• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب سایت برنامه جو، افتتاح شد!

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این تاپیک کجا بود
badthinking.gif

اون پایین داشت خاک میخورد بیچاره .
fkr.gif

نه اما خیلی وقته میخوام این موضوع رو بگم. دنبال تاپیک مناسب براش میگشتم.

خب آخه روال کار بهم میریزه. هم روال کاری هم روال مالی
29qf5v5.gif

چون هر پروژه رو قرار صاحب پروژه واگذار بکنه به یک کدنویس و بعدا هم پول پرداخت کنه بابتش، اینها بر اساس پروژه تایین شدن و نمیشه پروژه دو تا صاحاب داشته باشه
4743.gif

مشکلی نیست خوب شبیه همون پروژه رو بزن. اونطوری که تو میگی بیشتر شبیه فروم میشه که اصلا قصد اینکار رو ندارم :D

درسته . شبیه فروم میشه ولی یک پیشنهاد ، یک ابزار دیگه مثلا اونجا باشه ، مثلا بگی این پروژه رو برای من کن!! بعد اسم کسی که درخواست داده پروژه برای اون هم باشه. زیر اون پروژه بیاد. بعد حالا صاحب پروژه هم یه دفعه به نفعش بود با هم شریکی اینکار رو بکنن! نمیدونم یه چیزی مثلا تو این مایه ها
3550.gif

همه چیز مکتوبه حتی غلط املایی شما دوست عزیز :p و اینکه چون همه چیز approve میشه، اگر ادیت وجود داشت کنترلش خیلی سخت میشد
718bl6qbualsalq1r1hn.gif

1657.gif
یعنی ماکزیمم؟
یکمی وقت میبره اسکریپت باید ادیت بشه ولی در حال حاضر میتونی بگی کسی بالاتر از فلان قیمت گفت اصلا توجه نمیکنم! اونوقت همه حساب دستشون میاد
170fs799081.gif

در مورد اولی درسته دیگه ولی آبرمون میره دیگه! چاره ای نیست! بعد دیلیت هم که کلا فکر کنم نداره!

در مورد دومی ، هم . بله . منم فعلا همینکار رو کردم رو این پروژه جدید . گفتم بیشتر از این ندید! ولی خوب اینجوری بشه بهتره.

بعد یه چیز دیگه . این بازدید کننده ها رو IP مشخص بشه بهتر نیست؟ مثلا پروژه من 11 بازدید داشت کلی ذوق کردم گفتم الانه که پیشنهادات روانه بشه! بعد یادم افتاد 6 بارش رو خودم رفتم
monkey.gif
البته الان ممکنه به دردنخوره ولی سایت پر بازدید بشه یا بیشتر جذب بشه کاربردی تر میشه این مورد فکر کنم.

با تشکر برای بالا آوردن این تاپیک زیر خاکی
4u2ap3b.gif
love070.gif

خواهش میکنم. ممنون از شما و ببخشید هم که دیگه اینقدر انتقاد کردیم دیگه
139fs108574.gif

توی سایت برنامه جو جناب سعید خان از شیراز واقعا آدم با معرفت و وظیفه شناسی هستند!! جا داره ازشون تشکر کنم!! اگرم پروژه ای داشتید حتما بدید ایشون :دی

تخصصشون چیه این سعید خان ؟ با سرور و سیستم عامل cent os کار نکردن؟ یعنی من از این سیستم متنفرم!!
4076.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
تخصصشون چیه این سعید خان ؟ با سرور و سیستم عامل cent os کار نکردن؟ یعنی من از این سیستم متنفرم!!

