشيد ، خيلي حال ميده !

در مورد آسيا هم فكر كن همون سالي رو ميگي كه 5 تا عربا ملخ خور زدن بهتون !
آره خوب به هر حال تيمي مثل پرسپوليس ديگه فوقش يك مرحله بياد بالا ، ولي خوب ما كه 6 بار تو 4 تا بوديم 4 بار تو فينال آسيا ديگه واسمون عادي شده ف انتظارات بالاست يا قهرماني يا هيچي ...

در مورد ليگ هم خوب فعلا كه زير ما هستيد حالا حالا ها هم مي مونيد تازه امير خان قول داده جلو 100 هزار تا يه 3-4 تايي بهتون بزنه ! آخه امير خانه ديگه ميشناسيش كه ، علي پروين ايناااااا رو تركوند اين كه ببخشيد ببخشيد دايي هست !

در مورد داربي هم آره من يادمه مخصوصا دقيقه ي 92 :D تا 30 سالم تاريخ انقضا داره :D البته قابل تمديد هم هست ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

از این حامد یاد بگیرید

پ.ن :
سوح داغلاری آت قوللاری
آرخانداییز بیز تیراختور

سن جانیمیز سن عشقیمیز
آل قانیمیز سان تیراختور

ولی کل کل فقط با تو حال میده ... نمیدونم چرا ! :D
بعد از مدتها اومدی اینجا ولی میبینم که چیز جدید یاد نگرفتی ! هنوز همون حرف تکراری رو میزنی :p
بابا یه خلاقیتی به خرج بده توروخدا :happy:

قهرمانی سپاهان رو هم صمیمانه بهت تسلیت میگم :f34r:
قهرمانی پرسپولیس توی جام حذفی رو هم بعد از بازی ذوب-گسترش و قبل از بازی صبا-پرسپولیس بهتون تبریک گفتم ! رسما قهرمانتون کردند رفت !! :eek:

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها این یعنی چی؟
من نمیدونم خدایی.
یکی بگه هوادار کد دار چیه؟
یعنی کد هواداری دارن و تو سیستم ثبت شدن...
تا اونجایی که یادم میاد شما منو ایگنور کرده بودید :lol: پس باید نسبت به حرفهام هم ایگنورنت باشید ;)
پلیز دست از سر ما وردارین :happy:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
والله دوست جان اون موقعی که آزادی میشد جهنم برای بقیه تیمها تراکتور داشت تو دسته 1 بازی میکرد ! بعد اون موقع کوثر لرستان از تراکتور بیشتر هوادار داشت ! :rolleyes:

یعنی اون موقعی که دسته یک بودید هر بازی دیگه فوقش 10 هزارتا میومده ! حالا یکساله اومدید شدید پرطرفدارترین تیم دنیا یه هو ! :rolleyes:

احتمالا سال بعد میگن هوادارن تراکتور در خارج از کره زمین هم وجود دارند ! :rolleyes:

سال بعدش میگن خدا هم تراکتوریه ! :rolleyes:

دیگه سال بعدش میگن اصلا خدا دنیا و کهکشان راه شیری و ... رو کل یوم به عشق تراکتور بوجود آورد ! :rolleyes:

و این داستان ادامه دارد ! ... :

rolleyes:

از شما بعیده حسام جان .

باشگاه فوتبال تراکتورسازی تبریز یک باشگاه‌ فوتبال است که در تبریز، استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۴۹ شمسی (۱۹۷۰ میلادی) با حمایت کارخانه تراکتورسازی تبریز بنیانگذاری شده است. تراکتورسازی تبریز تا سال ۱۳۸۰-۱۳۸۱ در سطح اول فوتبال ایران بازی می‌کرد اما در آن سال به دسته پایینتر یعنی لیگ دسته یک سقوط کرد و پس از ۸ سال انتظار در سال ۱۳۸۸ دوباره به لیگ برتر فوتبال ایران راه یافت

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بحث درمورد تراکتور رو تموم کنید لطفا

