این تاپیک کجا بود![]()
اون پایین داشت خاک میخورد بیچاره .

نه اما خیلی وقته میخوام این موضوع رو بگم. دنبال تاپیک مناسب براش میگشتم.
خب آخه روال کار بهم میریزه. هم روال کاری هم روال مالی![]()
چون هر پروژه رو قرار صاحب پروژه واگذار بکنه به یک کدنویس و بعدا هم پول پرداخت کنه بابتش، اینها بر اساس پروژه تایین شدن و نمیشه پروژه دو تا صاحاب داشته باشه![]()
مشکلی نیست خوب شبیه همون پروژه رو بزن. اونطوری که تو میگی بیشتر شبیه فروم میشه که اصلا قصد اینکار رو ندارم![]()
درسته . شبیه فروم میشه ولی یک پیشنهاد ، یک ابزار دیگه مثلا اونجا باشه ، مثلا بگی این پروژه رو برای من کن!! بعد اسم کسی که درخواست داده پروژه برای اون هم باشه. زیر اون پروژه بیاد. بعد حالا صاحب پروژه هم یه دفعه به نفعش بود با هم شریکی اینکار رو بکنن! نمیدونم یه چیزی مثلا تو این مایه ها

همه چیز مکتوبه حتی غلط املایی شما دوست عزیزو اینکه چون همه چیز approve میشه، اگر ادیت وجود داشت کنترلش خیلی سخت میشد
![]()
یعنی ماکزیمم؟![]()
یکمی وقت میبره اسکریپت باید ادیت بشه ولی در حال حاضر میتونی بگی کسی بالاتر از فلان قیمت گفت اصلا توجه نمیکنم! اونوقت همه حساب دستشون میاد![]()
در مورد اولی درسته دیگه ولی آبرمون میره دیگه! چاره ای نیست! بعد دیلیت هم که کلا فکر کنم نداره!
در مورد دومی ، هم . بله . منم فعلا همینکار رو کردم رو این پروژه جدید . گفتم بیشتر از این ندید! ولی خوب اینجوری بشه بهتره.
بعد یه چیز دیگه . این بازدید کننده ها رو IP مشخص بشه بهتر نیست؟ مثلا پروژه من 11 بازدید داشت کلی ذوق کردم گفتم الانه که پیشنهادات روانه بشه! بعد یادم افتاد 6 بارش رو خودم رفتم

با تشکر برای بالا آوردن این تاپیک زیر خاکی![]()
![]()
خواهش میکنم. ممنون از شما و ببخشید هم که دیگه اینقدر انتقاد کردیم دیگه

توی سایت برنامه جو جناب سعید خان از شیراز واقعا آدم با معرفت و وظیفه شناسی هستند!! جا داره ازشون تشکر کنم!! اگرم پروژه ای داشتید حتما بدید ایشون :دی
تخصصشون چیه این سعید خان ؟ با سرور و سیستم عامل cent os کار نکردن؟ یعنی من از این سیستم متنفرم!!