یوزرشون زمانی که ما جوون بودیم سعید هکر بود :دی الان اگه برید باید باشه هنوز..
to_pick_ones_nose2.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اون پایین داشت خاک میخورد بیچاره .
fkr.gif

نه اما خیلی وقته میخوام این موضوع رو بگم. دنبال تاپیک مناسب براش میگشتم.
درسته . شبیه فروم میشه ولی یک پیشنهاد ، یک ابزار دیگه مثلا اونجا باشه ، مثلا بگی این پروژه رو برای من کن!! بعد اسم کسی که درخواست داده پروژه برای اون هم باشه. زیر اون پروژه بیاد. بعد حالا صاحب پروژه هم یه دفعه به نفعش بود با هم شریکی اینکار رو بکنن! نمیدونم یه چیزی مثلا تو این مایه ها
3550.gif
خب یه کپی پیست بکن متنش رو
monkey.gif

شریکی که نمیشه چون یکمی سخت میشه تصویه حساب :D
در مورد اولی درسته دیگه ولی آبرمون میره دیگه! چاره ای نیست! بعد دیلیت هم که کلا فکر کنم نداره!
دلیت نداره ولی میتونی درخواست دلیت بدی از ساپورت. داشتیم موردش رو. اگر هم زیاد ضایع نیست میتونی ببندی پروژه رو یکی دیگه باز کنی :D
در مورد دومی ، هم . بله . منم فعلا همینکار رو کردم رو این پروژه جدید . گفتم بیشتر از این ندید! ولی خوب اینجوری بشه بهتره.
فکر خوبیه حتما درستش میکنم. یکمی سرم شلوغه.
بعد یه چیز دیگه . این بازدید کننده ها رو IP مشخص بشه بهتر نیست؟ مثلا پروژه من 11 بازدید داشت کلی ذوق کردم گفتم الانه که پیشنهادات روانه بشه! بعد یادم افتاد 6 بارش رو خودم رفتم
monkey.gif
البته الان ممکنه به دردنخوره ولی سایت پر بازدید بشه یا بیشتر جذب بشه کاربردی تر میشه این مورد فکر کنم.
آره ولی از لحاظ استفاده از منابع مخصوصا دیتابیس خیلی زیاد میشه. برای هر پروژه باید یه ریلیشن ساخت به IP های آنلاین و یه تیبل جدا که IP رو بشماره...
خواهش میکنم. ممنون از شما و ببخشید هم که دیگه اینقدر انتقاد کردیم دیگه
139fs108574.gif

2lxe53l.gif
اتفاقا همین انتقاداته که باعث پیشرفت میشه
150fs464885.gif

یوزرشون زمانی که ما جوون بودیم سعید هکر بود :دی الان اگه برید باید باشه هنوز..
to_pick_ones_nose2.gif
بله. ایشون یکی از اولین کدنویسای فعال برنامه جو هستند. جزو اولینها هم بودن که درآمد کسب کردن
icon10.gif

Captive

لایک‌ها
16,665
بله. ایشون یکی از اولین کدنویسای فعال برنامه جو هستند. جزو اولینها هم بودن که درآمد کسب کردن

ایول..حالا من موندم..یعنی پست ها رو زیاد دنبال نکردم! شما ادمین برنامه جو هستی؟؟ اگه نه چه سمتی داری اونجا؟
N_aggressive%20%2816%29.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
3. کاش یه جوری بود قیمتی که پیشنهاد دهنده مشخص میکنه بیشتر از بودجه پروژه دهنده نباشه. من یه پروژه دادم کلی ام توضیح که بابا این چیز خاصی نیست!! ولی قیمتی که دادن حتی میرفتم یه سیستم فوق العاده رو هم میگرفتم کمتر در میومد!
160.gif
اینو اضافه کردم
3.gif

Captive

لایک‌ها
16,665
توجه!!

دوستان عزیز که احیانا در سایت خوب برنامه جو پروژه ای رو ارسال میکنند ، حواسشون باشه که با یوزر Milad به هیچ عنوان کار نکنند ، چون همیشه قیمت پایین تری نسبت به بقیه میدن ، و زمان تحویل رو هم معمولا کمتر میزنن که سفارشتون رو بدید به اون شخص ! بعد مثلا اگر قرار باشه 30 روزه تحویل بده بعد از 100 روز بهتون ایمیل میده که آقا من نمیتونم شرمنده ، برید خوش باشید !!