هم داره از حالت کل کل دوستانه خارج میشه و توهین آمیز میشه و هم تراکتوری ها زیادی فکر کردند جایی خبریه و هی میگن دست از سر ما بردارید !!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دوست من چند نفر هستن که من از کل کل قبل فراموششون نکردم ...اومدن خودشون گفتن یکی از تراکتوریها بیاد کل کل کنیم... بعد کار رو به توهین نژادی و اینا کشوندن آخر سر هم گریه کردن و ...
باید باهاشون به زبون خودشون حرف زد:D

برادر جان
من خودم اصالتا آذری و تبریزی هستم اگرچه معنی این شعارهایی هم که می نویسم دقیقا نمی دونم و فقط کپی پیست می کنم
پرسپولیسیم اما تراکتور رو هم خیلی دوست دارم و این به یکسال اخیر مربوط نمیشه . از سالهای میانه دهه هفتاد ( خورشیدی البته ) من تراکتور رو دوست داشته ام .

اینا سر جای خودش اما
اگرچه قبول دارم که گاهی بعضی ها زیاده روی می کنن و به آذریها توهین می کنن
اما در اغلب موارد این ما آذری ها هستیم که دوست داریم اینجوری ببینیم که دارن به ما توهین می کنن !!!
این در واقع حسی هست که پان ترک ها به ما القا کرده اند تا همیشه روحیه و پتانسیل جنگ و جدل با فارسها رو داشته باشیم !
در مورد اینم که تراکتور پرهوادار ترین تیم ایرانه بنظر من واقعا مبالغه شده
در اینکه تراکتورسازی هوادارای خیلی خوبی داره شکی نیست
در اینکه اساسا هوادرا یعنی همون چیزی که شما توی تبریز هستید و تیمتون رو دهم جدولم که باشه حمایت می کنید نه مثل ما که وایمیسیم تیم ببره بعد هورااا بکشیم هم شکی نیست
در اینکه مدل هواداری شماها که بی شباهت با هوادارای تیم های ترکیه ای مثل ( فنرباغچه یا گالاتاسرای ( عشق خودم ) نیست ، خیلی پورهیجان و شورانگیزه هم شکی نیست .
اما اینکه ما فکر کنیم چون مثلا 40% ایران اذربایجانی هستند پس 40% ایران هوادار تراکتور هستند هم صحیح نیست .
خود من و تقریبا 90% خانواده ی پدریم که تبریزی هستند ( البته ساکنای تهرانشون رو می گما ) با اینکه ترک هستیم اما اگر قرار باشه یک تیم رو انتخاب کنیم خب پرسپولیس رو انتخاب می کنیم .
اینم که توی فلان سایت هوادارای تراکتور زیادترن دلیل قاطعی نیست
وقتی رای گیری میشه در مورد بهترین بازیکن جهان هم یکدفعه می بینی فلانی از چین یا اون یکی از هندوراس یا همین نیکی خودمون 10 میلیون رای میارن و همه ما می دونیم که این خیلی درست نیست .

بگذریم
بنظر من
کسی حق نداره به ترک ها و آذری ها توهین کنه
شما هم برعکسش رو باید رعایت کنید

شما حق داری تیمت رو حتی پرطرفدار ترین تیم دنیا بدونی و با بقیه کل کل کنی
بقیه هم حق دارن اینو قبول نکنن و کل کل رو ادامه بدن

حرف من فقط اینه که به هم توهین نکنید .
اینجا همه می دونن که من بیشتر از اینکه حرف بزنم کل کل می کنم اما دعوا و جروبحث تند و خارج از حددوستانه جالب نیست .
بازم میل خودتونه . قصد نصیحت ندارم

یاشاسین تراختور :)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ماشاالله سی پی یو ! :D

اینا همه رو خودت تنهایی تایپ کردی ؟ :p

ولی جدا از شوخی حرفتو قبول دارم و تایید میکنم :)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
از شما بعیده حسام جان .

