برادر جان
من خودم اصالتا آذری و تبریزی هستم اگرچه معنی این شعارهایی هم که می نویسم دقیقا نمی دونم و فقط کپی پیست می کنم
پرسپولیسیم اما تراکتور رو هم خیلی دوست دارم و این به یکسال اخیر مربوط نمیشه . از سالهای میانه دهه هفتاد ( خورشیدی البته ) من تراکتور رو دوست داشته ام .
اینا سر جای خودش اما
اگرچه قبول دارم که گاهی بعضی ها زیاده روی می کنن و به آذریها توهین می کنن
اما در اغلب موارد این ما آذری ها هستیم که دوست داریم اینجوری ببینیم که دارن به ما توهین می کنن !!!
این در واقع حسی هست که پان ترک ها به ما القا کرده اند تا همیشه روحیه و پتانسیل جنگ و جدل با فارسها رو داشته باشیم !
در مورد اینم که تراکتور پرهوادار ترین تیم ایرانه بنظر من واقعا مبالغه شده
در اینکه تراکتورسازی هوادارای خیلی خوبی داره شکی نیست
در اینکه اساسا هوادرا یعنی همون چیزی که شما توی تبریز هستید و تیمتون رو دهم جدولم که باشه حمایت می کنید نه مثل ما که وایمیسیم تیم ببره بعد هورااا بکشیم هم شکی نیست
در اینکه مدل هواداری شماها که بی شباهت با هوادارای تیم های ترکیه ای مثل ( فنرباغچه یا گالاتاسرای ( عشق خودم ) نیست ، خیلی پورهیجان و شورانگیزه هم شکی نیست .
اما اینکه ما فکر کنیم چون مثلا 40% ایران اذربایجانی هستند پس 40% ایران هوادار تراکتور هستند هم صحیح نیست .
خود من و تقریبا 90% خانواده ی پدریم که تبریزی هستند ( البته ساکنای تهرانشون رو می گما ) با اینکه ترک هستیم اما اگر قرار باشه یک تیم رو انتخاب کنیم خب پرسپولیس رو انتخاب می کنیم .
اینم که توی فلان سایت هوادارای تراکتور زیادترن دلیل قاطعی نیست
وقتی رای گیری میشه در مورد بهترین بازیکن جهان هم یکدفعه می بینی فلانی از چین یا اون یکی از هندوراس یا همین نیکی خودمون 10 میلیون رای میارن و همه ما می دونیم که این خیلی درست نیست .
بگذریم
بنظر من
کسی حق نداره به ترک ها و آذری ها توهین کنه
شما هم برعکسش رو باید رعایت کنید
شما حق داری تیمت رو حتی پرطرفدار ترین تیم دنیا بدونی و با بقیه کل کل کنی
بقیه هم حق دارن اینو قبول نکنن و کل کل رو ادامه بدن
حرف من فقط اینه که به هم توهین نکنید .
اینجا همه می دونن که من بیشتر از اینکه حرف بزنم کل کل می کنم اما دعوا و جروبحث تند و خارج از حددوستانه جالب نیست .
بازم میل خودتونه . قصد نصیحت ندارم
یاشاسین تراختور