و اونوقت شما میمونید و 100 روز وقت تلف شده و اون ایمیل هایی که هر روز سند میکردید !!

این پست من هم فقط جهت آگاهی کسانی بود که احیانا در سایت برنامه جو پروژه ارسال میکنند و هیچ گونه بی احترامی ، توهین و.. به جناب میلاد که در همین پرشین تولز هم کاربر فعال هستند نشده..

موفق و موید باشید

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
توجه!!

دوستان عزیز که احیانا در سایت خوب برنامه جو پروژه ای رو ارسال میکنند ، حواسشون باشه که با یوزر Milad به هیچ عنوان کار نکنند ، چون همیشه قیمت پایین تری نسبت به بقیه میدن ، و زمان تحویل رو هم معمولا کمتر میزنن که سفارشتون رو بدید به اون شخص ! بعد مثلا اگر قرار باشه 30 روزه تحویل بده بعد از 100 روز بهتون ایمیل میده که آقا من نمیتونم شرمنده ، برید خوش باشید !!

و اونوقت شما میمونید و 100 روز وقت تلف شده و اون ایمیل هایی که هر روز سند میکردید !!

این پست من هم فقط جهت آگاهی کسانی بود که احیانا در سایت برنامه جو پروژه ارسال میکنند و هیچ گونه بی احترامی ، توهین و.. به جناب میلاد که در همین پرشین تولز هم کاربر فعال هستند نشده..

موفق و موید باشید
من العان یه پروژه به ایشون واگذار کردم که تا به اینجای کار به نظر نمیرسه آدم بد قولی باشن ! منطقی تر از بقیه صحبت می کردند و نمونه کارهاشون هم بهتر بود . قیمت هم معقول
البته تا تحویل گرفتن کار یک ماهی مونده :)

Captive

لایک‌ها
16,665
من الان یه پروژه به ایشون واگذار کردم که تا به اینجای کار به نظر نمیرسه آدم بد قولی باشن ! منطقی تر از بقیه صحبت می کردند و نمونه کارهاشون هم بهتر بود . قیمت هم معقول
البته تا تحویل گرفتن کار یک ماهی مونده :)

خیلیم خوب موفق باشید :)

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فقط يه عيبي داره (از نظر من!)
به عنوان مثال من العان يه طرح خاص تو ذهنمه كه فكر مي كنم خيلي خاص و منحصر به فرده و در كل ايده نوييه ! حالا بيام به صورت پابليك عنوان بكنم ؛ اين ايده من رو هزاران نفر مي بينن و ممكنه تا من بخوام اجرا كنم ؛ يكي بياد پيش دستي كنه !
تدبيري براي اين مساله انديشيديد ؟

سلام ... این دوستمون راست میگن ... من الان دو تا طرح تو ذهنمه ...اما از عمومی شدنش واهمه !! دارم

چون ایرانم که اصلاً قانون کپی رایت نداره که ..:wacko:... اگه بتونین فکری برای این مسئله کنین عالی میشه

یا علی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
الان هم که بستست سایت برای تعمیرات:)
چینی ها حمله کرده بودن :)
سلام ... این دوستمون راست میگن ... من الان دو تا طرح تو ذهنمه ...اما از عمومی شدنش واهمه !! دارم

چون ایرانم که اصلاً قانون کپی رایت نداره که ..:wacko:... اگه بتونین فکری برای این مسئله کنین عالی میشه

یا علی
خب موقع ارسال پروژه، گزینه مخفی کردن رو انتخاب کنید. در این صورت فقط کسایی که عضو باشن میتونن بخونن. و ضمنا تا پروژه شرح داده نشه چطور میشه انجامش داد؟؟:blink: اگر خیلی میخواید محدود کنید شرح کامل ندید و وقتی کدنویس خوب رو پیدا کردید با پیغام خصوصی جزئیات رو بفرستید. ولی به هرحال باید شرح داد دیگه :blink:

mihanpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چینی ها حمله کرده بودن :)