باشگاه فوتبال تراکتورسازی تبریز یک باشگاه‌ فوتبال است که در تبریز، استان آذربایجان شرقی در سال ۱۳۴۹ شمسی (۱۹۷۰ میلادی) با حمایت کارخانه تراکتورسازی تبریز بنیانگذاری شده است. تراکتورسازی تبریز تا سال ۱۳۸۰-۱۳۸۱ در سطح اول فوتبال ایران بازی می‌کرد اما در آن سال به دسته پایینتر یعنی لیگ دسته یک سقوط کرد و پس از ۸ سال انتظار در سال ۱۳۸۸ دوباره به لیگ برتر فوتبال ایران راه یافت

اینایی که شما الان با پیدا کردن تاریخچه پیدا کردی رو من یادمه.
آخرین سالی که قبل از سقوط هم بود رو میگم.
این تماشاچی هایی که الان دو آتیشه به خودشون میگن اون موقع طرفدار تراکتور نبودن.

تو همین دل تبریز دربی پرسپولیس استقلال، استادیوم رو همین تبریزی های سرخ آبی پر کرده بودن.

تو بررسی اس ام برنامه نود هم همه چیز معلوم شد.
طرفداران استقلال همون تعداد بودن اما ده درصد از طرفداران پرسپولیس کم شده بود و شده بودن طرفدار تراکتور.

همه میدونن که این هوادارا همه قبلا پرسپولیسی بودن!

راسستی شما میتونی جواب سوال من رو بدی؟
هوادار کد دار دیگه چیه؟
تو اون پستم پرسیدم.

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
برادر جان
من خودم اصالتا آذری و تبریزی هستم اگرچه معنی این شعارهایی هم که می نویسم دقیقا نمی دونم و فقط کپی پیست می کنم
پرسپولیسیم اما تراکتور رو هم خیلی دوست دارم و این به یکسال اخیر مربوط نمیشه . از سالهای میانه دهه هفتاد ( خورشیدی البته ) من تراکتور رو دوست داشته ام .

اینا سر جای خودش اما
اما در اغلب موارد این ما آذری ها هستیم که دوست داریم اینجوری ببینیم که دارن به ما توهین می کنن !!!
این در واقع حسی هست که پان ترک ها به ما القا کرده اند تا همیشه روحیه و پتانسیل جنگ و جدل با فارسها رو داشته باشیم !
در اینکه اساسا هوادرا یعنی همون چیزی که شما توی تبریز هستید و تیمتون رو دهم جدولم که باشه حمایت می کنید نه مثل ما که وایمیسیم تیم ببره بعد هورااا بکشیم هم شکی نیست
در اینکه مدل هواداری شماها که بی شباهت با هوادارای تیم های ترکیه ای مثل ( فنرباغچه یا گالاتاسرای ( عشق خودم ) نیست ، خیلی پورهیجان و شورانگیزه هم شکی نیست .
اما اینکه ما فکر کنیم چون مثلا 40% ایران اذربایجانی هستند پس 40% ایران هوادار تراکتور هستند هم صحیح نیست .
خود من و تقریبا 90% خانواده ی پدریم که تبریزی هستند ( البته ساکنای تهرانشون رو می گما ) با اینکه ترک هستیم اما اگر قرار باشه یک تیم رو انتخاب کنیم خب پرسپولیس رو انتخاب می کنیم .
وقتی رای گیری میشه در مورد بهترین بازیکن جهان هم یکدفعه می بینی فلانی از چین یا اون یکی از هندوراس یا همین نیکی خودمون 10 میلیون رای میارن و همه ما می دونیم که این خیلی درست نیست .

بگذریم
بنظر من

اینجا همه می دونن که من بیشتر از اینکه حرف بزنم کل کل می کنم اما دعوا و جروبحث تند و خارج از حددوستانه جالب نیست .

دوست من شما اگه به صفحه های قبل مراجعه کنید و بحث هایی که شدن رو دوباره بخونید میبینید حق با کیه...
منظورم از این که تاپیک تراکتور مثلآ در انجمن سپاهان پر بازدیدتره این بود که ما با همه در شرایطی که احترام ببینیم محترمانه و دوستانه صحبت میکنیم من تو انجمن سپاهان (که هواداراشون بدترین توهین هارو بازی رفت به ما کردن) بهترین هوادار غیر سپاهانیه سال شدم... ولی اینجا با چند نفر جدآ نمیتونم محترمانه حرف بزنم چون حرفهایی زدن که فراموش شدنی نیست...
در مرود شما و اصلیت آذربایجانیتون عرض کنم که هر کسی میتونه طرفدار تیم مورد علاقه ی خودش باشه مثلآ در بازی پرسپولیس از خرم آباد طرف اومده بود هیچیم ترکی نمی فهمید با لهجه فارسی داد میزد تراکتور...! یا دوستای دانشگاهی من با اینکه فارس هستند چند نفرشون ولی از من بهتر تیم رو تشویق کردن.
دلیلی نداره بگیم فارس طرفدار یه تیمه ترک طرفدار یه تیم دیگه هر کسی حق انتخاب داره.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
برادر جان

اینا سر جای خودش اما

بگذریم
بنظر من

دستت درد نکنه ! بالاخره یه حرف درست حسابی هم از شما شنیدیم :دی کاملآ تآیید میشه !

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اینایی که شما الان با پیدا کردن تاریخچه پیدا کردی رو من یادمه.
آخرین سالی که قبل از سقوط هم بود رو میگم.
این تماشاچی هایی که الان دو آتیشه به خودشون میگن اون موقع طرفدار تراکتور نبودن.

تو همین دل تبریز دربی پرسپولیس استقلال، استادیوم رو همین تبریزی های سرخ آبی پر کرده بودن.

تو بررسی اس ام برنامه نود هم همه چیز معلوم شد.
طرفداران استقلال همون تعداد بودن اما ده درصد از طرفداران پرسپولیس کم شده بود و شده بودن طرفدار تراکتور.

همه میدونن که این هوادارا همه قبلا پرسپولیسی بودن!

راسستی شما میتونی جواب سوال من رو بدی؟
هوادار کد دار دیگه چیه؟
تو اون پستم پرسیدم.

همه یعنی شما ؟!!! اینجا بودی ؟ دیدی ؟ ما پرچم داریم تو خونه برای تراکتور که مربوط به 20 سال پیشه .:D اگر هم میبینی امسال جو و حمایت و کلا" این چیزا غیر عادیه منشا فوتبالی نداره اصلا" وقتی میگیم طرفدار تراکتور این خیلی گسترده تر از اونی هست که شما بتونی فکرشو بکنی .

اون هم یه سیستمی هست که با کد ملی اشخاص ثبت میشه . یه جور کلوب هواداران . تاییدش حدود 1 هفته طول میکشه (که کد ملی و این جور چیزا تو سیستم تایید بشه ). ضمنا" بگم که این سیستم فقط ساکنان تبریز (شاید هم کسانی که متولد تبریز باشند) رو قبول میکنه چون همکلاسی های شهرستانی من رو سیستم تایید نکرد .ضمنا" فقط هم جنسیت مرد تایید میشه :دی

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
برادر جان

اینا سر جای خودش اما

بگذریم
بنظر من

تقریبا" تمامی حرف های معلم رو قبول دارم با این تفاوت که من هم پان هستم :D

من شخصا" هیچ وقت ادعایی نکردم که تیم ما پرطرفدارترین تیم ایرانه . همه کسانی هم که رو و بر من هستند ( با این که تقریبا" عقاید پان دارند :D) کسی نمیگه ما پر طرفدارترین تیم هستیم و این حرف ها . تنها مربوط به یک سری افراد که قصد سو استفاده دارن است من جمله شفق . کمالوند و خیلی های دیگه . بعضا" پان های افراطی هم که قصد تحریک و این مسائل را دنبال میکنند این حرف رو میززند که کاملا" هدف مشخصه و غیر قابل قبول !