خب موقع ارسال پروژه، گزینه مخفی کردن رو انتخاب کنید. در این صورت فقط کسایی که عضو باشن میتونن بخونن. و ضمنا تا پروژه شرح داده نشه چطور میشه انجامش داد؟؟:blink: اگر خیلی میخواید محدود کنید شرح کامل ندید و وقتی کدنویس خوب رو پیدا کردید با پیغام خصوصی جزئیات رو بفرستید. ولی به هرحال باید شرح داد دیگه :blink:

البته حرف شما متین ... اما همون اعضای عضو .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

به هر حال طرحتون عالیه ..:blush:

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من دوباره این تاپیک رو آوردم بالا ! یک عدد اشکال یافت شد ! گفتم ببینم بلکه براش یه راه چاره پیدا بشه .

خوب همونطور که اطلاع دارید !! دومین پروژه ما هم بعد از 20 روز آقای طراح بدون هیچ جوابی ، مجبور به لغو شدیم! حالا بگذریم که سر جریان عید چقدر ضرر مادی و معنوی سر همین پروژه کردم و الان اگه راه بندازم ، 2 روز نشده باید جمش کنم !

این شد که به این فکر افتادم که بیاید امکان این رو بذارید هرکس با هر برنامه نویس که کار میکنه ، حالا چه پروژه انجام شده باشه ، چه نصفه مونده باشه ، چه کلا لغو شده باشه ، بیاد نظرش رو بنویسه و به طرف یه نمره بده !

اینجوری که نمیشه الان مثلا من به یکی یه پروژه دادم ، طرف اون موقع وضعش خراب بوده ! با هر مبلغی قبول کرده! بعد یه دفعه شانسش میزنه و یه پروژه نون و آبدار بهش میخوره! بعد بیاد کار من رو ول کنه بدون اینکه جواب بده ، بعد از 20 روز تازه شما بگید اگر بعد از 2 روز طرف جواب نداد پروژه لغو میشه ؟؟ خوب اگر ایشون واقعا نیست که جواب بده ، چرا هست که پیشنهاد کار بده ؟

این طرف یا باید شما پول کارهای قبلیش رو ندید یا از ادامه کار محرومش کنید یا اینکه حداقل این اجازه رو به من بدید که برم توی صفحش یه نمره منفی بدم یه توضیح هم بدم که کسی مثل من بازم گول همچین آدمایی رو نخوره !

نمونش همین یوزر Bahri (علی بحری)

خوب همین حرفی ندارم! دادگاه رو مختومه اعلام کنید! :کریزی:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من دوباره این تاپیک رو آوردم بالا ! یک عدد اشکال یافت شد ! گفتم ببینم بلکه براش یه راه چاره پیدا بشه .

خوب همونطور که اطلاع دارید !! دومین پروژه ما هم بعد از 20 روز آقای طراح بدون هیچ جوابی ، مجبور به لغو شدیم! حالا بگذریم که سر جریان عید چقدر ضرر مادی و معنوی سر همین پروژه کردم و الان اگه راه بندازم ، 2 روز نشده باید جمش کنم !

این شد که به این فکر افتادم که بیاید امکان این رو بذارید هرکس با هر برنامه نویس که کار میکنه ، حالا چه پروژه انجام شده باشه ، چه نصفه مونده باشه ، چه کلا لغو شده باشه ، بیاد نظرش رو بنویسه و به طرف یه نمره بده !

اینجوری که نمیشه الان مثلا من به یکی یه پروژه دادم ، طرف اون موقع وضعش خراب بوده ! با هر مبلغی قبول کرده! بعد یه دفعه شانسش میزنه و یه پروژه نون و آبدار بهش میخوره! بعد بیاد کار من رو ول کنه بدون اینکه جواب بده ، بعد از 20 روز تازه شما بگید اگر بعد از 2 روز طرف جواب نداد پروژه لغو میشه ؟؟ خوب اگر ایشون واقعا نیست که جواب بده ، چرا هست که پیشنهاد کار بده ؟

این طرف یا باید شما پول کارهای قبلیش رو ندید یا از ادامه کار محرومش کنید یا اینکه حداقل این اجازه رو به من بدید که برم توی صفحش یه نمره منفی بدم یه توضیح هم بدم که کسی مثل من بازم گول همچین آدمایی رو نخوره !

نمونش همین یوزر Bahri (علی بحری)

خوب همین حرفی ندارم! دادگاه رو مختومه اعلام کنید! :کریزی:
سلام آقا امید گل :}

اتفاقا یه موردی بخاطر همین رتبه دادن ها چندوقت پیش پیش آمده بود که سیستم رو تغییر دادم. شما از موقعی که پروژه رو واگذار میکنی تا موقعی که پروژه بسته (لغو) نشه میتونید نظرتون رو بدید. و دیگه از این به بعد حتی با لغو پروژه هم رتبه پاک نمیشه (که قبلا سیستم جوری بود که رتبه لغو شده ها نشان داده نمیشد!)

حالا چون من در جریانم پروژه شما رو، اگر خواستی تیکت بزن تا بگم چجوری رتبه بدی چون پروژهت رو لغو کردی و الان دیگه نمیشه رتبه داد. (این مورد هم باید درست کنم)

منتها مواردی مثل پول ندادن یا فشار آوردن به طرف از عهده ما خارجه. شما خودت را بذار جای ما، والا نمیشه صبح تا شب با همه کل کل کنیم یا طرف یکی رو بگیریم به یکی زور بگیم. ما که در جریان پروژه ها نیستیم، فقط کاری که میکنیم معرفی طرفین به هم هست و ایجاد یک محیط 1% شما بگیر؛ ایمن تر برای پرداخت ها.

قربانت.

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مهدی جان ،

والا از اونجا که من در مورد سایت هایی که بهشون اعتقاد دارم پر رو ام !! و بازم میام پروژه میدم هدف این بود که راه حل جدیدی اضافه بشه که بقیه هم استفاده کنن ، سایت هم پیشرفت کنه! وگرنه مشکل شخصی اونقدرا نبود. هرچند که باعث ضرر شد ولی خوب فایده ای دیگه نداره ! مگر اینکه جلوی ضرر های بقیه گرفته بشه ! اینه که ممنون از لطفت !
rose3.gif

در مورد پول ندادن و اینها هم موافقم. راه حل درستی نیست ولی خوب چون شرایط اینجوری پیش میاد معمولا اینه که گفتم بشه یه راه حلی درست کرد. حالا یه سایت حراجی هست (البته ایرانی نیست) فکر کنم ebay هم این سیستم رو داشته باشه. این امکان رو میده که مثلا اگر یوزری چه بعد از خرید چه در طول خرید نظری راجع به فروشنده داشت بیاد یک نمره مثبت بده ، یک نمره منفی بده یا کلا فقط نظر بده . فروشنده هم حق داره که جوابش رو بده با نظارت سایت . ولی این نمره منفی ها برای فروشنده و کارش بسیار مهمه ، اینه که طرف سعی میکنه که نمره منفی نگیره. منم گفتم اگر احتمالا چنین روندی رو سایت نیست ! اگر باشه خوب خووب میشه. بخصوص که تو برنامه نویسی نتیجه کار مهمه.

البته حالا که زحمت کشیدی و درستش کردی! آقا کارت درسته خفن تا !
worship.gif

در مورد پروژه خودم هم یه نفر رو بیرون پیدا کردم. دارم راضیش میکنم بیاد از طریق سایت شما. مزاحم میشیم همچنان.

مخلصیم

بالا