من از طرفداران تیمم انتظار دارم که هوشیار تر باشند . تیم های دیگه باید با آگاهی به نیت افرادی مثل شفق و کمالوند و ... برخورد کنند . هدف اونا در واقع همین هست که من و شما اینجا به هم توهین کنیم ! باور کنید جدی میگم ! تحریک میکنند و....
متاسفانه بعضا" امثال فردوسی پورهم جهت دار رفتار میکنند که به این قضیه کمک میکنه . در واقع ناآگاهی باعث شده ...

امیدوارم مساله روشن شده باشه

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
تقریبا" تمامی حرف های معلم رو قبول دارم با این تفاوت که من هم پان هستم :D

من شخصا" هیچ وقت ادعایی نکردم که تیم ما پرطرفدارترین تیم ایرانه . همه کسانی هم که رو و بر من هستند ( با این که تقریبا" عقاید پان دارند :D) کسی نمیگه ما پر طرفدارترین تیم هستیم و این حرف ها . تنها مربوط به یک سری افراد که قصد سو استفاده دارن است من جمله شفق . کمالوند و خیلی های دیگه . بعضا" پان های افراطی هم که قصد تحریک و این مسائل را دنبال میکنند این حرف رو میززند که کاملا" هدف مشخصه و غیر قابل قبول !

من از طرفداران تیمم انتظار دارم که هوشیار تر باشند . تیم های دیگه باید با آگاهی به نیت افرادی مثل شفق و کمالوند و ... برخورد کنند . هدف اونا در واقع همین هست که من و شما اینجا به هم توهین کنیم ! باور کنید جدی میگم ! تحریک میکنند و....
متاسفانه بعضا" امثال فردوسی پورهم جهت دار رفتار میکنند که به این قضیه کمک میکنه . در واقع ناآگاهی باعث شده ...

امیدوارم مساله روشن شده باشه
امین جان من هم هزار بار ابن حرف رو زدم ... ولی چند وقت یه بار که میام اینجا میبینم حداقل تو یکی از تاپیکا دارن در مورد تراکتور حرف میزنن و مسخره میکنن! آخه اگه یکی از ما بیاد و یه ادعایی بکنه باز قابل درکه این صحبت ها.

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
امین جان من هم هزار بار ابن حرف رو زدم ... ولی چند وقت یه بار که میام اینجا میبینم حداقل تو یکی از تاپیکا دارن در مورد تراکتور حرف میزنن و مسخره میکنن! آخه اگه از ما بیاد و یه ادعایی بکنه باز قابل درکه این صحبت ها.

برای اونایی که این کار رو میکنن تاسف میخورم چرا که اون باعث میشن یکی مثل کمالوند !!! به هدفش برسه ! در واقع مخاطب کمالوند میشن :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
همه یعنی شما ؟!!! اینجا بودی ؟ دیدی ؟ ما پرچم داریم تو خونه برای تراکتور که مربوط به 20 سال پیشه .:D اگر هم میبینی امسال جو و حمایت و کلا" این چیزا غیر عادیه منشا فوتبالی نداره اصلا" وقتی میگیم طرفدار تراکتور این خیلی گسترده تر از اونی هست که شما بتونی فکرشو بکنی .

اون هم یه سیستمی هست که با کد ملی اشخاص ثبت میشه . یه جور کلوب هواداران . تاییدش حدود 1 هفته طول میکشه (که کد ملی و این جور چیزا تو سیستم تایید بشه ). ضمنا" بگم که این سیستم فقط ساکنان تبریز (شاید هم کسانی که متولد تبریز باشند) رو قبول میکنه چون همکلاسی های شهرستانی من رو سیستم تایید نکرد .ضمنا" فقط هم جنسیت مرد تایید میشه :دی

بعد اون نوشته رو من از توی پست حسام که کوت کرده بود برداشتم.
یک جاش هم نوشته بود در دنیا این مورد رو فقط ما داریم!
یعنی چی که تو دنیا هیچ تیمی این تعداد هوادار رسمی و به ثبت رسیده نداره!
تو رو خدا این حرفها رو باور نکنید.
این رو کی گفته؟
سرمربی یا مدیرعامل؟

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا